Tomb Raider 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A PS2 2 CDs. Biztos a PCs is annyi lesz.
Wazzz, ha lenne egy PS2-sem már nyomhatnám. Na mindegy. Türelem Larát terem...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

shaba23
úgyse játszol vele 😛PPPP 😛PP 😛P😛
Mayday
Nincs valami jo PS2 emulator? Mer' akkor leszedem azt a verziot 😊)
Basszus, mar total be vagyok sozva tole.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Akkor jó ideig nem lesz nálunk üzletben!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Aquli
Milyen konkretumokat tudtok a gamerol? Ugy mint jatekmenet ujdonsagok a tobbi reszhez kepest stb.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

The Garrett
Ilyen jó haverjaid vannak odaát? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_
Ezt most találtam a mélbokszomba'! ^.^

From :
IGN PC Partner

To :
[email protected]

Subject :
Get PUMPED! Tomb Raider: The Angel of Darkness In Stores This Weekend!

Date :
Thu, 19 Jun 2003 22:30:10 PDT

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Noninnyó
Hejhó mindenkinek!
Playstation 2-re már megjelent:

2003-06-20 PlayStation2 Lara Croft Tomb Raider - Angel of Darkness *NTSC* (c) Eidos 51x50 MB

Reméljük minél hamarabb sor kerül a PC-s kiadásra is. Hajrá!

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Na, Mindenki krva csalodott itt???
Vigasztaljon bennünket h a jo dolgokért mindig szenvedni kell:-))
Na ,mondtam ezzel tul okosat de FEL A FEJJEL SKACOK!

A képek nem valami meggyõzõek....
JustIce
Remelem nem lesz xar a game😊 Bar nekem eddigi reszek kozul a masodik jott be igazan.. Amugy meg 24.e elott nem jon ki pc-re..

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Mit kell ezzel pöcsölni-Legyen Karácsony és legalább tudok aludni-FAXOMAT

Amugy megértem valahol õket,mert a képek alapján az év bukása lesz.....
Mayday
Ez nem valami jo hir. En meg 10 percenkent csekkolom az NForce-t...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gergou
Rossz hir bassza meg, ezt most irta valaki a hivatalos eidos forumba😞(

I talked personally with two local retailers just a few minutes ago, Software, Etc and EB Games. They BOTH said they had received email today saying that the PS2 version of AOD would arrive tomorrow (Friday), but that the PC Version had been delayed until July 8th.

`Take a look to the sky just before you die`

Jah, ha a PS2 változatot elbaszták akkor annak ugy is mindegy, mehet a game úgy ahogy van. A PC változatot akár még késõbb is lehet patchelgetni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gergou
Hat azt mondjak a boltok, hogy a pcs verzio jon penteken...

Mayday
Ööööö, mar a PC verzioval kapcsolatban szallitanak pentekre? Vagy az is a PS2-re vonatkozik? Azt olvastam, hogy aranylemezen van a PS2-es verzio.

gergou
A helyzet az, hogy a ps2 es verzio biztos megjelenik ma... A pcsrol terjengenek remhirek, de a hivatalos eidos forumon mindenki aszondja, hogy felhivtak a local shopokat, es mindenhol pentekre igerik, azaz holnapra... hogy most mi a fuck lesz, azt nemsokara meglatjuk, azonban azzal szembesulni kell, hogy a ps2 es valtozatra oszpontositottak a Corenal, szal lehet hogy megszivjuk😞(

Nekem má mind1 melyik buzi fejes kapja be az összeset,de nekem kell a héten a gamma-k**va mamájukat

Kapják be. PC elõbrevaló. Lara mindent a PC-nek köszönhet...

Beagie
(Gamespot) Ezt is megértük, úgy néz ki rengeteg halogatás után révbe ér a legújabb Lara Croft játék, a Tomb Raider: The Angel of Darkness, ugyanis az Eidos hivatalosan bejelentette, hogy a PS2 verzió bearanyozódott, és szépen meg is jelenik Amerikában ezen a hétvégén. A korábbi hírek a néhány hetes halasztásról az európai megjelenésre vonatkoztak vagy a PC-s verzióra 😊. Mindenesetre a PS2 tulajok már örülhetnek, nekik már stabil a megjelenési dátum.

forrás: hardwired.hu

www.gtr-masters.hu

JustIce
ha mar aruljak a neten,s 24re mondjak..
csak megjelenik😊

gergou
GET PUMPED! THE WAIT IS OVER! LARA CROFT TOMB RAIDER: THE ANGEL OF DARKNESS HITS THE SHELVES THIS WEEKEND!!!

