17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    OFF
    Mi a bánatot brekegsz, nem találom a fonalat... Beirtam ide, hogy 60 dollár a fej. Mondtam én hogy örülj, vagy vegyél??????????? Azért irtam ide, mert ez 1 ps2 fórum, ide olyan emberek járnak, akiknek soxor tanács kell, meg ilyeneket kérdeznek, hogy hol chipelnek stb....(meg azér mer a KS-ben ennek a duplájáért akarják adni)Kit érdekel, hogy neked jó a géped??? Nekem is. 6 gépem volt, (illetve a mostani a 6.), de mindegyiket ugy adtam el, hogy semmi gond nem volt vele. De ide nem ezeket kell beirni, ezeket ird az emlékkönyvedbe. A fej elégése amúgy nem a júzer hibája nagyfejűkém. Ha beszopod, akkor beszopod, lehecc akármilyen ügyes gyerek. Ki kell fogni, ez van. Ezért "jó" a Swap Magic, mert nem vész el a gar, igy ha elég a dióda, visszaviheted, ki kell cseréljék...... Legközelebb nekem akkor irj, ha okosat tudsz mondani pliz, elegem van a "ragadványemberekből" akik kinéznek vkit, és egyfolytában flame-elik. Hagyj békén, segíts inkább azoknak, akik kérdeznek ha ennyire "jó" vagy.
    ON
  • Mave...
    Most mi a fasz a bajotok? Az is baj, ha valaki nem légbőlkapott baromságokat ir ide be, mint egyesek a leszorítóerőt meg ehhez hasonló dolgokat (mikor azt se olvassa el mit kérdeztek, mert akkor nem ir ilyet...), hanem infot, ami egyeseket még érdekel is????
    És a Swap Magic "kérdésre" válasz:
    Igen , tomy elszenvedné a swappeléssel járó nyűgöt, inkább , mint azt a 60 rugót, amit elbukott. Amúgy a modchip sem 100%, próbáld mondjuk az Unreal Turnamentet, menü után Messiah , vagy klón chippel eccerűen megkapod a "piros képernyőt". De ha figyeltél vona, és nem tegnap esel ide, akkor tudnád, hogy itt a fej elégéssel kapcsolatosan voltak kérdések, és arról is, hogy nem lehet e rizikó nélkül megoldani. Hát ez a megoldás rizikómentes. Nem NEKED irtam ide, hanem akit érdekel...
  • Laza
    ja igen, az lemaradt, hogy atalakitott PS2...
    es igy is ep maradt (megint kop-kop-kop:)
  • Laza
    "itt a fej ps2-höz 60 dollár (max 15e ft!!!!) "

bazz, ennek orulni kene?!
    inkabb ne tedd tonkre.. :))))))

az en PS2-om mar a 3. evet tapossa, es meg soha semmi baja nem volt (kop-kop-kop)
  • Laza
    Hali all...
    ide is beteszem ezt a szep kis listat, mert a masik topicba mostansag a kutya sem jar :))))

szoval megint szep termesunk van:
    XIII
    Fugitive Hunter
    Metal Arms Glitch In The System
    Secret Weapons Over Normandy
    I-Ninja
    Curse Eye Of Isis
    Batman Rise of Sin
    Manhunt
    Final Fantasy X 2
    Asterix and Obelix
    Kya Dark Lineage
    stb.
  • aabyssx
    (...khm...) Tehát valaki vesz egy külön eszközt, megveszi ezt a swap lemezt és minden egyes boot-olásnál elszenvedi a cserélgetést és a slide tool preciziós illesztgetését. Mindezt pedig azért, hogy (közel sem 100%-os kompatibilitással) backup játékot futtathasson. Bah! >:(
  • Mave...
    ha elmész a www.success-hk.com -ra, ott a ps2/utils-nál találsz olyat, hogy swap magic3 for pal version. Ez két lemez, egy dvd és egy cd, ehhez kell egy Side tool (az is ottvan felül), a kettő együtt 26 dollár, és chip nélkül megy minden irott cucc, megmarad a gyári gar!
