Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Én is belépek egy szerverre, de majd mindegyik ilyen, nézelõdök, hogy mi merre van. Missönrõl minimális infó, talán az is oroszul, és lusta vagyok elõszedni a nyelvtudásom, külsõ nézet kikapcsolva, label természetesen kikapcsolva.

Megyek a besugárzásjelzõ után, ami a hegyek felé visz, meg látom zavarnak ezerrel. Tudom, hogy ebbõl baj lesz. 2 perc alatt leszednek, de azt sem tudom ki, hol, miért? Katapultálás nincs, lezuhanó gépet nem mutatja a progi.

Hát így ennek marha sok értelme van. A csákó ott kuksol a völgyekbe és arra vár, hogy valami kíváncsi hülye arra járjon és jól pofánlõje.

Köszi ebbõl nem kérek.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

TG Gida
Mikor?

Isten áldja a pogányokat!

Engem érdekel a dolog. A játék beépített multis részében v HLobby-n? Én az multis részben szoktam repülni, de nincs igazán jó szeró ott.

Sharks
Van kedve vkinek repülni?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

f2d
Azt hiszem ezentúl inkább callofduttyozok.<#idiota>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

NEXUS6
És az igaz, hogy ha hard szinten végig nyomod, akkor unlockolsz egy csomó extrát: dupla sebzést, teleportott, 100+ rakétát, láthatatlanságot, 85 g-s fordulózást. De ehhez a fõellent pusztakézzel (nekirepüléssel) kell elnyomni, úgy hogy te nem sebzõdsz meg.

Itt egy video a fõellenség kinyírásáról, csak ahang, meg elírták, de én tudom, hogy valamelyik magyar LOMAC klán volt:

LINK

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ati810
Thx. <#worship>
Ati810
A BS-t már "ismerem" mivel nem most játszottam vele elõször és most hogy megoldódtak az irányítási gondok így már minden lényeges dolgot tudok ahhoz hogy egy jót repüljek. Ja és gyorsan tanulok. <#kacsint>
NEXUS6
Köszi az infót! Szerencsére még nem modoltam xarrá a játékot, talán van esélyem bejutni.

Bár most kezdtem el, valami olyan felszín textúra modot összedobni, ahol nem a "fanyar-narancs" és a "vadító-lime" a leggyakoribb színkombó (mint az oridzsi textúráknál), hanem kicsit naturalisztikusabb a szín balansz.
<#nevetes1>

Egy jó tanács... egyszerre csak az egyikkel foglalkozz, mert így egyikbõl sem lesz semmi... 😉 Elõbb ismerd ki az egyik programot legalább alap szinten, gyakorolj, és, ha mennek a dolgok, akkor vágj másba! 😉

www.smart-bus.hu

LeonSilver
http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=1852&scr=default

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ati810
FC2-hez nincs valamilyen útmutató az alapokról mint amilyen BS-hez van csak mert jó lenne megismerni a mûszereket meg hasonlókat. <#kacsint>
Sharks
Köszi mindenkinek! Egyébként azért nem tudtam megnézni, mert 3 órás track-et néztem vissza éppen és nem akartam kilépni emiatt.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Hmmm ... ez nem volt benne a végigjáccásban <#zavart1>

Én csak legyúrtam a fõellenséget oszt kész <#idiota>

Viccet félretéve, nem igazán videózok (A bénázást minek? xD) , ez kimaradt 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
xyz:\Eagle Dynamics\LockOn Flaming Cliffs 2\Doc\LOCKON_FC2_Keycommands_*EN.pdf
Elsõ oldal, 9. bekezdés: Y - LCtrl Info bar view toggle ( magyar billentyûzeten Y=Z )

😉

LeonSilver
LCTRL+Z

DummyBoy
A beállításoknak csak az egyik része van a graphics.cfg-ben, a másik fele az options.lua-ban van eltárolva ...

Frazer írt egy tweaking guide-ot BS-hez, az jó FC2-jöz is, érdemes rákeresni.

Mellesleg a magyar szervereken a fogparam2 értéke 0,8-ra van állítva a default pedig 1,1 ... Át kell õket írni (graphics.cfg, graphics_bs.cfg és servergraphics.cfg fileokban) 0,8-ra és elvileg ok ...

Múltkor nekem emiatt a szarrá moddolt BS-emet újra kellett telepíteni, mert nem jöttem rá miért nem enged fel ... (Aztán kiderült, hogy a fegyverzet modok miatt valszeg ...)

@Shark: Na azt sajnos nem tudom ...

NEXUS6
Mellesleg azon csodálkoztam, hogy a graphic.cfg-ban tök mások vannak, mint az amiket a játékban én beállítottam. Másrészt meg amit a graphic.cfg-ben állítottam, abból van ami átment az online játékba, van ami meg nem.
Eddig ez nagy kérdõjel volt ez az egész.

Sharks
Ha már itt tartunk, lenne nekem is egy kérdésem: az alsó csíkot (amelyik a nevet, felségjelet és egy-két repülési adatot tartalmaz) melyik kombinációval lehet eltüntetni? Csak mert egy videón pl. elég hülyén nézne ki, de már képeknél is kezdem únni... <#vigyor4>

NEXUS6
Na most már akkor tudom, hogy miért nem sikerült csatlakoznom az kecskeméti virtuális repülõbázis szerverhez.

