1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
-
#298 Nekem meg speciel az 1. maradt ki. A tobbit vegigjatszottam, valamelyiket tobbszor is, eddigi abszolut favoritom a 3. resz.
Jobb szeretem, amikor a vadonban, dzsungelben, piramisok kozott kell ugralni, mint a varosi kornyezetet. Persze az AoD-ben valszeg nem sok olyan terep lesz... -
#297 Én csak az első! részt játszottam végig. A másodikba fanatikus rajongással kezdtem bele, ami persze 3h után el is múlt. Aztán a 3.-dik részt már csak megszagolgattam (főmenüt megnéztem) elolvastam a kritikákat, kérdezősködtem: szebb a graf? Jó a sztori? Jók a pályák? Negatív, negatív, negatív kaptam a válaszokat. 4-5 + krónikára is negatív (bár az 5-sbe majdnem belenéztem, ugyanis itt tapasztaltam valami kis széthúzást a tesztereim között)...Most itt a 6.-ik. Nagyobb site-ok mind lehúzzák, Hamster kritikája is elég lelombozó. Sztem ezt is kihagyom. -
Hoz_Hun #295 Már mért köveznénk meg? 5. rész nekem is tetszett. Változatos volt. A negyedik nekem nem annyira jött be.
A 6. ha nem jó, elfogadom, mert annak ellenére, hogy "A" program, sajnos igen is elkurhatták. Ettől függetlenül, szerintem jót szorakozok majd vele, még ha a hangulat nem is lesz az igazi.
Leginkább valami install bugtól félek a legjobban...letöltöm, aztán valami miatt nem tudom telepíteni vagy nem indul.
Egyébként egyetértek Clerikkel. A cikk tetszett mert annak ellenére hogy rajongó irta, látszik, hogy nem elvakult és ez mindenképp dícséretes. Már én is majdnem harminc vagyok, de belül gyerek. Úgy tünik anno a mi korosztályunknál ütött a legnagyobbat a progi....:)) -
#294 Kovezzetek meg, de Nekem tetszett a 4 es az 5. resz is nagyon, meg az elotte levoek is. Lehet, kicsit elfogult vagyok, de mar most tetszik a 6 is... :))) -
djcom #292 Ott is mai megjelenésről írnak!!!
Akkor pedig este valszeg lehet már tölteni:)) -
#291 Hááát, sztem én elfordulok ettől...tekintetem a jövő reménységei felé irányul: D3,HL2,H&D2,SD2
Ésssz asz összesz drágasszág megjelenisz szept-okt környékénsz.
ps: mennyi 2. rész :)) -
Hoz_Hun #290 Elolvastam. Mindegy, lesz amilyen lesz, én végigjátszom.
Az Iniy új részében az irányítás engem is kisért, mai napig. Még ha felülről közelíti meg, akkor is tíz perc kemény zokogással kezdem az AoD-t. -
Hamster #289 Srácok!
A TombRaider.hu-n olvashatjátok a TR6-ról az eddigi tapasztalatokat.
PS2-n játszom, és péntek este óta, a 31.-ik szintig jutottam el.
Itt nem mondok semmit a játékról, mert nem akarok befolyásolni senkit. Akit érdekel tekintse meg a TR.hu-n.
<- Hamster -> -
Hamster #288 Srácok!
A -
#287 inkább kelljen rá várni még 1-2 hónapot, hogy egy király game-t kapunk, minthogy ma kijön egy gagyi játék -
Hoz_Hun #286 Jaj, legyen igazad... -
djcom #285 Nem csakaz EB gamesen.Ha minden igaz(márpedig az) akkor ma megjelenik!
Csak nekem az az érzésem,hogy csalódni fogunk...
