17159
WAREZ = azonnali BAN!
-
Ramza #332 Silent Hill 3, Primal, FF10, GT3
- nálam ezek
Kingdom hearts-ban a karakterek szépen meg vannak csinálva, de amúgy egyezik a véleményem aAbysSx-al: nyálgiccs. -
#331 -szabadon állítható külső nézet, ami hasznos is lehet sok esetben (platformok)
-dögös filmszerű visszajátszása egy pályának jelenetnek
-fegyver ne mindig középre nézzen...kezem mozgassa a fegyvert ne a fejem
-mai korban, mai városokban játszodó FPS...pl egy zsaru élete New York utcáin, metróban reptéren...élő városban...tömeggel autók buszok stb...nagy szabadságfokkal -
#330 ICO, MGS2, DMC1, GT3
Egyik sem hűde sok polygon nyomó játék (habár az MGS2 elég jó benne), de mindegyik állati stílusos és a jellegéhez illő látványvilággal rendelkezik.
BTW a Primal pl. elég erős polygon és textúra nyomó, de stílusban messze alul marad sok (még "ronda") játéktól is.
(Nálam a stílus sokkal többet ad a látványhoz.)
Így nálam a FFX sem csúcs látványra (mer' SZVSZ egy kicsit túl színes ;). A KH meg egyszerűen giccs (amit utálok)! -
magyar ember 2 #329 Az biztos hogy ilyen Trespasser szeru bohockodasnak nincs sok ertelme, 3 gombot nyomkocc 1szerre hogy celozz a fegyverrel, aztan az 1. fuszalto megilyed es elejti a cuccot. Amugy nem lett volna rossz jatek, csak nagyon tultechnikaztak a fiuk. -
#328 sőt ofpben még vállad is van. -
#327 OFP NWO. -
#326 De milyen jo hogy FPS-es jatekokat vitatunk meg Ps2 topikban :))))
Meseje el valaki hogy szerinte melyik a leglatvanyosabb Ps2 jatek ami eddig megjelent?
Szerintem a FFX de a Kindgdom Hearts se semmi. -
#325 Az más.Annak az a lényeg, hogy a lehető legkisebb testfelületed látszon ki.De annak szerintem semmi értelme lenne, hogy normális esetben, vagyis menet közben külön mozognak.Legalábbis nem jut eszembe olyan példa, amikor ez hasznos lenne. -
magyar ember 2 #324 "Szerintem semmi gyakorlati haszna nem lenne, ha külön tudnád mozgatni a fejedet a testedtől."
Aze' nem rossz pl. fal mogui kinezni, igy nem lonek szarra mig felmered a terepet. Ezt mar sok helyen alkalmazzak is. -
magyar ember 2 #323 "az FPS mint műfaj a Quake óta komoly áttörő változtatás nélkül éli életét (hiába a falrombolás: Red Faction, Bullet time: Max Payne, dzsip: Halo)...jogos az állítás, hogy "klónhegyek" vannak"
Mi neked a klon? Az OFP kb. annyira Quake klon, mint a Mario Pokemon klon. :) -
magyar ember 2 #322 Ja, OFP rulez, mar keszul a 2. resze. -
#321 Infilration 2.87 és JÖÖÖÖN A 2.89 uhhh na az egy igazi fps.... -
#319 Kétségtelenül igényes videó, de itt is "csak" meglévő ötletek vannak összepakolva, amik felvannak tunnigolva filmszerű látványvilággal és elsőosztályú grafikával.
De eredetiségen olyan dolgokat értek pl:
Wolfenstein - az első FPS.
Quake - az első igazi 3D-s FPS.
Half-Life - az első igényes scriptelt jelenetekkel teli game, amitől filmszerű lesz a játék.
Ez a játék meglévő ötletekből van összepakolva és eredetiséget nem igazán láttam benne, csak frankó látványelemekkel tunningolt, több játékstílus keverékét.
De még egyszer mondom, nem a játékot degradálom le, mert tényleg igényes és tetszik. -
#316 Na aaaazért quake rendbenvan hogy formabontó volt,de azóta nem klónhegyek vannak,azóta is volt rendesen áttörés,főleg sérülésmodellezés,realizmus,és sztori irányban...Elvégre ezekben a quake ritkagagyi...
