17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Alien!
    nekem a 3 éves gépem volt scph-30004-es....akkor ezexerint ez egy kibaszott régi gép...
  • Mave...
    nekem 3 hónapos (kb), de 39004-es a SN.
    ?????
  • Alien!
    haverom most kapott egy "új" gépet a feleségétől...a KS-ban vették...scph-30003-as széria.....szerintetek...?
  • Mave...
    Mondjuk úgy, előfordul, de nem gyakori a dolog. Ha Cheap-pel bizniszelsz, szerintem nála ilyen esetben sincs gond, valaki irta 1szer, hogy chipelte a gépét, gond lett, de korrekt módon oldotta meg, úgyhogy ettől nem kell rettegni. Ez a nagyon hosszú (tényleg félévesnek tűnő) téma a fejelégéssel kapcsolatban onnét indult, hogy egy barátom a KonzolStudioban vett gépet (újonnan) és már "nullkilóméteresen" beletetette velük a magic3-as chipet. Neki elégett a fej, de a KS nem vállalta a gart, haverom bukta a gépet... Aztán különböző félreértések miatt ez a téma hosszú vitát indított, aminek talán most lett pont vége. Neked ebből az lehet a levonható konklúzió, hogy ne vegyél a KS-ban ps2-t.
    Ja, és tényleg nem a chipeléstől hal meg. Hiába teszel bele chipet, ha gyári lemezt használsz, nem fog elégni a fej (nem hamarabb, mint amúgy, mert minden olvasófej megadja magát 1szer), de ha másolt lemezeket (főleg másolt cd-t), akkor hamarabb használódik el a dióda. Hogy ez a "hamarabb" mennyivel hamarabb, ez a dolog SZERENCSE része, hogy milyet fogtál ki. Ez nem függ se sorozatszámtól, se mástól. Ez azért biztos, mert haverom, mikor a szóbanforgó gépet vette, vett egy másikat is egy havernak, neki pedig mind a mai napig jól működik. (és ezért irtam, hogy nem a chipelést rontották el a KS-ban, csak eleve gyenge fej volt a gépben. A KS-t azért flémeltük, mert nem vállaltak semmiféle gart a vadi új gépre)
  • PAYNE
    köszike! és a csippeltetéstől tényleg elhalálozik?
  • Mave...
    Sőt cheap még a chipelésben is tud "segíteni" asszem. És nem mellékes, hogy (a fórumosok véleményét látva) meglehetősen megbízhatónak tartják.
  • Mave...
    www.cheapboy.hu-n meg tudod nézni az árakat.
  • Mave...
    Mert én megtettem, és ez szörnyű hibának bizonyult....nem tudtam én bunkó, hogy ez itt TABU téma, vagy mi....Gondolom ilyeneket kellett volna irnom, hogy ps2 rulez, meg xbox suck stb stb stb... na majd eztán..
  • Mave...
    Tehát úgy kell mint a politikusok? Burkoltan kell anyázni? Az mé jobb?? Legyek Torgyán, fenyegetőzzek alamuszi módon? Nem kenyerem sorry... Aki nem piszkálgatott, azt még sosem flémeltem, nemtom feltűnt-e. Pl Mohust nemigen szoktam, pedig 1000 dologban nem értünk egyet...(ami tök oké, mivel ez egy FORUM)
    És végül egy kérés: Kérlek (de tényleg) ird most be ide a fórumba, hogy online shop-ból lehet 60 dollárért fejet rendelni ps2-be, és csodálkozz miket irnak a védenceid.
  • PAYNE
    császtok mennyi cash most egy ps2?
  • Mave...
    jah és sorry, de a "csak akkor irsz" cimű nóta nem Neked ment, csak elég fukk a netem, szakad stb, és "elfelejtette" az explorer, hogy ez Abyss-nek ment volna a paranoiámra vonatkozólag...
  • Mave...
    Hiába fél éve... nem egyet fújunk.... azzal indult, hogy Tufával ment a buli, hogy a Sony mit reagálna a "felnyomásra". Akkor azt próbáltuk megértetni, hogy nem magunkat nyomtuk volna fel, hanem a KS-t. Ezt az idézetet a UM-ból azé irtam le, mert ez asszem jól mutatja a Sony hozzáállását a dologhoz. Valószínűleg nem veregetnék meg a vállukat, főleg hogy viszonteladók.... (mert azt el tudnám még képzelni, hogy pl. egy "xyz" nevű srác, aki sufniban 1-2 gépet megcsipel, nem fogja felkelteni a "cég" érdeklődését...) Na de akkor őszintén, arra ird meg a véleményed, amiről szó volt. Ne a btk-t ird le, mert az sem igaz (láttál már magyarországon bsa-által lecsukatott embert? :) ), hanem arról a KS-ós esetről.....
  • Mave...
    Persze csak a csipelt gépbe teszel irott cd-t ugye? Na figyu, 2 olyan emberkét tudok, akinek nincs ship a ps2ben, de az irott audiocd-ket azon hallgatja..... Asszem nem kell folytatnom.... irott cd, elég a fej....és a chipelés miatt? Meg sincs chipelve....
    "Kisgyerekre": láttál már 105 kg-os 29 éves "kisgyereket"? Mert felénk ritka....
    Más: Nem NEKED irtam az "olcsó fej ajánlatot", hanem annak akinek pl. elég a fej a gépében, és a KS 2* annyiért akarja adni néki..... Ha nem neked szólt, mér te "humorizáltál" vele? (ölég egyéni módon)
    Optika lemezzel történő leverése előfordult gyakran ps1-en, mert abban ha halni kezdett a fej, jobban olvasott, ha a psx-et fejreállította a júzer, ui. ilyenkor a lencsét tartó rugalmas felfüggesztés közelebb engedte "lógni" a cd-hez. Csakhogy gyakran túl közel.... Ebből kiindulva ez elvileg ps2-n is simán belefér, de ha nem haragszol meg, most nem csekkolnám le a gépemmel (lehetőleg más se tegye)
  • Laza
    aztan lattunk mar olyat, hogy (ha jol emlekszem) a lemez leverte az optika tetejet.. :) (ugye Cheap:)
  • Laza
    meg egy megjegyzes:
    "de van hozza koze, mert a csippeles miatt megy tonkre..."

