45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#4874 Ezt pontosan tudom de gondolod, hogy aki idejön ilyeneket kérdezni és lerí hogy kezdő, el tudja vezetni bill-ről? :) -
#4873 Jaja, nekem is nagyon tetszik, hogy milyen jól füstöl... -
#4872 Vagy megnyomod az Y gombot es utana az f4-et. Ha elerted a kello magassagot akkor megint y es mehet neki. -
#4871 Finoman szólva baromság, hogy nem lehet billentyűről vezetni. Nem könnyű ez tény, de lehet. Magam is nagyon sokat repültem billentyűről annó a 2002 idejében, hogy a korábbi fsekről ne is beszéljek. Amúgy meg a numerikus billentyűzetről egy kézzel simán el lehet vezetni. A kormánylapok visszatárásere (csűrő, oldalkormány) meg ott van a num5-ös billentyű. Csak ismerni kéne az fs-t. -
Nyiri #4870 Map uzemmod es beallitod a magassagot meg amit kell.
De ha joltom lehet huzatni magad masik geppel is. -
Helius #4869 Mára az utolsó:P
Hogyan lehet repülni a vitorlázórepülővel?:) -
#4868 Kössz!! -
Nyiri #4867 Boeing 707
Agyik aranyos kis gep. A Captain Sim-tol.
Az elejen SHIFT-G a Ground Power.
Van benne egy kis repulgetes is termeszetesen kezzel. Birom ebben a gepben, hogy ha odatolod neki, akkor keni a fustot :D -
Helius #4866 Ja, köszönöm a választ, majd teszek az ügy érdekében.
Joystickom van, egy mezei, csak nem ismeri fel a gép... -
#4865 Szia! Még 1 kérdésed lenne? Ez vagy 4 volt :)) Na komolyra véve a dolgot kanyarodni, bedönteni a gépet, emelkedni, süllyedni stb... joystick-al kell. Billentyűzettel esélytelen, mert mikor nyomva tartod a gombot a kormányfelületek kitérnek de azzal hogy elengeded nem állnak vissza. Joystick-al igen. Szóval bill-el képtelenség játszani főleg egy kezdőnek. Ha veszel, lehetőleg gázkarosat és olyat, amelyik nyele jobbra-balra forgatható. Ezek nélkül később újabb problémád lesz. Robotpilóta van a gépekben. A magasság "fixálása" vagy robotpilótával vagy a trimmekkel történik. Nemrég kérdeztek egy ilyet és többször is leírtuk, olvass vissza. Rengeteg későbbi kérdésedre választ találsz a fórumban. Olvasgass. Szintén sok dolgot tudhatsz meg a FAQ-ból ha rákattintasz a banner-re az oldal tetején. Ha érteni akarod a gépek működését és a rendszereket, kezd el az FS-ben a learning centert végigcsinálni, tanulgatni stb. Mindent pontosan elmagyaráz és mindenre megtanít. Melyik gépnél hogy mit merre stb. Nagyon összetett az egész, itt nem igen fogják neked leírni, mert benne van az FS oktató részében. Egyébként mint mondtam, olvasgass vissza itt a fórumon, rengeteg dolgot leírtunk. Üdv! -
Helius #4864 Helló!
Még 1 kérdésem lenne.
Hogyan lehet pontosabban szabályozni a sebességet?
Hogyan lehet szabályozni a kormánylapátokat? (amelyekkel jobbra illetve balra kanyarodik a gép, vagyis a saját, vízszintes tengelye körül mozog)
Van benne robotpilóta? Ha igen, hogyan?
Lehet vmivel fixálni a magasságot és hogy vízszintesben legyen a gép?
Bocs, ha alapkérdéseket teszek fel, de nekem ezekre nem iskerült rájönnöm. -
#4863 Ehhheheh... Nem hajó ez TE! :D Szerintem vegyél 1 joyt... -
Helius #4862 Helló!
Az a kérdésem lenne, h át lehet-e állítani azt, h csak addig mozogjanak a kormánylapátok, amíg a billentyűt nyomod.
Előre is köszi! -
Nyiri #4861 Hogyhogy nem mutatja? -
olloczky2 #4860 Ja és Squawk Box 3 van nekem meg. Esetleg itt kéne vmit állitani? -
olloczky2 #4859 Sziasztok!
Miért van az ha a VATSIM-en repülök nem mutatja a sebbeségem a gép? Valaki segitsen pls.
A válaszotokat előre köszönöm!
Üdv:olloczky -
katonad #4858 oké, sebaj, legalább készül.. :D akkor egyelőre ez is elég. addig is nézegetem a shotokat -
#4857 Kösz mindenkinek!
