17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    Én csak úgy vettem, nemtom mér. Volt előtte már 2db ps2-m, de akkor épp nem volt konzol. Aztán AlAge vette meg tőlem, és asszem ő most el akarja adni olcsón jó sok mindennel....
  • barret
    asszem,hitachi sh4 risc vagy mi...dc volt nekem is 1 évig...azért érdekelne.
  • Mave...
  • Mave...
    én mindenre a bleemet használtam, de nekem töpörtyű gépeken is ment. 1024 nem tom mér kéne psx-hez? általában 320*200 vagy 256 a felbontás játékok alatt. Nagyítani nem kéne, mert akkor 1: vagy az eredeti pixeleket megnéccerezed, és űbergány lesz 2:3d-ben simítgatja a hardver, de akkor már nem psx... szal mind1, én a epsxe-t nem láttam, de a bleem ment stabilan, és a gamák zöme gond nélkül ment vele.
    Az már más kérdés, hogy elvből elítélek minden emulációt, főleg ha Amigát vagy psx-et emuznak pumpán, mert pont az nem lesz meg, ami ezeket a gépeket a legnagyobbá tette, mégpedig az Amiga illetve psx feeling. Angolul ilyesmiket szoktak erre mondani: Emulation is not the real thing....
    A dc emu nevét már kérdezem haveroktól, remélem meglesz. Nem hiszem hogy techdemo-t láttam volna, mert az ecco ment, persze lehet hogy ez lett volna a tech demo? Hmm. Nekem DC emu-nak mondták, én ezt ide leirtam, de hamarosan úgyis kiderül, mi a helyzet vele. Nyugi, azt is leírom, ha télleg tech demo volt és csak azért mondták hogy emu, mert nekik mindegy.... De ha télleg van, akkor meglesz a neve. Amúgy foglalkoztam a DC doksikkal, mert volt DC-m is, és úgy volt code-olgatni fogok rá ezt azt, de mikor megláttam az utasításkészletét elröhögtem magam. Tettek volna bele egy PPC 603e-t vagy 604e-t 200mhz-n, helyből átogorja azt a fos procit amit belekalapáltak (asszem Hitachi ugye?) Persze Mips alapján jó, de milyen műveletekkel........ Persze papíron jól néz ki. A 3d része jó, és csak emiatt vannak rá relatíve jó gamák. De fizikát meg AI-t számolni nemigen tudnak vele, mert a proci....
  • barret
    márpedig működő dreamcast emulátor nem létezik!!! only tech demo.
  • barret
    1024x768.......elirtam!
  • barret
    emu nevét ird meg( DC) mert ha nem,elbőgöm magam... siess!
  • barret
    mijjen szutyokról beszélsz? évek óta epsxe-t használok! ha diavetitést akarsz,rakj fel mindent maxra!!! elég 1020-ben...ezt az emut még most is fejlesztik,és imádom!!!!!!!!!
  • Mave...
    Én nem tudom, mit csinálsz, ha a 700-as gép kevés a psx-hez (nekem a psx a régi mindig, és az is marad), nem felejted el felnyomni a bleem-et d3d-re??? Mert annélkül nem tom, de d3d accelerated modban nekem ennél még kisebb gépen is ment (asszem 530 körül, de geforsz 2 mx400 d3d-vel). Dc emu nevét kutatom, mert én egy srácnál láttam 633-as cerka1-en, és az ecco-t nyomták rajta bőszen (100%-on állt az emu). Ha megtudom az emu nevét, elérhetőségét, megírom istibiz.
  • musha
    az új PS2 is háklis a cd-kre?
  • Adi
    Ja értem. Én max. csak azzér teném a gépbe, hogy megnézzem a game-t azt rendelném ha tetszik dvd-n.
    Nagyon nem szereti a fej a cd-t.
  • Adi
    [email protected]
    Erre írjál és mond meg neki, hogy én mondtam neked.
  • Adi
    Pffff - ez a véleményem.
    HAMÁR MÁSOLT GAME-t nyomsz akkor szvsz ez a legcsövesebb dolog amit csinálhatsz a gépel.
    Ja és nem ez az előnye. HANEM A HÁTRÁNYA.
    CD-n a fél vagy kevesebb game van rajta. Extra felejtős, zenék felejtős stb.
    DVD-re írd ki a gameket mindenkép.
  • Adi
    Figy neked minden kép új serialos gép kell?
    Mert nekem van egy haverom aki eladja a gépét.

"Micsoda véletle, én épp el szeretném passzolni a gépem.
    Be van chippatva és 15 gém (legjobbak/legújabbak) vannak hozzá..
    Hetente portalanítottam,szervízben tisztítattam, nem dohányzom, és amikor nem használom, letakarom egy fehér lepedővel..
    Ha nem az enyémet veszed, de használtat, akkor vess egy pillantást az eladó egy-két játékára..A lemez karcosságából lehet a géppel való bánásmódra a lepontosabban következtetni szerinte..
    Eladás oka : Egy ezüst ps2-t szeretnék!
