1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
  • zaki
    DC-n fent van egy csomó gyereknek, én is onnan szedtem le
  • zaki
    ez hol van, a mennyországban?
  • Petyus_
    Helyesbítek. :)

• Bradley
    Jahh és Lara nagyon szép! :)
  • Bradley
    Sziasztok!
    Asszem én is megosztom az első tapasztalataimat! :)
    Szerintem király a játék, minden szempontból. Az irányítás télleg kicsit fura, de szerintem nagyon jól használható. Igaz néha kicsit tul irányított... Egy igazi játékosnak, nem okozhat gondot. Egyedüli mai nagyon idegesít, az az, hogy sok helyen nem tudok körülnézni...Ez geciség. :) Jelenleg a párizsi gettóban ücsörgök :) Most voltam a kávézóban... :))
    Azt mondja meg valaki, hogy van valami tényleges jelentősége a párbeszédeknek? Nem vagyok valami nagy angolos, ha nem muszáj, nem fordítanám le szó szerint mindet... :)
  • Barpi
    Hi All! Letoltottem en is a gamet, de van vele egy kis gondom. Nevezetesen sikeres telepites utan, hiaba inditom a jatekot, csak egy fekete kepernyot latok. Innen csak a resettel tudok szabadulni. Jart mar igy valaki? Vagy tudtok segiteni? A settings-be csak a kapernyo felbontasat allitottam at, mast nem.
  • Noninnyó
    Meg még az is érdekes, hogy a Music hangerőcsúszkát letekerem nullára, erre a játékban ugyanúgy van süvítős zene. Ez hogy lehet?
  • Noninnyó
    TAB
  • [Jakuza]
    Az inventoryt sikerult valakinek elocsalogatni ?
    Egy csomo targyat (pl gyogyszer stb) begyujtottem es most kaptam meg a notebookot , de sehol nem talalom az inventoryt.
    Vagy ez csak kesobb jon elo ???
  • And5
    ehh nkm vmiért minde hang felvan gyorsulva tudtok vmi megoldást ? :)
  • gergou
    Akartam mondani, hogy friss video kartya drivert rakj fel, de amid van, azon muxenie kene... directx9 esetleg, ha nincs fent, ja es valami effekteket probalj meg kikapcsolni, sot en azt mondom, mindent kapcsoljal ki, es egyenkent probalgasdd vegig, hogy mi csinalja ezt...
  • Hoz_Hun
    Szerintem a videokártyádal van a gond. Nem mx-es véletlenül? Azoknál láttam hasonlót több gamenál is.
  • Petyus_
    Nekem a grafikának semmi baja nincs eddig (3.4 Catalyst).

A játék viszont érdekes dolgot csinál. Elakadtam egy helyen, erre ugrálok a tetőablakra, össze vissza nyomkodok vmit erre bejátszik egy olyan cutscene-t amit nem tudok követni hogy hol van.. és utána átrak egy másik helyre..
  • Hoz_Hun
    Azért nem olyan gyakori (álítólag), csak van benne. Szerintem ezért még ne töröld.
  • Noninnyó
    Lincoln: nekem nem is kellene az a tyúkszaros EAX, de anélkül is olyan hangzást csinál, amitől szétáll a hajam. Olyan, mintha egy régi fekete-fehér 50 éves filmet néznél, jól felhangosítva. Teljesen tompa hangok, serceg, visítő eső és madárhang. Próbáld meg elképzelni.
  • Noninnyó
    EAX Unified-el és anélkül is megpróbáltam, de egyszerűen nem megy. Sőt, az alaplapi integrált hangkártyával is megpróbáltam, de ugyanaz a helyzet. Win98 és XP alatt is 1.87-es drivert használok. 98 alá nem is enged újabbat feltenni. Te milyent használsz??
  • musha
    na akkor most jött el a törlés pillanata.
  • gergou
    Figy, nem az a gondd, amit a tobbiek mondanak, van a settings alatt egy general options ful, ott van egy gomb, amivel 1 tol valameddig lehet ertekeket beallitani, ezt probalgasdd, nekem megoldotta a problemat!
  • Hoz_Hun
    Most olvasom a Radeon kártyáknál előfordulnak rendelési problémák. Talán később egy patchban javítják addig a lenti képekhez hasonló dolgokat az Radeonosoknak el kell viselni.
  • Hoz_Hun
    Drivert frisitettél hozzá? A hivatalos honlapon az ehez hasonló (vagy egyező) problémákra élből ezt válaszolják. Esetek többségében valószinüleg segíthetett, mert nem panaszkodtak. Ja és azt írták driver frisités után telepítsd újra a DX9-et.
  • Kandurex
    Akkor szépen fogod és minden létező video-audio codecet levered a gépről...vagy kölcsön kérsz valami egyszerü SB kártyát
  • Leybold
    Én még mindig ott tartok, hogy az intro után nincs menü, a sötét képernyő alatt szól a zene...

