WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    Félelmetes, de nem tudnak egyesek olvasni. Sebaj. Csak azt nézd meg a nyolc gyári gamádon, van -é olyan cimke a dobozon, hogy : nem használható nyilvános helyeken, tilos az újraértékesitése stb stb stb....
    Amúgy én is feküdtem el a motorral 130-al(műszaki hiba végett), elégett a fél lábam, de a motoron nem lett max 10e ft kár. Egyéb:
    Most akkor újra leirom, de utoljára bazmeg: SENKI NEM AKARJA A SONYNAK AZT MONDANI, HOGY "ÉN CSIPELTETNI AKAROK STB.... "(meg azt se mondtuk, hogy te akarsz.!!!) MI EREDETILEG IS ÚGY TETTÜK VOLNA MEG A "FELNYOMÁST", HOGY EGY PESTI INTERNETKV-ZÓBAN CSINÁLUNK EGY FREEMAILT MITTOMÉN "ÚGYSEFOGOMKIFIZETNI" NÉVVEL (EZT GONDOLOM NEM IGAZÁN ÉRTED, DE EZT TOMYVAL MI TUDJUK MIT JELENT, MÁRMINT A NÉV), ÉS ERRŐL A SONY HUNGÁRIÁNAK IRTUNK VOLNA 1 EMILT, MISZERINT A KS ÁTALAKITJA A PS2-KET. ERRE A SONY VALÓSZINŰLEG BEKÜLDÖTT VOLNA 2 MANUSZT, VEGYENEK 1 GÉPET, ÉS DUMÁLJÁK MEG A CHIPELÉST, ÉS HA BELEMENNEK, LAKAT.
    Nos ezt a sztorit az 5 éves lányom elsőre felfogná, csak TE vagy az EGYETLEN LAMER, akinek egy hete kell magyarázni. Szerintem ülj fel a motorodra, és tengesd tul a tesztoszteront, a kommunikációt pedig hagyd meg másoknak. Már nagyon szeretném letudni ezt a témát, főleg annak fényében hogy az eredeti szöveghez SEMMI KÖZÖD NEM VOLT te BUNKÓ, ugyanis GAMMABOYNAK szólt a dolog.
    Ha ezzel kapcsolatban van még véleményed, menj ki egy csendes elhagyatott helyre, és üvöltsd világgá, mert engem már b@szottul nem érdekel, de télleg.