45215
  • Air
    Honnan lehetne beszerezni??
  • alert
    Csak olyan gépnél tudsz a szárnyra nézni aminek ki van dolgozva a modelljében. Ugyan ez a helyzet a virtual cockpittel.
  • exTrem
    Ez a pmdg 747 tema mar kismillioszor ki lett vesezve. "Olvass vissza"-by Alert :D. Tenyleg amugy meg AC 2004-nek az option-ba be lehet allitani mindent.
  • samhun
    van activ camer 04 em. hogyan tudom állohelyzetbe rakni a kamerát, pl a kifutora, vagy akárhova? mivel tudok a szárnyrea nézni, mert nem mindegyik repülönél van. pmdg 747-400 am van, avval meg az a gondom, hogy elindul a jatek a pmdg 747-400al, és 2mp mulva kikapcsol a panel :S
    és panel nélkül nem a legjobb...
    ha 2000lábon vagyok, elöttem a kifuto, akkor kb mennyi legyen a veri speed?
  • samhun
    ok, megnezem extrem. eycandy, en ma lattam dc n, serialt, te meg nézsd meg ott:)
  • alert
    1111 Budapest Budafoki u. 10/a

http://www.vrcenter.hu
  • eyecandy
    Sziasztok Aerosoft Scenery Germany 2-höz keresek szérialt, ill. tudja valaki Aerosoft Frankfurton melyik hidak működnek és milyen frekin? Kösz
  • exTrem
    Emulen rajta van mindegyik. Csak keress ra. En is Emulet hasznalok es eddig mindent megtalaltam. A giblaltar is ott van hidd el
  • medylok
    Sziasztok
    Hallotam rola, hogy valahol pesten van egy bolt ahol ki lehet probálni 3d szeműveget, meg ilyen kiegészitőket az fs-hez. Nem tadja valaki, hogy hol találom ezt a boltott?
  • samhun
    mivel tudom leszedni, emulen kivül ezeket? : balearic islands & gibraltar(gibnraétar megvan már, 20mb), aerosoft budapest 2003(ez nem fontos, uccs lehet letölteni), canary islands, meg vmeik sziget ausztrália környékéröl
  • airbus
    torrent
  • airbus
    esetleg ezt már próbáltad? ;-)
  • w77d
    ti honann tudtok ingyen ilyen fizetős kiegészítőket letölteni? Csak az eMule-t ismerem Alert jóvoltából, de az nem igen akaródzik beválni.
  • Goliath
    Nekem megvan :-).
    14 mega...
  • kozak74
    Mail ment...
  • Goliath
    Köszi, azt tudom, az volt a baj, hogy nem adtam neki headinget és így nem akarta elfogadni. Csak nagy nehezen találtam a manualban meg. Köszi mégegyszer.
  • alert
    Az FMC-ben kell.
  • Goliath
    Köszi a válaszokat, menet közben rájöttem... :-))

Azonban újabb kérdést szegeznék a torkotoknak:
    PMDG - 747-400-nál hogyan lehet az ils-mls-t park módból kivenni és értéket adni neki?
  • airbus
    Sziasztok!

kozak74!

ha erre jársz és látod ezt az üzenetet, akkor lécci lépj velem kapcsolatba [email protected]! kössz!! felvettelek skype-ra is, de még nem láttalak fent..
  • samhun
    hi.aki tudja hogy honnan lehet leszedni ezt a víz textet: http://www.fs2004.com/downloads/gallery/Austrian_A340___Landing_At_RJBB_Japan__1__0001.jpg
    az szoljon
    vagy ha nincs ilyen, akkor legalabb vmi normalisat adjon pls
  • ttukacs
    Mi tér el?
    Az irányszög?
    A lényeg, hogy az FMC által meghatározott útvonalon repülj... az, hogy a gép orra merre áll, az ahogy "ALERT" is célzott rá a wind correction... pl. ha balról fúj a szél, akkor a gép orra is balra fog állni, mert le kell dolgoznia a szélsebességet is, hogy a kívánt útvonalon haladjon. Ha egyenesen állna az orra, akkor a szél miatt jobbra lesodródna az útvonalról. Bocs, ha szükségtelenül túl részletes voltam.
  • alert
    Ez nem a wind correction? :DD
  • Goliath
    Sziasztok!

Újabb kérdésem lenne. A pmdg737 sorozat mind a 4 tagjánál olyan problémám akad, hogy a panel szerint a gép 2-4 fokkal eltér autopilóta módban a beállított iránytól. Mi lehet a probléma? köszi előre is
  • ttukacs
    Nem tudtaok arról valamit, hogy van e készülőben addon az LHPP -ről?
    Mivel most már vannak leszállófények és ILS, időszerű lenne aktualizálni a dolgot...

De ha már létezik ilyen, akkor kérlek adjatok infót az elérhetőségéről.
    Köszi
  • Air
    Kepek a repter megnyitojarol:
    http://aiir.fw.hu/Pecs-Pogany-20060326
  • alert
    És mától a felújított repterével Pécs is.
  • Nyiri
    Nem vagyok biztos benne, de ha joltom
    Gyor-Per, Debrecen, Sarmellek meg a nemzetkozi.
  • ttukacs
    Sziasztok!
    2 kérdés...

1. Magyarországon hány nemzetközi reptér van? Ferihegyen kívül máshova is mennek közvetlen nemzetközi járatok? /nem katonai../
    2. Ha valaki képben van a Projekt Tupoljev 154 -el kapcsolatban, tud ez a gép működni az FS Navval karöltve? Nekem nem műkszik, pedig minden más géppel igen.

Köszi.
  • Papirzacsi
    Pár nagyobb felbontású kép többet mutatna.
  • alert
    Itt egy összehasonlítás hogyan illeszkedik a scenery a default környezethez és hogyan a Kozma féle Budapest scenery-be. Nincs véletlenül valaki köztetek aki beszállna a fejlesztésbe és jó grafikus? Csupán 1-2 textúrára lenne szükségem. Pl havat varázsolni az eredetire :D meg 1-2 apróbb textúra de azok tényleg nem vészesek.

• alert
    Egyelőre nincs teszt verzió mert darabokban van a cucc. Jobban haladok mint gondoltam de majd természetesen szükség lesz tesztelőkre. Viszont tényleg sokkal jobbra sikeredett mint először terveztem és ilyen kidolgozottságú kiegészítő nincsen Ferihegyhez. Egyre többen mondják hogy megérné fizetőssé tenni és most már van 1-2 támogató is úgyhogy egyre jobban hajlok a dolog felé bár nem így terveztem :/ ha lesz tesztverzió szólok.
  • airbus
    és túl van a fórum az 5000.-ik üzeneten. gratula!
  • airbus
    Alert!
    lehet jelentkezni mint az uj lhbp tesztelője? :) ha lesz vmi tesztverziód, akkor lécci szólj, szívesen kipróbálnám!
  • exTrem
    valoszinu :D. Ennyire azert nem vok hulye hogy meg meg is vegyem...
    Ha ingye van akkor minek ? :-P
  • alert
    Nyílván vásároltad és kaptál hozzá kódot is. Azért működhetett. Nem?
  • exTrem
    En a simmarketrol szedtem le es mukodott sztem valamit nem jol csinaltal isnstallkor
  • airbus
    szia!
    229 mega a scenery, ezzel nincs gond... try again!
  • Benci10
    Hi, nemtom, nekem jól működik, kért serialt, és el is fogadta.
  • samhun
    ja és installnál még cdkdot sem kér :)
  • samhun
    mert onnan csak 229mb jön le, de vhol meg 234mb, és nem is mukszik