45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
samhun #4994 hi
a secure.simmarket.com on kivül, még honnan tom leszedni a lago budapest 2004 et? -
#4993 Létezik jól működő crack már amióta megjelent csak keresni kell. -
#4992 Hi!
Régen jártam erre, ezért az lenne a kérdésem, hogy van-e már valami megoldás, hogy a PMDG 747-es hez ne kelljen visszaállítani az időt és úgy is működjenek a műszerek meg minden... (A vedd meg gondolatokat pls. ne...)
Előre is köszi. -
#4991 ok, köszi -
#4990 nyár de nagyon igykeznek -
#4989 az fsX megjelenesevel kapcsolatban: a "holiday" az nyár/tél/nemtudni ? -
#4988 + próbálok infót találni a cuccról valakitől bent majd szólok ha van valami -
#4987 meg 3ds kepeket :O nagyon jok D: -
Benci10 #4986 Köszi a segítséget!
-
kolszal #4985 Szia! CTRL + Ő, vagy Ú , most pontosan nem emlékszem, de valamelyikkel mennie kell. Tapasztalatból mondom, én is ezzel szívtam! Laci -
#4984 Fasza lett ez a 3D kép. Szépen "kiemelkednek" a részek. -
#4983 Emlékszik még valaki a jó öreg PIROS-KÉK 3D-s szemüvegre? :) A 3D-s mozikban osztogatnak ilyet, de a "Kémkölykök 3D" című film DVD változatához is mellékelik ha jól tudom. Lényeg a lényeg csináltam egy 3D-s képet, amit ezzel meg lehet nézni szerintem klassz :) Egyébként hasonló, csak még jobb 3D-s hatást érsz el (természetesen nem csak FS-ben) ha veszel egy 3D-s szemüveget 20eFt-ért. Ez persze nem képeket csinál hanem real-time-ban 3D-ben játszhatsz :) Virtual cockpit marhajó azt már próbáltam :) Megjegyzem külföldön 12-14 eFt a szemüveg csakhát a magyarok...
-
Benci10 #4982 Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani, most épp a flying lessons ATC talk leckéjénél tartok. Az oktató kéri, hogy ha megcsináltam amit kért, akkor a folytatáshoz nyomjak CTRL + ] -t. Már minden kombinációval kipróbáltam (ctrl + G, ctrl + alt + G stb.) de sehogysem tudom folytatni a leckét, pedig nagyon szeretném. Nem tudjátok, mit lehet ilyenkor csinálni? -
#4981 Nincsenek. Pontosabban van egy vázlat amit még a készítés előtt adtak ki hogy hol lesznek, de mivel nincs infóm, hogy végül valóban ezek készültek-e el így egyelőre nem lesznek a sceneryben. Hacsak valakinek nincsen egy új térképe vagy infója róluk. De ezt később nem annyira nagy munka "beépíteni". -
#4980 alert az új guruló útról vannak képeid vagy kordinátáid?? -
#4979 Még nagyon sok munka van vele. Foggalmam sincs mikorra lesz kész. Ahogy időm engedi dolgozgatok rajta. FPS az jelenleg 25-30 között mozog, de ha nagyon lemenne, akkor majd jobban optimizálom (2700+ AMD, 768 MB DDR, 9800 Pro). -
katonad #4978 fizetősnek tökéletes lenne, de ugye köhömm. mi kapunk kedvezményt? :) nah, de, komolyan, nagyon szép, nagyon várom!! kb mikor lessz kész?? mennyi van még hátra? és milyen vele az FPS? -
#4977 Nee! nehogy fizetos legyen :D !!! -
#4976 Nekem nagyon tetszik! Szerintem vásárold föl a FlyTampát, és csináld nagyban... -
Pitti #4975 -
#4974 Alakul a kicsike :) Többen mondták, hogy fizetős scenery-nek is elmenne. Szerintetek is jó ötlet?