A járművekről nem is beszélve... -
#315 Szerintem semmi gyakorlati haszna nem lenne, ha külön tudnád mozgatni a fejedet a testedtől.Az meg, hogy nincs láb, részletkérdés.Nem hiszem, hogy ettől lenne forradalom az FPS-ek világában(főleg, hogy sok játékban látszik.Mint mondtam szvsz ez csak részletkérdés, engem pl. sosem zavart)
Az meg, hogy nincs áttörő változás...Te mit csinálnál másképp, ami áttörő lenne?Mert szerintem új, EREDETI ötleteket, nem igazán lehet már kitalálni.Hidd el egy nyerő öteletre bármelyik cég vevő lenne.Manapság inkább már "csak" a grafikát,fizikát,élethűséget lehet tökéletesíteni. -
#312 PC-re is jön? -
#311 DC2 már beszerezhető
FFX-2 japáni van...
legalábbis a 75-ös trolin ezt mondta az egyik káposztaszagú néni a trolivezetőnek -
#309 de most komolyan...nem jogos a felvetésem?
az FPS mint műfaj a Quake óta komoly áttörő változtatás nélkül éli életét (hiába a falrombolás: Red Faction, Bullet time: Max Payne, dzsip: Halo)...jogos az állítás, hogy "klónhegyek" vannak
remélem a HL2 v Doom3-ban lesznek pl.lábak, mert már ebben a műfajban is a "valós fizika" emlegetése a divat...de remélem valós lábakon fogunk állni -
SnEaK MASTER #308 MGS2-be pedig látod a lábad és a kezed ha megrúgsz vagy megutol valakit First Person nézetben. A kardot nem próbáltam First Personban... -
#307 Meg nem jaccotam FPS-est Ps2 es nem is tervezem. Most varom nagyon a FF X2 es a Dark CLoud 2 mert annak is olyan a grafikaja hogy leesik az ember alla:) -
#306 Ezekben van lábad....De fps-ek között a legrealisztikusabb a Flashpoint...Ott van lábad karod vállad,minden...Tényleg azt látod amerre nézel:) -
#305 Sephi: Tresspasser,Will Rock,Flashpoint...Van egy pár..:) -
#303 Huh! Szellemeket látok?!? -
magyar ember 2 #302 Trespasser. -
#301 Volt olyan FPS amiben volt labad de mar nem tudom pont melyik volt az.
-
Ramza #300 :) -
#299 Foot Fighter? -
Ramza #298 Tudsz mondani olyan fps-t, amiben van lábad? -
#297 Én ezeket csak lebegő pisztoly szimulátornak hívom.
BTW a fegyveres akciónál elég általános dolog, hogy a fegyver mindíg arra néz, amerre az ember, mert így tud leggyorsabban célra tartani, ha észrevesz valamit.
Én pont a FPS-es szemellenző miatt támogatom inkább a harmadik nézetet (nem kell túl távolról, elég, a vállakat látni). Úgy legalább van egy kis periférikus látás is.
Autós játékoknál viszont mindíg belső nézetből játszok (kivéve a GTA ;), de ott is zavar a "szemellenző". -
#296 Miert Pc-en volt labad? -
#295 na láttam ma wolfeinsteint PS2-n...a grafika egész jó..de ez az FPS szemszög egyre zavaróbb, fóleg amióta az MGS2-be jobban belemélyedtem...
szóval ez a szemellenzős FPS nézet egyre gázosabb nálam, legalább lehetne külső nézetbe váltani, hogy valami akciószaga legyen, meg könnyebb lenne a platformcuccokat véghezvinni...a fejem mindig arra fordul, mint a pisztolycsövem...ki látott már ilyen katonát:)
felugrottam egy hordóra..lenéztem a lábamhoz...a levegőben lógtam:)sehol a lábam..szóval úgy éreztem magam játék közben ,mint egy pontszerű kamera...kiábrándító -
#294 ezért vannak a haverok, uncsitesók
élőben látni a vesztes arcát:)))jeee
otthon persze mindenki ezerrel gyakorol a fifa vagy nhl party előtt
FIFA 2004 először, PS2-n online -
#293 Nemtom'. A rivjúk azt írták, hogy jó a játék, de nem konzolra való, így nem foglalkoztam vele.
BTW nem vagyok a riöl tájm statégia játékok híve. Én a körökre osztott (vagy esemény kezelt) dolgokat kedvelem. -
#292 a commandos 2 nem használja? -
gyurmandia #291 Meg kell kezdeni a felkészülést!!! -
gyurmandia #290 Köszi! Ezt nem is tudtam. Ki fogom próbálni. Van ugyanis egy stratégiám (azt hiszem az Age of Empire II, olyan régen szereztem, hogy nem is emlékszem pontosan) aztán játszottam is vele egyszer, de valahogy nem volt olyan élvezetes. -
#289 "Nagyon gondolkozom a beszerzésén."
Egy-kettő FPS miatt? -
#288 tudomásom szerint bármilyen usb-s egér megteszi, nem kell sony-s. -
gyurmandia #287 Kezd egy kicsit leülni a topic. Más. Játszott már valaki egérrel a PS2-ön. Nagyon gondolkozom a beszerzésén. -
#286 Hát igen, elég érdekes ugrások vannak a hozzászólások sorszámaiban.. #266..#268..#272. :)