Ez olvashato most mar az eidos hivatalos honlapjan, szal ne csuggedjetek, most mar biztos megjelenik😊)

Es egy jo hir, vannak arra vonatkozo jelek, hogy... A FAIRLIGHT visszater😊)

gergou
Jah, bar most olvastam az nfos foruman, hogy comeing this weekend, es azt mondjak, ez mar biztos... Who knows...?

zaki
vagy +se jelenik...

Bradley
Ea játok mostmár vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon szar...

Dikkma
Bocsi, nem néztem a leveleim. Alcím changed.
FUCK

cypher
Újabb tíz nap csúszás???
Menjenek már oda,ahová gondolom Õket..

JustIce
uhh tevedtem😊 06.24-tol aruljak😊

JustIce
May 30, 2003
On the 18th of June Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness will be on store shelves!!!! To celebrate this great news we come today with a HUGE update.

Akkor mi a fenenek ez?..
Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness with Bonus!
Mar 50 dolcsiert aruljak..😊

A félreértések eloszlatása végett!

A játék az CORE tökölõdése miatt, még Gold/Mesterlemez állapotban sincs. Hiszen ha még a bogarakat vadásszák, akkor nincs akkora gyártósor, hogy egy héten belül megjelenne a játék. Ezenkívül kamúzik még az EIDOS is, így biztosan a héten nem lesz megjelenés :-(

A TR.hu-ról már le is vettem a visszaszámlálót, mert csak szívatják a játékosokat, a készítõk :-(

A netten többféle megjelenés van (06.17.-20-22-27) tehát nagy a keverés, senki sem tud semmit... :-(

Azért majd csak megjelenik ez a játék, csak tudjuk kivárni...

<- Hamster ->

Bradley
Eidos honlapja szerint ki. 😊

gergou
hat nem tom, nem elegge ertelmes a szoveg, ami ott van, most akkor kijon 18 an vagy nem? mert onnet az derul ki, hogy kijon😊

A tombraider.hu is szóvan a csuszásról, bár biztosat még nem lehet tudni.

Az viszont biztos, hogy az EIDOS-os srácok vérbenforgó szemekel Tomb Raider:AoD-nek, hogy az utolsó simitásokra kiszûrjék a hibákat. "Szegények".

gergou
En sehol sem latom nyomat a csuszasnak, sztem az 576, es a Gamestar osszebeszeltek, hogy minket idegesitsenek😊

Bradley
Bekaphatja az egész Eidos...

gergou
jah, sajna en is igy tapasztaltam;(( Mar a Gamestaron is emlegetik a csuszasokat...😞

Haj, haj...lehet még is csúszik, vagy 1 hetet...ezt a hírt látszik megerõsödni...

Egyébként, ha ilyen bug probléma lenne, nem gatyáznának. Kiadnák a játékot, pár nap mulva meg egy patchet azt kész.

Remélem este amikor hazamegyek, elindíthatom a letöltést...

Mindig ez megy mindenhol,megy a szarkavarás az okoskodás...Cél h történjen vmi nem baj h kamu...
576

Hajrá Gyermekek!!

Szóval akkor ma jelenik meg. 😊))

gergou
On the 18th of June Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness will be on store shelves!!!!

Ma lett frisitve az Eidos honlapja, es ez olvashato ott:

2003/06/17

On the 18th of June Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness will be on store shelves!!!!

Szal nincs miert aggodni😊

KG21
akkor tehát kacsa😊))

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

gergou
en is most olvastam, kizart dolog, hogy goldbol visszahozzak a gamezt😊) Tobbek kozott azert, mert mar vagy 1 milliot legyartottak😊) Szal en nem hiszek most az 576 nak...

EIDOS-(csúnyábbat most nem akarok)

zaki
attól még csúszhat

Amugy érdekes,hogy ezen kívül sehol nem olvasható!
Kamu hír ez nyugi😊)