1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
  • Skynet
    folyt..:

Még mindig jobban néz ki Ryn a Drakanban:)
  • Marcus_
    Ezennel megnyitom a

Mi lett volna ha már 1 hete játszanék az AOD-vel fórumrészt:-)

Hát az 1 hetes játék után asziszem még jobban beleszerettem a játékba!Iszonyú jó ujra talizni Larával és a kezemet ismét kivenni a biliből.
    Azért vki folytathatja,ha ráér...
  • Skynet
    Hehhe ezek után a Júli 1 is legalább jövő év eelejére változik sztem:))
  • Marcus_
    Grrrrrr-na várjuk csak ki!!
  • Dynamic
    Gamerankings - 53%
    Eurogamer - 40%

Kell még?
  • [Jakuza]
    Mit vartal ?
    A TR mar kipukkadt a 3. resznel.
    Az az utaniak egyre laposabbak es rosszabbak voltak.
  • Kandurex
    pfff
  • Dynamic
    Ezt a Hardwiredről szedtem.

GameSpot - 65%
    IGN - 53%
    PSX Nation - 30%

szerintem, no comment...
  • Kandurex
    Na, hol az kritika?
  • Bradley
    Jajj hát elfelejtettétek, hogy a régebiek mindig karácsonyra jelentek meg? ;) december 1...
  • zaki
    csak nehogy augusztus 1 legyen belőle
  • zaki
    na kíváncsi vagyok...
  • Kandurex
    Hivatalos megjelenés: Július 1!
  • KG21
    kazaa, DC, e-donkey...
  • Mayday
    Nem tudtok valahol letoltesi helyet a regi reszekhez? En meg PSX-en jatszottam vegig a 2., 3., 4., es 5-ot, elsot meg nem.
    Esetleg fenn lehetnek meg ezek valahol?
  • Kandurex
    lehet, tényleg nem emléxem, 7 év!
  • gergou
    Rosszul emlexel, pcre jott ki eloszor az elso epizode, meghozza 96 ban, amikor az Aftershock for quake 1 mission pack megjelent... A ps verzio kesobbi.
  • Kandurex
    Nem PS1-re jött ki elsőként?...én így emlékxem..
  • Hoz_Hun
    "ezt a játékot sem PC-re, hanem konzolra találták ki..."

Most nem vitatkozni akarok, de az eredeti Tomb Raider PC-re találták ki. Aztán ahogy a Star Craft-nál, most hogy sikeres lett a nagyobb profit reményében leszarják a PC-seket. Ha anno PC-n megbukik a PS tulajdonosok sosem látják...
  • cypher
    Jah,egy űrszimulátorhoz képest nulla az irányítása.
  • Dynamic
    A "PC-s szenvedés" kicsit túldramatizált.Pont hogy a Tomb Raiderben nem kell.
    Az irányítása elég jó szokott lenni, sőt még célozni sem kell a lövéshez.Ehhez sem kell több gomb, mint egy bármilyen játékhoz(mondjuk nem az Aknakeresőre gondolok).Szóval kurzor meg ugrás gombot nyomni nekem speciel nem olyan nagy szenvedés.
  • barret
    a ps joy-os rész érdekel!
  • barret
    ezt kifejtenéd bővebben is?
  • Skynet
    Mohus okéoké,de az irányítási felület miatt még nem lesz egy game konzolos,mert pc-re is vannak joystickok,sőt van pc-re playstation joystick is;))
  • Kandurex
    Várjuk a kritikát...:

(csak ne szubjektív legyen)
  • mohus
    ne boruljá mán ki ennyire...megszokhatnád már a mi a PC-s trend...hiába veszed a gammákat akár eredetiben is, ha a bugok ellepik a nem fix hardwares PC-t, amúgy inkább már a HL2-t lenne itt...