(angel of DARKNESS ?!)
  • musha
    pc-re? nvidiára. hogy rohadjanak meg. kurva undorító ez a módszer.
  • Noninnyó
    Hát nem jött be. DXDIAG-ban átállítottam a hardveres gyorsítást, de semmi eredmény. Amit tudtam, variáltam (directx, hangkártya driver frissítés) de semmi, ugyanolyan csúnya süvítő hangja van mindennek, egyszerűen idegesítő, hallgathatatlan. Úgy tűnik, ezzel a játékkal sem fogok jáccani, pedig nagyon vártam.
  • Hoz_Hun
    Na azt olvastam, hogy Kurtissel csak két rövid pálya van a game végefelé, utánna viszakapjuk Larát. Majd Hamster megerősíti az információt.

Remélem elpatkol az a Kurtis srác, már ránézésre sem szimpatikus...
  • Hamster
    Mivel én a PS2-t teszteltem állíthatom nem lehet átkonfigolni az irányítást.

<- Hamster ->
  • gergou
    Sztem eloszor tajekozodj errol is:) Egy szo mint szaz, a ps2 valtozat maradt most alul... Szal vegre valamit pcre jobban elkeszitettek:))
  • Hoz_Hun
    De ha neked olyan PS2 változatod van, amiben átkonfigolható akkor majd küld el létszi az Eidosnak, hogy amikor a második szériát nyomják, már azt a változatot lehessen megvenni...
  • gergou
    Te barom, arra nem gondolsz, hogy atportalasnal a bugot csak nvidia kartyakra optimalizalva javitjak ki?? Engem ne hulyezz le, amikor azt se tudod Pl miert kesett a pcs verzio kb 2 hetet, igen akkor optimalizaltak nvidia kartyakra, es a ps2 grafik bugok bentmaradtak az ati renereleseben... Ennyi, maskor hasznaldd az agyadat is, mielott irsz!
  • Hoz_Hun
    Azért itt a link is: http://forums.eidosgames.com/showthread.php?s=2fbe98b98718eed132fcab7f4e5231c2&threadid=135
  • Hoz_Hun
    A könyvecskélye szerint igen. A hivatalos oldalon írják, hogy a kézikönyvben írtakkal ellentétben NEM lehet átkonfigolni, a könyvben ez az info hibás.
    De mielőtt hülyének nézel idézek a HIVATALOS honlapról:

Q: How do I change the controller on the PS2 around?
    A: The manual is in error, you cannot change the controls.

The manuals (LOTS of them) were printed awhile before the game controls were finalized, and the ability to change from the default controls was removed after they were printed, sorry for the confusion.

Nem az ujjamból szoptam az infót, hanem a hivatalos honlapon írják, sőt ere a PS2 panaszkodnak is.
  • Kandurex
    És mire konfigold be.. he? X-ről Ó-ra..nagy változás azannyát...
  • musha
    ehh..nekem nem pont annál a fájlnál, de 50 %-nál elszáll ugyanezzel a hibaüzenettel.

kicsit kezd tele lenni a f***om, hogy egyre több játék "nem komálja" az ATI kártyákat.
    túl sok a követelmény, ahhoz képest kissé összeba***ák a játékokat, amint lesz rá őénzem tuti veszek egy PS2-t.
  • Hoz_Hun
    Én is Nvidia GF4 Ti 128-al nyomom. Minden fúlon. Szépen fut, gyönyörűek a tükröződések. Szvsz nagyon szép lett.
  • Hoz_Hun
    Ráadásul PC-n átkonfigolható az irányitás nyiheheheheheheh.
  • gergou
    Hat, nalam meg sosem tunt el semmi testresz:) Ez ps2 es bug, ami sztem csak ati kartyakon jon elo... Az Atik karcsikat egyebkent nem komalja a game, dehat Nvidia rulz:))
  • gergou
    Na ne haraguddj meg, de a ps2 2 es verzio full bugos, tele lelassulasokkal, es utaljak, 30 % ot adtak ra a gamespoton... Ja, es a ps2 es grafikot a fold ala temettek...:) Pcn ezzel szemben gyonyoru, meg a 2.0 as pixel shaddereket is tamogatja, gyonyoru! A hangulat kivalo, es a csokott ujjaimmal fullosan eliranyitom keyboarddal:)) ...Enyyi...
  • Hoz_Hun
    Hamster: mennyi időben vagy százalékban, amit Kurtisel kell nyomni? Larán kivűl más szereplő nem rulez. Ezt nem tudom minek erőltették bele. Remélem nem túl hosszú az a rész.
  • mohus
    na igen:)

simán belegyalogolsz egy falba:)

hát nem egy MGS2 az tuti
  • mohus
    ami konzolon 6-7 pont az PC-n már olvadozós gamma lesz:) mivel nincs más nagyon, ilyen stílusban

én 10-ből hetet adtam rá....a Mátrix is 10-ből mondjuk 6 esetleg 7...

de továbbra is állítom, hogy ez a gamma konzolra való fasza gémpaddal (de még azzal is ótvar az irányítás) mivel nálam ez egy platformjáték kategória a hangulatért meg a big screen felelős a DPL II hanggal együtt

a fanok persze máshogy látják, de nekem a "vasam" a PS2 csupán 300MhZ-es 4 mega videoval:) és nem akad, nem szaggat, nem riceg és a hang is Dolby Pro Logic II tökéletesen...eszembe sem jutott a szokol rádió...csak beteszed a DVD-t azt megy, ennyit megérdemel a játékos társadalom 2003-ban

písz