Na jó nem kell megijedni nem tervezem, hogy fizetős lesz... -
#4973 Valamit elállítottál szerintem, mert alapértelmezésként minden gépnél minden gázkar mozog egyszerre. Mintha már írtak volna ilyesmit régebben, olvass vissza. Sajnos nem tudom a választ... de talán látja ezt akinek hasonló gondjai voltak. -
#4972 Nekem lenne egy kérdésem! Nem találtam választ faq-ban! Nem tudja valaki megmondani,hogyan tudom megcsinálni, hogy a 4 hajtóműves, rotoros gépeknél ne csak 1et mozgasson a gázkar, hanem mind a 4et? :S Mert megpróbáltam egy C-130assal, de a leszállásnál teljesen beszívtam, mert mire a 4ik rotort is visszacsökkentettem, már csak 10m re voltam a földtől, és a betonba fúródtam :D:S Szóval van rá mód, hogy egyszerre mind a 4 hajtómű mozogjon a gázkarral a joyon? THX! -
#4971 vagy az is jo, hogy honnan tudnék magyar oldalról, barátságos áron kiegészítőket letölteni!
-
Nyiri #4970 Ezzel csak 1 baj van. Amerikabol jon. Ado meg biszbaszok es meg a shipping. -
#4969 valaki tudna nekem fizetős kiegészítőket eladni (nem hátrány ha lemásolja, mert az olcsóbb)? -
#4968 Aki gondolkozik szarvkormányon az FSPilot.com shopban akciósan 50 eFt a szarv pedállal együtt. -
katonad #4967 a pss777-től, ha az installeres, akkor jó lesz -
samhun #4966 nem jo a PSS airbusopmnak a hidraulikája, katonad azt mondja hogy b... kel hozzá
katonad honnan szedjem le? msn en fenn e leszel e? -
katonad #4965 nah az utolsó kérdésemnél csak el kellett volna olvasnom hogy mit ir :S :) -
katonad #4964 és ugyanez a kérdésem ezzel kapcsolatban is: http://secure.simmarket.com/product_info.php?products_id=936 -
katonad #4963 sziasztok.
az ilyen IFDG airbusoknak csak a modelljük jó, vagy úgy nagyjából a "viselkedése" a levegőben is hasonlit az airbusra? -
#4962 Sziasztok!
Most úgyis elektro a téma, egy kicsit off lennék, 3500-5000mcd-ás 5 milis ledet keresnék több színben, sem lomexben, sem elektrok-ban nincs.
Nem tudtok valami jó helyet? -
Nyiri #4961 ATTINY2313 legalabb 12 darab mivel masik panelt is epitenem kell a kijelzobol.
AT90S2313-t helyettesiti mert azt mar nem gyartjak igy nehez lenne beszerezni.
Aztan CD4051 amire azt mondtak hogy ev eleje ota nincs.
Mindenutt elkuldenek hogy nincs, probaltam: Lomex, Elektrokontha, etc...
Aztan egy nagykerben talaltam SMD valtozatot a TINY-bol de az nem jo a nyakhoz. Most probalok keresni SMD->DIP atalakitot. Van ilyen a picaon csak nemtom hogy itthon is kaphato e. -
kozak74 #4960 Milyen Ic kellene, es hany darab? -
Nyiri #4959 En most elakadtam a meloval. Csak junius vegere igernek olyan IC-t ami kellene :(
Mar felhivtem minden nagy ceget amit ismerek es semmi. -
Nyiri #4958 IOCard X-Plane re van elsodlegesen kitalalva. Azt supportaljak leginkabb. -
#4957 Szép estét!
Utánnéztem ennek a cockpit építésének és elnyerte a tetszésem, csak ezt az IOCardot nem értem, ez az a bővítőelem amire régen a soros egeret meg a joy-t lehetett rákötni vagy teljesen más dolog? -
Nyiri #4956 Mar nincs Malev Express -
ttukacs #4955 Köszönöm!