17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    Mindenképpen át kell verni a gépet, ha másolt gamát akarsz futtatni. A chip nem azért kell, hogy "vigye" a másolt lemezt, hanem mert:
    A ps1 és ps2 lemezeken van egy ún. country code, amit nem lehet cdiróval felirni a diskre, ugyani olyan helyen található, ami hivatalosan ÜRES
    Azóta mát rájöttek, hogy a PRE-GAP nevű helyen figyel ez a dolog (ez amúgy a LEAD IN utáni "rés", ami az első track és a LEAD IN között van) Erre úgy jött rá a srác, hogy papirral letakarta a cd belső 1.6 cm-es területét, de ettől a gyári ps cd még vidáman ment (ugyanis a Lead In és a Lead Out nem kötelező a lemezre, csak a kompatibilitás miatt kell. A dolog iróniája, hogy ha ezt a CountryCode-ot is rá lehetne égetni az irókkal a lemezre, nem kéne semmiféle chip a gépbe.....
    A chip arra kell, hogy mikor a ps2 bios utasitja az olvasót a cc beolvasására, a chip elküldi neki, mintha a lemezről "jönne", de úgy hogy ebből a ps2 bios semmit sem vesz észre.
    Az általad leirt dolog azért jó, mert erősebb fejre utal!!!! Tehát jobb az új fej, mint a régi. Ez amúgy minden széria esetén igaz volt, mert az első gépek semmiféle cdrw-t nem láttak meg mé fejállítás után sem, de az első kinai vasak már pl. a philips rw-t nálam és havernál is vitték, igaz legtöbbször csak 2.-3. ra. (mielőtt vki beleköt, nem használtunk hozzá ilyen lemezt, mert a fej igy belehalt volna, csak leteszteltük...)
  • Mave...
    Majd Laza megcsipeli, úgyis akkora ÁSZ....
  • Mave...
    Laza te totál segghülye vagy a dologhoz. Nemtom mekkora ps2 téren a tapasztalatod, de amint látom elenyésző. Na figyelj kispöcs: NEM a chipelés vágja haza a fejet, hanem az irott lemez. Ergo, ha irott dvd filmet nézegetsz chipeletlen gépen, no meg irott audiocd-t hallgatsz, ugyanugy hazavágod a fejet. Szal kispöcs, montam akadjál le rólam, és olvass könyveket abból tanulsz. Ha itt irogacc mindenféle baromságokat, azzal csak beégsz, de te tudod, nekem tökmind1.
    Amúgy nekem akkor lett az első ps2-m, mikor megjelent jurópban (rá két napra), mer boltunk volt, és hoztuk be.... Aztán chipeléssel kapcsolatos ügyek, és ehhez hasonlók. Persze lehet hogy neked már csak a Messiah után lett, igy nem csoda, ha nem érted a szisztémát. A Neo 2-esek idejében halt csak igazán hamar a fej. Sőőőt akkor még rá is "állítottak" a fejre, annyira gyenge volt baz'. Akinek még "olyan" gépe van, az a te szövegeddel kib. sokra megy, ugye???? Mégeccer: Örülünk, hogy neked semmi bajod a ps2-ddel, de sokan fukkolnak rá. Az egész téma amúgy így indult, konrétan úgy, hogy gammaboy kérdezett rá, mi meg leírtuk, mi van. Erre jöttél TE osztani az észt, mikor fingod nem volta dologról. Persze, ha valaki leir/elmond valamit, amiről lila ibolyád sem volt, arra könnyű ám nagyarcúan legyinteni, hogy "persze, ezt én is tudtam". Én sajna soxor taláxom ilyen "emberekkel", akik nem tudják azt mondani, amit gammaboy tudott, hogy thanx.... Attól mert valami hihetetlen, még lehet igaz, ezt soha ne felejtsd el. (sok parasz nézegetett, mikor turbófeltöltő ügyben nekiállt okoskodni, hogy az "max 30000-et pörög", aztán mikor vittem a szakirodalmat, hogy nemritkán 270000-et, akkor volt a "ja, én nem arra gondoltam".) Hát persze.
    Tomy ügyével kapcsolatban meg: IGENIS TE IRTAD, HOGY AKI TÖNKRETESZI AZ LAMER, MERT (OLVASD VISSZA!!!!) szószerint ezt irtad: "bazz, ennek orulni kene?!
    inkabb ne tedd tonkre.." Ezexerint tomy "tönkretette", márpedig aki tömkreteszi az lamer. Persze ha most múltál 20, akkor ennek a szónak a VALÓDI jelentését már nem ismerheted, ez még akkor volt....Amigán....aztán a sok Lamer elkezdte használni MÁSHOGY" mind1 hagyjuk
  • Mave...
    Jajj, kérdezném a tisztelt nagyonnagytudású uraktól, hogy döntik el, melyik a jó lemez? Mert PS2-ben az a jó lemez, amit legtöbbször ismer fel elsőre!!! Mi a bánatot süketeltek itt arról, milyen hangot ad töltés közben? Qrvára semmi köze sincs a lemezhez. A sz@rul megirt gama egyfolytában seek-elteti a fejet, ráadásul nem tartja a cd-hajtó motort állandó sebességen, emiatt adja ezeket a "szörnyű" hangokat. Tény, hogy jobban használódik ezzel a cd/dvd olvasó, de nem a lézerdióda agyasok, csak a fejléptető mechanika meg a motorcsapágyazás. A fej elégés nem emiatt van. Ha jót akarsz a gépednek, ne a cdborító alapján döntsd el, jó a lemez vagy gagyi, mert a "hurkás" kiszerelésű 130 ft-os cd 100szor jobb a ps2-nek (meg a ps1 nek is), mint pl. a ZÖLD TÉDÉKÁ, ami egy rakás .....
    Ha tudni akarod, melyik lemez jön be a gépednek, számold meg hányszor ismeri fel 10 inditásnál elsőre. Amelyik lemezt többször, az a jó. Amúgy a Philips lemezek általában jók szoktak lenni, de ez sem szentirás, fogtam már ki olyan szériát, hogy jobb nem is beszélni róla.... Vagy ott a Verbatim. Mikor az első ps2-k megjelentek, még a verbatim metal azo lemezek voltak a kedvencek. De a verbatim változtatott, és az új super azo eszméletlen nem jön be a ps2-nek.
    Konklúzió: csak óvatosan
  • Mave...
    Van olyan gép, ami tojik rá, milyen lemezt teszel bele. Ezé montam, hogy ki kell fogni....
    Ha meg fos a fej, tökmind1, mennyire jó minőségű a lemez.
    Örülök, hogy 100 kör futás után a többiek is kilyukadtak pont annál, amit én (na meg AlAge) már két hete fújunk.
  • NormalisEmber
    Fogalamzzunk úgy hogy 100 gépből 1-et jól chipelnek meg:)) Legalábbis az én gépemet 2,5 éve ott csippelték (azóta a róla szóló kritikák elolvasása után már szégyellem is magamat) de hálaistennek eddig nem volt semmi baja.(pedig a kezdeti időszakban csak cd-ket etettem vele)
  • Adi
    Konzol Kuckó
    PS1, PS2, XBOX, GameCube, GBA, N64, SNES, NES
    Használt és új konzolok, szoftverek, tartozékok adásvétele, szervíz átvevõhely
    [email protected]
    Budapest XVII., Pesti u. 100. vagy 130 nem tudom!
    Mobil: (20)9238-655, (20)9808-086
    Nyitva: H-P: 11-19h, SZ: 9-13h
  • Adi
    Konzol Kucko!!
  • Al Age
    Ez esetben 1 kérdés:
    Hol érdemes chipeltetni, ahol biztos tuti jól megcsinálják a fél éves és eddig hibátlanul működő gépet?
    (Esetleg garral...)
  • Laza
    A szar minosegu lemezek tenylegesen tonkrevagjak a fejet...
    Folleg azok szivnak, akik a CDs jatekokat hasznaljak (rippelt szarokat)...