    Eddig csak ntsc usa ill. japan vezió volt, azé nem rikácsoltam világgá, de most látom, kijött a juróp verzió, lehet rendelni....
    Ja és evribodri!!! itt a fej ps2-höz 60 dollár (max 15e ft!!!!)
  • aabyssx
    ...
  • duc
    Hal,

írott DVD film megy a ps2-ben chip nélkül, a game nem.
  • Mave...
    Persze nem úgy gondolom, hogy valaki szándékosan rak fel rossz leirást, csak lehet, hogy elir valamit, és "Sanyibácsi" pont azalatt tölti le az infót, amig még nem figyel fel a bugra senki. Én erre gondoltam, de végettem széjjel is fürészelhetitek a gépeteket, nekem almás. Télleg, feldobok a weboldalunkra egy keXbox barkácsleirást, hogy kéccer ütősebb lesz a gép, ha 6-os furóval böx rá egy likat pont a mikrofos jel r-betüjén keresztül... csak lesz olyan marha aki megcsinálja....télleg!!! ismerek olyan manuszt, aki megfúrta a Simson dugattyút, mert haver poénból azt találta mondani, hogy attól megy az övé jobban (80-as henger volt a gépén amúgy, és télleg állat volt). Most a f@szi autómentős...
  • Mave...
    ezt a szériaszám dolgot mintha valaki már említette volna?
    Megaztán a sok az itt 4 vagy 5 féle asszem. De elég az, ha pont a srácé nem olyan és elfukkol a gépe nemigaz? Én csak azé "rettentettem" el a sufnyitunying-tól, hogy gondolkozzon mielőtt beizzítja a pákát. Amúgy a netről töltött dolgokkal kapcsolatban 2 olyan áramkörleirást is találtunk, amit megcsináltunk (pl. egy psx-pc link és egy Amiga-Svga adapter) és nemigazán megy egyik sem, pedig 100%-osan jók a panelok, komoly hozzáértő (nem hobbis mint mi) is átnézte, és nem talált bennük hibát a rajzhoz képest.....Én ebből megtanultam, hogy a neten mindenki mondhat mindent.
  • Sephi
    Azzal tele van a net es csak szolok hogy tobb mint a fele kamu csak hogy elbaszd a geped! Vigyazni kell mit toltesz le. Felraktak ezek csomo hibas rajzot hogy megteveszek a letoltoket :)
  • aabyssx
    Nemtom'. Keress online boltokban!
  • Al Age
    A software-t hol és cirka mennyiért lehet beszerezni?
  • Sephi
    Hihe Nero val sikerult :))) Kohi!
  • Mave...
    Igen, mindenképpen kell a chip ha irott cuccot akarsz futtatni. Nem számit a média tipusa, a lényeg, hogy a beégetett country code nincs rajt a lemezen ha nem gyári, ezért kell a chip ami átkúrja a rencert. Általában 15000-től .
  • Mave...
    Mivel pedig ahány ps2, annyiféle fajta "bél", nem ajánlanám, hogy ilyen "neten googleval talált" forrasztásokat eszközölj a gépedben. Akik chipelnek, általában többet értenek a dologhoz, érdemes valakinek kikérned közülük a véleményét erről, de a géped szériaszáma is fontos. A forrasztást Te is megcsinálhatod, de előbb tudd meg tutira, hogy a Te gépednél megoldható-e a dolog. Mert ha ott valami gáz lesz, ugrik a GS, tehát az egész gép!
  • Mave...
    A régi masinán valóban megoldotta a videokimeneten két lábacska összefolyatása. Még érdekes lehet, hogy nekem egyik gépem (asszem a negyedik) még neo 2.2-vel volt, és ActionReplay 2.02 volt hozzá. Az AR-hoz volt egy DVD régiófüggetlen lejáccó (fingom nincs, hogy hivták), de azt tudom ,hogy arról volt hires a dolog, hogy a "zöldet" is kiszedi az rgb-ből. Nos nekem nem szedte ki, illetve nem teljesen... Közben bevillogott zölden, sőőőt még a framerate is leesett 12,5-re néha néha filmnézés közben!!! szal egy határ szar volt a dolog. A kinai vasaknál még nem hallottam, hogy megoldották volna akárhogy a dolgot.
