17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Adi
    Kicsit olvasd el jobban, hogy ki mit mond.
  • Mave...
    Persze ezt az "esszét" nem azoknak szánom, akik elhiszik, hogy mivel a pentium meg az aemmdé a legelterjedtebb cpu, akkor az is a legjobb.... (mint a suzuki a kocsiknál he?)
    Ezt főleg azok fogják érteni, akik nem csak a pécét ismerik a ps2-n kivül.
  • Mave...
    Mert nem lehet még 10-20%-os emut sem irni a mai pécére, azér. A ps2 hardware egységei még mindíg KURIÓZUM-nak minősülnek, ne az órajelet nézd, az SEMMIT nem árul el önmagában. A Mips R5900-as proci, ami benne van a legerősebb MIPSr10000-es procinak a továbbfejlesztett változata, márpedig az r10000 a legerősebb proci, ami a SiliconGraphics munkaállomásokban van. A továbbfejlesztés azt jelenti, hogy 64-ről 128 bitre nyomta fel a Sony és a Toshiba, plusz pár nagyon jó dolgot beleintegrált, mint pl. a párhuzamosított utasítások, amivel pl. a szorzás röhej gyors egy p4-hez mérve is (többször gyorsabb), ráadásul a GS (graphicsSyntheser) ami a grafikus chip is totál más, mint egy pl. geforsz. Mig a pécén egyre inkább csak a texturával igyexenek fejlődni, a ps2 a poligonszámban nagyon jó, egyáltalán nem multitexturáz meg hasonlók. (ezért nem tud rá egyetlen PC-s fejlesztőcég sem normális játékot irni, mert azok csak a videokártya tudásából élnek).
    Szóval a hab a tortán a beágyazott videoram (4mega) ami 48 giga/sec átvitelt produkál (ez a ddr-nél majnam tizszer gyorsabb), a rencermemória meg 32mega rd-ram(emlékezetem szerint ez sem a pécék sajátossága).
    Ezt ha összeadod, és belekalkulálod, hogy egy jól működő emuláláshoz legalább 5-10 szeres sebességtöbblet kell(kéne), és azt, hogy a pécéd (pécénk, mindenki pécéje stb... :) ) 32 bites nyomorék cpu-ja még 2,2 ghz-en is csak kamu tesztekben veri az EmotionEngine-t, hááááááát..... A grafikus rendszer túl egyedi, az egész ps2 a DMA-ra épül, ami pécén nem tudom hol van, mert mindenhol be lehet kapcsolni, de hogy KAMU az tuti (mp3 playah közben floppyművelettől beszaggat a 2 ghz-es penya...)
    Szal az én 2,2-es gépem kábé 3%-ot tudna ps2-ből emuzni. Azzal mit lehet kezdeni? De még ha menne is majd eccer a 20%, az 10 fps a gt3-ban pl. és csak 5 a fifa-ban stb... az képregény, nem tudom mi szüksége lenne erre valakinek.
    Mire a pécé emulálni tudja a ps2-t kijön a ps3. Tehát tökfölös. Ja, és a BIOS is kisebb hadititok......
  • Al Age
    De mindegy, engem különösebben nem is érdekel ez a dolog, megvagyok én a ps2-mmel (ohne pc). Most chipeltettem, NEM égett el a fej, eddig egyszer volt rá példa, hogy 1 játékot "csak" másodszorra vitt. Féltem a chipeléstől, az itt korábban leírt dolgok miatt, de abszolút jól sült el a dolog, úgyhogy boldogan játszok, amíg meg nem halok. (vagy mi:))
  • Al Age
    Vajon miért ilyen felkapott téma mostanság a ps2 emulátor?
    Csak nem belátták a legmenőbb ultrafasthyperps2killerconfig-os pc-sek, hogy JÓ a ps2?
    Mert miért akarna mindenki ps2emu-t írni, beszerezni, stb..., hogyha tudja róla, hogy egy szar???
    Persze ezt (márhogy a ps2 1 király), így, ebben a formában egyik sem lenne hajlandó beismerni, de ha kijönne 1 működő emu, mindegyik kapva kapna az alkalmon, hogy beszerezze.
    Azt nem tudom miért nem vesznek 54e fityingért 1 valódi, új, garos SCPH-50004, legújabb szériás PS2-t?
  • duc
    Nincs, ill. nem láttam még működőt.
    Bocs, nem gondoltam, hogy ps2emu ügyben komolyan veszed, amit írok :)))