De ezek mar regi es hosszu historiak... mar elvesztek a mult homalyaba.. :)
  • Laza
    A chipeles sem mindegy...
    Lattam mar mindenfele elbaszodott PS2-ot...

De ami a legnagyobb gaz, Konzolstudioban chipeltetni (v. chipelt gepet venni)... ez mar sztem itt sokaknak orok lecke.. :)
  • bastard187
    Azon belül is a sz@r minőségű "gagyi" lemezek miatt.
    Havrenal van egy chippelt ps2 je és kalyak olyan hangot ad ki, hogy rosz jallgatni.
  • Al Age
    A másolt lemezek beolvasása miatt megy tönkre...
    Nem a chipelés miatt
  • Al Age
    Tomy nem össze-vissza chipelgette a gépet. Úgy vette a KS-ben a PS2-t, hogy ők egyben meg is chipelték...
  • Laza
    de kell... igazabol jatek szempontbol (es ugye erre valo a PS2:) semmi ertelme nem volt az ilyen jellegu fejlesztesnek... de megcsinaltak, mi meg oruljunk neki.. :)
  • Laza
    bazzeg, neked uldozesi maniad van... ki mondta, hogy lamer, akinek tonkremegy a gepe?!
    kesz vagy haver.. :)
  • Laza
    ki volt ellened bazz?!
    nem ertesz te semmit.. :)
  • Laza
    neked meg ezt:

es ha mar igy osszejottunk, ki is nyalhatod vele a seggfejem.. :)))))))))))))))
  • Laza
    de van hozza koze, mert a csippeles miatt megy tonkre...
  • Laza
    az el van baszva... :)
  • Laza
    'h' betu ugrik... csak Siren....
  • Laza
    bazze, vedd mar a lapot.. :)

Az a PS2, amelykben tonkremegy a fej, az szar (micsoda megallapitas:)
    Akinek meg fej kell, vegyen... de a fej nem veletlenul megy tonkre... tehat nem erdemes ossze-vissza csippelgetni...
  • Laza
    ide is..

