17159
WAREZ = azonnali BAN!
-
#530 Konzol Kuckó
PS1, PS2, XBOX, GameCube, GBA, N64, SNES, NES
Használt és új konzolok, szoftverek, tartozékok adásvétele, szervíz átvevõhely
[email protected]
Budapest XVII., Pesti u. 130.
Mobil: (20)9238-655, (20)9808-086
Nyitva: H-P: 11-19h, SZ: 9-13h
-
#528 de idézek ha akarod. olvasd el mit irtál:
"Fel kéne őket nyomni a Sony hungariánál a pöcsbe, mert szemetek. Soha sehol nem volt gond a chipeléssel se ps2 se psx ügyben, csak itt..... " -
#527 "Bazmeg, a Sonyval kapcsolatban meg ébredj már fel!!!!! A gép átalakítása TÖRVÉNYELLENES!!!! Te nem a gépet veszed meg, mikor veszel egyet, csak a HASZNÁLATI JOGÁT. NINCS JOGOD BÁRMIFÉLE MÓDOSíTÁST ELVÉGEZNI RAJTA! Vagy nem tudsz olvasni???? Ezt mindenki beleirja a kis könyvecskébe"
én akartam átalakítani a gép te idióta???! még te akartad!
tudod ha versenyeznél motoral akkor tudnád hogy milyen könnyen lelehet amortizálni egy motort. még ha saját hibádon kivül is történik valami. talán egy másik versenyző épphogycsak hozzád ér és te kb 150el elesel...
de ez az egész dolog hogy te rám háritod hogy én akartam irni a sony-nak levelet ez kurvára felbaszott. nem fogok ilyen kis pöcsökel foglalkozni mint te!
Nálam a téma lezárva!
-
#526 A zöld tdk tényleg nem jó.... már nekem is mondták!!:) -
#525 Ohhh én írtam... itt van jól van már a ps2-őm... Alaplap javítás, fej beállítás asszem, pucolás... olyan poros volt már, hogy huu.... -
Mave... #523 Az irás sebessége nálam sohasem birt jelentőséggel. A 24x-es tempóban irtakat néha hamarabb vitte a gép, mint az 1x-est. Az 1x-est szerintem nem érdemes használni, mert a hosszú égetés miatt a lemez olyan kib. átforrósodik, hogy néha (gondolom a hőtágulás miatt picit csúszó sávok miatt)rosszabb lesz, mint amit mondjuk 8y-osan ir ki az ember. Persze ez függhet irótól, lemeztől, mindentől. Ezek a SAJÁT tapasztalataim, ha valakinél nem ez a helyzet, könyörgöm ne fukkoljon le, ez nálam van (meg 1 haverom is igy van vele) -
Mave... #522 A fifa gáz lehet eleve, mert az easports játékokat paccselni kell. Az iróprogi szerintem min1, én Nero-val szoktam, de azzal meg is lehet szivni, ha csak 1 iród van, és nincs olvasód (ergo:image-ből irsz) Nemtom mi a bánat miatt, de én mikor egyik gépemet eladtam, az összes cd-vel együtt vitték (25db) ezért mindet átkopiltam előtte, hogy meglegyenek. És mind a 25 cd-t elfukkoltam. :) Ekkora lámát, mi? A gond a DAO volt, de fingom nincs mér... Röptében irva dao-ban tökéletes. Érdekes mindenesetre. Lehet, hogy csak az iróval volt picit bugos a Nero. De én irtam már Winoncd-vel, discjugglerral, alcohollal, mindennel jól irtam meg, a gépem vitte frankón. Pedig olcsó irom volt, egy 24*10*48-as LG ATAPI iró. Mégis ment minden, a lemez többet számított. Pl a zöld TDK nagyon nem rullah. A legjobb (nekem) a Philips 40x Slim tokos volt. Régen a Verbatim Metal AZO is jó volt, de már nem kapni, a SuperAzo meg szerintem gáááz. De irtam "hurkás" csomagolású 130 ft-os codegen cd-re is, és tökéletes lett. :)
A chip-et ki lehet cseréltetni, de nem igazán azon múlik, lát-e egy lemezt a gép vagy nem. Olvass kicsit lejjebb, pont erről ment a tapasztalatcsere. -
