17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Sephi
    Ize ha valaki jaccot Onimushat az aruja man el nekem mert aszem mar a vege fele tartok es oszes fegyver plusz gomb Max-on van es most lottem le egy bazi nagy Minotaurust (pirosat) es man minden ajtot kinyitottam de fogalmam nincs hova kell meg menni... van egy fura kardom amit nem tudom hol kell hasznalni...
  • Sephi
    Mi neked az poen ha meghalsz akaratlanul? Ugyertem ez szopatas a gamaban hogy meghalsz es nem is tudod meggatolni :(
  • Ramza
    Nyugalom. Ez nem egy poénos játék.

:)
  • Adi
    HAGYÁTOK ABBA ÍGY SMMI POJÉN NINCS BENNE
  • Ramza
    Kihagytad a hullámvasutat!
    Ott is vigyázni kell :)
  • Sephi
    Jovan na segiteni akartam mert nekem nagyon felment az idegem :((

Jah es vigyazal a metronal amikor benbne vagy nem eny ki a hatso ajton vagy menyel ki de saveje elotte:)
  • Adi
    GT3-ok mint állat :)
  • Adi
    :) azóta nem nyomtanm
  • UNREG
    jaj bocs, összekevertelek adival! :))
  • UNREG
    kitaláltál már a metróból? :))
  • Ramza
    Lehetőleg a történetet is meséld el neki...
  • Sephi
    Jah csak a legszivatosabb resz mert siman meghalsz es nem is sejted mikor :((((

Csak szolok hogy a mentro alomasnal ne probaj meg az alagutba menni a sineken mert tuti akkor jon a metro es elut. Aztan a csatornaban amikor lesz egy olyan jelenet hogy egy kis hid vezet at a szoban keresztul es ott viz vanallat ott se meny at amig nem hasznaltad a hajszaritot mert kulomben ott is meghalsz egybol!
  • SnEaK MASTER
    Megvan a Silent Hill3! A grafikája tényleg nagyon király!!!
  • Ramza
    És ugye a folytatást pedig te nem felejted el? :)
  • Ramza
    Nem is kell szégyellni, senki nem mondta ezt!
    Csak egyszerűen nekünk nagyon nem tetszik, ennyi.
  • Skynet
    Cheapboy a lényeg hogy square-éknek a psx1 idején megjött az eszük és a jó oldalra áltak joggal:)
  • Yuber 7
    Az itteni témához nem igazán tudok hozzászólni, (mivel azt se tudom mi az :D ), de nem is ez a célom. :)
    Hanem hogy elreklámozzam, hogy megnyílt itt a Suikoden-es topicom, aki most fölkapta a fejét a név hallatán az feltétlenűl nézzen be!

Csak azért ide írtam ezt, mert hallottam, hogy erre talán valaki ismeri a sorozatot...
  • Adi
    Aha... nekem ennél jóval eyszerübb :)(
  • Sephi
    Szal igy van a dolog :

A eredti DVD-eket siman fomenubol berakom es elindulnak.
    A irott DVD-eket ugy csinalom hogy bekapsz majd berakom a DVD-et majd megint Stand By es egy sima Reset.

Onimusha az ugy vala hogy nyomva tartotta tobbet egy kicsit a resetet.
  • Adi
    LOL
    Amúgy mi volt a trükkje?
  • CHEAPBOY_GA
    Na bazzeG:DDDDDDDD
  • Sephi
    Miert pl a mult heten kaptam DVD -ena Onimushat es nem ment erre ma hagytam havert jaccani es elmentem hazurol es mikor haza jottem latom hogy azt jacca es megmutatta hogy idnitotta el loool
  • Sephi
    Jo oksa! Gondoltam ra ugyse fogok mostantol mas Cd-et venni csak DVD-et! Csak a Devil May Cry van Cd-en es jaccanamde majd te megirod nekem ugye ?:)
  • CHEAPBOY_GA
    Hagyd a cdket ne merd rajta azt futtatni!! :)
    Most komolyan felejtsd el azokat.
  • CHEAPBOY_GA
    "akinek ez eszébe jutott a Square-nél, azt beutalnám egy Nintendo kurzusra, aztná elfelejteném visszahívni"

MUHAHAHAHAHAHA!!:))))))

Remelem azt nem felejted el hogy a nagy zseni Square kinek koszonheti eleve letezeset, meg hogy kikke dolgoztak 96ig, s nem is kis palyas cucccokat dobtak az asztalra addig is:))

Vagyis hogy: kihez tartozott a Square:)

