Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Akkor van értelme deaktiválni, ha másik operációs rendszer kerül fel a gépre?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Apropó, ha elfogy az aktivációk száma, akkor lehet újat kérni ... ezt elfelejtettem mondani 😊
Akkor cocó ez az egész, ha elhal a win, mint nekem, akkor nem tudod deaktiválni, és akkor szépen fogy az aktiváció 😊
Ez van mind BS mind FC2 esetén.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Köszönöm a válaszokat!
Papa
Ha csak újra akarod telepíteni, akkor nem kell aktiválni, ha win reinstall van, akkor pedig elég deaktiválni ... (Asszem 1 aktivációt valami 8-10-szer lehet deaktiválni ... erre nem emlékszem pontosan sajna.)
576 KByte
CD Galaxis
Gyakorolj úgy, hogy tegyél a szerkéztõbe shilkat és t80-at, aztán mavrickel jól figyeld meg a különbséget. Ha megvan, rögzítsd a képet a fejedben és jól fog jönni éles küldetésben. <#awink>#awink>
Amúgy segítségképpen baráti egységet fogjál be, akkor nem lõ rád...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Oroszoknál ugyan azzal indít rakétát,mint a gépágyút.Amiknál asszem' enter.
A fõellenséggel meg még nem találkoztam.<#eplus2>#eplus2>
Isten áldja a pogányokat!
Lenne egy kérdésem mégpedig az hogy billentyûvel hogy a rákba lehet lõni?
Mert csak gépágyúval tudok megnéztem a tutorialt ott right alt+space-t ír de hiába mérem be mavrickel a célpontot nem lõ.És a bombákat se tudom kioldani van valami ötletetek?
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.smart-bus.hu
Azért van az Ubi megemlítve, mert a Lonci hivatalosan az övé, és emiatt kénytelenek ...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rendelhetõ
Nem tudom aki rendelt az megtudná mondani mennyibe volt postaköltséggel együtt, mert jó magyar szokás szerint ez se fog megjelenni itthon vagy nem tudom a sima flaming cliffet se kapni.Bocs hogy ezt mondom nem akarok senkit megsérteni de már elegem van ebbõl a szarakodásból, itthon szinte semmit nem lehet megvenni ami kéne nem tudom mér nem lehet behozni egy 100-150 db-t annyian biztos megvennék. A múltkor is mondom megveszem a Mass Effect könyveket de az sincs még lefordítva se magyarra angolul meg kell a halálnak. Tudom erre azt mondják tanuljak meg angolul de ahhoz hogy eltudjam olvasni nem középszint kéne az biztos.<#zavart2>#zavart2><#violent>#violent>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kár, hogy 100 dolgot mókolok egyszerre 😄
Molninak üzenem, hogy már mûkxik az F-16 is: Multiplayer Rearm kész, HARM, CBU-97, Durandal javítva/mûkszik, már csak azt kell eldönteni melyik fülke legyen hozzá 😄
Daráló Klánosoknak 😄 Apacs mûxik, Multiplayer Rearm rendben>(na ez speciel 1 év volt!), 5.,6. szárnyvég pilon is. Stinger folyamatban, Hellfire rendesen oda**** 😊 Gépágyú bogaras:
néha nem hajlandó 60 fokban lefele fordulni 😞 vízszintesen a +/- 110 fok rendben van. Nem kell fordulni a géppel csak fejjel - ránézel a célra és múlt idõ 😊 Heli-dogban jól jön 😄
HAVE A BANDIT DAY !