Mave... #519 Az viszont biztos, hogy az irott dvd nemnagyon árt a fejnek. Ellentétben az irott cd-vel, ami viszont sokkalinkább igénybeveszi. Tehát akinek cdrippes dvd gamái vannak, jobb, ha megiratja a full dvd verziót, hosszútávon jobban jár.Amúgy is gáz cserélgetni a cd-ket mondjuk egy redfaction-1 ben, vagy az onimusha cdrippes verzióban (4cd). Persze akinek viszi a gépe a dvd-t, mert ne legyünk elszállva, biztosan van akinek még 1.6-os ar-jel megy a dolog, és akinél ez igy van, az tutira nem sprotból nem vesz új chipet, hanem nem futja ki a keretből. -
Mave... #518 Nekem Magic3.1 volt abban a gépben amit tomy elvitt tőlem, és az is ment szépen. De mondom, nekem az előző gépeim is jók voltak, csak azért cseréltem, mert vagy anyagi ügyek voltak, vagy jött újabb chip, stb.... Aki nem "nyúl bele" a vásárláskor annak semmi gonjdja nem lesz vele. De a múltkor volt valaki a fórumon, aki panaszkodott, hogy sokat kell tisztítani a fejet a ps2-jében. Az ő gépe szerintem "dögrováson" van, mert ez a jelenség magát erősíti: Nem jó a fej, mégtöbbet kell seek-elnie elvasás közben, még többet fókuszál stb... és ezzel még jobban terheli a diódát, ami végül elég. Szerintem amelyik gépben gyenge a dióda, azzal sokat nem lehet variálni. Mi szerencsések vagyunk, de sajnos nem mindenki járt így. -
Mave... #517 Az bizony ölég pozitív irányban befolyásolja a dvd felismerési esélyeit! :) -
Mave... #516 Még valamit ezekkel a problémákkal kapcsolatban:
Tényleg bele lehet "nyúlni" a vételnél, és ráfaragni 1 géppel, de az ember tanul belőle, ezekután biztosra próbál menni, nem 2000 forint differencián dől el pl. hol veszi a vasat. De ezt senki ne rója fel a sony-nak, neki meg kell élnie a játékeladások után befolyó lovettából. És igaz, hogy tomy bukott 60-at, de másik haver pécét (pumpa) fejlesztett cirka 150000-ért, és vehetjük úgy, hogy ő meg annyit bukott vele. Mert a cucc már másnap csak 100000-at ér!!! Csak azon nem fut a gt3..... No comment.
Jó ez a ps2, még így is jó, hogy lehet rajt mérgelődni néha... Nekem két kedvenc hardware-em van, az AMIGA és a PS2. Ezekre ha költöttem, az meghálálta a befektetett pénzt, nem úgy mint 1 pumpa.... Persze nem mondom, legyen az is otthon, de csak akkora , amekkora már pont elég netelni, meg efféléhez. Képzeljétek el, ha a ps2 pécé lenne (brrrrrrrr....) hány procit kellene upgrade-elni ahhoz, hogy a pl. gt3-hoz képest a gt4 elmenjen. :)))
Ja még 1 apróság. Én 21 éve (nem tévedés huszonegy!) ültem először computer elé, ez 1 c64 volt(akkor jelent meg, hál istennek kaptam egyet). Végülis mind1, csak arra akarok kilyukadni, hogy volt a gimiben egy tanár, aki "számteket" is oktatott, és kábé ugyanigy leparasztozott, mint Tufa, mikor megtudta, hogy Amiga-t vettem. Mert " a pécé bővíthető, az Amiga nem, majd évente cserélni fogom". Ez volt a duma. A szóbanforgó gép meg egy 286 volt, akkor még aranyárban mérték... Azóta a kedves tanár úr 189-szer vett új alaplapot, 268-szor új procit, 3456-szor vgakártyát és 156234-szor ram-ot. Nekem meg még mindig itt az asztalomon UGYANAZ az Amiga(NEM VICC), és köszöni jól van. Pesze nem divx-et nézek rajta(de van olyan Amigám is amin lehet), de mi assembly-programozással ütjük el az időt,(pl. gba-ra), és nehéz lenne nélküle az élet. Minden konvertálást Amigán csinálunk. Szóval a fix hardware, az fix hardware. Ezért szeretem a ps2-t, még ha gáz a dióda benne akkor is.
Hajrá srácok, kijött a gt4 trial version, hamarosan lehet melegíteni a gumikat.