Lásd anti-cheating measures.

DummyBoy
Lényegében? BS multi kompatibilitást meg egy Changelog-ot, amiben a többit leírják 😊

What's new in LockOn: Flaming Cliffs 2 Patch 1.2.1:
· FIXED ERRORS
· Corrected the 1st LOD model of the Su-25. Added missing damage model parts
· Fixed the errors in the mission “Su-25 – Route”
· Fixed AI logic for route navigation after conducting an attack
· Fixed the AI aircraft parking errors in Sochi/Adler airport
· The F-15 will no longer have the capability to identify friend or foe for a target masked in ECM
· Aircraft will have the capability to refuel inside hangars
· Fixed the error in the A-10 campaign structure
· Fixed documentation errors
· Reduced the turn rate of the F-15 below 0.4M
· Fixed numerous errors in the encyclopedia
· Fixed errors in the radio commands menu
· Fixed the auto-start, installation and uninstallation functions
· Increased the draw distance of foreground ground textures
· The PgUp key will now function correctly during a cold start in an Su-25
· Throttle input increments on the Su-25/T using the PgUp/PgDn keys have been made more even
· Tuned the Z-axis for TrackIR
· Fixed the input commands after opening the coalition chat window. RCtrl will no longer stick
· The Su-25 skin names will no longer be duplicates
· Added smoke rockets to the A-10 “AFAC” task payload
· Fixed the error with the target zone setting when the target zone radius is entered before the zone is placed on the map
· Numerous enhancements for increased multiplayer game stability
· Fixed the score count in multiplayer in cases of multiple hits on a target
· Simultaneous running of DCS: Black Shark and Flaming Cliffs 2 on one PC is now possible
· The LoGetWorldObjects function will now return correct names “.Name”, “.UnitName” and “.GroupName”
· Neutral airbases will no longer report air traffic without contact
· ATC will no longer be stuck on the phrase “Unable to clear for take-off” when a ground unit is present on the runway
· Fixed the logbook error not counting the completion of a first campaign mission
· Fixed Russian localization errors
· Fixed the crash when pressing the Start button in the Training menu
· Increased the WP smoke marker burn time
· Fixed the error in fighter aircraft AI target detection logic due to incorrect radar range calculations regardless of target aspect
· Fixed the error causing incorrect track playback after significant time compression is used
· Added default tasking to air groups based on aircraft type
· NAVY helicopters landing at Russian ships.
· Was removed a first wide FOV from Su-25T Shkval which caused noticable frame rate drop. Now Shkval has a two FOV like a real prototype.
· Subtitles of player and AI radio can turn off with corresponding option.
· Fixed numerous other insignificant errors

· ANTI-CHEATING MEASURES
· To prevent cheating by exploiting altered visibility range settings in the graphics.cfg file, the the \Config\ServerGraphics.cfg has been created. Some parameters of graphics.cfg are exported to this file, which is included in the file integrity check system for online play. If the file contents on the client machine differ from the host’s, the client will not be able to connect.

· FLIGHT MODEL CHANGES
· Fixed an error in the F-15 polar curves that had caused a reduction in time required to achieve sustained turn rate at reduced speeds.
· For the A-10 and F-15, added automatic flaps extension/retraction based on indicated airspeed when the flaps are set in the “down” position in the cockpit.
· For the Su-27 and Su-33, adjusted the flaperon mechanization logic (the indicator will blink while the flaperon is adjusting depression angles – this is not a bug).
· MiG-29 flaps will move with the wind force.

· ERROR PROBABILITY FOR RADAR-GUIDED MISSILES ON LOW ALTITUDE
· Increased the error probability for radar-guided missiles (ARH, SARH, radio-command guided) based on altitude above ground. Currently the error probability increases from 300 meters to 0. Maximum error probability is at ground level for a target with minimum radial velocity. Error probability is reduced as radial velocity increases to 500 km/h. Above 500 km/h, error probability is minimal regardless of altitude.

Sziasztok
Meg tudnátok mondani hogy az FC 2-ben az 1.2.1 patch mitt tartalmaz magában.
Ati810
Igen arra gondoltam melyeket kell használni a leggyakrabban csak lehet hogy rosszul fogalmaztam.
DummyBoy
Szerintem ara gondol, hogy mely gombokat használjuk leggyakrabban 😊

Hasonló mint a BS, csak itt gépenként változik és nincs Trim gomb ...

Jut eszembe, ha nincs FreeTrack-ed vagy Tir, akkor érdemes a joy-ra a fejmozgások mellé még a Padlock-ot is beállítani, már ha használod ...

De a legfontosabbak mindig az olyan gombok, amiket hirtelen kell használni, nem jó keresgetni: fegyverválasztás, befogás, lézer, Chaff-flares és ilyesmi ...

