Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, meg Lara egy szál trikóban a sûrûn esõ hóban ?!
7

Mondjuk én nagyon remélem, hogy nem cseszik el ezt az igen nagy multú játékot. A képek alapján rendben lesz, majd meglátjuk milyen lesz maga a JÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
`Take a look to the sky just before you die`
nyugi má-tiszta feszültek vagytok(én is)

grrrrrr...

:-()
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ja és a legelsõ oldalon legfelül akarom látni ezt a tpikot mindíííííííííííííg.

<- Hamster ->
[merlinw.org]
Ezt csak az Automex tudná megmondani...
Az eddigi tapasztalat az, hogy 2-3 hetes csúszással jut el hozzánk.
<- Hamster ->
Ideje lesz hogy végre megjelenjen.
(Itt nálunk Magyaroknál is 20-tól lehet megvenni?)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
War. War never changes.
Megnézvén a trailert biztos vagyok benne h az Év Játékával állunk szemben.Nálam persze biztosan az lesz.Gondolom nem én várok már rá egyedül évek óta!?
Bizsereg már a kezem h újra irányithassam Õt és elvarázsolja a napjaim:-))))))))))))

Június 17.-én jelenik meg a játék az USA-ban.
Június 18.-án lehet megvenni az üzletekben az USA-ban.
Június 20.-án jelenik meg Európában.
<- Hamster ->
Júniusban lesz, ez a lényeg!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nekem mondjuk a 2ik resz tetszett a legjobban. Szerintem szebb volt, mint a 3ik 4ik...
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
A http://www.treditor.hu oldalon megtalálod a kersett programot, illetve rengeteg segítséget a szerkesztett szintekhez.
A program több mint 160Mb, de 15Mb-os részekre van tagolva, így egyszerûbb leszedned.
Ha szükséged van még segítségre nézz be a TombRaider.hu fórumába...
Hamster
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nálam is az a baj. Ugyanis a második lemez tartalmaz egy programot, amivel a tr.hu-n található szrkeztett pályákat lehet játszani.
És ezért kell a második lemez.
sziasztok.
Persze nem bannam a junius 20-at...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
. hol láttad azt az elemzést? szívesen elolvasnám. engem nem nagyon fogott meg a movie...
Kiáncsi vagyok a jun 20-ra!?