Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
`Take a look to the sky just before you die`
a 2. halál után (leesések)az elsõ pályán kiléptem ...talán holnap....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nagyon ott van az is!
10-es rendszerben értékelném a gammát!Grakika,Sound,Menü,Irányítás
Jó a játék!
GRAFIKA
Szép.Nem egy Unreal 2 de szép.Jók a pixel shaderek,szép nagy a bejárható rész,szépek a texturák.Viszont elég erõs vas kell neki!10/7
SOUND
A hangok nagyon ott vannak!Passzol a zene tükrözi a játék hangulatát EAX is jól müxik.10/10
MENÜ
A játék menüje több mint profi!A menü alatti zene is passzol,minden szépen elrendezett és egyértelmû.A beállítási lehetõségek is nagyon kifinomultak(fõleg az elején az optionsnál)Meglepõen nagyon sokrétûen lehet configolni a grafikát,a hangot,az irányítást.10/10
IRÁNYÍTÁS
Hát ez egy fájó pont.Ez sajnos el lett b*****.Legalábbis szerintem.Meg lehet szokni,de billentyüvel+egérrel nagyon nehéz.Gamepaddal nem tudtam kiprobálni,azt nem tudom értékelni.10/4
Hát kb ennyi fél órányi játék után a véleményem.Várom a reakciókat!
40/31
Nekem a Pirates of... mindenkeppen Klari neni utanra csuszik, az is tuti :)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Valaki irta itt lejjebb a kamera-nezet-valtasos tapasztalatait. Na, azt hogyan lehet? Es fel-le hogy tud nezni a Lara? Egyelore nekem egerrel is csak oldalra fordul, meg a irany-billentyukkel is, nem pedig oldalazik.
A menuje hibasnak tunik, mindenkinek ilyen? (Ott maradnak a menupontok, ha tovabblapozom, akkor ir, kisse zavaro).
Egyebkent a holgyemeny tenyleg, sokat erezhetoen szepult, kezdetben kis farmerszeru ruhaban van, nem a megszokott szerkoban.

Alant írtam egy kritikát, azt elolvashatod...
<- Hamster ->
Pihi nyolcig, addig ugy is tölt aztán neki.... blah, csak ne lennék beteg.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Asszem inkább kínzom magam holnapig!!
Addig Chaser-befejezés+alvás!!
Huuu, csak en is erjek mar haza, ott figyel a vinyon, mar ki is tomoritette a parom asszem, csak egy install, es szolhat :)
Most indítottam el a letöltést,2óra 10 perc az elsõ lemez végéig...
Ebbõl csak holnap lesz móka,mert reggel 04-00-kor kelek...

Nekem mindegy a grafika csak elinduljon.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
DJCOM : elég szar a VGA-m, lehet hogy jobb kártyán szebb a grafika. Én semmit nem állítottam a graf. beállításoknál, hagytam alapban.
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Na erre kiváncsi leszek,de ha nem üti a minimumot grafikailag anyáni fogok:))
Sosem volt igazan "akciodus", tehat nem egy lovoldozos, sok ellenfel-kinyiros stuff.
Kis ugralos, neha gondolkodtatos. Jo lenne, ha tudna ez is elgondolkodtatni neha, nem pedig csak vegig"szaladni" rajta.
Gepigeny, kinezet milyen?
Nemmondod.Akkor mindjárt leállítom bazz....:((
A BloodRayne után játszva ebben kicsit kevés az akció, és a grafika is gyengébbnek tûnik.
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Lejött már valakinek?
Akkor hajrá!
Nyomjátok a tapasztalatokat!!!
ftp://farm:[email protected]:8546/
Basszus most indul a töltésem---HURRÁ
Delutan mindenkeppen irok majd!
valaki irjon magy pár sort,hogy milyen ha sikerült letölteni:))