17064
-
#2536 Ebből azt tudom leszűrni hogy valami 50 illetve 52 :D -
#2535 Találtam ekkis adatot a KA-52-ről, gondoltam megosztom veletek.
Êà-52 ïðåäíàçíà÷åí äëÿ ðåøåíèÿ îáű÷íűő äëÿ áîåâîãî âåðòîëåòà çàäà÷ áîðüáű ñ áðîíèðîâàííűìè öåëÿìè è îãíåâîé ïîääåðæêè ñóőîïóòíűő âîéñê, à òàêæå äëÿ ðàçâåäêè öåëåé è èő ðàñïðåäåëåíèÿ ìåæäó áîåâűìè âåðòîëåòàìè. Ïðè ýòîì áëàãîäàðÿ âçàèìíîìó àäàïòèðîâàíèþ âåðòîëåòîâ Êà-52 è Êà-50 îáåñïå÷èâàåòñÿ ðåøåíèå âñåő çàäà÷ ñóőîïóòíűő âîéñê. Âåðòîëåò Êà-52 ìîæåò èñïîëüçîâàòüñÿ òàêæå äëÿ îáó÷åíèÿ ëåòíîãî ñîñòàâà.
-
#2534 Intruder powa! -
#2533 Valóban! :) -
#2532 -
#2531 verné csakhogy még szinte kise probálták, és még a sorozatgyártás is a kezdeti stádiumban tart.
Danny tévedsz, mert a KA-50 a hokum, és ez KA-52.
Lacc, az a gép csak bombázó volt,(3 személyes) és a vietnámi háborúban szolgált. azt leváltandó csinálták az F-14-es tomcat-et, ami szintén kétszemélyes, csak egymás mögött helyezkednek el. egy (van több iskép az ea-6b-ről:
-
#2530 én is a Commanche (RAH-66) mellett szavazok, szerintem messze verné ezeket a heliket. -
#2529 Orosz... Azé a Commanche-al nem ér fel szerintem.. :) -
#2528 3 vodka után az amcsikat se zavarná -
#2527 Ez olyan mint egy róka :D Szerintem nem kifejezetten csúnya, csak érdekes inkább ahogy kinéz. De jól látom, itt a pilóta meg a lövész egymás mellett ül? Volt az amcsiknak is egy ilyen lopakodó-bombázójuk ahol így ültek, de nem rendszeresítették mert zavarták egymást vagy valami hasonló. Úgy látom az oroszokat ez nem igen zavarja :)) -
#2526 Ez a Hokum. -
#2525 detto. a pontok nagyon nem érdekelnek, ugyhogy nyugodtan lőjetek utánam, lőjétek le a gépem, stb, megfordulok, és ... Áltaban mindig van annyi pontom hogy egy -2vel nem esek visszi 10 helyet (egyébként se érdekel). És nemfogok idejönni zokogni hogy lelőtte a gépemet, megölt, veü veü -
#2524 Hát eléggé elmentünk a témától. Goro nem veszekedni akarok. Cobra pont ez lett volna a köv hozzászólásom, hogy a hind-nek is 5 rotorlapátja van, hát egy fél nappal megelőztél .
De ha nagyon helikopterezünk, akkor van az oroszoknak is pár csúcshelikopterük, itt is egy:
Orosz heli, Kamow KA-52 a neve, és szerintem súlyos pénzek vannak a háttérbe azért nem alkalmazták nála a szokásos nagyszámú/olcsó orosz exportot. Kívülről nem valami szép szerintem... De nagyon ott van vegyverzetileg.
Nekem az AH-64 a favorite... -
#2523 Ja igen azt nem tudja elviselni ha leölik a csapattársai. Erre ugrik. Volt példa rá tegnap amikor én játszottam akkor is. Nade az az igazság, hogy ha a helim vagy repülőm után lőnek, akkor énis megfordulok és jutalmazni szokta,. Szarok a pontokra már rég nem érdekel, szóval nyugodtan lehet utánam lőni. -
#2522 Gabe nekiállt DTK-zni, persze biztos felhúzta magát Christian, nazi, meg még valaki (nem emlékszem a nevére) folyamatos TK - DTK -zásán meg káromkodásán. Persze pont nem volt egy ACC-s sem a szerveren. -
#2521 Ghost: izlések, és...
