Tomb Raider 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
A "PC-s szenvedés" kicsit túldramatizált.Pont hogy a Tomb Raiderben nem kell.
Az irányítása elég jó szokott lenni, sõt még célozni sem kell a lövéshez.Ehhez sem kell több gomb, mint egy bármilyen játékhoz(mondjuk nem az Aknakeresõre gondolok).Szóval kurzor meg ugrás gombot nyomni nekem speciel nem olyan nagy szenvedés.
barret
a ps joy-os rész érdekel!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
ezt kifejtenéd bõvebben is?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Skynet
Mohus okéoké,de az irányítási felület miatt még nem lesz egy game konzolos,mert pc-re is vannak joystickok,sõt van pc-re playstation joystick is😉)
Kandurex
Várjuk a kritikát...:

(csak ne szubjektív legyen)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mohus
ne boruljá mán ki ennyire...megszokhatnád már a mi a PC-s trend...hiába veszed a gammákat akár eredetiben is, ha a bugok ellepik a nem fix hardwares PC-t, amúgy inkább már a HL2-t lenne itt...

ezt a játékot sem PC-re, hanem konzolra találták ki...billentyûrõl szenvedni egy alapjaiban platform jellegû elemekkel teletömött gammát ne má, ráadásul DVD-s a drága és a filmes elemek igencsak dominálnak, ami nagy képernyõn dolbyban üt igazán...legalábbis szerintem

holnap megtesztelem a PS2 verziót, azt elmesélem mi volt...én nem várok tõle semmi egetrengetõt...ha kellemesen csalódnék benne, akkor lesz egy jó napom

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

A csuszásoknak meg van az oka....
Nem véletlenül mondtam:Az év bukása lesz...
no comment-a képek alapján
zaki
az még jobb, akarom mondani úristen...

Dynamic
"Republic: The Revolution, ott is e hónapra kellett volna megjelennie "

A Republicnak, már több mint egy ÉVE meg kellett volna megjelennie.😊
Kandurex
Régebben nem csúsztak ennyit ezek a xarok. Azóta van ez a trend mióta minden fejlesztõ minimum egy merdzsóval XXlegnewabb-al járkál. Nincs szegénykémnek idejük rá(óóó...haway..óóó..füszoknyás leánykák), jah, hogy melózni kell, na állítsuk be a kisjóskát, igaz, hogy programozni nem tud, zenei érzéke nulla, történet meséléshez nem ért, de hát mi nem érünk rá kérem szépen. MI TÖMJÜK EZEKBE A GENNYES FAXOKBA A PÉNZT!. Mi költünk 10x ezer forintokat egy kupac 1-2 órás szenvedésekre. (arról már nem is beszélek, hogy mekkora multi láz van, ami úgy általában jó is, csak nem X-sokadjára. Plusz az ilyen játékokra nem kell se sztori se semmi...khm,...kisjóska!! melóvan...ugorjjá) És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy te se költöttél még pénzt játékra, nos nekik mondom IGEN költöttem, nem is egyre.

TEHÁT!. WAREZT!+ WAREZ! WAREZ! Forever...mig meg nem tanulják végre, hogy "azért a nép az úr".

zaki
kíváncsi vagyok, mennyit fog csúszni a Commandos 3, de ez már nem ide tartozik...

zaki
ez tényleg nevetséges amit az eidos csinál... régebben a cm4(championship manager) késett hónapokat, egészen pontosan 2002 telére ígérték, erre márciusban jött ki, aztán most itt a Republic: The Revolution, ott is e hónapra kellett volna megjelennie a játéknak, azt júli-augusztusra halasztották, és most itt az új Tomb Raider, amit eredetileg februárban adtak volna ki, nevetséges...

fuck eidos

zaki
gondolom sok újat nem mondtam ezzel, de akkor is: kapják be

zaki
Kezdjük a mai napot is TR-rel, ugyanis az Eidos legfrissebb közleménye szerint folytatódik a Tomb Raider: The Angel of Darkness kálváriája, mivel az ezen hétre ígért megjelenést mégsem sikerült betartani, ezért aztán valamikor júliusban érkezik a boltokba a játék. Már a múlt hét folyamán elkezdtek szállingózni olyan információk, miszerint a PC-s verzió hemzseg a bug-októl, ezért extra idõre lenne szükség ezek javítására. Úgy látszik az Eidos támogatta az ötletet, azonban e lépés következtében jelentõs anyagi javaktól eshet el a kiadó.