Akit a fent irt miniéletrajz nem érdekelt, attól elnézést kérek, ezt csak lelkifröccsnek szántam.(véletlenül sem felvágásnak, vagy efféle) -
#515 en elmondom a velemenyemet! En nem tudom mlyen chipem van , nekem Cheap aszonta Titan Lite. Nekem tokeletesen megy minden irott/eredeti DVD es meg vagyok vele elegedve. Egybol beindul mindegyik :) Igaz markas DVD-re van mind irva 1x sebesseggel :) -
Mave... #514 Akkor Te szerncsés vagy, mert a hiba nem a készülékben van.. :)
Amúgy ez tényleg korrektnek tűnik, tényleg van néhány cd ill. dvd iró, amivel ha megirsz 1 gamát, nem minden ps2 viszi el. De ami "olyan" iróval van irva, ami jobban fexik a ps2 -nek, azt MINDEN ps2 elviszi, amiben elfogadható a fej. Ezért mondtam, hogy igenis vannak gondok a gépekkel, de ez a chipelés buli azért gáz, mert pl. a KS lazán megoldhat olyat, hogy:
Adott 1 gép, amit megvesznek náluk újonnan, és nem chipeltetik meg (később sem), mégis gyenge a fej, nem visz mindent (előfordulhat), ezért nekik kell 1 fej!! Kapizsgáljátok fiúk? Beviszi mondjuk xy a gépét chipelésre
és tegyük fel ugyanaz a sorozatszáma a gépének, mint a garos gépnek (ez fontos, mert NAGYON sokféle bele van ám, nekem a 6 gépemnek legylább 4 féle bele volt), tehát átrakják a jó fejet a garos gépbe, xy pedig kap egy fos fejet. Aztán szaladgálhat fűhöz fához, meg a vargához, mert IGAZÁBÓL SEHOVA sem mehet panaszra.
Cheap nekem nem úgy nem jött be, csak elfelejtett szólni, hogy a rendelt cuccot (használt gba) ne várjam, mert 1000 forint miatt nem jött össze a biznisz. Én meg egy hét múlva hivtam, mi van, erre ő: Ja az nem jött össze. Végülis ettől még lehet hogy vennék nála ps2-t, csak mérges voltam emiatt, asszem teljesen jogosan. -
Mave... #513 Ha elolvasod a Tufa-nak irt szövegem, ott megtalálod a bűvös sort, mért nem tudod KÉNYSZERITENI a KS-t semmire a chippel kapcsolatban. Mert MINDENKI gazdasági bűncselekményt követ el, aki (most figyelj) SZÉTSZERELI a gépet. Ugyanis CSAK a HIVATALOS SONY SZERVIZNEK VAN RÁ FELHATALMAZÁSA. Tudom ez elég hihetetlen, de hidd el kb igy van. Például ha veszel agy gyári játékot, nézz csak utána ha nem hiszed, de NEM ADHATOD EL, mert nem a JÁTÉKOT vetted meg (vagyis a software-t), hanem csak a játszási jogot a játékkal. Emiatt pl. nem is teheted be nyilvános helyeken, nem sugározhatsz róla képeket tv-adásban, CSAK a kiadó engedélyével. És nem rakhatod fel 2 gépre stb... Persze ez nálunk elég burleszkfilm hangulatot kelt igy, de a hivatalos dolog kb igy néz ki.
Sajnos nem tudok abban véleményt mondani, hogy a jóminőségű DVD-re karcolt gamák mennek-e egy ilyen problémás gépen. Nekem egy nagyon közeli haverom szokott régebben chipeltetni gépeket. Egy ismerőse csinálta őket, akiben 100%-ig megbizott, de ennek ellenére pont a szembeszomszédjának a gépe lett PONT OLYAN mint a Tiéd is, és az volt a kellemetlen benne, hogy erről Senki nem tehetett. De mégis tartotta a hátát, kivetette a chipet, és asszem a srác eladta a ps2-t. (mondjuk ő ezután szeXboxot vett[vagy keXbox?], de ezt semmiképp nem javallom :) ) Sajna vannak emberkék, akik ha csalódnak bármiben, ami nem is a cucc hibája, azt annak a hibájának tekintik, és soha többet nem vesznek olyat még egyszer. Az ilyen dolgok mindig "gennyesek", mint a chipelés, de nem lenne ezzel semmi baj, ha a diódák powerfull-abbak lennének. Nem tudom, tekernek-e rajtuk(a gyengébbeken), és ezért égnek el, vagy eleve az ilyen gép halálra van itélve? Sajna ezt csak az tudja aki a módosítást elvégzi. Te esetedben a köcsög KS. (nem ezért köcsög, persze lehet emiatt is, de ezt nem tudhatja senki, viszont amit tomy-val műveltek....)