én a MI-re szavazok. -
#2520 Mér ezek csítelnek? Vagy TK-znak? Vagy mi? :) -
#2519 Meg egyébként erről szól fórum :) -
#2518 G@be? Mit csinált? Ő HBA-s volt, nagyon korrekt arc. Szerintem csak új még neki a DC. -
#2517 játszani úgyse tudunk, hála Christiannak, G@benek, nazinak és hasonlóknak -
#2516 szvsz ez így egészséges :) -
#2515 Lacc > már kezdjük megszokni :) -
#2514 a Hind-nek is ötágú a rotorja, mégis megnyerne minden hangnyomásversenyt
Nem a lapátok számától, hanem a kialakításuktól függ, hogy mennyire hangos a gép (meg természetesen a motortól is). -
#2513 Hajjaj újabb vita lesz :D -
#2512 Noise is reduced by use of a five-bladed rotor -
#2511 pont ezt mondtam -
#2510 Ezek nem fajták, hanem rejtve hordja a fegyvereit és a futóművét. Egyébként nem erre mondtam hogy brutkón néz ki hanem a Mi24-re. :) Ez inkább elegánsan tömeggyilkos! :D -
#2509 Tényleg nagyon durván néz ki :) Már a Commanche 4-ben is nagyon tetszett ez a ki-be csukható fegyvertár vagy minek híjják. -
#2508 Goro itt megfigyelheted, hogy nem az 5 lapos rotorlapátnak hanem a rotorok áramvonalasságának, és a rotorok találkozópontja (közepe) szintén áramvonalas kidolgozása miatt köszönhető a "némasága". -
#2507 Nos szerintem nagyon nem néz ki durván. De ha elolvasod miket tud, AZ a brutális. Kívülről nem is látszik milyen brutális.
Egyébként egy másik adat szerint óránként 320 km-t tesz meg maximum. És ha ez az igaz, ha az, nemhinném hogy a vezető tövig nyomná hogy menjem max-szal uttyogy ezen nemkell lovagolni, mi mennyivel megy.
3 fajtája van:
-
#2506 hmmm, na jó az tuti hogy brutkón néz ki ;) -
#2505 és bármelyik indiánnál szebb -
#2504 Hát a Commanche-ot elég nehéz kilőni, nem csak a sebessége miatt, hanem mert gyakorlatilag nem ad ki hőt. A Helikopterből az összes hő a hátsó rotorlapátoknál lép ki, ami rögtön elegyedik a külső levegővel. Továbbá zajkibocsátása is minimális, köszönhető az 5 lapátos rotornak, a hátsó farokrotor zártsága, és dőlésszöge miatt. A fegyvereket, leszálló talpakat a burkolaton belül hordozza... és még sok egyéb finomság -
#2503 tegnap este Nancsika is játszott a DW-n -
#2502 Bazdmeg :) -
#2501 2.5K -
#2500 Nem is értem miért... ;) -
#2499 Ezt már lusta voltam lefordítani :) -
#2498 TECHNIKAI ADATOK: (M1A1 Abrams nehéz harckocsi)
Hossz (löveggel): 9,83 m Magasság: 2,896 m Szélesség: 3,658 m
Hatótáv: 465 km Személyzet: 4 fő Tömeg: 57,15 tonna
Max. sebesség közúton: 67 km/h Lejtőmászó képesség: 60% lépcsőmászó képesség: 1,066m
Árokáthidaló képesség: 2,743m
Hajtómű: 1500 LE-s Avco Lycoming AGT 1500 gázturbina.
-
#2497 Végülis ez az Abrams elődje: