WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    "Az viszont biztos, hogy az irott dvd nemnagyon árt a fejnek." Én ezt irtam. Ez nem = azzal, hogy a dvd nem árt...
    2. A lényeg a lényeg, ha a Sony tudna róla, ő is szólhatna a yardnak. Lényeg, hogy simán fel lehet őket nyomni. A hosszas vita ezen ment, csak tudnám mér? Tufa csávó összekeverte a bötveket, asszem, mert a végén már varjúdombi mesék lettek a dologból. Mi csak azt akartuk a "chipellenes" szöveggel megmutatni, kb hogy állnak hivatalosan a dologhoz. (police, vagy sony tökmind1) Mert Tufa leökrözött minket, mondván: "És mit mondasz a sony-nak? Szeretném ha gépemben másolt játékok futnának és ezért szeretnék belenyulni a konzolba..."
    Most erre szerinted mit lehet mondani?
    Ami engem zavart, az az, hogy akik próbálnak segiteni akár tanáccsal, akár tapasztalati dolgokkal (akárcsak Te, vagy én, vagy tomy) azokat ilyen kevésértelmű kinézi magának, és egy hétig flémeli a fórumon, ahelyett, hogy próbálna hasznos dolgokkal foglalkozni. Mert ahogy a kérdések száma mutatja, vannak problémák. A fejkérdésben amúgy meg tökre egyetértek, én is kábé igy gondoltam. Természetes, hogy a gyári (nyomott) lemezek az igaziak, (persze ezek is "ártanak", mert a dióda mindenképp lefutja magát, max igy nem fél, hanem x év alatt), de minden ami irott (égetett) sokkal jobban igénybe veszi a fejet. Spéci szerintem a dvd sokkal kevésbé, mint a cd. Ezért irtam, hogy aki dvd-ről sokcédére rippelt gamát használ, jobban teszi, ha megiratja dvd-re, a mostani chip-ek már simán viszik a dvd-t. A neo2-es korszak ripp-maradványaira gondolok. Akkor pl. az actionreplay 1.6 nemigen vitte a dvdt, ezért kellettek ezek a megoldások.Bár ahogy szavaidból kiveszem, te sem ma kezdted a ps2 dolgot... :)