45215
  • samhun
    hi
    a secure.simmarket.com on kivül, még honnan tom leszedni a lago budapest 2004 et?
  • alert
    Létezik jól működő crack már amióta megjelent csak keresni kell.
  • berczy #4992
    Hi!

Régen jártam erre, ezért az lenne a kérdésem, hogy van-e már valami megoldás, hogy a PMDG 747-es hez ne kelljen visszaállítani az időt és úgy is működjenek a műszerek meg minden... (A vedd meg gondolatokat pls. ne...)

Előre is köszi.
  • quack
    ok, köszi
  • exTrem
    nyár de nagyon igykeznek
  • quack
    az fsX megjelenesevel kapcsolatban: a "holiday" az nyár/tél/nemtudni ?
  • chicco
    + próbálok infót találni a cuccról valakitől bent majd szólok ha van valami
  • exTrem
    meg 3ds kepeket :O nagyon jok D:
  • Benci10
    Köszi a segítséget!
  • kolszal
    Szia! CTRL + Ő, vagy Ú , most pontosan nem emlékszem, de valamelyikkel mennie kell. Tapasztalatból mondom, én is ezzel szívtam! Laci
  • Papirzacsi
    Fasza lett ez a 3D kép. Szépen "kiemelkednek" a részek.
  • alert
    Emlékszik még valaki a jó öreg PIROS-KÉK 3D-s szemüvegre? :) A 3D-s mozikban osztogatnak ilyet, de a "Kémkölykök 3D" című film DVD változatához is mellékelik ha jól tudom. Lényeg a lényeg csináltam egy 3D-s képet, amit ezzel meg lehet nézni szerintem klassz :) Egyébként hasonló, csak még jobb 3D-s hatást érsz el (természetesen nem csak FS-ben) ha veszel egy 3D-s szemüveget 20eFt-ért. Ez persze nem képeket csinál hanem real-time-ban 3D-ben játszhatsz :) Virtual cockpit marhajó azt már próbáltam :) Megjegyzem külföldön 12-14 eFt a szemüveg csakhát a magyarok...

• Benci10
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani, most épp a flying lessons ATC talk leckéjénél tartok. Az oktató kéri, hogy ha megcsináltam amit kért, akkor a folytatáshoz nyomjak CTRL + ] -t. Már minden kombinációval kipróbáltam (ctrl + G, ctrl + alt + G stb.) de sehogysem tudom folytatni a leckét, pedig nagyon szeretném. Nem tudjátok, mit lehet ilyenkor csinálni?
  • alert
    Nincsenek. Pontosabban van egy vázlat amit még a készítés előtt adtak ki hogy hol lesznek, de mivel nincs infóm, hogy végül valóban ezek készültek-e el így egyelőre nem lesznek a sceneryben. Hacsak valakinek nincsen egy új térképe vagy infója róluk. De ezt később nem annyira nagy munka "beépíteni".
  • chicco
    alert az új guruló útról vannak képeid vagy kordinátáid??
  • alert
    Még nagyon sok munka van vele. Foggalmam sincs mikorra lesz kész. Ahogy időm engedi dolgozgatok rajta. FPS az jelenleg 25-30 között mozog, de ha nagyon lemenne, akkor majd jobban optimizálom (2700+ AMD, 768 MB DDR, 9800 Pro).
  • katonad
    fizetősnek tökéletes lenne, de ugye köhömm. mi kapunk kedvezményt? :) nah, de, komolyan, nagyon szép, nagyon várom!! kb mikor lessz kész?? mennyi van még hátra? és milyen vele az FPS?
  • exTrem
    Nee! nehogy fizetos legyen :D !!!
  • Lockheed
    Nekem nagyon tetszik! Szerintem vásárold föl a FlyTampát, és csináld nagyban...
  • Pitti
  • alert
    Alakul a kicsike :) Többen mondták, hogy fizetős scenery-nek is elmenne. Szerintetek is jó ötlet?