ha ertelmezesi problemaid vannak eme mondattal kapcsolatosan:
    ez egy masik hozzaszolas valasza, ami szerint nincs koze a felhasznalonak a fej tonkremenetelehez...
    a "chipeles miatt megy tonkre" pedig csupan azt takarja, hogy ha NEM chipeltetsz, kisebb a valoszinusege, hogy tonkremegy a fej, de ha chipeltetsz, konnyen a kezedbe kerulhet egy olyan irt lemez, ami miatt problemak adodhatnak...

tehat, ha a felhasznalo chipeltet es irt jatekot hasznal, koze van a fej elromlasahoz (megha kozvetetten is)

ennyi...
  • Laza
    OFF
    Kisgyerek, nem vagyunk mi akkora pajtasok, hogy megengedj magadnak ilyen hangnemet... ha valami szemelyes problemad van, keress fel, allok elebe...

Ki a frakk mondta, hogy en azt allitom, amit te kiveszel a hozzaszolasombol?! mert ezt csak te gondolod egyedul...
    Az, hogy egy olcso fej ajanlatra nem kapom rogton a kabatom, es futok vasarolni, es hogy e kedvezo ajanlatot olyan humor jellegu adalekkal illetek, hogy "ne tedd tonkre", meg nem azt jelenti, hogy barkinek a gondjat-bajat szekiroznam... egyebkent nem is talalok a hozzaszolasomban szemelyes utalast senki fejproblemajara, kozel sem arra, hogy valakit le LAMAztam volna emiatt...

a kulturalt viselkedes ereny, es celravezetobb... csak a szellemileg gyengebbek hiszik az ellenkezojet... :)
    azt, hogy szted hova jobb tartozni, dontsd el magad...
    ON

