1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
-
#397 Gyerünk Dj benned van a reményünk, már 5-perce szemezek az FTPn a játékkal...2CD a sea dogs2 is ennyi...melyiket húzem? írj egy párs sort.... -
#396 ez egy értelmes hozzászólás volt, köszönjük -
djcom #395 Mindjárt leér.Véleményt fogok írni. -
CORe #394 szertinem bugos gagyi lett -
#391 A válasz kérdésedre:
-egy hely keresése,ahonnan le is lehet... -
#389 ehh onnan nem lehet letölteni ... -
#387 Nem vetted meg eszre? Mindig ez van, 1 nap alatt kijon 2-3 jo game, boseg zavara, aztan meg hosszu csend, semmi ertekelheto... :)
Nekem a Pirates of... mindenkeppen Klari neni utanra csuszik, az is tuti :) -
#386 Na, kiprobaltam en is, szerintem nagyon jo, szep a grafikaja is. Az iranyitasa kisse nehezkes, ahhoz kemeny lesz hozzaszokni.
Valaki irta itt lejjebb a kamera-nezet-valtasos tapasztalatait. Na, azt hogyan lehet? Es fel-le hogy tud nezni a Lara? Egyelore nekem egerrel is csak oldalra fordul, meg a irany-billentyukkel is, nem pedig oldalazik.
A menuje hibasnak tunik, mindenkinek ilyen? (Ott maradnak a menupontok, ha tovabblapozom, akkor ir, kisse zavaro).
Egyebkent a holgyemeny tenyleg, sokat erezhetoen szepult, kezdetben kis farmerszeru ruhaban van, nem a megszokott szerkoban. -
#385 Nagy a csend.....szűnben szörnyű gyanú kezd szűnnyedni....csak nem hóthalálosan xar a játék? Vagy olyan jó, hogy letehetetlen? (ennek kevés az esélye) kijött a Sea Dogs 2 .....wufff....még, még ilyen napokat akarok. -
Beagie #384 jó reggelt! -
Marcus_ #382 Mint a gyerekek... -
Marcus_ #381 Jó lesz az Nyugi! -
#380 Olvastam, de más emberek véleményére is kíváncsi vagyok. -
Hamster #379 Zaki!
Alant írtam egy kritikát, azt elolvashatod...
<- Hamster -> -
#378 re -
#377 emberek, aki kipróbálta már a játékot, ossza meg velünk a tapasztalatait, hogy tudjuk kb. mire számítsunk -
Hoz_Hun #376 Na megyek haza :).
Pihi nyolcig, addig ugy is tölt aztán neki.... blah, csak ne lennék beteg. -
#375 En nem biztos, hogy fogok ma aludni... :) -
#374 Jah,csak mennem kellene időben csicsikálni.
Asszem inkább kínzom magam holnapig!!
Addig Chaser-befejezés+alvás!! -
#373 Figyusz, ha egy lemez 2:10 perc, akkor boven nyomhatod mar este 8-kor Te is, nem?
Huuu, csak en is erjek mar haza, ott figyel a vinyon, mar ki is tomoritette a parom asszem, csak egy install, es szolhat :) -
krisz073 #372 Már én is töltöm remélem este 8 felé nekem is len lessz :)) -
#371 Na bazz..
Most indítottam el a letöltést,2óra 10 perc az első lemez végéig...
Ebből csak holnap lesz móka,mert reggel 04-00-kor kelek...
-
Hoz_Hun #370 Ebédidőben haza húztam. Már nálam is jön le. Ha minden jól megy nyolc körülre meg is lesz.
Nekem mindegy a grafika csak elinduljon. -
#368 Forog egérrel és bill. is! AMD2000+ GeForce2MX400, 512 DDR 800*600-ban jól megy eddig sehol sem szaggatott, eddig csak az első pályán szerencsétlenkedtem, nekem kicsit zavaró a váltotó kamera nézet pl. mikor bemegyek egy szobába átvált nézd a hátam nézetből egy fix nézőpontra amiben lara-t lehet mozgatni!
DJCOM : elég szar a VGA-m, lehet hogy jobb kártyán szebb a grafika. Én semmit nem állítottam a graf. beállításoknál, hagytam alapban. -
djcom #366 :))
Na erre kiváncsi leszek,de ha nem üti a minimumot grafikailag anyáni fogok:)) -
#365 Azert le ne allitsd! Bloodrayne neninek nincsenek ilyen szep dudai! :))) -
#364 Egerrel forog mar a Lara?
Sosem volt igazan "akciodus", tehat nem egy lovoldozos, sok ellenfel-kinyiros stuff.
Kis ugralos, neha gondolkodtatos. Jo lenne, ha tudna ez is elgondolkodtatni neha, nem pedig csak vegig"szaladni" rajta.
Gepigeny, kinezet milyen? -
djcom #363 Gyengébb a grafikája a Bloolrayne-nek?
Nemmondod.Akkor mindjárt leállítom bazz....:(( -
#361 Én már nyomom, de nem tudok róla nyilatkozni mert nem vagyok TR szakértő, ez az első TR amit megnéztem... Az irányítás nekem nehéz, de azt nem tudom milyen lehetett előző részekben? Olyannnak kellene megnézni aki tud viszonyítani!
A BloodRayne után játszva ebben kicsit kevés az akció, és a grafika is gyengébbnek tűnik. -
djcom #360 No vannak már vélemények?
Lejött már valakinek?
Akkor hajrá!
Nyomjátok a tapasztalatokat!!! -
#359 Aiguo szerint itt elvileg fent van az Angel of Darkness, csak bejuntni nehéz :(
ftp://farm:[email protected]:8546/ -
Marcus_ #358 Csá!
Basszus most indul a töltésem---HURRÁ -
#357 -
krisz073 #356 én is dolgozom és én is csak este fogok nekiálni leszedni:(( -
#355 Nekunk mar valszeg lenn van, de en meg melohelyen vagyok :(
Delutan mindenkeppen irok majd! -
#354 -
Hoz_Hun #353 Valamivel több mint 6 óra letölteni ADSL-lel ám. -
krisz073 #351 nem jött még le senkinek?
valaki irjon magy pár sort,hogy milyen ha sikerült letölteni:)) -
#350 Loool AoD az ftp-men... -
#349 Nekunk "d*k*t*" van, de csurog is szepen lefele... :)