17159

WAREZ = azonnali BAN!

• cenobite
    Az írott cd szétkúrja előbb utóbb a fejet. Aztán cserélgetheted. Egyik ismerősöm gépének is ez lett a vége. aztán mexabadult tőle és vett egy pc-t.
    Tudom, könnyű mondani, hogy "csak eredetit szabad", de én ezt az elvet követem, pedig nem vagyok húdegazdag.
  • sigmavirus1

sonic&sigma fórum
    -----------------
    Exkluzív: SnEaK Tales! Mi történt SnEaK-kel miközben Raiden a Big Shell-en volt?:D

http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=sonic
  • Mkill
    Miért milesz vele ha sokat használom??
  • Adi
    Néha előveszem lol.. :)
  • Adi
    De az milyen játék bazz?:)
  • SnEaK MASTER
    Max olyan játékot vegyél Cd rip-en, amivel nem fogsz olyan sokat játszani, csak néha eloveszed...
  • crx
    Itt vidéken is megszünöben van a cd rip mindenki dvd ét kér miota lecsökent az ára 1000 Ft ra.
  • Mkill
    De már leszedtem és nincs pénzem DVD irot venni.
  • Sephi
    jaja! Semmi nem oli meg jobban a gepedet ha hulye irott CD-eket hasznalsz. Ember! Pesten mar 1900 forintert megkapsz akarmliyen Ps2 irott DVD gamat plusz dobozzal es meg boritoja is van!
  • Ramza
    Tanácsot csak egyet tudok adni: írt cd-s rippeket felejtsd el, ha fél év múlva is szeretnél még játszani a gépeddel.
  • Mkill
    Halli leszedtem pár PS-2 játékot de nem indul el mindegyik
    Ezek elindulnak
    PL:
    Aliens_Versus_Predator_Extinction_Ps2_Usa-MIRACLE
    K1_World_Grand_Prix_Usa_Ps2_PROPER_DVDRIP-MRN
    Grand.Theft.Auto.Vice.City.DVDRIP.PAL.PS2-ConFuSiON

Ami nem indul el PL:
    Ape_Escape_2_DVDRIP_USA_PS2-PreCiSiON
    Auto_Modellista_USA_PS2-CSiSO
    Black_and_Bruised_PAL_Multi5_Dvd_Rip_PS2-GeNiuS
    Chaos_Legion_USA_PS2-ECHELON
    Charlies_Angels_PAL_PS2-CSiSO
    Clock_Tower_3_PAL_MULTI_DVDRIP_PS2-iSOSPHERE
    Code_Breaker_6_PS2DVD-STRiKE
    Enter_the_Matrix_(c)_Shiny__Infogrames_EUROPE_-_PAL
    Evil_Dead_A_Fistful_Of_Boomstick_Usa_Ps2-MIRACLE

A cd-ket Alcohol 120% irtam ki PS2 modal!!!
    Ja és 24× irtam de a 32× irtak a jok
    Tanácsokat kérnék
  • SnEaK MASTER
    Mocikat PS2-ért???
    Ilyet még nem hallottam... :)

HZX-szel egyébként már múltkor megvitattam, hogy bár a DVD backup nem olyan nagy mértékben káros a PS2-re mint a CD backup, de azért ez se (mármint a DVD backup) se tesz túl sok jót a lézerfejnek és a masinának (egyszerubben szólva: ez is rongálja azt)...
  • Adi
    király
  • hzx
    Ja, tegnap este raktam fel az editorial-t, előtte 1-2 nappal a TV guide-ot. Hétfőn megcsinálom az agusztusi game release szekciót is.
  • Adi
    [email protected] őt kérdezd én nem vagyok mostanság az árakba otthon.
  • Adi
    De amit adtam oldalt azt szépen csak olvasd ki. Sok-sok dolgot megtudsz.. Én mai is olvastam... :) nem rég frissiteték ...
  • Adi
    Amúgy szerintem ebbe: a topicba nagyobb a mozgás....
    ha ilyen kérdéseket teszel fel több felöl kapsz választ.
  • Adi
    Háááttt... ebben Cheapboy_GA a májer: [email protected]. Régen olyan 20e fölött volt. Az árakba nem vagyok otthon... de ha volt ps1 tudod milyen kényelmes be és kivenni a cd/dvd-t.
  • Adi
    Ja ezzel a cd-s hangal azt akaratam kihozni ha dvd-t teszel bele szinte csak a ventilátort hallod. Ja és nem annyira bassza szét a fejet mint a cd-s...
  • Adi
    Nekem is volt AR2 a volt gépembe DE ott csak cd RIP-ekel játszottam... Előre szólók neked.. Ahogy úgy vagy anyagilag tetesbele normális csipet és a cd-s játékokat a kukába teheted.(én emiatt adtam el a ps2 a tudatlan agyam miatt.)
    Figy nem elég, hogy másolt játékkal játszol de még cd-s is ami RIP és a fél játékból levan vágva ha van vmi videó az egy kazetta minőségével vagy Divx minőségével érfel ja és a gépedet is haza vágja. Egyszer hallgasd csak meg ahogy kínlódik a géped. Hallani hányat teker a cd-n. Ztuuu tzuuuu..
    Ellentétbe ha normális csipet teszelbe mondjuk egy Titániomut nekem az van benne tökéletesen megvagyok vele elégedve.(kop-kop-kop) Idáig ami dvd-t adtak mindegyiket vitte. Ja és csak dvd-s játékot vegyél. Nah röviden ennyi. Ja és nem beszélek hülyeséget ezt többen is mondják. Ha esetleg egy relytélyes bolt kell és ha pesten lax szívessen mondok neked egyet-kettőt.
    Kérdéseidre válasz: Én szerintem kell, hogy vigye a dvd-s gameket.
    Egy gépbe két chip az nekem új. Én nem nagyon hallottam ilyet. :)
    Ha rájöttél, hogy hogyan lehet kideríteni, milyen a chip típusa a ház lebontása nélkül SZÓLJÁL. :)
    Ja és ha kicsit többet akarsz tudni a kicsikédről erre !!!!!!tessék!!!!!!
  • Adi
    De, de.. Kifejezetten hasonlít rá.. Sőt még azt is merem mondani, hogy a tied néha jobb minőségű...:)
  • CHEAPBOY_GA
    Kurvajo emulatort arulnak a MMban nemigaz?:)