A runway textúrát nem tudom csak úgy kivenni mert az nem csak egy textúra :) Kb 20 modellből áll a pálya és 10 féle textúrából. A pozíciója sem ugyanaz mint az eddigi sceneryké. -
#4856 ALERT, le a kalappal! Nagyon jól néz ki! :) -
katonad #4855 Sziasztok!
EZ NAGYON JÓL NÉZ KI!!
Esetleg nem kaphatnánk meg előre a runway textúrát??? Az nagyon király lenne, nagyon szuperül néz ki... Ezt hogy hoztad össze? KIRÁLY!
Így tovább!!!!! Sok sikert!!! -
#4854 Szerintem a radual Transition volt az! Köszönöm szépen... -
#4853 Néhány új shot (többek kérésére):
-
#4852 A Virtual Cockpit nézetre gondolsz (ha nincs VC akkor is az a nézet)? Mert ez egy szimulált "rázkódás" :) De ez csak akkor van, ha mozog gép és azt hiszem csak a földön. A képeden az Internal View beállításoknál a Rate-ekkel lehet állítani vagy megszűntetni. Én azonban nem erre gondoltam. A Gradual Transition-t a sima View menüben kell kikapcsolni. Abban is akkor jelenik meg, ha már a view menün belül kijelölöd a Spot nézetet. -
#4851 Nem szőrszálhasogatok, csupán próbálok rájönni a hiba okára... Nálam ilyen menüpont nincs. Smooth transition between preset views menüpont van, de most kapcsoltam ki és még mindig... A remegést úgy értem, hogy az egész kép remeg kb 1-2cm -t minden irányba... Mintha az egérrel mozgatnám-rángatnám a képet minden irányba.
Itt egy kép az optionsról...
-
#4850 Ezt hogy érted? A Gradual Transition ki van kapcsolva? Az okoz hasonlókat. -
#4849 Miért van az, hogy ha be van kapcsolva az Active Camera -ban a mouse use in spo view opció, akkor jobbra-balra remeg a kép? -
olloczky2 #4848 Sziasztok!
Miért van az hogy ha online repülök akkor nem mutatja a gép a sebbeségemet. Ennek mi lehet az oka,esetleg vmi progi kéne hozzá?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Nyiri #4847 Egyik kedvencem: Flight1 B727
Mindig megviccel, mennyire eros a gep :) Ezert a flapset valszeg beragasztottam volna, mivel hamar felgyorsult. Erdekes, hogy huz mint allat, de Finalon 30s flapssel meg 80%-n kell huzatni hogy a gep a levegoben maradjon.
Az AP poenos csak neha rajngatja a gepet. -
Nyiri #4846 CS C-130 Hercules
Van benn egy kis repules is amiben az AP-t mutatom be, azert mert lehet valakinek gondot okozhat ez az "egyszeru" valtozat. -
#4845 valszeg megszunt -
perko #4844 Nem tudja véletlenül valaki mi lett ezzel az oldallal?
FSfreeware Flight Simulation
Hónapok óta nem lehet elérni. -
#4843 [img]http://fapomatic.com/thumbs/11/scanned_picture_1_1.jpg[/img][/url]]ace logo -
#4842 Gratula! Nagggyon jól néz ki! csak így továbBb... -
#4841 Kellett sajnos :S de nekem tetszik :) ACE logó jöhet :P [email protected], kösz! -
#4840 Alakul ez, de látod, a kezdetekhez képest kellett már pár kompromisszumot kötnöd...
Ha akarod, egy normális ACE logót tudok küldeni a mostani helyett. ;) -
katonad #4839 Kössz, de a neten nem találom... átküldenéd? [email protected]
Remélem ez megoldja a problémát!! Ha nem, akkor amugy se ártana talán egy re-install az egész kicsi fs-nek..
Előre is nagyon szépen köszönöm! -
Nyiri #4838 3.5.1.0 -
katonad #4837 Nyiri!
Plíííz check üzenet #4827 -
#4836 Sajnos egyelőre halvány sejtéseim vannak csak, hogy ezt hogyan kéne megoldani. De ezekhez programozni kell rendesen, ami alapjában véve nem lenne gond, csak nem igen ismerem az FS-t ilyen szempontból és rengeteg idő lenne belemászni. Másrészt nem olyan egyszerű a dolog mert minden mozgó tárgy animált és ahhoz nagyon kell tudni, hogy az ilyen objektumok ne rontsák az FPS-t. Továbbá pushback car ugye minden géptipusnál máshol kell álljon stb. Nem valószínű, hogy ezek benne lesznek a sceneryben. -
#4835 Meg ha nagy keres lenne follow me cart nem akarsz csinalni ? Es kellene pushback car is. Ha ezeket meg elkeszitened akkor Full teljes kiegeszitot adsz majd ki. Elore is koszi mindent.