Figyu, ha a gyári lemezek mennek, de a másolt nem, én kivetetném a chipet, és eladnám a gépet, vennék másikat stb... Csak azért szorítok, ha így teszel, nehogy belefuss újra 1 ilyenbe, mert az tökönszúráshoz vezet.Tomy ezért vette meg az enyémet, ami pöpecül ment, arról legalább tudta mit vesz. De a 2. gépet veheted pl. cheap-nél eleve chipelve, és JÓL ki kell próbálni elhozás előtt, valamint a "garanciakérdést" is nyomatékosan le kell tisztázni előre. Ez mindenkinek jó, mert később nem kell "anyázni" meg hasonlók.
Mondom, nagyon sajnállak, hogy igy jártál, tomy-nak is csak ezt tudtam mondani. (apropó: tomy akkor 2 gépet vett a ks-ban, mindkettőt eleve chipelve, újonnan. A másik gép egy haveré lett, és AZÓTA IS MEGY frankón. Szal ezért mondom, a Te esetedben nem biztos, hogy a ks tehet a dologról.) Mindenesetre a Pénzvissza asszem jónak tűnik, próbáld meg. Bár a hozzáállásukat nézve kemény dió lesz. Mondd azt nekik, ha jó, irjanak neked játékokat. Mondd nekik, hogy 1-1 lemezt a rossz fej is beolvas mielőtt végleg elég, mutassanak neked 4-5 lemezt, amit visz a gép max. másodikra. -
Mave... #512 off
Hogy jön ide az, hogy neked fél éve semmi gondod a géppel. Irtam én, hogy nekem volt??????? "TE PARASZT" ! Csak hogy korrekt legyek. Nekem is volt félmillás mocim, csak nem voltam annyira béna, hogy leamortizáljam. (rd350). Bazmeg, a Sonyval kapcsolatban meg ébredj már fel!!!!! A gép átalakítása TÖRVÉNYELLENES!!!! Te nem a gépet veszed meg, mikor veszel egyet, csak a HASZNÁLATI JOGÁT. NINCS JOGOD BÁRMIFÉLE MÓDOSíTÁST ELVÉGEZNI RAJTA! Vagy nem tudsz olvasni???? Ezt mindenki beleirja a kis könyvecskébe. Tehát a SONY-t IGENIS PISZOKUL FOGJA ÉRDEKELNI,HA KAP 1 OLYAN EMILT MONDJUK, HOGY A KS-BAN ÁTALAKITJÁK A PS2-t. Erről ennyit "TE PARASZT". És TE gondolkozz el, mielőtt leirsz valamit.Főleg ha az akkora baromság, hogy neki lehet támasztani a biciklit. A motorodat meg le se tojom, ez itt nem egy kavaszakifórum.
on
Amúgy a ps2-immel egyikkel se volt gáz, nekem mind a 6-hoz SZERENCSÉM VOLT, de sokan megszopják vele, és ez IIIIGY VAN. Sajnos! Nemtudom, te nem tudsz olvasni? Az egész VILÁG azzal van tele, hogy szarok a ps2-ben a lézerdiódák, a neo2-s chipekkel rövid idő alatt lefutott olyannyira a fej, hogy a végén már 2 hetente kellett pucerálni, mert elég volt egy vékony filmréteg a lencsén, és máris fukkolt beolvasni a dvd-ket. Ha valamihez korlátolt vagy, abba ne szólj bele, ez a tömör véleményem.... Arról hogy a sony mit csinál azzal, akiről fülest kap, nézz utána a soproni Kiss-ritter sony szerviz múltjának, ők buktak ps1 chipeléssel. Utána jósokáig el voltak tűnve...... Még valami, ami egyértelmű végszó ezügyben: A SONY NEM KERES EGYETLEN FILLÉRT SEM A PS2 ELADÁSOKKAL, NEKI A HASZON A JÁTÉKOK UTÁN VAN, DE IGY VAN EZ A TÖBBI KONZOLNÁL IS. Ja és ezt nem én mondom, hanem a Sony. Ezekután gondolod, megveregetik a KS hátát???? Aki chipel, az a Sony-nak egyetlen jüant sem hoz a konyhára, pedig a gép megalkotása ölég sokban lehet, nem gondolod???
