17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#16864 Neked is biztos valami gagyi billentyűzeted van mint nekem, mert az enyémen sincs. De ezen például van. Kellett nekem ilyen olcsó szart venni. -
#16863 -
#16862 Keresd tovább bátran. -
#16861 Hú, te látom nagyon profi vagy ebben a számtekben, ezért hagy kérdezzem már meg, hogy melyik az "any key", amit mindíg meg kéne nyomnom, de eddig még nem találtam meg!?
-
Zair #16860 "Pause Break" a numerikus mellett balra. -
#16859 Óóó, bocsánat ... :)
Az FC2-őt próbálgatom.
-
Solt #16858 Az az "ezt is" pontosabban mit takar? :) Sima Lock-On? -
parasztbicska #16857 Akarom mondani Pause Break billentyü. Kicsit fáradt vagyok már. -
parasztbicska #16856 Az S a régi Lock On meg Flamming Cliffs-nél volt az FC2-nél a Pause Breack billentyüt kell inditani úgy mint a Black Shark-nal. -
#16855 Haliho !
gondoltam kipróbálom ezt is a négykerekűek illetve a légcsavarosok után ...
De nekem az istennek sem indul el, betölt, de hiába nyomom a pause ( "S" ) gombot semmi ......
alap cucc, semmi mod .....
( Egyelőre warez ..... sry...) -
Zair #16854 Nem gyengén parkinzonos tüneteim vannak, egy vessző mínusz az előzőből :-) -
Zair #16853 Köszi, szépen, örülök, ha tetszik! -
#16852 -
#16851 Köszi az előzőt! Nagyon profi munka! Grat... -
Zair #16850 Már készül egy újabb "stock" Szu-25-öst ábrázoló, mert az előzővel nem voltam teljesen megelégedve. Találtam egy szép nagyfelbontású képet szemből/félprofilból a "varnyúról". -
#16849 Zair mester csinált nekünk szép borítót.
Itt és itt találod! -
#16848 Srácok, valaki beszkennelné a DVD borítót? Nekem csak letöltős van meg de olyan szép lenne egy igazi tokban... -
#16847 Kis okítás.A videók az 59-esek oldalán voltak linkelve egy HSZ-ben.
A magyar leírás is teljesen jó és használható!
Kombinált Állásszög (Angle Of Attack) és Terhelésmérő műszer (G meter).
-
raptor22 #16846 Hosszabban kell tartani:)) vhogy rájöttem, nyomogattam össze vissza mindent. Nem ezt szoktam meg a sima Lock On-ból ott csak pöttyintett az ember és repült a rakéta. Vki szokott repülni a játék beépített multis részében? -
Zair #16845 Az "ugyanaz mint a gépágyú"-s duplázódásért bocsi, fáradt vagyok kicsit. -
Zair #16844 Az amcsiké release weapon (Space - jobbAlt), az oroszoké simán tűz gomb (space-ugyanaz, mint a gépágyú), ugyanaz mint a gépágyú, de szerintem az FC 2-ben hosszabban is kell nyomni mint a korábbi változatokban - engem ez tréfált meg az első néhány alkalommal. Lehet, hogy ez lehet a gond. -
#16843 ctrl + W, aztán akkor meg annyit lősz el amennyid csak van. legalább is FC-ben igy vót. -
bgabor #16842 Az a szitu, hogy már az alap lock on-ban is eltérő gombal tüzeltek az amcsi és az orosz gépek. Nem vágom én se hogy miért, de meg kell keresned a másik gombot. A amcsi gépek tűzgombja asszem "Release Weapon" néven van bent a controls menüben, az oroszokéra már nem emlékszem. -
raptor22 #16841 Nekem olyan gondom van, hogy a FC2-ben a Mig-29S-el nem tudom ellőni a rakétát. Szépen befogom radarral stb és mikor villog a HUD-on a tűz felirat hiába nyomom a lő gombot nem engedi el a rakétát. Kell előtte nyomni vmi bill. kombinációt vagy ilyesmi?? Köszi a segítséget előre is! -
#16840 Légiirányítás
-
#16839 Joy finomhangolás nálam is :) De ez csak az első pár hónapban lényeges :)
Ettől eltekintve tényleg szép ... nem csak kontraszt, élesít is meg valahogy élethűbbé teszi ...
