45215
  • nagykispeter
    Sziasztok!
    Tudna-e valaki olyan oldalt mondani ahol magyar leírás van a repülő vezetésről?Felszállás leszállás stb.
  • eyecandy
    Nagyon szép! Tényleg. És te egyedül csináltad és rekord idő alatt! Le a kalappal!

(Hidak működnek majd valamikor? ez csak kérdés nem kritika :)
  • alert
    Igen mivel minden scenery zabálja a gépet, de ez a terv szerint nem annyira mint a LAGO. Az régi technikával készült. Terminál előtt leesik 18 alá az FPS (nálam). Ott valami nagyon nem stimmel. Ezt próbálom olyanra csinálni, hogy árnyék nélkül 24 felett maradjon, ami egyelőre többé kevésbé sikerül is.
  • samhun
    szép, de ez is zabájja a gépet mint a lago bp2003?
  • airbus
    gratulálok, remek!
  • Nyiri
  • alert
    exTrem, itt vannak az új képek:

• frecc
    Samhun!

Nekem megy az ultimate traffic tökéletesen, írd le mi a gond. De elöljáróban annyit, hogy asszem kell hozzá a 9.1-es update és legalább 3.48-as fsuipc, különben fejreáll az fs induláskor. Plusz lehet hogy az elején csak ultimate traffic for fs2002-d van, arra fel kell telepíteni az fs2004 update-et. Addig el se indítsd. Plusz futtatnod kell a liveupdate-t, mert valami letőttöget a netről és az kell neki.

b734!

Nemtom hogy lehet ennyit kínlódni a projektai-val. Ha a segédletben szereplő infó nem elegendő számodra, olvasd el a pai oldalon az instrukciókat és működnie kell. Én is onnan tanlultam meg és tökéletesen működik. Ha pedig az eredeti traffic.bgl file-t letörlöd, TUTI, hogy nem szabad látnod eredeti FS gépeket. Egyébként jól konfigurált pai esetén se számíts nagy nyüzsgésre, hiszen ingyenes kiegészítőről van szó.
  • Nyiri
    Rossz license.
  • Nyiri
    Vegigolvasva az elmult napok irasait. Eszmeletlen. Olyan kerdeseket tesztek fel folyamatosan amit mar 2004 ben meg lettek targyalva. Belehalnatok ha egy picit keresgelnetek a neten? Szetkurjatok a topicot az embernek meg kedve sincs bejonni, mert elore tudja hogy valami idiota kerdessel talalkozik ujra.
  • b734
    Sziasztok! Project Ai futt kb 75 légitársasággal,de az alap forgalmat nem sikerült
    kikapcsolni ,a traffic bgl kitőrőltem és mégis menek az alapgépek is,
    mit lehetne még csinálni vele?
  • exTrem
    serialt nem fogsz talalni hozza. De teli van az emule crackelt Block B C E -kel.
    Csak ra kell keresni.
  • Tompox
    Ja és még vmi. A Dreamfleet 727-es rendesen feltelepült, de ha kijelölöm kilép a sim. Miért?
  • Tompox
    Sziasztok!
    Block C-hez, meg E-hez nem tud vki korrekt serialt? eMule-n nem találok, csak hibásat.
  • alert
    Ezt privátban már megbeszéltük :) Töröld ki a PAI-s mappákat az AIRCRAFT mappán belül valamint töröld ki a PAI által létrehozott BGL fájlokat a SCENERY mappából. Egy tartalmazza az összes default trafficot (pontos neve a FAQ-ban) a többi alapfájl. Ezen kívül ha nem lehet következtetni a fájlnévből a PAI fájljaira akkor a létrehozás dátuma alapján próbáld szűrni (nem használom a pai-t csak tippeket adok). Szóval csak használd a buksid Samhun De ennyi idő alatt már újra is lehet telepíteni.
  • samhun
    valosz azér nem megy,mert a project ai fenn van, bp tele malevvel, más nincs is ott....
    és letörlni meg nem tom a project ai t, mert nincs uninstallja
    hogy szedjem le......(ja és ez nicns benne a FAQ ban alent!)
  • samhun
    ki hasznal ultimate trafficot, vgay ki tudja hasznalni? pls az segiccsen, msn en: [email protected]
  • alert
    Nem tudsz mit csinálni hacsak nincs sok pénzed. Sajnos jó scenerykkel szaggat. Hát még az olyan borzasztó rosszul optimizált scenerykkel mint a Lago Budapest. Próbálkozz a FAQ-ban leírt redukált textúrákkal és tweak-ekkel. Egy olyan gép, amin nem szaggat: 3GHz feletti proci, 1,5GB RAM, és csúcskategóriás 256 megás videókártya (értsd: 70ezer Ft feletti kategória). Számomra eddig a csúcs a 7800GTX. 70 rongy. Az a rossz, hogy egyik hardvert se veheted alább különben kompromisszumot kell kötnöd. Az 1,5GB memória kell a jól kidolgozott sceneryk textúrái miatt különben rohadt sokáig tölt, sokáig fehér felületeket látsz stb. Csak példa: 512 rammal FlyTampa seattle textúratöltés 6-10mp, 1GB rammal 2mp. A procit nem adhatod alább mert az matekozik :) A mega gyors VGA pedig a rosszul optimizált FS engine alá gyártott sceneryk 3D-s meghajtásához kell.
  • w77d
    én arra gondoltam, hogy nagyon szaggat
  • alert
  • chicco
    time rate 2x
  • w77d
    hogy tudom felgyorsítania flightsimet úgy, hogy még élvezhető maradjon?
  • samhun
    hajovanna
  • exTrem
    Sracok ne veszekedjetek mar . Samhun tenyleg olvass es jarj utana mielott kerdezel valamit.
  • alert
    Samhun... a FAQ-ot nem viccből írtuk meg. Oda is van írva a bannerre, hogy olvasd el mielőtt kérdezel! De ha nem tetszik, akkor legalább vehetnéd a fáradtságot, hogy visszaolvass a topicban. Valószínűleg jópárszor meg lett beszélve, mert elég alapvető kérdésnek tűnik nem? Légyszives...
  • samhun
    csak evvel a project ai val tom lecserelni a legitarsasagot a defeult gépeknek? siman vhogy nem?
  • alert
    Mennyi légitársaságot tettél fel? Mindegyikhez tartoznak menetrendek és aszerint repülnek a gépek. Kell letölteni vagy csinálni még menetrendet. A készítés nem olyan egyszerű... de TrafficTool-al kell. Ha viszont se a légitársaságok nem jelennek meg és forgalom sincs akkor valamit nagyon rosszul csinálsz... ha új légitársaságok nincsenek akkor a projectai rosszul van telepítve de azt mondod hogy kevés forgalom van. Akkor viszont nem törölted ki vagy nem jól nevezted át a default fájlt. Lényeg hogy ne legyen benne a bgl se a nevében se a kiterjesztésben.
  • b734
    Nem megy az Project Ai teljesen az eredeti FS traffic bgl átneveztem hogy teljesen
    kikapcsoljam az eredetit , a segédletben leírtak szerint,de a lajstrojelzésen kivül,semmi változás ugyanazok a gépek a légtársaságok,sőt még a forgalom is visszaesett,az eredetihez képest 2 felsszálló gépel indit az eredeti pedig 4,5 gépel mi lehet a gond??