Az IQ-val kapcsolatban pedig asszem nem sokat tévedtem, kitaláltad azt a dumát, hogy én aszondom a Sonynak, chipeltetni akarom a gépem, és ebből nem birsz kigyógyulni. Szerintem itt már mindenki észrevette, mekkora looser voltál ezügyben, csak Te nem. Ja és figyu mán, gammaboy is ROSSZUL CSINÁLT VALAMIT NAGYKÉPŰKÉM???? mert neki gondja van a chipelés után, és képzeld, én TUDOM, hogy MI. Te meg ilyeneket irkálj csak, hogy a gép jó, "mi vagyunk a hülyék". KÖSZÖNJÜK. -
#511 Figyej em is Cheaptol vettem a gepemet es en agyvaradon lakom szal amikor felmentem erte nem gondoltam volna soha hogy meg 5 szor fogok 2 heten belul. Eloszor elmentem minden ment szepen csak a Kingdom Hearts fagyott az intro. Nem baj haza mentem es rajottem hogy mashogy kell bekapcsolni. Vegulis nem hoszabitom a temat... kicserelte a gepet minden oke volt es csak az irott DVD-ek amikor tolem vettem mind el volt baszva rendesen es majig is fagy az oszes. Viszont az oszes irott/eredeti jatek/film DVD csodasan megy de csak azok amiket nem tole vettem. Igaz nekem az elejen is tisztan megmonta hogy o nem foglakozik DVD irassal es arra nem tud garit adni. Szal a vegul minden jol sult el csak kicsit ideges voltam hogy anyiszor kellet pestre menyek. Nem rosz gyerek o csak szreszelni kell kicsit hogy mozogjon :)))) -
#508 Mave. Ez a szöveg az iq-m ról. mi köze van a ps2höz? csak annyit irtam hogy rohadtúl lefogják szarni hogy te hogy akarsz másolt játékokat futtatni. És igazad van. én nem tudom milyen amikor 60ezer vesztek. télleg. de ha ez vmennyit segít, 6hete törtem össze egy fél milliós motort amit nem fizet a biztosító. tehát van selytésem milyen.
Ja meg igy megsugom hogy lehet hogy vmit te csinálsz rosszul. nekem kb fél éve van chippeltetve a ps2őm és eddig semmi gáz nem volt vele... Ami pedig a személyeskedést illeti. gondolkozz el mit irsz mielőt leirod! te paraszt. -
Mave... #507 Hi Alien! Nem kell ezen csodálkozni, én ismerek olyan HIVATALOS SONY MÁRKASZERVIZT, ahol foglalkoztak ilyennel.
A prognózis eccerűűűű, a BSA-agent (software-rendőr) sem vesz meg egyetlen gyári warét sem, mert nem alapból hülye.
:)) -
Mave... #506 Hi Since! Nézz be a http://www.airplanet.hu/mach-one oldalra, ott a legalsó menüponttal tudsz mailt küldeni a csapat emailcimére(úgyis én olvasom őket), küldj 1 mailt, és én a válaszban elküldöm a saját emilcimem. Ezt azért igy kell, mert ha ide beirom, akkor minden paraszt aki esetleg erre jár, küld egy aranyos mailt nekem, mert csak rákattint és kész. Meg aztán legalább látod az oldalunkat... Ha van Amigád vagy gba-d még hasznos is lehet! Csőő! -
Mave... #505 Szia Roller! Nekem van 1 haverom, megkérdem tőle, asszem ő nyomta pumpán is a gtforsz kormányt. -
Mave... #504 Gammaboy! Ha használt gépet vittél, nem tudsz mit tenni. Azt tudni kell, hogy a PS2 lézerdiódája elég fukk! Sajna! Ez egyfajta védelemnek is jó. Régebbi gépeken még a lézerdiódát is feltekerték(van rajta poti, de ne állj neki tekergetni, sufnyituning ott nem válik be), mert kényes volt a lemezre. Akkor még ActionReplay-jal mentek a dolgok. Sajnos azt kell mondjam, az nem a KS hibája, ha szar a fej a gépben, amit odaviszel chipeltetni. Én azért kattantam rájuk, mert ott lett véve a gép ELEVE chip-elve. Régebben igy a full garanciát vállalták a gépre, csak ők újra leragacsolták a csavaroknál matricával. Viszon most elég fukkhedek lettek, és ez elég szemét húzás volt tőlük.
