Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Köszi
Egyébként lehet hogy neked megy szuperül de TiR 4 -ed van Clip -pel amit azért ugyan ne hasonlítsunk már a TiR3 plus sapi kombóhoz vector nélkül! 😄
Sorry az OFF-ért, de Saitek X52 Pro és Saitek Rudder pedál eladó!
Képek és részletek priviben!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Na azzal az a gond, hogy sokkal limitáltabb mint a Ledes kütyü ...
Ha van egy kis affinitásod hozzá. meg melegragasztó és forrasztópáka akkor 500 HUF-ból össze lehet rakni hozzá egy Ledes trackClip-et, amivel sokkal szabadabban tudsz mozogni.
Kell 3 IR led, egy 10 ohm-os ellenállás és egy USB kábel, 3 szívószál 😊 meg egy mûanyagdarab, amire rápakolod a dolgokat (DVD tok-ból csináltam az enyémet ...)
Ez az egész cucc van 3M-es ipari tépõzárral rárakva a fülesemre és kész.
Majd este csinálok fotót róla.
Bele kéne vágnom egy ilyen TrackClip Pro készítõ bizniszbe 😊 Ha csak negyed áron adnám mint az eredeti, akkor is hülyére keresném magam 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem is az van ...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már TIR: én nem szeretem a sapis megoldást ... A LED-es megoldás sokkal jobb szvsz. (Kevesebbszer veszíti el a jelet, kevesebb a nyûg vele, nem melegíti a fejet ...)
A TrackClip Pro elég drága, de hála istennek otthon is elkészíthetõ, nekem van TrackClip Pro-m, de pihen a szekrényben, az anno FreeTrack-hez készített verziót kicsit átalakítottam, és most tökéletesen mûködik ...
Nagyjából 500 forintból össze lehet rakni. Ami gond lehet, hogy TIR3-hoz kell hozzá a Vector Expansion. De ennyi ...
Majd este csinálok róla fotót és felrakom.
Eddig 4-szer esett le fejhallgatóstól és semmi baja ... ha meg lenne, akkor csinálok egy újat és kész 😊
Én ma sem vagyok egy ûberpro, de mikor kezdtem volt egy (Mai napig megvan 😊 ) Saitek Cyborg USB joy-om, mindenre jó volt ...
Aztán jött a Lonci, amihez zavart, hogy sokat kell billentyûznöm, vettem egy X-52-t ... Ég és föld (persze kényelmmi szempontból ...) ...
Aztán jött a Black Shark, és az oldalkormány tekergetéstõl majd kitört a csuklóm - Építettem egy pedált 2-3000 forintból - Qrva jó volt, sokkal kényelmesebbé vált a repülés ... (Ekkor kezdtem el normális pedálra gyûjtögetni ...)
Aztán találtam egy cikket a FreeTrack-rõl, megcsináltam, kellett 1-2 nap hogy megszokjam, de ez megint egy jókora minõségbeli ugrás volt ... (Aztán vettem egy TIR-t mert kaptam egy jó ajánlatot ...)
Ennyi ... Szerintem egy komolyabb pilóta egy x-box kontrollerrel ledogolna simán. Ettõl függetlenül én imádom ezeket a kütyüket (Párommal ellentétben, akinek mindig útban vannak 😊 )
(Az árukon kívül ...) 1 negatívumuk van csak: Mire nekiállok repülni, beöltözök, mindent a helyére teszek, az idõ 😊 Egy FPS-hez nem kellett enyit bohóckodni 😊
Amit viszont érdemes nagyon átgondolni: Magamból kiindulva mondom, hogy egy komolyabb eszköz vásárlását érdemes sokszor átondolni! Én is csapongok, sajnos kevés idõm van repülni, az elsõ X52-esemet fél év után eladtam, mert nem használtam ki, alig volt rá idõm ... késõbb meg vettem egy másikat, mert megint lett idõm ... egy komolyabb dolognál (TIR5, X65F, Warthog) ez hatványozottan igaz!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
szét kell nézni fórumokon, ebay-en, stb, lehet találni
GOOBY, pls
Ezt a melegedést sem értem nagyon, most a 34-36°-os hõségben sem melegszik túl az enyém ( lehet hogy a melegedõs még valamelyik korábbi verzió volt?)
Nálunk pontosan a gép mögött, a szoba másik végében van az erkély ajtó, ablak.A sötétítõ nincs behúzva mert a nejem háborgott a virágok miatt 😄 mégsem zavar a fény egy csöppet sem, nem zizek-riceg, teszi a dolgát.
Azt meg soha, senki nem állította, hogy a trekkel valaki jobb pilóta lesz.
Errõl már beszélgettünk korábban is és ott is elhangzott ez.
Egy szó mint száz, én nagyon nem bántam meg, hogy megcsináltam a free-t majd pedig megvettem a trekket a clip proval.Nagyon élvezem vele a röppenéseket legyen az BS,FSX vagy akár az õsöreg Falcon.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A Lock On-ban ténylge jó, de Falconban csak arra jó, hogy a padlockkal gyorsabb fogást csinálj. A táj textúra miatt + elavult renderelési módszer (?) miatt nagyon zizegõs a kép, földháttérben nem látsz meg egy darab vadászt sem...
köszi a véleményeket.
