17064
-
#2762 nem klanfelvetel hanem tagfelvetel sry :DDDDDDDDDD -
#2761 baz hiába pofáztok nálunk az egész clannak eredeti bf-je van így mindenki tud publicon nyomulni.Ezért ha sokat buzgálkodtok akkor a Petko lenyomja a picsába azt mehettek ahova akartok. -
#2760 mielott félreértés lenne: "le kurva anyáz egy cb-st"
és miután rászólunk,hogy ezt miként gondolta még neki áll feljebb. -
#2759 Ebben egyet értek, főleg azért mert mostanság olyan dolgok vannak, hogy hihetetlen. És olyan paraszt, tahó, kretének játszanak, akiket az egész internettől kéne banolni. Mi az hogy fölmegy a CB Desert Combat serverére szórakozni és mikor lelövöm le kurva anyáz egy cb-s! Az ilyet véleményem szerint azonnal kéne kick-elni, és ha bejön és folytatja akkor ban járna. Csak ez az adminok dolga és én ugy látom nem törődnek nagyon ezzel csak ha velük esik meg az eset. Nem Petkonak szól mert ő egyedül szokott néha rendet tenni. Ez csak egy eset. De van olyan is hogy mivel elviszem egy csapattárs orra elől a tankot mikor ö teljesen mással foglalkozik egyszerűen felrobbant. És mikor kérdezem hogy mi volt ez (na persze kicsit díszítve) nem válaszol és egy teljesen másik tag beszól nekem hogy mit ugatok. Ezen kéne elgondolkozni inkább. -
#2758 véleményem szerint akkor nem fog senki a DW-re menni ha elharapodzanak azok az állapotok amiknek nem szabad -
Petko #2757 hehe, érdekes
azért kifejthetnéd, hátha érdekel
szerintem semmi negatívot nem csináltunk, de ha így gondolod szíved joga -
Ágyútöltelék #2756 És klónokat nem?
-
Ágyútöltelék #2755 Jeeeee. -
#2754 Értem tehát klánokat vesztek fel a klánotokba -
#2753 Vasárnap tehat holnap napkozben akit erdekel klánfelvétel lesz. A [FB] Clan's publicon. A Firebird klanba. -
Ágyútöltelék #2752 A hirosímára ledobott bomba 12 kilotonnás volt, és 1 mérföldön belül(1,6km) mindent elpuszított, +3 mérföldön belül (4.8 km) nagy károkat okozott -
Ágyútöltelék #2751 Á nekem sokkal kisebb -
#2750 Ez te vagy? -
Ágyútöltelék #2749 Ez a haditengerészeti nukleáris ágyútöltelék -
Ágyútöltelék #2748 Azért én sem tétlenkedtem
-Used in T-124, the first U.S. nuclear artillery shell; gun-assembly HEU weapon, modified TX-8; replaced 1-for-1 by W-19; only 20 280mm cannons were ever made -
#2747 \Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Settings\renderer.allowAllRefreshRates 0 -át
probáld meg átirni 1-re
nálam bejött -
Ágyútöltelék #2746 Na jó de ez
ezzel
összekeverni? -
#2745 Valszeg az az oka, hogy nem nagyon maradt fenn működőképes Tigris tank és főleg nem annyi mint ami abba a filmbe kellett volna. -
Ágyútöltelék #2744 Ez a Nagasaki-ra ledobott atombomba (Fat Man-21 Kilotonnás) magja.
Persze hüvelykben -
Ágyútöltelék #2743 Most, hogy egy kicsit keresgéltem ezeket találtam, és ledöbbentem!
http://www.battletanks.com/images/M48_Patton_2-2.jpg
http://www.battletanks.com/images/M47_Patton-2.jpg
A halál 50 órájában ezeket nyomatták németek színében új tigris tankként. Szégyen
Ezt tették amcsi oldalra a filmben:(chaffee)
http://www.battletanks.com/images/M24_Rest-2.jpg -
szmöre #2742 oks , köszi -
Ágyútöltelék #2741 Akkor nagy baj van, mert ott 0.6-os megy. A többit itt nézd meg
http://www.battlefield.hu/szerverek.html
-
szmöre #2740 dw -
Ágyútöltelék #2739 Melyik szerverre? -
szmöre #2738 1.5, mosz szedem az 1.6-ot -
Ágyútöltelék #2737 milyen verziód van? -
szmöre #2736 sziasztok, van 5letetek hogy miert lehet az hogy amikor joinolok serverhez simak ki vag desktopra? -
Ágyútöltelék #2735 Bocsi, de nem Ike Eisenhower volt a szövetségesek főnöke?
Patton csak a partraszállás után került Bradley alá mert egyébként fel volt függesztve. Északafrikában meg Patton volt Bradley felettese.
Elnézést az okoskodásért -
#2734 A CB-seknek sikerült a mai napon igencsak negatív megítélést elérniük, de nem csak az én szemszögemből. Jó volt fiúk, ha így folytatjátok, akkor előbb-utóbb senki nem fog a DW-re menni.
Petko ezek után tőlem több támogatást ne várj. -
#2733 Köszi, lehet majd kipróbálom. -
#2732 -
#2731 itt egy link -
Borg #2730 Gooombaaaaa... :) -
#2729 Erről még én se hallottam :) -
#2728 És az mi? :) -
#2727 Desert Combat Extended -
#2726 Ammeg mi? -
#2725 ha jól emlékszem, akkor a DCX-ben benne van, csak eléggé bugos -
#2724 Nézegettem az áprilisi üziket és ott találtam ezt a képet. Már akkor létezett, de én azóta sem láttam még online ezt a csapatszállítót. Off project, pedig jó lehet.
-
Petko #2722 ja nyugatit akartam egyébként irni, csak fáradt voltam:)