  • Mave...
    Semmit, mert az csak a régi gépeken ment! Az új szériákon (kina) meg ne próbáld!!!!
  • fucko
    En neroval szoktam a ps2es isokat kiirni es csakis dvd-r-re,sőt mostanaban csak dvd-rw-re,mert egyre szarabb jatekok vannak es nemnagyon hagyom meg oket.Eddig mind összejött.A legjobb tapasztalatom a fimation ujrairhato dvd lemezzel van.
  • Sephi
    Figyejetek mar! Nem tudna senki megmondani nekem hogy egy .ISO image file hogyan lehet DVD-re irni? Mar ket honapja itt rohad a vinyomon a Soul Calibur 2 ami egy 4.3 gigas Image file-ban van. Mar probaltam megirni igaz +R -es DVD-re es mindig elindult de csak addig amig kiirta hogy Playstation 2 es nem ment tovabb.

Tudnom kene milyen softal irjam meg mert azt is valami DVD Decrypter-el irtam. Valaki nem tudna tanacsokat adni pls?
  • aabyssx
    Hirtelen ezt találtam google-el:

http://support.finim.biz/file/RGB_PS2_en.pdf

BTW én nem értek hozzá (meg nem is érdekel túlzottan), szóval kísérleti jellegű a dolog... ;)
  • aabyssx
    BTW a Region X nem csak 2-es DVD-ket játsza le.
  • aabyssx
    1. Elvileg kis forrasztással már tökéletesen RGB-n jön a DVD filmek képe is.
    2. A DVD Region X már RGB-n adja a képet (ez egy külön DVD lejátszó szoftver, amit meg lehet venni).
  • Al Age
    Tudna vki segíteni abban, hogy hogyan lehet PS2-n jó minőségben DVD-t nézni? Gyári kábellel színes, de riceg a kép. RGB scart-os kábellel jó minőségű a kép, de az egész zöld. Jelenleg egy RGB Cable Pro DVD-m van, bíztam benne, hogy ez lesz a megoldás, de nem. Van rajta 1 kapcsoló, amivel az RGB és a composite jel között váltogatok, tehát a 2 fent említett eset között. Hogyan lehet színesben jó minőségű képet kicsalogatni a gépből?
  • Gator889
    RE!!!!!!!!!!!Akkor most ha chipboy-jal hozatok csipet akkor o pesten be is rakja nem?
    Na most?!:
    Akkor melyik az a chip ami psx1-es csip elven mukodik vagyis cd-be aztan GAME?!!!!
    Koszike
  • Mave...
    Hehe, nevezzük SZ-nek, mi AL Age? Nemrossz, nemrossz!
    A Cuore Sportivo sem rossz... rullah.
    Arra vagyok kiváncsi, mikor fogja valaki megkérdezni, hogy mér azt irtam freemail-loginnek a "KSfölnyomós" szövegbe (valamelyikbe, má nemtom) hogy "Ugysefogomkifizetni". Pedig komolyan mondom, ollyan szivesen elmondtam volna, mi akart az lenni.... Na sebaj. Megmarad a Mach-one privát titka. Tyűűűűűű.
  • Mave...
    "Az viszont biztos, hogy az irott dvd nemnagyon árt a fejnek." Én ezt irtam. Ez nem = azzal, hogy a dvd nem árt...