• hzx
    Nos, a bolt csak azért gáz, mert a boltok a szoftvert, mint hagyományos árúcikket kezelik. Azaz ha bemész a Tesco-ba, hogy eltört a lemez, akkor nemfog kibontani neked egy másikat, hogy kivegye a lemezt, mert nyilván darabszámra számol el. De ha pl. felcsörgöd a kiadót, akkor tényleg szoktak küldeni új lemezt (már ha tudod igazolni, hogy tényleg fizettél a szoftért).
  • lowdog
    Ja, lenne néhány kérdésem:
    Playstation2-re tudtok valami tuti golfjátékot? egyik, másik, hogy kéne olyasmi is ami vagy magyar nyelvű (ebben nem nagyon bízom, bár hallottam hogy fejlesztenek rá játékot itthon is, de nem biztos hogy magyar nyelvűt), vagy könnyedén elboldogul vele egy nyelvtudás nélküli 10-12 éves gyerkőc is (én pl a Pacmanre gondoltam, van valami ilyesmi a PS2 demócdn láttam)...
    kösz előre is a segítséget!
    üdv
    lowdog
  • lowdog
    Tehát röviden mégsem szabadna chippelni =]
    Egyébként a szoftverek licencszerződésével kapcsolatban megjegyezném, hogy ennek okán ha mondjuk kettétöröd a lemezt vagy összekarcolod, és beviszed a boltba szó nélkül ki kellene cseréljék egy vadi újra, mert te nem a lemezt vetted meg hanem a szoftvert (illetve használati jogát)
    Más kérdés, hogy ha ezt megpróbálod akárhol, körberöhögnek és küldenek haza =]

Ezt csak azért írtam le mert új vagyok a topikban, de visszaolvastam pár oldalt, és kevés használható infót találtam inkább ne vitázzatok ezen mert úgyse változtat semmin...

üdv
    lowdog
  • Martin576
    Próbálj meg anyázás nélkül válaszolgatni a vitapartnereidnek - ha megkérhetlek.
  • Al Age
    Pls help!!!
    Mi a tudásbeli különbség Messiah2Pro és Magic 3.1 között???
    Előre is thx!
  • Mave...
    www.scee.com :)
    nem ám...
  • blazini
    Hi!
    Valaki írjon már le pár ftp címet ahonnan le lehet tölteni PS2-re vagy Xbox-ra játékot.Vagy bármilyen oldalt!
    THX!
  • Mave...
    jah, még télleg egy uccsó dolog, talán még elméxik mindenki, volt egy húzódó vitám tufával, mert ... de nem is érdekes, csak az, hogy akkor tettem olyan kijelentést, hogy a Sonyt tutira érdekelné hogy valaki chipeli a ps2-t, amennyiben kapna egy fülest, mert a vásárlói licenszszerződés tiltja a gép otthoni szétszedését és forrasztgatását. Akkor is le lettem paranoiás-ozva (kb), akkor tessék, A PS2 GYÁRI INSTRUCTION MANUALJA, 2. oldal, -precautions:
    "Never disassemble the console
    Use your ps2 computer entertainment system according of the instructions in this manual.
    !!!!!No authorisation for the analysis or modification of the ps2 console, nor the analysis and use of its circuit configurations, is given.
    Tudtok angolul gondolom (annyit biztosan, hogy ezt leforditsátok) Akkor ki volt a hülye? A paranoiás mi? mert a "nem engedélyezett az analizálása vagy módosítása a ps2 konzolnak" mondat asszem elég világos. TUFA BAZEG,remélem olvasod??? vagy nincs is ps2-d, ergo manuálod se lehet? És annyit még, hogy a könyv egyben a vásárlói szerződés, ami a feltételeket és jogokat is tartalmazza, tehát (ha nem kanyarországon élnénk) csinálna a Sony a chipelésen rajtakapottakkal olyat, hogy ihaj.....Mert a vásárláskor elfogadtam (azzal, hogy megvettem) a feltételeket, amiket a gyártó kiszabott. No Comment.