    Ha érdekel írj mailt.."

"Üdv
    Rayman3"
    Érdekkel? Ezt egy fórumról loptam el tőle!:)
  • Adi
    Konzol Kuckó-ba is chipelnek. KS-ba NE VIDD!!!!!- asszem azt szidták itt nagyon sokan.
  • Adi
    "hogy bebukta az egészet a chip-berakás és garancai elvesztés miatt, mert beszart a gép???"
    Na erről folyt itt egy kisebb vita. Egyet tudok. Szerencse. Nekem is chipes a gép és nem volt vele semmi gond.(az az chip gond nem volt vele)
  • lowdog
    lehet hogy nem jól emlékszem, de azt hiszem, én ilyesmit nem kérdeztem...
    nem akarok vitázni, de szerintem félreértettél vagy felületesen olvastad el a hozzászólásomat...
  • Al Age
    Másolt dvd film, másolt audio cd OK.
    Másolt játékhoz kell a chip. Ár: kb 15-35e Ft.
    Chipelésnél bátran ajánlom Cheapboy-t.
    Nálam 15e Ft volt és eddig hibátlan minden játékot elsőre visz.
  • Al Age
  • indy32
    Al Age!
    Én is bocs a név elírásért.:)(nem volt szándékos)
    Nem sértettél meg se te se más.Csak azt szerettem volna elérni,hogy megszünjön a pc vs.konzol háború,és hogy aki esetleg teljesen kezdő ezen a téren feltehessen egy (talán mások számára megmosolyogtató)kérdést anélkül ,hogy hülyét csináljanak belőle.DVD vs VHS egyértelmű?Elég strapás dolog a Jóbarátok xy.dik részét rögzíteni dvd-re ha a feleség épp dolgozik és nem szeretne kihagyni egy részt se.:)Valahogy így van ez a pc és a konzolnál is.DE érdekelnek a konzolok is szeretek elcsodálkozni azon a fantasztikus grafikán ami egyelőre nagyrészt csak konzolon látni.Kellemes ünnepeket mindenkinek! hátha később elfelejteném
  • Al Age
    1., Sorry
    2., Al Age
    3., Nem Neked címeztem a hozzászólást, inkább csak általános megállapítás volt. (és főleg nem sértegetés!!)
    4., Nem vagy konzolos, a pc-t szereted, DE elismered mindkettő értékét. Ebből is látszik, hogy nem rólad írtam.
    5., DVD vs. VHS sztem egyértelmű:))
    6., még1* bocs, ha esetleg megsértettelek.
  • barret
    hol az a dc emu??? ezt nem sokan fogják elhinni!és 700-as cerkán? még a nintendo64 emulálásához isnagyon kevés.de még a psx 1-hez is gyér...
  • barret
    :)
  • Adi
    Mai világba már nem mindegy!:)
  • Adi
    Mave: figyelj kérlek, hogy psx vagy ps1... :)
  • Mave...
    Meg még valamit kifelejtettem! Nem szabad a pc hw-t egy az egyben összevetni a szükséges teljesítménnyel, mert ott van ám még a ringyóz, ami egy 2 gigás cpu-ból simán csinál 800mhz-est!!! (ikoncsere az asztalon 3 sec. alatt wow!!!!)
    Ehhez képest nálam egy 25 mhz-s cpu-val (is) szerelt khm..nem pécé alapú gépen 24 bit 1024*768-as Workbench screen-en 25 fps-el ANIMÁLT IKONOK figyelnek (akármekkorák akárcsak a "sima" ikonok )
    Szal nem csoda, hogy a pécévas emulációban ennyire "frankón" teljesít. (billgatya gondoskodik róla)
  • Mave...
    Talán emiatt volt az is megfigyuzható emu dologban, hogy ugyanakkora gép kell egy Amiga500 (7,14 mhz!!!) leemulálásához, mint egy psx-hez. Pedig a psx mérföldekkel gyorsabb gép a jó öreg öccázasnál, csakhát az Amiga "custom chip"-jei, brutál DMA vezérlője, hangja stb... Egyetlen hardware-e sem hasonlít semelyik más platforméhoz, emiatt kegyetlen nehéz jól leemulálni.
    Konklúzió: Egy hardware leemulálásához szükséges teljesítménytöbblet nagyban függ az emulálást végző platform és az emulálandó rendszer közti különbségek számától és nagyságától.
    Jujj, de áltudományosra sikeredett....
  • Mave...
    Dc emu van és nem kell erőmű hozzá. Úgy emléxem 700-as cerkán fullon ment. Mondtam, vigyázni kell az órajelekkel, mert becsapnak!!!! A psx sokkal inkább másabb a pécénél, mint a dc, (főleg a 3d rencer), ezért nehéz a psx-et jól emulálni. Ráadásul a DC-ben egy ölég érdekes cpu van, aminek az órajele magas, de az utasításkészlete blah... 16 bites utasításokkal dolgozik. viszont a psx 32bites RISC cpu-ja elég jófajta (mips proci) és hasonlóan a ps2-höz ez is a SiliconGraphics Hardware-ekből épült, beleértve a 3d rendszert is. Az meg ugye köztudottan fos. :))
    Az hogy a n64 emu beakad néha, köszönhető a blindóznak (suxxxxx) meg a fantörpikus pécéreprogramotirók hozzáállásának .(motto: "vegyél nagyobb gépet, a program igenis jó" stb stb stb)
  • Mave...