    2. A lényeg a lényeg, ha a Sony tudna róla, ő is szólhatna a yardnak. Lényeg, hogy simán fel lehet őket nyomni. A hosszas vita ezen ment, csak tudnám mér? Tufa csávó összekeverte a bötveket, asszem, mert a végén már varjúdombi mesék lettek a dologból. Mi csak azt akartuk a "chipellenes" szöveggel megmutatni, kb hogy állnak hivatalosan a dologhoz. (police, vagy sony tökmind1) Mert Tufa leökrözött minket, mondván: "És mit mondasz a sony-nak? Szeretném ha gépemben másolt játékok futnának és ezért szeretnék belenyulni a konzolba..."
    Most erre szerinted mit lehet mondani?
    Ami engem zavart, az az, hogy akik próbálnak segiteni akár tanáccsal, akár tapasztalati dolgokkal (akárcsak Te, vagy én, vagy tomy) azokat ilyen kevésértelmű kinézi magának, és egy hétig flémeli a fórumon, ahelyett, hogy próbálna hasznos dolgokkal foglalkozni. Mert ahogy a kérdések száma mutatja, vannak problémák. A fejkérdésben amúgy meg tökre egyetértek, én is kábé igy gondoltam. Természetes, hogy a gyári (nyomott) lemezek az igaziak, (persze ezek is "ártanak", mert a dióda mindenképp lefutja magát, max igy nem fél, hanem x év alatt), de minden ami irott (égetett) sokkal jobban igénybe veszi a fejet. Spéci szerintem a dvd sokkal kevésbé, mint a cd. Ezért irtam, hogy aki dvd-ről sokcédére rippelt gamát használ, jobban teszi, ha megiratja dvd-re, a mostani chip-ek már simán viszik a dvd-t. A neo2-es korszak ripp-maradványaira gondolok. Akkor pl. az actionreplay 1.6 nemigen vitte a dvdt, ezért kellettek ezek a megoldások.Bár ahogy szavaidból kiveszem, te sem ma kezdted a ps2 dolgot... :)
  • cenobite
    Szerintem TTT. Vagy az újabbak közül VF4EVO és SC2.
  • Mave...
    Félelmetes, de nem tudnak egyesek olvasni. Sebaj. Csak azt nézd meg a nyolc gyári gamádon, van -é olyan cimke a dobozon, hogy : nem használható nyilvános helyeken, tilos az újraértékesitése stb stb stb....
    Amúgy én is feküdtem el a motorral 130-al(műszaki hiba végett), elégett a fél lábam, de a motoron nem lett max 10e ft kár. Egyéb:
    Most akkor újra leirom, de utoljára bazmeg: SENKI NEM AKARJA A SONYNAK AZT MONDANI, HOGY "ÉN CSIPELTETNI AKAROK STB.... "(meg azt se mondtuk, hogy te akarsz.!!!) MI EREDETILEG IS ÚGY TETTÜK VOLNA MEG A "FELNYOMÁST", HOGY EGY PESTI INTERNETKV-ZÓBAN CSINÁLUNK EGY FREEMAILT MITTOMÉN "ÚGYSEFOGOMKIFIZETNI" NÉVVEL (EZT GONDOLOM NEM IGAZÁN ÉRTED, DE EZT TOMYVAL MI TUDJUK MIT JELENT, MÁRMINT A NÉV), ÉS ERRŐL A SONY HUNGÁRIÁNAK IRTUNK VOLNA 1 EMILT, MISZERINT A KS ÁTALAKITJA A PS2-KET. ERRE A SONY VALÓSZINŰLEG BEKÜLDÖTT VOLNA 2 MANUSZT, VEGYENEK 1 GÉPET, ÉS DUMÁLJÁK MEG A CHIPELÉST, ÉS HA BELEMENNEK, LAKAT.
    Nos ezt a sztorit az 5 éves lányom elsőre felfogná, csak TE vagy az EGYETLEN LAMER, akinek egy hete kell magyarázni. Szerintem ülj fel a motorodra, és tengesd tul a tesztoszteront, a kommunikációt pedig hagyd meg másoknak. Már nagyon szeretném letudni ezt a témát, főleg annak fényében hogy az eredeti szöveghez SEMMI KÖZÖD NEM VOLT te BUNKÓ, ugyanis GAMMABOYNAK szólt a dolog.