üdv
    duc
  • indy32
    Sziasztok!
    Pusztán csak kiváncsiságból kérdezem,miért nem megvalósítható egy ps2 emu?Nem egy tökéletesen működőre gondolok,hanem olyanra amivel beletudok nézni a progiba mégha szaggatva is?Tehát megismétlem olyanra gondolok amin futna a progi max 10 -20 %-os sebességgel.
  • lowdog
    plz ne gúnyolódj velem, nem a haverod vagyok...
    és komolyan beszéltem, tényleg úgy emlékszem hogy volt vmi ps2 emulátor, nem ment úgy mint a ps2 de ment. lehet hogy rosszul emlékszem, ezért írtam, hátha tudjátok miről beszélek.
    bocs, de ezeket a lealacsonyító hozzászólásokat nem szeretem...
    ha nem tudsz értékeset hozzászólni, inkább maradj csöndben plz!

üdv
    lowdo
  • Mave...
    Sztem jobb lenne, ha pumpára inkább egy valamire való oprencer emulátort irnának..... :))
    Amúgy a hét vicce nekem az volt, mikor "értelmiségi" fiatalok valamelyik amcsi box topikban ilyeneket irtak kábé: ps2 emu Xboxra! Csináljuk meg! A box 2*gyorsabb, belefér.... hahahahahahahahahaha..... Értelem zéró!!!! 1:nem gyorsabb (főleg nem kéccer), 2: nem fér bele ugyebár

De érdekes, mennyire lehet butitani az embereket. Mindenki meg van győződve róla, hogy a ps2 mivel CSAK 300 mhz, egy 2ghz-es pumpa tutira leemulálja. Azt már nem reklámozzák ennyire, hogy mondjuk a gt3 szintjét saját pumpára irt kóddal meg geforsz ezerrel sem sikerült elérniük, nemhogy emulálni....
    Neme! Miazottalul, kínaiul tanulsz? Vagy a videókártyád kézikönyvében volt? (az is kinai) :)
  • Neme.
    Sajnos a 200 karakteres limit miatt nem fért bele a teljes konfig. :)
  • cenobite
    Meglehet, ilyesmi cuccokra már régen költöttem. :)
  • Petyus_
    Egy jó (ami a játékok szerint jó..) videokártya majdnem kétszer ennyi. =)
  • cenobite
    Én is használom. Egy fekete dobozban van, van hozzá irányító meg minden. Sőőt! Beépített DVD lejátszója is van, úgyhogy még filmet is tudok nézni rajta. TV-re kell kötni, igazából úgy a jó. Igaz, hogy kb. 60.000-be kerül de simán futnak rajta a ps2 cuccok. (Egy jobb videokártya is kb. ennyi, én inkább ezt vettem meg). Én január óta használom, meg vagyok vele elégedve. Eddig még MINDEN játékot simán játszottam vele jelentősebb frame rate esés nélkül!
  • aabyssx
    OFF

Szellemes az aláírás! ;)
    Hányan kérdeztek rá, hogy hol vetted?
  • Neme.
    Igenis létezik működő PS2 emu, én is évek óta használom. :))
  • Al Age
    Szóval remélem nem sértődtél meg...
  • Al Age
  • barret
    lásd:#732.
  • Al Age
    Sorry, remélem nem veszed sértésnek, de elég elb@szott vicceid vannak...
    Bérelnék playstation2-t Gt3 mal +néhány normálisabb játékkal pl hétvégére. Privát üzenetbe kérném az ajánlatokat. Személyimről fénymásolatot adok, papírt írunk, előre fizetek, ha kell tárgyi zálogot is adok hasonló értékben.Pl: palmtop stb. Köszi!
  • barret
    én simán leemuláltam egy p1 166-os gépen a ps2-t! igaz hogy, a ps2 300 megahertzes,de hasitott mint állat!és csak egy pci-os voodoo 2 volt a gépben,meg 32 mb rendszermemória... ezért csak 60 fps-t produkált a vas! de a gt3 hasitott mint állat!:)
  • duc
    Azon pedig menni kéne mint az állat... lehet, hogy nem a magyar fejlesztésűt próbáltad. Gyengébb vason is hasít a béta változat 80-100 FPS-el.
  • lowdog
    javítsatok ki ha tévednék, de szerintem van PS2 emulátor... bár nem néztem meg az említett topikot, egy éve kb. kipróbáltam egyet, ami elég gyengusz volt (tekintve hogy a gépem 450MHz P3 egy 16MB-os Riva TNT-vel =])... de működött =]
  • Ramza
    Igen, ráadásul magyar fejlesztés!
  • Ramza
    Ebben a topikban talász linkeket:

ps2 emulátor

Remélem segítettem ;)
  • aabyssx
    OFF - vagy nem?

