Tomb Raider 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj, legyen igazad...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem csakaz EB gamesen.Ha minden igaz(márpedig az) akkor ma megjelenik!
Csak nekem az az érzésem,hogy csalódni fogunk...
Ne így legyen!
zaki
na arra kíváncsi leszek

Örm
Az EBGames-en mától szállítják a játékot.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

zaki
sehol

kisficege
Hol lehet letölteni a Tom Raider 6ot?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Skynet
fazsa..nahja az egyik legelcseszõbb pont egy 3rd játékban az irányítás...remélem pc-n kijavíccsák...
mohus
én a TR elozo részeihez néztem a grafikát..PSX-hez képest jobb lett:)

de nehez az iranyitast megemeszteni...idegesíto neha nagyon...megfordul stb

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Skynet
Mohus játszani még nem volt alkalmam a játékkal,de ha a grafikát nézem akkor rettentõ sok:)))
Szóval azért ha 3rd shooterek között nézzük ennél mérföldekkel szebb cuccok voltak...Ez a grafika még a legalapabb Half Life szintet is alig érinti...Ami az emberek kidolgozását illeti..:)
Viszont végre tud Lara bunyózni...Legalábbis a videjóba verekedett...ideje volt..Elég röhej hogy olyan mutatványokra volt képes hogy HÚÚÚÚ de egy nagyot rárúgni az ellenre az luxus volt..
Arról meg hogy milyen ez a game nem a sony vagy a konzolok tehetnek...A tomb raider egyrecsak laposabb és laposabb...a 3. rész után már egyre szarabbak..
mohus
ja az en 70 százalékom elrettentõen sok?:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

zaki
hát ez tényleg hmmmm...

Kandurex
GameSpot - 65%
IGN - 53%
PSX Nation - 30%
Gamerankings - 53%
Eurogamer - 40%

Egymástól függetlenül.

Ez a hmmm......

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mohus
95-ben volt asszem.
Egyszerre vagy közel azonos idõben jött ki SEGA SATURN-ra és PS1-re

97-ben
a második résztõl a Sony megvette a cuccost...és konzolon már csak a Sony gépére volt elérhetõ
tipikus konzolgamma...3d akció+platform...egy kis fejtörõvel

mohus
miaz?

mohus
mivel elég "filmes" a gamma...a dolby pro II és a big screen jó sokat dob rajta...kanapé miegymás...más is látja mellõlem kényelmesen 4-5 ember is akár

nekem ez a véleményem...egy 51 cm TV-n valóban nem egy nagy élmény akkor már jó a bill és a monitor is...

Kandurex
hmmm.....

mohus
ja megvolt:)

a graf kellemes a mozgás is..a story is jol indul...átvezetõk kicsit lehetnének jobbak

irányítás elég borzalmas meg gamepadrol is

van azért hangulata...

7 pont a 10-bõl

zaki
úgy legyen, hello

Na, csak szerdán leszek gépközelben-addig remélem megjön a gamma és a teszteléseiteket már itt olvashatom...

Sziasztok!!

Nagyon élvezetes game, csak a traning pályákon kell túl lenni, mert azok gyengék. Idióta zombikat kell õlni. De nem túl hosszú az a rész. Utánna már van bulett time is és onnantól nagyon hangulatos. Mély értelmet nem kell keresni a játékban. Tipikusan olyan hogy leülök és egy jót szórakozok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Skynet
aranyos arca van ha éppen nem pszihopata üzemmódban van:)))
zaki
nekem is +van, de még nem nagyon játszottam vele, lassan ki kéne már próbálni :)

Nekem mán 3 hónapja fenn van a vinyómon,de csak a tréningpályát kezdtem el.Jó az a gamma(Bloodrayne)Mondjuk a TR-ekhez képest?

Egyetértek...

gergou
Nekem nagyon bejon, sztem aranyos arca van, tipikusan jo al neki a blood:))

`Take a look to the sky just before you die`

Na és ha a csajoknál tartunk: a Rayne vámpírcsaj a BloodRaynbõl, mi a vélemény?

Skynet
Injkább úgy mondanám Lara mellben szilikonosabb....Ryn ezen a téren legalább életszerübb természetesebb:))
Ez ízlések és pofonok...
A lábhossz is..
Viszzont arvra Lara telihold arcával szemben Ryn néni herci arca magasan viszi a prímet:))
Dynamic
90% felett van mindenhol.

GTA Vice City
KG21
decsak mert neki hosszabbak a lábai. Lara viszont mellben erõsebb:)

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
pl. a vice city mennyit kapott náluk, nem vágod?

Skynet
folyt..:

Még mindig jobban néz ki Ryn a Drakanban:)
Ezennel megnyitom a

Mi lett volna ha már 1 hete játszanék az AOD-vel fórumrészt:-)

Hát az 1 hetes játék után asziszem még jobban beleszerettem a játékba!Iszonyú jó ujra talizni Larával és a kezemet ismét kivenni a bilibõl.
Azért vki folytathatja,ha ráér...

Skynet
Hehhe ezek után a Júli 1 is legalább jövõ év eelejére változik sztem:))
Grrrrrr-na várjuk csak ki!!

Dynamic
Gamerankings - 53%
Eurogamer - 40%

Kell még?
[Jakuza]
Mit vartal ?
A TR mar kipukkadt a 3. resznel.
Az az utaniak egyre laposabbak es rosszabbak voltak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kandurex
pfff

Dynamic
Ezt a Hardwiredrõl szedtem.

GameSpot - 65%
IGN - 53%
PSX Nation - 30%

szerintem, no comment...
Kandurex
Na, hol az kritika?

Bradley
Jajj hát elfelejtettétek, hogy a régebiek mindig karácsonyra jelentek meg? ;) december 1...

zaki
csak nehogy augusztus 1 legyen belõle

zaki
na kíváncsi vagyok...

Kandurex
Hivatalos megjelenés: Július 1!

KG21
kazaa, DC, e-donkey...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Mayday
Nem tudtok valahol letoltesi helyet a regi reszekhez? En meg PSX-en jatszottam vegig a 2., 3., 4., es 5-ot, elsot meg nem.
Esetleg fenn lehetnek meg ezek valahol?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
lehet, tényleg nem emléxem, 7 év!

gergou
Rosszul emlexel, pcre jott ki eloszor az elso epizode, meghozza 96 ban, amikor az Aftershock for quake 1 mission pack megjelent... A ps verzio kesobbi.

`Take a look to the sky just before you die`

Kandurex
Nem PS1-re jött ki elsõként?...én így emlékxem..

"ezt a játékot sem PC-re, hanem konzolra találták ki..."

Most nem vitatkozni akarok, de az eredeti Tomb Raider PC-re találták ki. Aztán ahogy a Star Craft-nál, most hogy sikeres lett a nagyobb profit reményében leszarják a PC-seket. Ha anno PC-n megbukik a PS tulajdonosok sosem látják...

cypher
Jah,egy ûrszimulátorhoz képest nulla az irányítása.