    Ha ezzel kapcsolatban van még véleményed, menj ki egy csendes elhagyatott helyre, és üvöltsd világgá, mert engem már b@szottul nem érdekel, de télleg.
  • Tufa16
    de ahoz hogy tudja chippeltetni vagy ki tudja belezni ahoz szétkell szedni a gépet. azaz ugrig a support...
  • Neme.
    "A gép átalakítása TÖRVÉNYELLENES!!!!"

Nem ismerem az erre vonatkozó törvényt, de szerintem a saját gépével mindenki azt csinál, amit akar (lefesti, kütyüket ragaszt rá, kibelezi, chippezi etc.). Csak épp ha szétszedi a gépet, ugrik a hivatalos support. Másolt játékokat is futtathat, feltéve, ha az eredeti változat, amiről másolta, ott figyel a polcon.
  • Tufa16
    nekem nba 2003, headhunter, dakar 2, gt3, virtua 4, stb...
    időközben cserélgettem is és voltak nálam ilyenek hogy Vice city, gt concept, tekken valahanyadik része meg mindenféle. én igazából csak a házibulik alkalmával nyulok a géphez. nincs is jobb részegen püfölni egymást a tekkenben! :-)
  • Al Age
    Nekem májusi a gépem egyelőre chip nélküli, a garanciát minél tovább meg akarom tartani, hogy ha esetleg gond van a kütyüvel, akkor azt még minden gond nélkül megjavítsák, de eddig semmi baj nem volt vele, ezért úgy néz ki, hogy Karácsony körül elveszti "érintetlenségét"... Egyébként eddig 2 játékom van GT3 és TimeSplitters2, ennyi eddig elég is volt, de nem hiszem, hogy lesz még 1 original gamám, esetleg GT4.
  • Tufa16
    felőlem ok... nekem 2 gépen van. egy cippes és egy shipp nélküli. azt ne kérdezd miért.. amugy inkább a chipp nélkülit használom eredeti game-val. de kb 8game-m van... nem sok de a lényeg meg van...
  • Al Age
    Az eredeti vita asszem azon robbant ki, hogy a Sony-nak mit mondanánk. Részemről Maverick-kel értek egyet, mivel én is tanúja voltam az esetnek, amikor kiderült, hogy még csak nem is az a chip van a gépben, amit beígértek, hanem egy tré százlábú kacat. A Sony-t meg tutira érdekelné a dolog. Úgy érzem, ez elég jó végszava lenne ennek az elég súlyos anyázásnak.
  • Al Age
    Szóval szerintem a Te géped is chipelve van és aki beletette, az eléggé megsértette a törvényt. Ha a Sony kapna egy fülest a KS-el kapcsolatban, biztos nem engedné el a füle mellett.
  • Al Age
    Miért, talán Te kizárólag jogtiszta szoftvereket használsz és nincsen chipelve a géped? Nem valószínű, de lehetséges. Kis hazánkban ezt kevesen engedhetik meg maguknak anyagi okokból.
  • Al Age
    Bizony, bizony. A szóban forgó kedves ismerőshöz, nevezzük Sz-nek, nekem is volt szerencsém, ugyanis engem is "tanított" az aranyom. Amiga-témát én is felhoztam neki épp elégszer, lényegében a véleménye az volt, hogy az Amiga egy halott platform. Mit tesz Isten, másnap beszart a pöcém, avagy a pumpám. Azóta se vettem még 1-et. Egyébként most kiválóan működik, a konfig. a következő:
    ház,
    trafó,
    cd-meghajtó.
    Az én hifim. Állat.
    Működőképes sz.gépem most 3 van:
    PS2,
    Amiga500,
    Amiga1200.
    Eredeti témához visszatérve: a pumpát sz@rok bővíteni, az Amigák meg bővítés és cserélgetés nélkül is tökéletesen mennek. Mave: Ne hagyd Magad, valamint Cuore Sportivo!!!
  • Adi
    Jaaa és 8e volt!!