A gépedre visszatérve, gondolom a gyári lemezek mennek rendesen. Ezesetben VETESD KI A CHIPET, add el a gépet, és vegyél egy másikat. Abba aztán rakasd bele a chipet valakivel. Sokan vannak akik nem chipeltetik meg a gépet. Valaki talán megveszi. Azzal a géppel SEMMIT nem tudsz csinálni. A fejcsere 30-40 rugó, annyit nem ér az egész.....
Sajna ez lutri. Nekem ez most a 6. ps2-m, én csak tudom :)
Még valami, az előző 5 nem bedöglött, csak mindig eladtam, mert jött az új chip, stb... -
Mave... #503 Intelligenciahányadosod tört szám???? Nulla és egy között ugyebár...... Brávó, gratulálok, namármost mindenki MAGÁBÓL INDUL KI. Te valószínűleg igy mennél a SONY-hoz.... De hidd el koma, Neked is hamar beugrana az AL AGE (hi Al! Hail and kill 4 ever!!!) által javasolt verzió, ha neked ugrott volna 60 rugó a zsebedből . De tudod mit, próbáld ki őket, meggyalogolsz pajti, mikor a GYÁRI GT3 nem indul 3 nap után. Össze is szarod magad. Ja és közben ilyenek jutnak az eszedbe..... "hogy fukkolhatnék ki ezekkel a....."
Egyébiránt KOMOLYAN meg akartuk csinálni, mármint a SONY HUNGÁRIÁ-s dolgot. -
SnEaK MASTER #501 hmmmmmm... -
#500 naja...a KS-ről nagyon sok rosszat hallottam...fejcsere,gyorsan romló gépek,stb....Nekem cheap bevált...teljesen korrekt...egyébiránt állat durva hogy egy hivatalos bolt ilyennel foglalkozik... -
SnEaK MASTER #498 Hehe, hát ez "eléggé" korulményes lenne... :P -
#497 ez a rész tetszett: " Fel kéne őket nyomni a Sony hungariánál a pöcsbe, mert szemetek. Soha sehol nem volt gond a chipeléssel se ps2 se psx ügyben, csak itt....."
És mit mondasz a sony-nak? "Szeretném ha gépemben másolt játékok futnának és ezért szeretnék belenyulni a konzolba... -
#496 Mhh figy én a konzolkuckóba szoktam vinni.... az-az ott vettem. Egy dolog most gáz. Nem tudom ezek tényleg ilyen lassuak vagy csak az ünnepek miatt..... Ha készen lesz a gép. Ez olyan csütörtök-péntek sztem akkor megírom, hogy mi a véleményem róluk.. Idáig annyit tudok mondani, hogy lassuak de mondom lehet az ünnepek miatt. -
Mave... #493 Nekem Cheapboy abszolút nem jött be... Sorry, de nem volt túl korrekt gba vétel ügyben. Persze neked attól még lehetett az, de velem elszórakozott egy ideig. -
Mave... #492 Nekem Cheapboy abszolút nem jött be... Sorry, de nem volt túl korrekt gba vétel ügyben. Persze neked attól még lehetett az, de velem elszórakozott egy ideig. -
Mave... #491 Halihó! Tomy itt ül mellettem, én Maverick vagyok. Naszóval a KS-ban chipelték Magic3-assal a gépét, amit ott vett, vagyis már chipelve hozta el. Később kiderült, hogy az a Magic3 nem is hasonlit a valódi Magic3-ra.... Egy sima Pic microcontroller-t tettek bele neki, csak felprogramozták, lehet hogy a Magic3 software-vel... Mind1, a lényeg, hogy a gép 40 cd-ből, amiiket az én TESCO-ban vett, és havernál chipelt gépem elsőre vitt, az övé 1-et birt elindítani. Visszavitte a gépet a KS-ba, hogy mi a gond, ott volt 1 cd ami kivételesen elindult, (gondolom ugyanúgy csak ez az 1 ment nekik is, mint nekünk itthon 40-ből 1)erre azt mondták, a gép jó, a chip is, de se a 80 perces lemezt se a multispeed irást nem viszi a PS2. Az én gépemben csak 80 perces lemezek forogtak, mást nem is vettem hozzá soha, és volt amit 40x-es speeddel irtam ki. A tomy gépével az