17159
WAREZ = azonnali BAN!
-
Devla #476 Mi a helyzet az eredeti CDkkel? PS1 jatekokra gondolok, szep kis fekete korongon :) -
#474 :) -
#473 Ma már nagyon elegem van belőled!! Mindjárt lelőlek!:) -
#472 En jobb masolot mondok, ADIje lassu, bena s rosszul ir:) -
#470 Mondok neked egy másolot.... írj mailt nekem és este válaszolok!! -
#468 Wow! Erölködik a gép?? Jééé és mitől erölködik!?!?
Attól a gatyi cd-től... Én is régen cd-s voltam. De eladtam a ps2(bizonyos okokból. Mindegy.) Lényeg most van újra. DVD-kel játszok csak. Max. a F1 Carieer a cd-s, mert az azt hiszem cd-n is jött ki.(legalábis ezt mondják róla)
Amikor hallgatam a ps2 hangját hirtelen nem tudtam, hogy mi van.. mondom magamba: most vagy én vagyok a hülye, vagy a dvd-vel tényleg hallkabb!! Aztán forumon is megvitatuk ezt a hihetetlenül bonyulult kérdést :) és rájöttem, hogy nem én vagyok a hülye! :) Na felejtsd el a cd-t. Figy azok RIP gecik, a fél játék kivan belőle vágva és rossz minőségű átvezetők vannak rajta. Hang nincs. Szóval 4,7 gb dvd-ból csinálnak egy 650 v. 700 mb cd-t!! Ha már warezolsz ne alacsonyobjál le ilyen csunyán. Inkább kiadok még egy 1e mint, hogy cd-t vegyek. Na Ramza se beszél hülyeséget tényleg oda fogjutni a ps2-őd ha cd-zel!! -
#467 ne=nem -
#466 Magyarázhatod itt mindenkinek ne értik meg!!! -
Ramza #465 Csak első ellenőrzőkérdésnek:
ugye nem az egy darab *.bin vagy *.iso file-t írod rá a cd-re?
(amúgy fél éven belül baszhatod ki a ps2-det, ha cd-kkel szarakodsz dvd-k helyett, de a te döntésed) -
#464 Csak nem a kozolstudioban chippeltetted? -
#461 Már csak 39 és 500-at írunk!! -
#460 Aha aha értelek!
Na akkor:
1. Ha warezolsz a kockázat meg van. Én nekem most van szervízbe a ps2-m.(fejcsere lehet)
2. Semmi sem tart örökké!!
3. Microsoft-os kormányodat sztem tuti, hogy nem lehet futtatni a ps2-őn. Ha bedugod és nem ismeri fel akkor kár vele probálkozni sztem. Én ebbe a kormányosdiba nem vagyok otthon. (Mohus a master)
4.Cheap bontatlan game-ket hírdet sztem!! -
#459 Adi! most nézem hogy cheap az 15ezer hirdet egy játékot. akkor most hogy van ez? én a Pecsában 8ezer vettem Virtua 4et... és az még drága vót mer haver az vett 3ezer is. nálam az az olcsó szint... -
#458 és még 1 kérdés! hogy tudnám elérni hogy a Microsoftos kormányom (no force feedback...) müködjön a ps2vel. vagy az nem megoldható? -
#457 és ugy milyen gamekat tok futtatni hogy minimális a kockázat? egy haver kb 2éve használja nap mint nap a ps2őt chippelve de még nem volt gáz. lehet olyan hogy nem romlik el? -
#456 CHEAPBOY-nál olcsón lehet venni game-et!!(EREDETI)
[email protected] az elérhetősége!! -
#455 Chipeltetted akkor ha dvd-ket futtatsz csak a gépeden pár éven belül egy fejcserére kell számítanod!! -
#454 Lenne egy kérdésem:
Szóval ha chippeltetem a ps2őm akkor milyen gáz lehet? és milyen (másolt) játékokat tudok rajta futtatni ami nem cseszi el a konzolt? vagy hol tudok olcsóbban game-t venni. Tudom, tudom. Pecsába de ott hiába kerestem, nem volt! -
#453 :) -
#452 Hol élsz bátyja amerikába??:) -
SnEaK MASTER #450 váááááááááááááázzeg.... :) -
#449 Gondolom már nem aktuális a privi után. :) -
#447 Én is hallottam már ilyeneket, de eddig nem bizonyultak igaznak és minden esetben kellett a chip.
Persze nem nekem, én eredeti játékokat veszek. :P -
#444 Tud meg hogy a havernak chipelletlen gepe van es ha +R -es Sky 4.3 gigas DVD-re vannak irva a ISO gamak akkor futatja oket! Igaz sokszor lefagynak plane a muvik de megy neki majdnem minden! -
#443 Öcsém... kell egy chip bele. Cheapboy tud neked szerezni...... keresd őt.. megtalálod a topicjába! -
#440 En nekem is ez volt a bajom az elejen de en simat athoztam nagyanyamtol a Tv-et aminek van NTSC is ment :))) -
Jinchuu #438 Na igen aki rippel játszik az meg is érdemli. -
#437 Az is hülye aki CD-RIP-et használ PS2-n ! Részvétem... -
#436 es ami poen hogy tobb szaz ember inkabb megevezi ripelten vazz... -
SnEaK MASTER #435 Mintahogy mondottam: tudom, tudom...
ismerem a rip-ezés velejáróit...
:/ -
#434 Arrol ne is irjak hogy a Fatal Frame-et megkaptam egy cd-en valami 400 mega es a jatek 2.5 giga eredetiben :))) -
SnEaK MASTER #433 Tudom, tudom:
nekem is rip-en van meg a SH2 és a Conflict... -
#432 Ha vazz meg a z Cd rip -el az is baj hogy hianyosak a gamak. Felig vannak a muvik vagy nincs hang meg ilyenek. Nezd meg a Devil May Cry nekem eloszor harom Cd-en volt meg szal 3x650 mega az durvan 2 giga ugye? Na most ha megnezed a eredeti DVD-et a jatek majdnem 3.5 giga szal gondolhatod hogy csomo dolog hianyzot belole bazz -
SnEaK MASTER #431 ??????????? -
#428 Nemis!:D -
fucko #427 Mi kell ahhoz hogy a ps2őm lejatszon egy ps1es jatekot? -
SnEaK MASTER #426 Azér´ a DVD backup nem annyira cseszi tonkre a gépet, mint a CD rip, de ezt mintha már leírtam volna... -
fucko #425 Es mennyit kóstál az sacc/kb? -
#424 A fejet. Az sem jó móka. -
fucko #423 Ugyerted hogy cserelgetni a fejet vagy magat a gepet?