    Sajna már a melóhelyemen ugrott be ez nekem, de így van.... ha hiszed ha nem, akkorát csaptam a homlokomra, hogy.... Néztek is a kollégák érdekesen. Hát igen, a bűvös Vu0 és Vu1 (VectorUnit-ok), amik pl mátrix tömbökkel történő műveletekben egy kisebbfajta NASA gépparkkal is felveszik a versenyt, nemhogy egy penyával. :)) ű
    És köszi hogy felhívtad a figyelmem, én is a teljességre törexem ha lehet! PS2 brutal power !!!!
    Ezek fényében javítanám amit irtam: a mai pc-k 0,5%-ot emulálnának ps2-ből. Gáz mi?
  • indy32
    "És miért is a PC-t szereted ?!! HA nem vagy konzolos, nem sok alapod van ilyet kijelenteni"Épp ez a lényeg nem azt mondtam hogy jobb a pc csak azt hogy én jobban szeretem.De ez nem azt jelenti hogy nem érdekelnek a konzolok vagy pláne lenézném.Ez a probléma hogy sokan "tisztelet a kivételnek"nem ismerik a szerintem szót.
  • indy32
    Sziasztok!
    Kaptam a fejemre:)
  • Adi
    Mert ha másoltat vettél és nem chipes a géped akkor azt várhatod, hogy elindítsa!
  • Adi
    Eredeti?
  • duc
    Kedves Indy32. A fórum nem csak azért van, hogy egy száraz kérdezz-felelek technológiai eszmecsere helyszínéül szolgáljon, főleg itt az sg-n szvsz. Mindezen felül, tisztességes kérdésre mindig van tisztességes válasz is. A többi válasszal mindenki azt csinál amit akar.
    Én meg a konzolt szeretem, ezért járok konzolos topikba. Nem fogom az ész osztani a PC-s topicokban. És ha esetleg érdekelne PC-emulátor, akkor azt a konzolos topicban kérdezném meg, hiszen konzolra kell. Szerinted milyen válasz kapnék a PC-s fórumokon, ha beállítanék: "figyeljetek, szeretném megkérdezni, van-e PS2-re működő PC emulátor?" Ez egy tisztességes kérdés. Szerinted hány tisztességes választ kapnék rá? :)))
  • Sir Quno Jedi
    És miért is a PC-t szereted ?!! HA nem vagy konzolos, nem sok alapod van ilyet kijelenteni, 1xűen csak nem ismersz mást, ezt szoktad meg.

Tételezzük fel én is a spenótot szeretném, de már megkínáltak jó szaftos steak-kel, szal. azóta nem a spenót az ételek királya, de ha mégis ragaszkodnék hozzá, lenne rá már jogalapom (legalábbi a steak-kel szemben)... :DDD
  • Adi
    Amúgy a N64emu nálam néha beakad!!:) Pff ps2-ből mit látnánk!:)
  • Adi
    "psx= 33 megahertz, dreamcast= 200 megahertz...ennyi a különbség a két gép között!belátható,hogy a dc-hoz egy atomerőmű kell majd.ha: elkészül egyszer az emu.én a nintendo64-et ajánlom neked! könnyű emulálni,és többszáz game van hozzá... a legnagyobb romok is csak 60 mega kőrüliek.n64 94 megahertz-es,ehhez sem árt egy jó gép..."
    by barret.(remélem nem fog haragudni, hogy a hozzászólását copyzom.
    Ja és itt van egy link:
    Emulatorok, ROM-ok.
  • indy32
    Ja és még egy kérdés dreamcast emu létezik?
  • indy32
    Kedves ALAg és néhányan!
    Most a fórum működéséről szeretnék kérdezni.Eddig azt hittem hogy a fórum azért van hogy aki valamit nem tud megkérdezhessen másokat.Ne felejtsd el hogy nem csak userek lehetnek itt.Előfordul a 8 évestől az 70 éves estleg műszaki analfabétáig mindenki.És egy teljesen tisztességes kérdésre (mégha a legtöbbek számára hülyeség is)lehet correct választ adni.Lásd Mave,akinek ksz a választ:)
    Én nem vagyok konzolos én a pc-t szeretem.De elismerem mindkettő értékét.Mindkettő más igényeket szolgál ki.Olyan mintha vitáznánk mi a jobb a dvd vagy a vhs.Én a hippy mozgalom végén születtem,de emlékszem a jelmondatukra :ne háborúzz szeress:)
    Pláne így karácsony környékén.
  • Adi
    Mhhhh