volt a baj, hogy elégett benne a lézerdióda, és nekik ezt meg kellett volna javitani garban, mert náluk vette újonnan és eleve chip-elve. Ők kibújtak szépen a felelősség alól, és mi buktuk a lóvét. Tomy 55000 ft-ot én meg 20000-et mert "átadtam" a gépem, persze olcsóbban. Azért az enyémet vette meg, mert nem mert rizikózni még 1*. Inkább vegyél egy kipróbált JÓ használtat, mint egy vadiújat a KS-ban!!!! Ők a garhoz úgy álltak hozzá, hogy förtelem. Ez olyan, mintha vennél egy kocsit, ami minden környékbeli benzinkút benzinjével beköpködné a gyertyáidat, de lenne 1 darab kút, amelyik benzinjével menne, erre azt mondanák a kereskedésben, hogy jó ez a kocsi, csak tessék mán ott tankolni (300 kilóméterre) :) Szvsz a KS-ról ennyit. Mocskos cigány banda. Fel kéne őket nyomni a Sony hungariánál a pöcsbe, mert szemetek. Soha sehol nem volt gond a chipeléssel se ps2 se psx ügyben, csak itt..... Ráadásul gányul dolgoznak, ez már közismert tény (gba tulajok panaszolták el az afterburner beépítése kapcsán...) -
player1 #490 Ha PS2 -> Keresd Cheapboy-t!
Megbízható, olcsó, gyors!
[email protected]
Csak ajánlani tudom! -
#488 Hi!
Ha gamek-et(olcsón)akartok akkor (másoltak) [email protected]!! Írjatok erre a mail cím-re és küldik a listát!
Nagyon megbízható az emberke, nekem is ő hozza!! -
#487 Szivesen. -
#486 Ez mi? -
#485 Filename Download Size Category Seeders Leechers
AHEAD.NERO.6.ULTRA.EDITION-PHXiSO Download 188.5 MB Windows Application 11 14
Anastasia Download 637.5 MB Movies 1 26
CALL.OF.DUTY.PROMO-iNVFX Download 1192 MB PC-Game 61 339
Child's Play 3.avi Download 697.5 MB Movies 49 117
Enigma.-.Love.Sensuality.Devotion.-.The.Greatest.Hits Download 87.75 MB Music 6 8
F1.Challenge.2003.High.Quality.Edition-DB2000 Download 1245 MB PC-Game 28 183
FIFA2004_PC_DEMO.exe Download 34.5 MB PC-Game 14 9
Fruits Basket - Image Album Download 44.25 MB Music 2 4
Gia (Angelina Jolie) (DVD DivX).AVI Download 695 MB Movies 1 10
guage - cream pie.mpg Download 20 MB Pron 15 6
Hayseed Dixie Download 130.25 MB Music 2 8
Infocom Complete Collection.rar Download 148.75 MB Windows Application 89 35
MICROSOFT.OFFICE.SYSTEM.PROFESSIONAL.V2003-ISO Download 1197 MB Windows Application 11 48
My Name is Nobody.avi Download 678 MB Movies 21 60
New Angel 1.avi Download 308.75 MB Pron 34 25
Vampires (1998).avi Download 671 MB Movies 113 150
[bishi]_kimagure_orange_road_17(XviD)[5DD75AC0].v2.avi Download 206 MB Misclaneous 0 0
[elitefansubbers]naruto_54[ff7799].avi Download 176.25 MB Television 2 3
-
#481 Gyülekezünk!!:) -
#480 "Hölgyeim és Uraim, örömmel jelentjük be, hogy az 576 Online a mai naptól fogva állandó, 24 órás IRC chat szobával rendelkezik. A chatet az irc.extra.hu szerveren lehet elérni, ott pedig az 576 csatornához tessék csatlakozni. Aki esetleg még nem járt volna soha életében IRC-n, az szólítson magához egy klienst - mondjuk a népszerű mirc-et. Jól idomított botjainak [Calvados, Capella és Pyxis] mindenkit várnak szeretettel. [Ott tessék csevegni, ne a fórumon ! :-] "- by 576 értelem szerűen! :) -
#479 Én ott vettem!! -
#478 KonzolKuckóról mit tudtok?? -
#477 Én is a konzolstudioban chippelettem és ugyanígy jártam. Inkább vettem egy másik gépet annyira elegem lett belőlük. A másik géppel semmi gond sincs!