Sharks
Így van, de azt csak te tudhatod, hogy neked mi esik leginkább kézre. Pl. lehet, h nekem a befogás a Joy tetején lévõ 4-es gomb, neked meg mondjuk az 5-ös vagy 6-os jobban kézre esik. De ha akarsz kérni másoktól profilt, hogy könnyebb legyen, akkor elsõ körben javaslom, hogy írd le, milyen joyod van. Ezek szerint akkor nem maradtál csak a BS-nál és beszerezted a FC2-õt is? Jó döntés <#eljen><#vigyor4>

Ati810
Rendben csak gondoltam vannak olyan dolgok amik jó ha kéznél vannak (pl: fegyverekhez dolgok) és vannak amik nem olyan fontosak (pl: leszállófények <#vigyor2>).
Sharks
Fakultatív... te tudod, hogy neked mi a legkényelmesebb kiosztás!

Ati810
Hello.
Azt szeretném kérdezni, hogy FC2-ben melyek azok a legfontosabb dolgok amiket rá kell rakni a joy gombjaira ?
NEXUS6
Jelentem megoldva, driver update újratelepítés.

f2d
Ez teljesen jogos. Egyébként meg ezt egy demoval vagy határidõs kulcsal meg lehetne oldani. Van pár játék fejlesztõ aki teljesen elzárkózik ezektõl a lehetõségekõl. Úgy néz ki, nem szeretnék, hogy minél szélesebb körben elterjedjen a játékuk.<#vigyor1>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

DonZorro
Köszi, akkor várok még egy kicsit... Amúgy sem nagyon kell, csak ha már van, akkor miért ne legyen???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DummyBoy
Sajna az FC2 nem érzékeli az X65F második gázkaját, ismert gond, dolgozik rajta az ED csapat és a Saitek is ...

DonZorro
Srácok, valaki tud segíteni a következõben?

Van itten egy X65F joy, de az istenért sem tudom belõni a dupla gázkart. Valahogy nem érzékeli a jobb csúszkát. A bal az megy, de a jobb az semmit nem csinál. Manuálisan feldob vagy 25 tengelyt ami közül lehet választani, de ha mozgatom, nem érzékeli. <#falbav><#fejvakaras><#nemtudom>

Elõre is köszi... <#help>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

NEXUS6
Valaki futott már bele a fehérképernyõs bugba? (én igen)
Tényleg valami OpenGL-es gubanc okozza? Errõl tud valaki valamit?

LeonSilver
Alapvetõen én is szeretem kipróbálni a megvétel elõtt a cuccokat és ez lenne minden esetben a természetes.Csak gondoljunk a gatyára, cipõre vagy akár egy autóra holott ezeket meg is lehet tapogatni.
Szoftvernél és fõleg játékszoftvernél nem értem, hogy ez miért nem természetes, miért nem lehet kipróbálni?!Persze tisztelet a kivételnek, mert például a RoF-ot 14 napig használhatod!

Jaja, most értem föl odáig a lap aljáról... 😊

Közben rájöttem, hogy valszeg a warez miatt van. Na mindegy úgyis megvenném, szóval akkor irány weblapjuk... 😊

LeonSilver

Sziasztok, lenne egy kérdésem.

Letöltöttem a khm izé, másik verziót gondoltam kipróbálom mielõtt megveszem, hogy kell-e ez nekem? ( szerintem úgy is megveszem, hisz mindenrepszimet megveszek. LOMAC+FC+DCS, IL2+AEP+PF+1946) Szóval berakok az editorba egy szál gépet egy kifutóra (MIG-29A) Beállitom az AInál player-re és nem adok hozzá semmilyen waypontot. Ehhez képest Fly missionra nyomok, és erre nem tudok Cocpit viewre váltani és a gép elkezd magától fölszállni. Ez miért lehet ?

Sharks
üzemanyagot csak akkor ad, ha teljesen le van állítva a hajtómû... függesztményt kéne adnia hazai reptéren.

Én csak a Mig-29😊 próbáltam hazain is de nem ment. Bár lehet az a baj, hogy a Gripen moddal próbáltam😛 azzal meg nem tudok légi harcolni, mert senki nem akar velem küzdeni😊 hiába állítom be a koalíciókat.... de jó az a kis Grippen😊

LeonSilver
Olyan szép 😉

Sharks
Próbálj meg hazai pályán leszállni. Az oroszok sem töltik fel az arra tévedt amcsi gépeket <#vigyor5>

FC2-ben hol tudom leszállás után a gépet feltölteni üzemanyaggal, rakétával? Próbáltam a pálya végén, a parkolóterületen. Pilóta csak elmondja a rádióba, hogy mit szeretne, de válasz nem érkezik.

Ati810
Egyenlõre inkább maradok a Black Shark-nál és talán késõbb megveszem.
Papa01
Szerintem kérd meg szüleidet, hogy csináltassanak egy ilyen kártyát..és ha nagyon vágysz rá így meg tudod venni.

Amennyire tudom itthon nem kapható.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ati810
Még suliba járok.
Papa01
Sokszor beszéltünk már errõl, egy virtuális bankkártya használata éves szinten kb 1000ft, és biztonságos is.. vagy még suliba jársz?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ati810
Ha lenne bankkártyám én boldogan kifizetném.