Egyáltalán nem létszükséglet néha elõny, de pl az ominózus versenyen sokunknak a nem kicsit nagy melegtõl simán túlmelegedett a drága és mindent csinált csak mûködni nem akart! A POV(kalap?) meg hátad mögül sütõ napfényben is tökéletesen fog mûködni!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Igaz, hogy a TIR kényelmesebben kezelhetõ, de ha nem jön be, egy Wiimote-ot egyszerûbb árában eladni mint egy TIR-t 😊
Nekem is azért van csak TIR-em mert jó áron kaptam ... Különben még mindig FT-vel nyomnám!
brendon566:
A válasz igen az elõbb leírtak alapján. Abszolút múlhat ezen a harc kimenetele, de az elején még nem a harccal kell foglalkozni. És persze itt közelharcról van szó. Távolról nem vizuálisan kell azonosítanod és semlegesítened a célt. Egeret felejtsd el, meg a szabad kezet is.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A kapcsoloval az a baj, hogy tudnod kell hogy melyik irányba mennyit kell nyomni rajt, hogy visszakerülj a középállásba, tracknél csak visszaforditod a fejed és kész.A másik a sebesség kapcsoloval nem tudod olyan gyorsan váltani a nézetet ahogy kéne.
A su-25t-nek nem igazán dolga, hogy a vadászokkal szarakodjon, vannak arra alkalmasabbak.
igazán arra voltam kíváncsi ha pl 1v1 van, kb azonos tehettségû pilóták közt, ezen mennyiben múlhat a dolog...
A trekk nem létszükség mert el lehet lenni nélküle is de ha van hihetetzlen módon meg tudja dobi a játékélményt.És nem csak dogolás közben 😉
Amúgy Te használsz trekket vagy freet ?
Már ne is haragudj de ez marhaság.
Molnibalage:
Az FF alatt én a Falcon 4.0-át értettem, azt pedig a múltkor 4000 Ft körül láttam MM-ban. "Mert hülye (nem) azért vagyok"? <#vigyor4>#vigyor4>
www.smart-bus.hu
Érdemes lehet kipróbálni a FreeTracl-et, ez egy olcsó házilag is elkészíthetõ megoldás a fejmozgásérzékelõre ...
A joy-on ha van oldalkormányzási lehetõség és gázkar, akkor kezdésnek elég ...
Ha megtetszenek ezek a dolgok és komolyabban fogod gondolni a szimulátorozást, akkor lehet érdemesebb lesz komolyabban beruházni, ismerkedni ezek is elegek ...
A magyarországi megjelenést felejtsd el szerintem. Tényleg nem érdemes várni rá. Amit még tudni kell a dologról, hogy az alap játék szükséges hozzá, ezt viszont megkapod hazánkban is kb. 1000 Ft-ért. A másikat az Eagle Dynamics (hivatalos) oldaláról tudod megrendelni, amit linkeltem az elõzõ hsz-ben, viszont javaslom a letöltõs verziót. Pár kommentel lejjebb kifejtettem, hogy miért. Kb. fél perc a beszerzés úgy és nem különbözik semmiben a dobozostól, csak nem tudod fogdosni a dobozt.
Fontos: van egy bizonyos platinum kiadás, ami tartalmazza az alapjátékot és a FC2-õt. Remélhetõleg csak kacsa, de lehetett olyat olvasni, hogy nem kompatibilis multiban azokkal, akik külön vették meg az alap játékot és külön a FC2-õt. Ezért mindenképp azt javaslom, hogy az alapból külön szerezd be a simát és persze olcsóbb is itthon.
Sok sikert és írj, ha kell valamiben segítség! <#vigyor2>#vigyor2>
Írtad, hogy fontos az F-16. Nem túl régen Hungarojet posztolt itt egy F-16 moddolási eredményt. Mondjuk igen messze van egy fullos megoldástól, de több, mint a semmi.
Igazából a nem túl rég feltett kérdésem áll. Hol a pékben vannak az ED általt ígért toolok és nyílt fejlesztési lehetõség?
Asszem megvárom a magyarországi boltokban való megjelenést...ha nincs olyan messze.
kösz mindent.
Tehát... kezdjük azzal, hogy FC2-nél nincs olyan, hogy leszedem, ugyanis nem tudsz multizni. Ha komolyan gondolod, akkor bizony meg kell venni. És persze azért is, hogy tovább tudják fejleszteni a játékot a befolyt pénzbõl.
A single rész sem kifinomulatlan a játékban, csak hát nyilván a multin van a hangsúly. Találhatsz virtuális bázisokat is, melyek hasonló alapokon mûködnek, mint az igaziak és sok online közösség van, ahol repülhetsz. Amit a videón láttál, az is ilyen.
Amennyiben a vadászok izgatnak, akkor az FC2 a te game-ed. A DCS-ben a Kamov-50-es helikopter van kidolgozva, az is jó móka lehet egyébként. Az A-10 még ki sem jött, de minden esetben jellemzõ a fejlesztés és nem csak a gyártók által. Vannak olyan oldalak, ahol találsz rengeteg fejlesztést a játékhoz... ilyen pl. a LockOnfiles, de a hivatalos oldalon is vannak a felhasználók által fejlesztett dolgok. Egyébként a folyamatos fejlesztést mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a FC1-hez 1.12-ig volt patch. Dobozos verzió DCS-hez és FC2-höz van (bár FC2 hazánkban még nem kapható, ezért inkább a letöltõs verziót javaslom, de a dobozos is rendelhetõ, csak drágább és tovább tart), az A-10 még nem jött ki, de abból is bizonyára lesz ilyen.
Egy kis segítség az induláshoz:
- hivatalos oldal
- fejlesztések, modok
és persze google is a barátod.
A másik amit nagyon szeretnék megoldani de fogalmam sincs hogy lehet, ha egyeltalán lehet, szóval az hogy pl van egy reptér amin vannak gépek de ne egy megadott idõben szálljanak fel hanem egy eseménytõl függõen, pl ha a légtérbe egy ellenséges gép száll be, de ha nem lép be a légtérbe az ellenséges gép akkor ne szálljanak fel, szóval ilyesmi lehetséges valahogy? Akár szkriptelve is érdekelne ha megoldható.