Most DCS alá próbálom belőni ... (A Lonci profilom még nicns kész ...) -
#16838 Mondjuk nálam megeshet, ha pl, elfelejtem betölteni a joy profilt az adott típushoz... de én elég szenilis vagyok...:) -
#16837 Mivel nem vagyok sem szemész sem pedig preparátor, így nem tudom és nem is érdekel, hogy milyen a szemed :D Lehet, hogy csak dobott rá egy kis kontrasztot de igazából ez sem érdekel.Ami érdekel az az, hogy szerintem jobban néz ki a lonci (eyecandy) és emiatt én használom.Egyébként pedig az sem hat meg, hogy alttab gyilkos lévén játék közben nem szoktam alttabozni.Miért is tenném?
Egy szó, mint száz - akinek tetszik használja, akinek meg nem az nem.
Dummy Te miért szoktál gém közben alttabozni? -
#16836 Lehet, hogy rossz a szemem de én csak annyit látok, hogy dobott rá egy kis kontrasztot. És tényleg ALT+TAB gyilkos. -
#16835 Működik, csak kicsit sötét :)
Viszont egy gond van ... ez az Alt+Tab gyilkos mod :( -
#16834 Kiváncsi vagyok Cápalival működik-e :) -
mcsaba #16833 Hát nem is arra gondoltam hogy most egyből Turkish Stars vagy Frecce Tricolori féle manőverekkel kéne kezdenünk hanem egyszerüekkel, és eleinte bárki jöhetne aztán idővel csak azok maradnának akiknek idejük és tehetségük is van hozzá. -
#16832 Van ITT (remélem jó a link+reg szükséges) egy post-process "mod".Volt már ilyen de az közel sem volt ilyen szép!!!
-
#16831 Van komoly Lock-on-os virtuális század (vmh59 vagy a Vitéz Máthé László ... bár ők nem tudom mennyire komolyan nyomják ...) ... , de ők nem repülnek kötelékben bemutatót ...
Viszont valami hasonlóról olvastam már ... csak nem emlékszem hol ...
Mindenesetre ez nem könnyű dolog, szóval hihetetlen mennyiségű gyakorlás szükséges hozzá, az pedig idő ... és az itt sajna sokaknak nincs :( -
mcsaba #16830 Most néztem végig a repülőnap közvetitését, sajnos nem sikerült eljutnom, de nagyon tetszett igy is. A legjobban a kötelékrepülések tetszettek, és már láttam több külföldi Lock On-os kötelékcsapatot, de úgy tudom magyar nincs. Nem volna kedvetek hogy összehozzunk egy ilyen csapatot? Szerintem sokkal élvezetesebb lenne mint offline repülések. Akit érdeket irjon hátha sikerül összehozzuk. -
#16829 Deaktiváld, win telepítéskor mindig kell, különben normál aktivációt buksz! -
#16828 Köszi!
Már csak egy kérdésem lenne.Eddig xp-t használtam,de most felrakok egy másik vinyóra egy win7-et is.A kérdés az,hogy deaktiváljam előtte a régi fc2-t vagy csak elég,ha simán feltelepítem. -
#16827 Igen, főleg ha többmagos procid van, a win7-nek klasszisokkal jobb a több szálon futó alkalmazáskezelése ...
A BS-nél anno már a Vista is megmutatta, de a win7 csak javított ezen ... valahol ED fórumon van is ilyen topik. -
#16826 Hali!
Jobban fut az FC2.0 win7 alatt mint xp-n? -
#16825 A jenki F-15E gépekre soha nem integrálták egyik radargyilkos rakétát sem. (AGM-45/78/88). Miért? Gőzöm sincs, soha nem kaptam rá választ és okot sem. (Talán a nagy RCS?) Az F-16CJ/DJ-t használják általában SEAD & DED feladatkörben.
A dél-koreai F-15K gépek tudtommal megkapták a HARM-ot.