• Sephi
    Te inkabb felhivnal hogy aruld el a Cd-es dolgot ne irkajal oszevisza :)))
  • Sephi
    Nekem fekete feheren mentek a jatekok az elejen majd aszontak RGB kabel kell de kiderult hogy a Samsung Tv-em nem birja a NTSC izejet. Szal bementem nagyanyam szobajaban es kicsereltem a Samsung TV-met az o GoldStar -jara es most DVD-tol kezdve minden csaodalatos szinekben fut!
  • CHEAPBOY_GA
    "En szemly szerint rohadt nagy Disney fan vagyok"

hehe, ezert ez a nagy ragaszkodas a KH-hoz:)))))

"Nekem orokke az volt a gondom hogy a FF sorozatok soha sem folytatodtak a regi szereplokkel.
    "

Hat ki igy ki ugy, szvsz jo pojjen ha folytatodnak, de masik oldalrol meg ugy szep s jo ha ott kesz pont vege van.
  • Sephi
    Figyejetek igaz az a teny bazz hogy az egvilagon senki sem haragudna meg ha siman nyomnanak meg par FF stilusu RPG-et piacra vagy akar folytatnak X2 stilusban a meseket! Nekem orokke az volt a gondom hogy a FF sorozatok soha sem folytatodtak a regi szereplokkel.

En szemly szerint rohadt nagy Disney fan vagyok. Nekem oszes Disney film megvan es imadom mindegyiket! En mar csakamikor meghalottam hogy vegig kell jarni a nagyat a Disney filmeknek es jaccani azokban a vilagokban mar akkor megtetszet. Amikor Donald a KH-ban kirohant a tron terembol rohogtem jokat. Az igaz hogy idegesitett hogy nem a megszokott FF stilus volt de nekem teccik a gama. Szerintem egyalalan nem szar. Igaz lehet azert mert nekem nagy a fantaziam es lehet ez a jatek a magunkban fekvo gyereknek szol. Nekem teccik bevalom es nem szegyelem. A szinek a kidolgozasok jok es alig varom a folytatast!
  • Ramza
    Az a legnagyobb gáz, hogy anyagilag sikeres volt, így beígérték a folytatás(oka)t is :(
    Pont akkor, amikor a Square...hmmmm...mondjuk úgy: árnyéka régi önmagának, szerintem nem ebben van a felemelkedés kulcsa. Lehet, hogy anyagilag bejön nekik, de szépen saját imázsukat készülnek szétverni.
  • Neme.
    Maga az alapötlet, hogy Disney-vel párosítják a Fantasy-t, rémisztő.. Én imádok minden japán rpg-t, legyen akármilyen korú a főszereplő (lásd Legend of Mana), hiszen olyankor úgyis gyerekként játszom, de hogy a Disney hogy jön a képbe, ez nekem kicsit magas.
  • aabyssx
    "akinek ez eszébe jutott a Square-nél, azt beutalnám egy Nintendo kurzusra, aztná elfelejteném visszahívni"

:)

• Ramza
    Mi giccses benne?
    Hát sajnos nekem minden.Alapvetően szeretem (na jó, megnézem) a Disney cuccokat, de az már kevésbé jön be, hogy egy játékban nyolcéves FF-hősöket irányítsak (akinek ez eszébe jutott a Square-nél, azt beutalnám egy Nintendo kurzusra, aztná elfelejteném visszahívni) Donald kacsával párban.
    Én két óráig bírtam, mert bíztam a Square minőségben. Hiába.
  • Sephi
    Attol le fog esni a pofatok! Garantalom! Nekem leeset!
  • Sephi
    Szerintem ritkan latsz olyan jatekot mint a primal vazz. Es mi neked gicces a KH-ban? Szerintem eszmeletlen tipikus disney szintu a grafika nem? Nekem nagyon teccik.

Az ICO-val alig jaccottam meg de nem voltam elajulva annyira lehet mert meg csak az elejen vagyok :)

A FFX tenyleg kicsit tul szines es bant hogy csak a fobb karakterek vannak rendesen kidolgozva a tobbiek nagyon gyengen vannak megcsinalva.
  • mohus
    az új tomb raider-t próbálta már valaki?
  • aabyssx
    "amik lepipálják a PC-k PC fílinges "papírból vágott" karaktereit"

Mellőzd ezeket, ha nem akarod újra olyannak a topikot, mint ahogy indult (még ha egyet is értek veled)!
  • Neme.
    Még mindig az ICO a leggyönyörűbb. :]
  • SnEaK MASTER
    Legszebb grafikájú PS2-es játékok (amik lepipálják a PC-k PC fílinges "papírból vágott" karaktereit , mert ezek gombolydedek, valósághuek): Primal, Silent Hill2 és 3, MGS2, GT3, DMC1 és2, FF10, ICO, Jak, Ratchet, kulonbozo spoertgamék (nem csak EA Sports), Tekken4 és Tekken Tag
  • gyurmandia
    MGS2!