• berczy #5086
    Sziasztok!

Miért van az, hogy amióta felraktam a PMDG 747 1.10 -es update-et vaalmint a 747F-et azóta nem fordul az első kerék a rudder-re, nem tudom nyitni az ajtókat. Egyiket sem, se cargo door se utas, semmi.

Please Help!
  • alert
    Fent volt előtte az ingyenes Ferihegy scenery? Mert ez esetben olvasd el a FAQ-ot. Ha nem (de egyébként is) szedd le hozzá a hivatalos Kozma oldalról az update-eket. Valószínűleg rossz az AFCAD fájl.
  • Falabu #5084
    Köszi a segítséget, sikerült megoldani:)
  • w77d
    hy! Miután felraktam a LAGO Budapest 2004-et Ferihegyen két torony van és a gépek is állandóan belefutnak a terminálba! Mit tegyek?
  • b734
    Köszi igy már érthetö makor az előbbi link nem volt helyes
  • alert
    A projectai.com -on bal menü Official Files alatt van a PAI installer packages. Ott tudod letölteni az installert és minden mást is.
  • b734
    De bocs, még nemt udom mi az az installer,addig else tudom inditani
  • samhun
    okkkkéé, enyielég is,,kösz
  • alert
    Már bocs de mi lenne ha normálisan írnál? Legalább az alapvető mondatszerkezetet vedd figyelembe mert ez pl engem nagyon zavar. Kösz! A kérdésedre a válasz: ha beraksz AI gépnek egy PMDG-t, akkor ha 3 repülő lenne körülötted szaggatna a játék. Nem véletlenül alacsony poligonszámú a többi gép. Másik kérdésedre: igen, lehet valódi légitársaságokra cserélni a default gépeket. Bővebb infó a FAQ oldalon.
  • samhun
    és olyat lehet az fs ben, hogy pl a "szar" gépek helyett, amiket nem én iranyitom, hanem vannak, azok helyett pl egy pmdg gépet, vagy akármien gépet, vagy hogy magyar o közelében, eu ban malev legyen, máshol más, stb.?
  • alert
    Milyen segédletet olvastál el? Ne haragudj, de ezek szerint nem tudsz olvasni :) Pofon egyszerű. Leszeded a fő installert, majd letöltöd a légitársaságokat, amik neked kellenek. Az installert elindítva pedig betallózod az összeset és már fent is vannak... ezen kívül lehet még egyéb kiegészítőket, gépeket, festéseket, menetrendeket, stb is letölteni.
  • b734
    [email protected]