Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
.
"Sajnos" nekem a nejem is dolgozik, de azért korábban hazaugrok egy pillanatra, elindítani a letöltést. Így kb este nyolcra lenn lesz mind a kettõ, ha minden jól megy. Legyek akármijen beteg és fáradt ki fogom próbálni!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Most cel, hogy kijatszszam a nyaralas elot... 😊
Szokasos reggeli tevekenysegem, lementem, bekapcsoltam a gepet, fel NForce-ra, kijott, virul a fejem, mint allat, na mondom felirom ide (ez 7 korul volt), erre siman meg lettem elozve 5:49-el... 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ü²Ü Ü Ü Ü Ü Ü
°Ü Ü ß Ü ÜÛ ÜÛ ßÜ ²Ü Ü ²Ü ²Ü
²²Ü ܲ Ü²Ü ß²ß ßÜ ÛÛ² ÛÛ² Û² ÛÛ² ß²ß ÛÛ² ÛÛÛ Ü
ß Ü²ÛÛ Ü²Û°Û²Ü ÜÛÛ ß߲ܰ ß߲ܰ Üßß ÜÛ²ß ÜÛÛßÜܲÛß Ü²
ÜÜÛÛ ÜßÛÛÜÛÛÛÛ ÛÛÛ²ÜÛÛÛÛ Ü²Ü ²ÛÛÜ Ü²Ü ²ÛÛÜ Ü²²ßßÜ ÜÜÛÛßÜÛÛ²ß ÛÛÛ ²ÛÛ
ÛÛÛ ÛÛ² ß ÛÛÛ ÛÛÛ ß ÛÛÛ ß °ÛÛÛ ß °ÛÛÛ ²ÛÛ ß²ß ÛÛÛ ÛÛÛ ±±± ÛÛ²²ÜÛÛÛ
ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ±±± ÛÛÛ ±±± ÛÛÛ ßß²ÜÜ ÛÛÛ ÛÛÛ ²²² ÛÛÛ ßÛÛÛ
ÛÛÛ ÛÛÛ ÜÛÛÛ ÛÛÛܲÜÛÛÛ ²²² ÛÛÛ ²²² ÛÛÛ Ü²Û ÛÛ² ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ
Ü ÛÛÛ ÛÛÛÛß ÛÛÛ ÛÛÛ ß ÛÛÛ ÛÛÛÜÛßß ÛÛÛÜÛßß ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ²²² ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ Ü
ß²²ÛÛ ßÛÛ ÛÛÛßÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛß Ü ÛÛÛß²²Ü ÛÛÜ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛßÛÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛÛß
ÛÛÛÜÛÛÛ ÛÛÜ ÜÛÛÜ ÛÛÛ ÛÛÛ Û²Ü ÛÛÛ ²ÛÛ ÛÛÛßÛÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÜ ÛÛÛ ÛÛÛ Ü
ܲÜÛÛß ÛÛÛ ÛÛÛ²ÛÛÛ ßÛÛÛÛ ÛÛÛ ÜÛÛ ÛÛ² ÛÛÛßÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛß²ß
ß ÛÛÛ ÛÛÛ ßÜÛÛÛ ßÛ² Ü ÛÛÛ ÛÛÛ ß²ß ÛÛÛ ÜÛßÛÛÛ²ß ÛÛÛ ÛÛ² ÛÛÛ ß²Û ß²Û
ßß²²Ü ß²Û ß² ß²²ÛÛ ÛÛ² ß²ß ÛÛ²Ûß ßß²ÛÜ ßÛÛÜÛß ßÜ
ßÜ ² ß ÜÛß ÛÛß ßÜܲ²ß
° °°°°°°°°°° ° Ü²Ü °°°° ° Ü²ß °°°° ²ß iMMERSiON ²ÛÛß °ferrexsac °
ß ²²Û ß ß²
ßÛ ß
ß
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Tomb Raider Angel of Darkness (c) Eidos ³
ÀÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÙ
³ ³
³ Date : July 1, 2003 Protection : - ³
³ Size : 2 CDs Game Type : Action Adventure³
³ ³
ÚÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁ¿
³ Requirements : P3 500, 128MB ram, ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
[ Release Notes ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú
A series of grisly murders brings Lara into conflict with a sinister
Alchemist from the past, and a secret alliance of powerful
individuals shrouded in mystery. At the center of these mysteries are
the Obscura Paintings - five 14th century pieces of art that the
Alchemist is desperate to repossess. Accused of the murder of her one
time mentor, Werner Von Croy, Lara becomes a fugitive on the run.
