Tomb Raider 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Following Error has occured
GAME_ERROR_STRUCTURED_EXCEPTION_HANDLE
TRAOD_P4.EXE caused a EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module TRAOD_P4.EXE at 001B:0051FBC4
001B:0051FBC4 TRAOD
Lécci segítsetek nem akarom újra kezdeni a legközelebbi mentés az Buchard Rejtekhelye:S PLEASE HELP!!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
vagy ezen:
itt biztos hogy van:)
azzal én is szívtam, szemét egy ellenség:)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Fákjúal!
A másik kérdésem: valakinek sikerült bármelyik cheat-et is alkalmaznia? (Trainerek, stb.)
Plíz help!
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehetõ\"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
2 éve valami szellemes helyen adtam fel. az azonban érdekes, hogy a v52 patch feltelepítése után nem kell crack. Azt hiszem a készítõk is érezték, hogy hibát követtek el. Nagyon sajnálom a gémet.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Tehát az irányitása mennyire gáz?
Meg lehet szokni? Vagy kell hozzá Gamepad?
Úgy összességében milyen a hangulata?
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Köszi! <#eljen>#eljen>
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
PSN ID.: Beegabor
A hangok jók csak a beszéd nagyon gyors ...
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
2005/02/17 1:15 - Credo
Tomb Raider: The Angel of Darkness demo + patch
Nem késett sokat a Tomb Raider: The Angel of Darkness PC-s demoja, hiszen a játék megjelenése után másfél évvel, múlt december közepén már fel is tûnt néhány játékdemokra szakosodott oldalon. Igaz a játék és a kiadó hivatalos oldalain ez sem lett említve, Hamster haverom, a www.tombraider.hu fõszerkesztõje is csak véletlenül botlott bele most, két hónappal a megjelenése után. A méretes cuccot le is cibáltam a winchesterünkre, így a jobb oldali menübõl bárki magához szólíthatja, ám két dolgot meg kell jegyeznem: mivel a demo a teljes játékot tartalmazza, a cucc 1.4 gigát nyom, továbbá összesen egy órát lehet csak vele játszani, ugyanakkor a demo hitelkártyás fizetés után (csak 20 dollárt, azaz 3800 forintot kóstál - eléggé lement az ára) teljes értékû játékká változtatható. És ha már frissítettem a letölthetõ Tomb Raider cuccainkat, egy füst alatt lehúztam a játék utoljára megjelent patch-csét is, a v52-est, érdekességként jegyzem meg (erre is Hamster jött rá), hogy ezt rá lehet ereszteni a demora is, és ha ezt valaki megteszi, egy füst alatt ki is üti az idõlimitet. Természetesen aki teljesen tisztán akar játszani, ne éljen ezzel a lehetõséggel, hanem perkáljon becsülettel, ugyanakkor a trükk teljesen legális, hiszen két részben (demo és v52-es patch - egyébként a v49-es is jó hozzá) maga a kiadó, az EIDOS Interactive tette gyakorlatilag ingyenesen közkinccsé a Tomb Raider: The Angel of Darkness címû remek játékát.
www.hcgamer.hu
[merlinw.org]
Birdy, 13:50 - Játék: Általános - (1 komment)
(GamesIndustry) Az Eidos az IO Interactive bevásárlása után elöször nyilatkozott kedvenc frencsájzai sorsáról. E szerint a következõ pénzügyi évben, azaz jõvõ tavasszal újabb Hitman játék várható, ami nem igazán meglepõ, tekintve, hogy a Hitman 2-bõl hárommmillió darabot adtak el...
Készül az új Tomb Raider játék is a Crystal Dynamics ügyes kezei által az USA-ban és a EIDOS fejesei elégedettek az eddigi eredménnyel. Egyelõre nem nyilatkoznak a változtatásokról, de várhatóan egy teljesen megújított rendszert kapunk majd, minden tekintetben. Rá is fér a frencsájzra egy kis vérfrissítés, mert az Angel of Darkness fogadtatása elkeserítõ volt, és a gyenge film se nyomott az eladásokon. Az EIDOS szóvivõje nem kommentálta azt a szóbeszédet, hogy Warren Spector felügyeli az TR kreatív irányvonalát.
Info: hardwired
Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont
Ha sürgös akkor nézzetek el http://www.tombraider.hu
Ot lehet hogy letölthetõk különbözõ mentett állások. Ha nem akkor küldök.
Üdv
Hoz
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nagyon jó lenne!
Köszi!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Tudna valamelyikõtök a Botanikus pályától egy mentést küldeni - az, ahol a kapszulák vannnak és jönnek a kis szörnyek...annak a pályának az eleje kéne!?
Most nézem a Tomb2 filmet, és kedvem támadt játszani tovább - vhogy ott elakadtam:).
Köszi elõre is!
Hi!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Build Jun 25 2003 00:05:01
The Following Error has occured
Generic Game Error
ASSERTION: 'pData && length>0' at C:\projects\tomb raider\Game\ai\script_mgr.c(400)
Légyszí segítsetek megfejteni nekem, hogy mit jelent ez!!!
-the invisible-
Az istenben sehogy sem tudom elõhívni az inventory-t! Hogy a francba kell?
Így nem tudok fegyvert se használni, pedig már felvettem egy csomó tárat meg pisztolyt is...
-the invisible-