Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

, TR1.-ben meg szimplán agyonlõjük, és lenyuljuk a fegyverét eheheh.)- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jah, nem rég tértem át XP-re. Ha jól emlékszem a tombraide.hu forumáról, nem keveset fogok káromkodni. Minden esetre, most hogy eszembejutott, este lekapom az XP patcheket. Bár azt hiszem a TR1.-rõl lemondhatok az nvidia detonátorom miatt. Mindegy a woodoo 1 óta úgyse megy élelmosással (annak ellenére, hogy az Unfinished B. meg igen, hmmm).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
`Take a look to the sky just before you die`
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Természetesen az összeset véginyomtam többször is, a történet is világos (1 dolgot leszámítva, ezt lentebb leírom), csak azt hittem a sok TR-s kütyüvel nagy fan vagyok, az összes haverom hülyének nézett vele (mára már megszokták)...
amit nem értettem: a TR1-ben találkozunk Larsonnal és Pierrel, aztán szépen ki is nyírjuk õket. A Chroniclesben szintén feltünnek, ami még ok is lenne idõrendben, de hát Lara akkor is végez velük. Szóval eléggé utálhatja õket. Függetlenül attól, hogy melyik esemény volt elõbb az egyikben mindenképpen halottaknak kellene leniük, legalábbis nem emlékszem hogy kitértek volna rá hogy maradtak életben.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness
Publisher: EIDOS Interactive
Developer: Core Design
ESRB: T
Media: Release Date
CD-ROM 06/20/2003
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
USA megjelenés : júni 18. (Holnap)
Majd este meglátjuk...
Hoz_Hun
Nem attól fan valaki, hogy magaköré gyûjti az erekléyket... Játszani, és a történetet érteni is kell...
Ha további kérdésed van, nézz be a TombRaider.hu fórumára. Gondolom az URL-t nem kell leírnom :-)
<- Hamster ->
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nah én meg azt hittem nagy Fan vagyok. Nekem csak a nálunk megjelent példányok vannak meg eredetiben (van amelyikhez ajándékposzter is volt). Van természtesen egy kb 25 cm magas Lara figurám, tucat képregény (amerikai példány), azt kész.
Egyebkent , hogy miert kapunk felkesz termeket?
Ezert: A gamestar valamikor marcius aprilis kornyeken elment a Core designhoz, hogy eloztetest irjon az Angel of Darknessrol, de sajna olyan kezdeti allapotot lattak a gamebol, hogy a kedvuk is elment tole... Ekkor tudtuk ugy, hogy csak valmikor szeptember-oktober magassagabana jelenik meg a game... Szerintetek a kozel nullabhol 2 honap alatt perfect gamet lehet csinalni???😞
Mivel csak kamuznak az EIDOS-nál, a legutolsó isnmert "lehetséges" dátum június utolsó napja.
Ez azért is lehet lehetséges dátum, mert ekkor zárják le a pénzügyi évüket, és elég jól mutatna nekik a bevétel, ami a részvényesek megnyugtatására tökéletes. Viszont ha nem ebben a pénzügyi évben jön ki, az EIDOS részvényei erõs zuhanásba kezdenek, ami a cég sorsára is hatással lehet.
Tehát lehet megint egy félkész terméket adnak ki, mint az utolsó TRC volt :-(
Bradley!
29 féle képpen van meg nekem és OBig-nek is eredeti TR PC-s játék. Amint megjelenik a TR6 4 új változattal leszünk gazdagabbak :-))) "2x usa, 1x angol, 1x német" Spanyol, francia, olasz, japán, majd ezek után nemsokkal :-)
Csupán mint érdekességképpen írtam le, nem felvágásképpen...
<- Hamster ->

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Hajrá, hajrá,... most már órában is számolhatjuk...
2 nap

Nekem is megvan az összes eredetiben. Sõt, mivel a kiegészítõket csak az eredetivel lehetett megvenni, így a legtöbb 2 példányban.
Nagy Fan vagyok...
Véleményem szerint, ma vagy holnap....

tombraider.hu, õk csak tudják 😊))

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Mindegy ha minden igaz jövõ héten ilyenkor már nyomhatjuk Larát
. Ja meg a játékot is...