Pursued by the police, she follows the Alchemist into a dark world of
blood, betrayal and vengeance where it is up to her to defeat this
unholy alliance, and stop them from unleashing their incredible
powers on the world.
Lara Croft Tomb Raider: Angel of Darkness is classic Lara, but this
time as both hunter and hunted she must rely on her ingenuity,
athleticism and a new edge that has arisen from her dark inner
demons. The game introduces a whole host of new gameplay features
including interaction with other characters and the capacity to
improve Lara's abilities depending on how you play the game. Lara
Croft Tomb Raider: Angel of Darkness employs a brand new engine -
Lara is now made up of over 5,000 polygons as opposed to just 500 in
previous Tomb Raider games.
* Character evolution - improve Lara’s abilities and witness her
adapt to how you play the game. You are rewarded for puzzle solving
and exploration in the form of improvements to Lara’s jumping
ability, brainpower, upper body strength etc.
* Character interaction - for the very first time in a Tomb Raider
game, Lara has the ability to talk to characters. The choices you
make in conversation will affect Lara’s route through the game.
* Cutting edge graphics from a brand new game engine. Lara is now
made up of over 5,000 polygons as opposed to just 500 in previous
games.
* Take more direct and fluid control over Lara with an entirely new
control system and experience new levels of gameplay with
hand-to-hand combat, stealth attacks, last chance grabs and more.
Unrar, Burn, Install, Play... Enjoy! ;>
[ Greetings ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú
Divine, Confusion, Centropy, Phase, Ecz
Accession, Fmi & Tftiso
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ GAMES DEVELOPERS DESERVE YOUR SUPPORT. IF YOU ENJOYED THIS PRODUCT, ³
³ PLEASE CONSIDER BUYING IT. ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
Generated at www.NFOrce.nl

Aki tudja, hogy ez mit jelent írjon.
Fatal:Level 2(D: Data/boat.TR2)reqviers a new Tomb 2.exe (version1522511) tor un.
No comment...
2003. június 30. - Játék
Tovább csúszik a Tomb Raider: Angel of Darkness. Bár elõzõ hét pénteken még arról volt szó, hogy ma jelenik meg az új TR epizód, amelyet már igyis folyamatos halasztások elõztek meg, ám úgy néz ki a mai napon sem táncol Lara kisasszony a monitorunkra. Az ok egyelõre ismeretlen, az Eidos ugyanis nem kommentálta az ügyet, ám ha figyelembe vesszük, hogy Amerikában már kijött a PS2-es verzió, akkor valószínûsíthetõ, hogy a PC-s programozással valami komoly baj van. Az Eidos egyik legnagyobb üdvöskéje tehát majd egy évi tologatás után ismétcsak várat magára, ám most még újabb hivatalos idõpontot sem adtak meg a kijövetelére.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
2003. június 28. 14:00, Szombat - JohnnyCage
A brit játékfejlesztõ részvényeinek árfolyama több, mint 10 százalékot zuhant, miután a társaság vezetõi bejelentették, hogy az új Tomb Raider epizód európai kiadásának késése miatt a játék bevételei csak a következõ pénzügyi évben jelennek meg.
Az Eidos-nak június 30-áig ki kellett volna adnia új "Tomb Raider: The Angel of Darkness" játékát ahhoz, hogy a sorozat legújabb tagjának bevételei még a társaság 2003-as pénzügyi évében megjelenjenek. Erre azonban csak az Egyesült Államokban került sor, ahol a játék már június 20-án a boltokba került.
"Bár a játék kisebb mennyiségben még ebben a pénzügyi évben a boltokba kerülhet, több mint 1 millió példányt már csak júliusban, a következõ pénzügyi év elsõ hónapjában szállítunk le" - áll a társaság közleményében. "Ez a tény arra késztette az igazgatóságot, hogy jelentõsen lecsökkentse a társaság nyereség elõjelzését a 2003-as pénzügyi évre."
Egyes elemzõk és kereskedõk már néhány héttel ezelõtt aggodalmukat fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy az Eidos esetleg nem tudja idõben kiadni az új Tomb Raider epizódot. A társaság az új játékból egyébként mintegy 1,5-2,5 millió darabot tervez leszállítani a kereskedõknek világszerte.
Azt továbbra sem lehet pontosan tudni, hogy a Tomb Raider: The Angel of Darkness pontosan mikor jelenik meg Európában, de az Amazon.com brit webáruháza július 4-ére ígéri a játékot. A Tomb Raider sorozat újabb tagja eredetileg tavaly novemberben jelent volna meg, de a társaság elõbb februárra, majd júniusra halasztotta a kiadást.
Az Eidos szerint az európai kiadást most a Sony ellenõrzései késleltetik.
