target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Ok, remélem, tudsz jönni, de ha nem, akkor sincs gond, holnap is van nap 
A fejlesztéssel nincs semmi gond, valóban van mit fejleszteni benne, nekem is van fent pár mód
(Su-27, F-15, A-10 model, hangok, skinek) és 100000000x jobb, mint az eredeti. Ezek élethűbbé teszik sokkal a játékot, még ha ritkán is nézi kívülről az ember a gépét pl. a model esetében. Az ésszerű fejlesztések sokat javítanak a game-en. Nem véletlenül van a hivatalos oldalon is User file's fül.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én sima LOMAC-ról váltottam FC2-re és az elején elég ijesztő volt (főleg a rajzolt grafikai hatás), de hamar megszoktam és még annyira friss ez nekem, hogy el vagyok telve vele még mindig. Ezért szoktam kicsit mindig rákontrázni, ha valaki negatívumokat hoz fel, hogy azért nézzük a jót is. Persze a legtöbben FC1.12-ről álltak át erre és ahhoz képest is teljesen más lehet a megítélés. Én is támogatom a fejlesztést, hisz rengeteg jó dolog van köztük, csak ugye ott van a másik oldal is, mikor olyanok próbálkoznak, akik nem értenek hozzá. Volt az elején olyan, hogy újra kellett tennem a game-et modolás miatt és azóta azért jól meg szoktam nézni, hogy mit teszek fel (bár nem is nagyon teszek fel az 59-es modokon kívül semmit leginkább, azok meg elég profik és megbízhatóak). És persze minden tisztelet a jó fejlesztőknek, akik mindezt ingyen csinálják a saját idejüket rászánva és olyan ügyesek, hogy az ED fejlesztői elbújhatnak mellettük. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül alkotnod! Majd szúrj be ide egy-két képet, ha kész vagy vele.