Nezzetek meg a Shiren (PS2) traileret.... iszonyat hangulatu horror gamet kapunk megint.. :)

http://siren.felixmcli.org/
  • Al Age
    Másolt játékhoz kell chip, (vagy olvasd el az 576-ik hozzászólást, az is 1 ígéretes verzió, ugyanis a garncia ezáltal megmarad) viszont a másolt DVD filmeket lejátsza a gép minden gond nélkül...
  • CHEAPBOY
    !!Új Online Konzolos Webshopot nyitottunk!! www.cheapboy.hu
    Playstation 2, Xbox, Gamecube/GameBoy Advance(SP),
    Sega Dreamcast+minden, mit egy konzolos csak kívánhat.
    JÁTÉKOK, kiegészítők a bolti árak alatt, nagy kínálatban kaphatók (újonnan/használtan) Mindenre GARANCIA!
    Szervíz rövid idő alatt, MEGBÍZHATÓAN!
    NaAPONTA BŐVÜLŐ VÁLASZTÉK, S AKCIÓK! Minden nap érdemes ellátogatni az oldalra! Adás-vétel-csere.
    A kínálat megtekinthető a www.cheapboy.hu-n.
    [email protected] [email protected]
  • Adi
    "Annak, hogy itt ennyibe kerül a fej, örülni kéne, mert a KS-ben asszem 35e Ft. "
    Pfff.... konzolkurckóba "csak" 30 e :)
  • Adi
    "Amúgy LAZA!!! Tomynak elégett a fej a 3 napos gépében és bukta a gart"
    Mhhh ez kibaszott nagyszívás!
  • Adi
  • Adi
    Mave: nem azzér de te itt egy kicsit túl játszod magad!
    Figy, te most itt ugrálhatsz, hogy: nagyfejű seggarcokk stb. , de akár hova fogsz menni - index, 576 stb. - velük fogsz legtöbbször találkozni. Aby-val, Laza-val, Cheapboyal, Duc-kal stb. Velük fogod legtöbbször megosztani a játékkal kapcsolatos élményeidet. Szóval ha most itt hülyézed őket sokra nem mész...
    Na csak mondtam neked, hogy tud mi a pálya. Nekem személyesen semmi gondom veled(mér lenne?:)).
  • Mave...
    Amúgy LAZA!!! Tomynak elégett a fej a 3 napos gépében és bukta a gart.... Mert lamer igaz?? Ja, akkora lamer, hogy most nyertünk vele 3. helyet egy gba demokompón ........... Mi tehát hülyék vagyunk. Nem baj, ne izgulj, törekedni fogunk igérem (az egész Mach-one), hogy megfeleljünk a TI intellektuális szinvonalatoknak......csak most nincs itt elég sör meg eksztázi
  • Mave...
    Na ja, úgy látszik aki !!!bármit!!!! tud, azt jobb ha elfelejti, mielőtt ezekkel a nagyfejű seggarcokkal kezd, mert itt az is baj ha luzer vagy, de az is, ha nem , az is ha sapka van a fejeden, stb stb stb... Sokbuzibekaphattya

Többieknek köszönet a "mellémállásért"

• Pavlo
    Szerintem sem...
    Lazának meg:
    Remélem ezt azért értetted.
  • Al Age
    Szerintem NEM.......
  • Al Age
    "inkabb ne tedd tonkre.. :))))))"
    Mér, szerinted az emberek gombostűvel böködik a fejet?
  • Al Age
    És ebből látszik, hogy (mint azt már Mave is említette) a fejet nem a felhasználó teszi tönkre.
  • Al Age
    Annak, hogy itt ennyibe kerül a fej, örülni kéne, mert a KS-ben asszem 35e Ft. Az 1 dolog, hogy Neked frankó a géped, Te 1 szerencsés ember vagy. Viszont a másolt lemezek beolvasásához a lézerdiódának több feszej kell és némelyik ezt egyáltalán nem tolerálja...
  • Al Age
    Miért fikázzátok egyfolytában Mave-et? Beírt ide 1 némelyek számára hasznos infót, azt, hogy chipelés nélkül is le lehet játszani a másolt gamákat. Ez pedig azt jelenti, hogy a garancia megmarad!!! Továbbá ez a megoldás olcsóbb, mint a chipelés. Ez nekem például baromi jó hír, mert még több, mint fél van a garanciámból, viszont eredeti játékokra nincs pénzem. Inkább egyszer adok több pénzt egy ilyen megoldásért, mint évente többször original játékokra.
  • Sephi
  • Mave...
    miattatok? bah....
  • aabyssx
    Miért nem szeded be a gyógyszereidet írás előtt? ;)))