Info: 576 Online

zaki
hát ennyi munka után már nagyon jónak kell(ene) lennie a játéknak, különben oltári nagy botrány lesz, ha nem

cypher
Ezt már láttátok????
http://www.gamespot.com/pc/adventure/tombraidertheangelod/news_6030547.html

Most már unalmas,amit csinálnak,komolyan...
Jó reggelt!Sajnos ennél több jó hírem nincs:-/

KG21
de ha holnap nem jön haragszok😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

gergou
Ne haragudjatok meg, de az Eidos foruman nyomat sem lattam meg annak, hogy holnap ne jonne e ki a pcs verzio... Igaz az Eb games mar 6/29 re tolta az arusitast, de ettol fuggetlen meg megjelenhet holnap...

`Take a look to the sky just before you die`

Ja bocs, most latom ezt mar beirtatok, sry
Nem azer mondom, de PS 2-re mar kijott 3-4 napja........
Mayday
Vagy a kovetkezo szulinapom... 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Oooooooooooooooooo....fuck...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kandurex
"A Core Design szomorûan ismerte be, hogy még nincsenek készen a nagyon várt kalandjátékukkal, a Tomb Raider: The Angel of Darkness-szel. Pár nem várt bug került felszínre amivel nem adhatják ki a játékot. Mivel még mesterCDn sincs a játék így szinte biztos, hogy júniusban már nem kerül boltokba."

Forrás:www.jatekhirek.hu

szal még 1-2 héz 😞

cypher
Akkó'Boldog Születésnapot!!
KG21
le vagyok lombozva

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Boldog szülinapot. A nyári idõszámítás asszem Juni 21-tõl van, úgy hogy amit írtak az korrekt. Tavasszal már ki se tudnák adni. A PS2 változat meg tényleg a(z) (Amerikai) boltokban van, hisz többen már végig is játszották.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mayday
A topic biztos nem fog elsullyedni, ez tuti... 😊 Vagyunk itt elegen Lara-rajongok.
Ami meg nem biztos, hogy jo hir, az az, hogy nezelodtem az Eidos honlapon. Eddig ugye azt irtak, hogy "In Stores This Weekend". Mostmar ezt irja:
PS2 "In Stores Now"
PC "Summer 2003"
Hmmm, nem tul biztato... Plane, hogy a nejem megvette volna a tegnapi szulinapomra, ha idoben megjelenik. Igy meg letolteni sem tudtuk a szulinapomra... 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

cypher
Mármint ezt a "pár" napot????
Szerintem vicces,amit ezzel a játékkal mûvelnek,de tényleg...
Kitartás Skacok-ezt mán féllábon is:-/

Na nehogy már elsülyedjen a topic.

zaki
gomd=gond

Mayday
Nah, ez belefer.
Az eddig latottak alapjan tenyleg nagyon szep lesz. 😊
Figyusszatok mar, volt itt egy link, ami elvileg mar a PS2-es valtozatbol van, jatek kozben, de igazandibol, ami onnan lejott, az valami tavalyi teaser. Tehat tudna valaki pontos linket (vagy nevet), hogy mi az, ami a jatekbol van?
3 helyrol leszedtem a TRGamePlayUS.zip nevu cuccost, de egyik sem az volt, amire szamitottam!

zaki
akkor azzal nem lesz gomd

Ja a gépi követelménye:

Minimum (with TnL Graphiccard):
500 MHz CPU
16MB Graphiccard 100% TnL capable, DX9 compatible
200 MB harddrive space
Windows 98 (Win95 is not supported)
128 MB Ram

Minimum (without TnL Graphiccard):
1.5 GHz CPU
8MB Graphiccard
200 MB harddrive space
Windows 98 (Win95 is not supported)
128 MB Ram

Recommended:
1.5 GHz CPU
64MB Graphiccard 100% TnL capable, DX9 compatible
3D Soundcard (EAX2 or I3DL2)
200 MB harddrive space
Windows 2000 / Windows XP
128 MB Ram

De azt többen megerõsitik, hogy maga a játék nagyon szép (különösen Lara 😊).

