17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Devla
    Mi a helyzet az eredeti CDkkel? PS1 jatekokra gondolok, szep kis fekete korongon :)
  • Adi
    :)
  • Adi
    Ma már nagyon elegem van belőled!! Mindjárt lelőlek!:)
  • CHEAPBOY_GA
    En jobb masolot mondok, ADIje lassu, bena s rosszul ir:)
  • Adi
    Mondok neked egy másolot.... írj mailt nekem és este válaszolok!!
  • Adi
    Wow! Erölködik a gép?? Jééé és mitől erölködik!?!?
    Attól a gatyi cd-től... Én is régen cd-s voltam. De eladtam a ps2(bizonyos okokból. Mindegy.) Lényeg most van újra. DVD-kel játszok csak. Max. a F1 Carieer a cd-s, mert az azt hiszem cd-n is jött ki.(legalábis ezt mondják róla)
    Amikor hallgatam a ps2 hangját hirtelen nem tudtam, hogy mi van.. mondom magamba: most vagy én vagyok a hülye, vagy a dvd-vel tényleg hallkabb!! Aztán forumon is megvitatuk ezt a hihetetlenül bonyulult kérdést :) és rájöttem, hogy nem én vagyok a hülye! :) Na felejtsd el a cd-t. Figy azok RIP gecik, a fél játék kivan belőle vágva és rossz minőségű átvezetők vannak rajta. Hang nincs. Szóval 4,7 gb dvd-ból csinálnak egy 650 v. 700 mb cd-t!! Ha már warezolsz ne alacsonyobjál le ilyen csunyán. Inkább kiadok még egy 1e mint, hogy cd-t vegyek. Na Ramza se beszél hülyeséget tényleg oda fogjutni a ps2-őd ha cd-zel!!
  • Adi
    ne=nem
  • Adi
    Magyarázhatod itt mindenkinek ne értik meg!!!
  • Ramza
    Csak első ellenőrzőkérdésnek:
    ugye nem az egy darab *.bin vagy *.iso file-t írod rá a cd-re?

(amúgy fél éven belül baszhatod ki a ps2-det, ha cd-kkel szarakodsz dvd-k helyett, de a te döntésed)
  • tomy8614
    Csak nem a kozolstudioban chippeltetted?
  • Adi
    Már csak 39 és 500-at írunk!!
  • Adi
    Aha aha értelek!
    Na akkor:
    1. Ha warezolsz a kockázat meg van. Én nekem most van szervízbe a ps2-m.(fejcsere lehet)
    2. Semmi sem tart örökké!!
    3. Microsoft-os kormányodat sztem tuti, hogy nem lehet futtatni a ps2-őn. Ha bedugod és nem ismeri fel akkor kár vele probálkozni sztem. Én ebbe a kormányosdiba nem vagyok otthon. (Mohus a master)
    4.Cheap bontatlan game-ket hírdet sztem!!
  • Tufa16
    Adi! most nézem hogy cheap az 15ezer hirdet egy játékot. akkor most hogy van ez? én a Pecsában 8ezer vettem Virtua 4et... és az még drága vót mer haver az vett 3ezer is. nálam az az olcsó szint...
  • Tufa16
    és még 1 kérdés! hogy tudnám elérni hogy a Microsoftos kormányom (no force feedback...) müködjön a ps2vel. vagy az nem megoldható?
  • Tufa16
    és ugy milyen gamekat tok futtatni hogy minimális a kockázat? egy haver kb 2éve használja nap mint nap a ps2őt chippelve de még nem volt gáz. lehet olyan hogy nem romlik el?
  • Adi
    CHEAPBOY-nál olcsón lehet venni game-et!!(EREDETI)
    [email protected] az elérhetősége!!
  • Adi
    Chipeltetted akkor ha dvd-ket futtatsz csak a gépeden pár éven belül egy fejcserére kell számítanod!!
  • Tufa16
    Lenne egy kérdésem:
    Szóval ha chippeltetem a ps2őm akkor milyen gáz lehet? és milyen (másolt) játékokat tudok rajta futtatni ami nem cseszi el a konzolt? vagy hol tudok olcsóbban game-t venni. Tudom, tudom. Pecsába de ott hiába kerestem, nem volt!
  • Adi
    :)
  • Adi
    Hol élsz bátyja amerikába??:)
  • SnEaK MASTER
    váááááááááááááázzeg.... :)
  • Rincewind
    Gondolom már nem aktuális a privi után. :)
  • Rincewind
    Én is hallottam már ilyeneket, de eddig nem bizonyultak igaznak és minden esetben kellett a chip.
    Persze nem nekem, én eredeti játékokat veszek. :P
  • Sephi
    Tud meg hogy a havernak chipelletlen gepe van es ha +R -es Sky 4.3 gigas DVD-re vannak irva a ISO gamak akkor futatja oket! Igaz sokszor lefagynak plane a muvik de megy neki majdnem minden!
  • Adi
    Öcsém... kell egy chip bele. Cheapboy tud neked szerezni...... keresd őt.. megtalálod a topicjába!
  • Sephi
    En nekem is ez volt a bajom az elejen de en simat athoztam nagyanyamtol a Tv-et aminek van NTSC is ment :)))
  • Jinchuu
    Na igen aki rippel játszik az meg is érdemli.
  • Sir Quno Jedi
    Az is hülye aki CD-RIP-et használ PS2-n ! Részvétem...
  • Sephi
    es ami poen hogy tobb szaz ember inkabb megevezi ripelten vazz...
  • SnEaK MASTER
    Mintahogy mondottam: tudom, tudom...
    ismerem a rip-ezés velejáróit...
    :/
  • Sephi
    Arrol ne is irjak hogy a Fatal Frame-et megkaptam egy cd-en valami 400 mega es a jatek 2.5 giga eredetiben :)))
  • SnEaK MASTER
    Tudom, tudom:
    nekem is rip-en van meg a SH2 és a Conflict...
  • Sephi
    Ha vazz meg a z Cd rip -el az is baj hogy hianyosak a gamak. Felig vannak a muvik vagy nincs hang meg ilyenek. Nezd meg a Devil May Cry nekem eloszor harom Cd-en volt meg szal 3x650 mega az durvan 2 giga ugye? Na most ha megnezed a eredeti DVD-et a jatek majdnem 3.5 giga szal gondolhatod hogy csomo dolog hianyzot belole bazz
  • SnEaK MASTER
    ???????????
  • sigmavirus1
    Nemis!:D
  • fucko
    Mi kell ahhoz hogy a ps2őm lejatszon egy ps1es jatekot?
  • SnEaK MASTER
    Azér´ a DVD backup nem annyira cseszi tonkre a gépet, mint a CD rip, de ezt mintha már leírtam volna...
  • fucko
    Es mennyit kóstál az sacc/kb?
  • cenobite
    A fejet. Az sem jó móka.
  • fucko
    Ugyerted hogy cserelgetni a fejet vagy magat a gepet?