"ps2 emulatort"

Én ezt komolyan nem értem. Miért feltételezik ilyen sokan a létezését.
  • Robogo
    Nem tudna valaki adni egy címet hogy honnan lehet letölteni ps2 emulatort?

Előre is köszönöm!
  • duc
    Megnéztem a shotokat, és azonnal Bendegúz örökérvényű sorai jutottak eszembe: Ott van a szellem a ganyíná' !!
  • Mave...
    bár nem kimondottan az én műfajom, tény, hogy gyönyörű !!!
  • Alien!
    egy kis silent hill,egy kis Resident Evil...rohadt jó hangulat és technikai megvalósitás....

képek
  • Mave...
    mellen gama az?
  • Alien!
    pffff....látta má valaki a Ghosthuntert???? Háááát ez valami überbrutál...kib*szott jó effektekkel tömték tele...
  • Mave...
    lowdognak ha bejön amit adtam tippet, gondolom megosztja Veled, csak PRIVÁT csináljátok, mert nem lenne jó telefonszámokkal és nevekkel találkozni itt a topic-on!
  • lowdog
    thx
  • indy32
    Sziasztok!
    Mave.. nekem nincs semmi jó tipped?
    Vagy valakinek?
  • Mave...
    privát megy a tipp, ha úgy ok. !
  • Mave...
    Ez teljesen igy van (mármint az AR cd lemásolásának hiábavalósága).

Viszont van egy mód, amivel a kellemetlen resetgombnyomvatartást el lehet kerülni (ha olyan verzióju ar van vkinek ahol resettel kell indulni és nyomva is tartani és a negyedik kéz mutatóujjával közben...ahhh). Szóval erre van egy tuti megoldás, 200 ft-ból megoldható a dolog :) És úgy már egyáltalán nem (volt) gáz a dvd boot.

És egy kiegészítés az előzőmhöz: Természetesen nem csak a "régi" ps2-nél kellett kifogni azt, amiben nagyon jó a fej, az újaknál is változó, csak sztem az átlag jobb az újaknál. De ez csak az én meglátásom a saját tapasztalataim alapján.
  • lowdog
    Mave, nekem nem tudsz valami tanácsot adni? játék ügyben? =]
  • Mave...
    Egyértelműen erősebb az új gépek feje!!! Ez tuti, mert nekem ez a 6. gépem, és le tudtam követni, mlyik fej mennyire "izmos". A legrégebbi gépek között volt olyan (pl. Versionnak a 2 gépe közül az egyik) amelyik a backup cd-t csak MINDEN 3-4. -re vitte. Szvsz elég izé volt. Persze voltak jobbak is, gondolom Laza ilyet foghatott ki. De tény, hogy az új gépek feje jobb (csak több megpörkölődik, mint a régiből, talán, de ez sem tutkó, mer most jóval több a gép, mint anno...lehet hogy csak ezért tűnik ez a dolog gyakoribbnak. :) Az a baj, hogy ezzel a fejelégés adok-kapokkal annyi ilyen "infót" sikerült az utóbbi időben felhalmozni, hogy ha egy ps2 novícius, vagy leendő tulaj meglátja ezt a topicot, rögtön bepánikol. :))
    Tehát FONTOS!!!! Nagyon ritka a fejelégés, sőőt egyáltalán nem jellemző. Attól még lehet félni tőle, de csak annyira mint polgári repülőn a lezuhanástól, mert kb annyi az esélye. Nehogy emiatt ne vegyen valaki ps2-t, mert nem ezért irtuk le ezt a dolgot, csak azért, hogy aki véletlen igy jár, tudja mi van (és hogy ne lehessen olyan könnyen átverni ezzel esetleg egy tulajdonost)
    Tehát uraim ps2-re fel!!!!
  • lowdog
    hali

segíjjen má nekem valaki plz!

kelennének játékok =]

nemtom vki felhozta Cheapboyt, én tudom ajánlani, megbízható, és igen korrekt én már két gépet is vettem tőle...

üdv
    lowdog