Na jó nem kell megijedni nem tervezem, hogy fizetős lesz...
  • alert
    Valamit elállítottál szerintem, mert alapértelmezésként minden gépnél minden gázkar mozog egyszerre. Mintha már írtak volna ilyesmit régebben, olvass vissza. Sajnos nem tudom a választ... de talán látja ezt akinek hasonló gondjai voltak.
  • leslieboy
    Nekem lenne egy kérdésem! Nem találtam választ faq-ban! Nem tudja valaki megmondani,hogyan tudom megcsinálni, hogy a 4 hajtóműves, rotoros gépeknél ne csak 1et mozgasson a gázkar, hanem mind a 4et? :S Mert megpróbáltam egy C-130assal, de a leszállásnál teljesen beszívtam, mert mire a 4ik rotort is visszacsökkentettem, már csak 10m re voltam a földtől, és a betonba fúródtam :D:S Szóval van rá mód, hogy egyszerre mind a 4 hajtómű mozogjon a gázkarral a joyon? THX!
  • w77d
    vagy az is jo, hogy honnan tudnék magyar oldalról, barátságos áron kiegészítőket letölteni!
  • Nyiri
    Ezzel csak 1 baj van. Amerikabol jon. Ado meg biszbaszok es meg a shipping.
  • w77d
    valaki tudna nekem fizetős kiegészítőket eladni (nem hátrány ha lemásolja, mert az olcsóbb)?
  • alert
    Aki gondolkozik szarvkormányon az FSPilot.com shopban akciósan 50 eFt a szarv pedállal együtt.
  • katonad
    a pss777-től, ha az installeres, akkor jó lesz
  • samhun
    nem jo a PSS airbusopmnak a hidraulikája, katonad azt mondja hogy b... kel hozzá
    katonad honnan szedjem le? msn en fenn e leszel e?
  • katonad
    nah az utolsó kérdésemnél csak el kellett volna olvasnom hogy mit ir :S :)
  • katonad
    és ugyanez a kérdésem ezzel kapcsolatban is: http://secure.simmarket.com/product_info.php?products_id=936
  • katonad
    sziasztok.
    az ilyen IFDG airbusoknak csak a modelljük jó, vagy úgy nagyjából a "viselkedése" a levegőben is hasonlit az airbusra?
  • Goliath
    Sziasztok!

Most úgyis elektro a téma, egy kicsit off lennék, 3500-5000mcd-ás 5 milis ledet keresnék több színben, sem lomexben, sem elektrok-ban nincs.
    Nem tudtok valami jó helyet?
  • Nyiri
    ATTINY2313 legalabb 12 darab mivel masik panelt is epitenem kell a kijelzobol.
    AT90S2313-t helyettesiti mert azt mar nem gyartjak igy nehez lenne beszerezni.
    Aztan CD4051 amire azt mondtak hogy ev eleje ota nincs.

Mindenutt elkuldenek hogy nincs, probaltam: Lomex, Elektrokontha, etc...

Aztan egy nagykerben talaltam SMD valtozatot a TINY-bol de az nem jo a nyakhoz. Most probalok keresni SMD->DIP atalakitot. Van ilyen a picaon csak nemtom hogy itthon is kaphato e.
  • kozak74
    Milyen Ic kellene, es hany darab?
  • Nyiri
    En most elakadtam a meloval. Csak junius vegere igernek olyan IC-t ami kellene :(
    Mar felhivtem minden nagy ceget amit ismerek es semmi.
  • Nyiri
    IOCard X-Plane re van elsodlegesen kitalalva. Azt supportaljak leginkabb.
  • Falabu #4957
    Szép estét!

Utánnéztem ennek a cockpit építésének és elnyerte a tetszésem, csak ezt az IOCardot nem értem, ez az a bővítőelem amire régen a soros egeret meg a joy-t lehetett rákötni vagy teljesen más dolog?
  • Nyiri
    Mar nincs Malev Express
  • ttukacs
    Köszönöm!