"So For Now Wave Goodbye And Leave Your Hands Held High
    Hear This Song Of Courage Long Into The Night "
  • Mave...
    nektek :/
  • Mave...
    se ez se az pajtás. Elég rossz emberismerő vagy, ha ekkora baromnak nézel. Engem se nagyember se kisember nem tud arra rávinni, hogy saját magamnak okozzak kárt.
    És most itt be is zárom részemről az ilyen témákat, mert ugyis van itt sok frankó csávó, akik összefognak, hát most segitsetek mindenkinek aki csak rászorul. Én nem, ugyhogy menek kódolgatni. (irok egy pécéfelgyújtószimulátort)
  • Mave...
    te, figyu, talán a "környezet" teszi, nem? Könnyen vagy, csak olyankor irsz vmit, amikor tudod, senki nem fog belekötni, emiatt neked ilyen problemjeid nincsenek.
  • Mave...
    de már mondtam, most irkálj választ mindenre TE, és én nem fogok egyetérteni veled, és meglesem, hogy nem leszek-é lebunkózva. Amúgy én nem tudatlan bunkóztalak le, legalábbis nem igy, és nem is titulálnálak tudatlannak, de olvasd már vissza a fejről szóló dolgot (az elejétől)......hát ezér kattantam be rád, és ezt csak magadnak köszönd. Mer AlAge is tudja ezeket, mégse futott 3 kör szöveget, hogy kommentelje, amit leirtam, és végül csak ugyanarra lyukadjon ki....
  • Mave...
    nem tudtok olvasni?
    Én annyit irtam, hogy OLVASTAM a modchipesek vmelyik oldalán, és mivel ott igy hivatkoztak rá, nekem ez elég volt, mert ők ebben tutira jók. Ennyi. Amúgy ennek nehez utánanézni, mer a sonyi egy fika bötvet nem ir róla.... pedig az igazság odaát van (a ferdeszemüeknél)
  • Al Age
    Other bands play, Maverick kill!!!!
    That's the truth...
  • Adi
    Gépet megfelgyújtaná! :)
  • Adi
    Eh-eh felakasztaná magát...
  • aabyssx
    Huh, anyám! Mér' vagy Te ilyen paranoiás? Nem akar senki sem bántani! /:)

OFF

Lehet, hogy viccnek is rossz, amit írok, de kiváncsi volnék, hogy mit kezdenél ME2-vel. Ismered? :DDD
  • Mave...
    meg biztosan azért vagy rámakaszkodva, ugye? Senki másnak nem irtál itt egyetlen sort az utóbbi időben, csak velem baszakodsz. Ha ennyire hülye vagyok, mér foglalkozol velem? (CSAK VELEM!) Kapd be, látom fájt az !!!IGAZSÁG!!!. Hát akkor ne fikázgass, én sose szólítottalak le. Lefikázol, utána mikor kiosztalak, akkor itt nekem ne finnyáskodj vaz!
  • Mave...
    csak egy nagypofájú bunkó tudatlan, mint pl. te.
  • Mave...
  • Al Age
  • Mave...
    hzx!
    Amúgy ha te is ennyire tudod a dolgokat, mér várod meg mindíg, míg én megirom mi van, erre te folyton belekötsz??? Egyszer vedd a fáradtságot, és válaszolj te a kérdezőnek. És majd én kötök beléd, majd 10 oldal után kilyukadok annál amit te már leirtál. Fogadjunk, hogy b@szott ideges lennél...
  • Mave...
    ugye nem az én szövegemet fogod újra megismételni, mint a dvd "fejrongálása" esetében, mert kicsit idegesítő, hogy 10 kanyar után kikötöttél ugyanott, amit én a legelején leirtam, csak hogy mindenki lássa, király vagy. Amit irtam fedi a valóságot, mert ha a modchip.com és társaik CounryCode-nak hivják, akkor az az is. Ha neked nem az, kezdd el keresgélni a "további védelmeket", hátha találsz még párat!
  • Mave...
    akkor nézz meg egykét linket a moidchipekkel kapcsolatban. Csak a country code van, ez a védelem. Csakhogy ezt nem lehet átirni a cdirókkal. Viszont ott a srácok fejtegették, hogy jön elvileg egy olyan asszem philips iró, ami tulajdonképpen egy az egyben copilálja a lemezt....
    Olyan oldalon olvastam ezt a dolgot a countrycode-ról, ahol CSAK ezzel meg a modchipekkel foglalkoznak.
    Amúgy meg a játéknak a régiókódra mi szüksége??? Ha irtál programot ps1, vagy 2-re tudod, hogy a programból indítod ntsc, vagy pal modban a gépet, ráadásul a system indítófájl is tartalmazza ezt....