A játék PC-n, és Sony PlayStation 2-n jelenik meg. A kiadó Nagy-Britanniában 2 millió fontot, Európa többi részén pedig összesen mintegy 6 millió eurót kíván az új játék promóciójára költeni.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
En is cserelhetem magam alatt a pelust a kislanyome helyett... 😊))
Azért csak gyere Lara,aszt' majd meglátjuk!!
Az elsõ részt anno PSX-en játszottam végig elõször,tavaly karácsonyra meg 29 éves létemre +kaptam a hiányzó részeket!!!!
Szal ez sem fog hiányozni,rókabõrre meg van még jópár példa PC-s körökben...
Szerintetek budapesti boltba mikor kerul leghamarabb? Addigra mar vegigvisszuk a warez-verziot?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ma este mar jatszunk vele! Irgum-burgum!
😊))
(Hehe, a lepenyhal eloszor, a remenyhal meg utoljara...) 😊))))
Látom a MI korosztályunkat fogra meg rendesen ez a gamma.Hát,elég rosszak az elõjelek,de én azért bizakodó vagyok.Nekem bejött a 4 és az 5 is-lehet h én csak kikapcsolódni akartam vele és szakmailag annyira nem izgatott.Azért szerintem igy is szerez nekünk néhány kellemes percet majd.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ideje lenne , ha mar nem csak a bevetelre hajtananak, mert kibaszottul ellaposodott ez a kezdetben hihetetlenul jo jatek.
Sorozat sux.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A grafikát majd meglátom, lehet még jó is lesz 😊, nekem Indy Emperor's Tomb szintje elég.
Irányítást remélem nem cseszik el. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azóta a srác is megszerezte tõlem az összes részt és mindegyiket többyször végignyomták a feleségével - õk se mai csirkék!
Szóval:
- én meg fogom szerezni, venni a 6. részt is!
- a haverom akkor is meg fog õrülni érte, hogy neki is a 2. rész a kedvence! (+ a 4.)
- a felesége (aki amúgy nem egy PC-zseni!) is sokszor végignyomta már õket - már dörzsöli a kezét! 😊)
Én tehát bizakodó vagyok. Ha eddig nem õszültem meg, talán a Játéktól fogok, de kit érdekel 😊
Az igaz, hogy nekem az über-hangulatot a TR3 Atlantis jelenti, a mocsárral... 😊 Azóta azt a pici részt 1 perc alatt végignyomom... belegondolok, hárman ültünk a gép elõtt, és majd' egy órát gondolkodtunk, próbálgattunk átsétálni a mocsár fenekén, a szikláról szaltózgattunk, mert azt hittük, mögötte van vmi 😊)) Hihetetlen volt, amikor éjjeli Játék közben befostunk egy-egy ilyesztõ elemnél!
Ahh, nosztalgia, vagy az öregség...?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vegyesek az érzéseim, a játék miadt. Vannak jó szintek, de összességében nézve sajnos unalmas + vontatott az egész :-(
<- Hamster ->
Jobb szeretem, amikor a vadonban, dzsungelben, piramisok kozott kell ugralni, mint a varosi kornyezetet. Persze az AoD-ben valszeg nem sok olyan terep lesz...
A 6. ha nem jó, elfogadom, mert annak ellenére, hogy "A" program, sajnos igen is elkurhatták. Ettõl függetlenül, szerintem jót szorakozok majd vele, még ha a hangulat nem is lesz az igazi.
Leginkább valami install bugtól félek a legjobban...letöltöm, aztán valami miatt nem tudom telepíteni vagy nem indul.
Egyébként egyetértek Clerikkel. A cikk tetszett mert annak ellenére hogy rajongó irta, látszik, hogy nem elvakult és ez mindenképp dícséretes. Már én is majdnem harminc vagyok, de belül gyerek. Úgy tünik anno a mi korosztályunknál ütött a legnagyobbat a progi....😊)
Akkor pedig este valszeg lehet már tölteni😊)
Ésssz asz összesz drágasszág megjelenisz szept-okt környékénsz.
ps: mennyi 2. rész 😊)
Az Iniy új részében az irányítás engem is kisért, mai napig. Még ha felülrõl közelíti meg, akkor is tíz perc kemény zokogással kezdem az AoD-t.
A TombRaider.hu-n olvashatjátok a TR6-ról az eddigi tapasztalatokat.
PS2-n játszom, és péntek este óta, a 31.-ik szintig jutottam el.
Itt nem mondok semmit a játékról, mert nem akarok befolyásolni senkit. Akit érdekel tekintse meg a TR.hu-n.
<- Hamster ->