Külföldi forumon azt olvastam 2 nap alatt végig lehet játszani. Hát ha a mai játékokat vesszük alapul elképzelhetõ...de majd meglátjuk.

Skynet
Hát 22 tegnap volt és ha megjelent volna warezéken ott vigyorogna..😞(
Mayday
Info a Tomb Raider.hu-rol:
TOMB RAIDER: THE ANGEL OF DARKNESS - MEGJELENÉSI DÁTUMOK!

Észak-Amerika
PC 2003. június 22.
PS2 2003. június 20.
USA
PC 2003. június 25.
PS2 MEGJELENT!
Európa
PC 2003. június 27.
PS2 2003. június 27.
Németország
PC 2003. július 4.
PS2 2003. június 27.
Franciaország
PC 2003. július 4.
PS2 2003. június 27.

A dátumok bármikor megváltozhatnak!

Mayday
Info a Tomb Raider.hu-rol:
TOMB RAIDER: THE ANGEL OF DARKNESS - MEGJELENÉSI DÁTUMOK!

Észak-Amerika
PC 2003. június 22.
PS2 2003. június 20.
USA
PC 2003. június 25.
PS2 MEGJELENT!
Európa
PC 2003. június 27.
PS2 2003. június 27.
Németország
PC 2003. július 4.
PS2 2003. június 27.
Franciaország
PC 2003. július 4.
PS2 2003. június 27.

A dátumok bármikor megváltozhatnak!

Mayday
Elvileg 5 nap, egy 27-et beigertek, ugy tudom.

Nem, ps2-re nincsenek cd-s játékok. Nézd meg a lenti infót, 2,5 GB.
Ha van 2 cd-s verzió (bármibõl), az rip.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Már csak x nap van hátra a PCs verzió megjelenéséig...

vissza a fõoldalra

A PCs verzióhoz ki tudnak adni Patchet. A PS2 verzióval viszont mit lehet kezdeni? Semmit. Biztos megérte elõbb kiadni...

Remélem a PC-s verzió nem fog akadni!?

zaki
emberek, itt van egy kis in-game videjó

gergou
1. hozzaszolas

don't know why no one is saying it, maybe they are just trying to make themselves feel better after wasting there money on it. Thats what I did... I bought it at 4pm, I am furious. 5 years of development for this!!?? Now, after playing for 3 hours, dealing with slowdown, and just recently having the game LOCK UP!!! I am sick of it. PS2 games should not freeze. Whatever happened to Sony's quality testing. I wish there was a way to return this. I have played all previous Tomb Raider games, and the have declined ever since the first (masterful).

WHERE ARE MY TOMBS!

2.hozzaszolas

I got the game some hours ago now and I am kinda disapointed by the damn glitches and bugsthe slow down is kinda annoying. Edios shouldn't have used the where going to fix the bugs so the game will be delayed excuse. Did they really fix the bugs of the game if so it makes me wonder how buggy the original product would be *shudders*....

A szovegbol az derul ki, hogy nem eppen vannak megelegedve az emberek a ps2 relase-el😊

gergou
Hat a ps2 es relasetol nincsenek annyira elkabulva az emberek😊) Aszondjak ugy szaggat, es lassu az elso palyan, mint a Maxpayne lasitott modban😊) A grafik is gyenge, de a gameplay, es a hangulat hozza a korabbi reszeket😊 A lenyeg, hogy akinek van ps2+pcje, az is aszondja, hogy inkabb megvarja a pc-s valtozatot, mert az ennel csak szebb, es gyorsabb lehet😊)))

Egyebkent friss hir, hogy a game 24 kerul a boltok polcaira, es 25 en kezdik arulni... Ja, es a bugfixeles lehet hogy kamu volt, csak azert csinaljak ezt az eidosnal, hogy nagyobb legyen a hype a game korul...