Ne így legyen! -
#284 na arra kíváncsi leszek -
#283 Az EBGames-en mától szállítják a játékot. -
#282 sehol -
#281 Hol lehet letölteni a Tom Raider 6ot? -
#280 fazsa..nahja az egyik legelcseszőbb pont egy 3rd játékban az irányítás...remélem pc-n kijavíccsák... -
#279 én a TR elozo részeihez néztem a grafikát..PSX-hez képest jobb lett:)
de nehez az iranyitast megemeszteni...idegesíto neha nagyon...megfordul stb -
#278 Mohus játszani még nem volt alkalmam a játékkal,de ha a grafikát nézem akkor rettentő sok:)))
Szóval azért ha 3rd shooterek között nézzük ennél mérföldekkel szebb cuccok voltak...Ez a grafika még a legalapabb Half Life szintet is alig érinti...Ami az emberek kidolgozását illeti..:)
Viszont végre tud Lara bunyózni...Legalábbis a videjóba verekedett...ideje volt..Elég röhej hogy olyan mutatványokra volt képes hogy HÚÚÚÚ de egy nagyot rárúgni az ellenre az luxus volt..
Arról meg hogy milyen ez a game nem a sony vagy a konzolok tehetnek...A tomb raider egyrecsak laposabb és laposabb...a 3. rész után már egyre szarabbak.. -
#277 ja az en 70 százalékom elrettentően sok?:) -
#276 hát ez tényleg hmmmm... -
#275 GameSpot - 65%
IGN - 53%
PSX Nation - 30%
Gamerankings - 53%
Eurogamer - 40%
Egymástól függetlenül.
Ez a hmmm...... -
#274 95-ben volt asszem.
Egyszerre vagy közel azonos időben jött ki SEGA SATURN-ra és PS1-re
97-ben
a második résztől a Sony megvette a cuccost...és konzolon már csak a Sony gépére volt elérhető
tipikus konzolgamma...3d akció+platform...egy kis fejtörővel -
#273 miaz?
-
#272 mivel elég "filmes" a gamma...a dolby pro II és a big screen jó sokat dob rajta...kanapé miegymás...más is látja mellőlem kényelmesen 4-5 ember is akár
nekem ez a véleményem...egy 51 cm TV-n valóban nem egy nagy élmény akkor már jó a bill és a monitor is... -
#271 hmmm..... -
#270 ja megvolt:)
a graf kellemes a mozgás is..a story is jol indul...átvezetők kicsit lehetnének jobbak
irányítás elég borzalmas meg gamepadrol is
van azért hangulata...
7 pont a 10-ből -
#268 úgy legyen, hello -
Marcus_ #267 Na, csak szerdán leszek gépközelben-addig remélem megjön a gamma és a teszteléseiteket már itt olvashatom...
Sziasztok!! -
Hoz_Hun #266 Nagyon élvezetes game, csak a traning pályákon kell túl lenni, mert azok gyengék. Idióta zombikat kell őlni. De nem túl hosszú az a rész. Utánna már van bulett time is és onnantól nagyon hangulatos. Mély értelmet nem kell keresni a játékban. Tipikusan olyan hogy leülök és egy jót szórakozok. -
#265 aranyos arca van ha éppen nem pszihopata üzemmódban van:))) -
#264 nekem is +van, de még nem nagyon játszottam vele, lassan ki kéne már próbálni :) -
Marcus_ #263 Nekem mán 3 hónapja fenn van a vinyómon,de csak a tréningpályát kezdtem el.Jó az a gamma(Bloodrayne)Mondjuk a TR-ekhez képest? -
Hoz_Hun #262 Egyetértek... -
#261 Nekem nagyon bejon, sztem aranyos arca van, tipikusan jo al neki a blood:)) -
Hoz_Hun #260 Na és ha a csajoknál tartunk: a Rayne vámpírcsaj a BloodRaynből, mi a vélemény? -
#259 Injkább úgy mondanám Lara mellben szilikonosabb....Ryn ezen a téren legalább életszerübb természetesebb:))
Ez ízlések és pofonok...
A lábhossz is..
Viszzont arvra Lara telihold arcával szemben Ryn néni herci arca magasan viszi a prímet:))
-
#258 90% felett van mindenhol.
GTA Vice City -
#257 decsak mert neki hosszabbak a lábai. Lara viszont mellben erősebb:) -
#256 pl. a vice city mennyit kapott náluk, nem vágod?