Mint az igazi, amit en is arulok, majdnem ua.:)
  • SnEaK MASTER
    Olyan még nem létezik, Eso1 úr! :)
  • Adi
    Ja az MM-be bemész és veszel egy ps2-őt....
  • Rain1
    Hello! Tudja valaki honnan tudok letölteni ps2 emulátort?
  • CSOCSO
    wow 40 mega:) cooool én elvileg neten már előrendeltem de ha valami nemjo akkor bemegyek személyesen..ha lehet
  • Martin576
    Elkészült az 576 Konzol E3 DVD-jének kedvcsinálója. Töltsétek bátran!

(A DVD is kész, hétfőn kezdik gyártani, kb. egy hét és már postázzuk is a megrendelőknek!)

High Quality

Low Quality
  • SnEaK MASTER
    Jóvanna! :) Biztosan a sok meleg..........ó-ó elnézést nagy meleg teszi... :)
  • Sephi
    Es azt elfeledted leirni hogy a Vibration sem ugyanaz. Mert Ps1-en mindig ugyanugy vibralt a joy mig Ps2 lehet erezni sokszor a kulombseget (lasd Silent hill 3) szal :)
  • Adi
    Aki nem hülye érti mit írsz.... (nyugodjon meg a kislelked:)
  • SnEaK MASTER
    Najó, kicsit furcsán fogalmaztam. :)
  • Adi
    Erőset, gyöngét, és közepeset lehet nyomni ? :))))
  • SnEaK MASTER
    Annyit még hozzáfuznék, hogy a PS1-es Dual Shock sok esetben nem használja ki a PS2-s játékok erejét. Ugyanis a PS1-s Dual Shock még nem érzékeli azt, hogy gyengébben vagy erosebben nyomunk meg egy bizonyos gombot. Például mondjuk egy autós játékban, ha egy PS2-s Dual Shock2-vel az X-et gyongén nyomom meg, akkor az autó lassabban fog gyorsulni, ha pedig erosen, akkor az autó gyorsabban fog gyorsulni (ami már felér egy padlógázzal). Ugyanez vonatkozik más típusú játékokra, pl. hogy milyen gyorsan futunk egy karakterrel. Persze, nem csak "eroset" és csak "gyongét" nyomhatunk, kozepeset is lehet. Viszont a PS1-es Dual Shock nem rendelkezik ilyen tulajdonságokkal. Így PS1-s Dual Shock-kal nem annyira élvezhetoek egyes PS2-s játékok, mint Dual Shock2-vel. De azért multiplayer-re a PS1-es Dual Shock is megteszi.
  • SnEaK MASTER
    Furcs hogy ezeket a hirtelen halálos részeket Dae nem említette meg a tesztjében. :)

Egyébként mivel 3 hétig nem voltam otthon, ezért még csak a túlvilági plázában (Alternate Shopping Mall) vagyok...

Deén hiszem, hogy vagyok olyan jó horror játékos (legalábbis tapasztalt), hogy nem fogok bekrepálni ezeken a részeken... :)
  • Sephi
    Ha nem mort baromsag!
  • Adi
    Nem sok játékba van ilyen.
  • Sephi
    Kerem ne csak irom mert felhaboritott! Most nem azert de milyen jatekban latta mar olyat hogy mesz elore es spontan meghalsz. Igaz... ha jobban megfigyejuk minden resznel van egy kis jel hogy nem kene arra menni
  • Adi
    Hülyét nem rád értem fére értések erkerülése véget.. :)
  • Ramza
    Egyébként én is ki voltam akadva, már csak amiatt s, mert mire rájöttem megoldásra, kb. négyszer futottam bele ebbe :)
  • Adi
    Hát pont ez a lényege :) ha hülye vagy halj meg mondta a hal és kifeküdt a partra :))))