ezt a játékot sem PC-re, hanem konzolra találták ki...billentyűről szenvedni egy alapjaiban platform jellegű elemekkel teletömött gammát ne má, ráadásul DVD-s a drága és a filmes elemek igencsak dominálnak, ami nagy képernyőn dolbyban üt igazán...legalábbis szerintem

holnap megtesztelem a PS2 verziót, azt elmesélem mi volt...én nem várok tőle semmi egetrengetőt...ha kellemesen csalódnék benne, akkor lesz egy jó napom
  • djcom
    A csuszásoknak meg van az oka....
    Nem véletlenül mondtam:Az év bukása lesz...
    no comment-a képek alapján
  • zaki
    az még jobb, akarom mondani úristen...
  • Dynamic
    "Republic: The Revolution, ott is e hónapra kellett volna megjelennie "

A Republicnak, már több mint egy ÉVE meg kellett volna megjelennie.:)
  • Kandurex
    Régebben nem csúsztak ennyit ezek a xarok. Azóta van ez a trend mióta minden fejlesztő minimum egy merdzsóval XXlegnewabb-al járkál. Nincs szegénykémnek idejük rá(óóó...haway..óóó..füszoknyás leánykák), jah, hogy melózni kell, na állítsuk be a kisjóskát, igaz, hogy programozni nem tud, zenei érzéke nulla, történet meséléshez nem ért, de hát mi nem érünk rá kérem szépen. MI TÖMJÜK EZEKBE A GENNYES FAXOKBA A PÉNZT!. Mi költünk 10x ezer forintokat egy kupac 1-2 órás szenvedésekre. (arról már nem is beszélek, hogy mekkora multi láz van, ami úgy általában jó is, csak nem X-sokadjára. Plusz az ilyen játékokra nem kell se sztori se semmi...khm,...kisjóska!! melóvan...ugorjjá) És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy te se költöttél még pénzt játékra, nos nekik mondom IGEN költöttem, nem is egyre.

TEHÁT!. WAREZT!+ WAREZ! WAREZ! Forever...mig meg nem tanulják végre, hogy "azért a nép az úr".
  • zaki
    kíváncsi vagyok, mennyit fog csúszni a Commandos 3, de ez már nem ide tartozik...
  • zaki
    ez tényleg nevetséges amit az eidos csinál... régebben a cm4(championship manager) késett hónapokat, egészen pontosan 2002 telére ígérték, erre márciusban jött ki, aztán most itt a Republic: The Revolution, ott is e hónapra kellett volna megjelennie a játéknak, azt júli-augusztusra halasztották, és most itt az új Tomb Raider, amit eredetileg februárban adtak volna ki, nevetséges...
  • Marcus_
    fuck eidos
  • zaki
    gondolom sok újat nem mondtam ezzel, de akkor is: kapják be
  • zaki
    Kezdjük a mai napot is TR-rel, ugyanis az Eidos legfrissebb közleménye szerint folytatódik a Tomb Raider: The Angel of Darkness kálváriája, mivel az ezen hétre ígért megjelenést mégsem sikerült betartani, ezért aztán valamikor júliusban érkezik a boltokba a játék. Már a múlt hét folyamán elkezdtek szállingózni olyan információk, miszerint a PC-s verzió hemzseg a bug-októl, ezért extra időre lenne szükség ezek javítására. Úgy látszik az Eidos támogatta az ötletet, azonban e lépés következtében jelentős anyagi javaktól eshet el a kiadó.

Info: 576 Online
  • zaki
    hát ennyi munka után már nagyon jónak kell(ene) lennie a játéknak, különben oltári nagy botrány lesz, ha nem
  • cypher
    Ezt már láttátok????
    http://www.gamespot.com/pc/adventure/tombraidertheangelod/news_6030547.html

Most már unalmas,amit csinálnak,komolyan...
  • Marcus_
    Jó reggelt!Sajnos ennél több jó hírem nincs:-/
  • KG21
    de ha holnap nem jön haragszok:)
  • gergou
    Ne haragudjatok meg, de az Eidos foruman nyomat sem lattam meg annak, hogy holnap ne jonne e ki a pcs verzio... Igaz az Eb games mar 6/29 re tolta az arusitast, de ettol fuggetlen meg megjelenhet holnap...