Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre csak azt tudom mondani, ha csöndben maradtál volna okosabb maradtál VOLNA... -.-

Utána kellene olvasni nem pedig anyázni mi miért van!

Azért kell a rakétaindításra várni mert a valóságban is van egy sec amíg húzni kell a billentyût hogy elinduljon a fegyver pont azért hogy véletlenül ne lehessen indítani semmit de legalábbis minimalizálják a dolgot!

A Gau-8 ról nem tudok érdemben nyilatkozni de amikor én kipróbáltam igen nagy hatásfokkal sikerült az ellenséges HK -at kilõnöm a segítségével!

Szerintem nálad valami oltári probléma van fejben és gépben egyaránt... Én kérek elnézést!
<#wow1><#wow1><#wow1>Hát ez nagyon komoly!Ahogy adom a gázt nem a repülõ lesz gyorsabb hanem maga a program...pull up,pull up!Már bánom,hogy megvettem!
Ja!És még egy oltári nagy böszmeség:
Ha eddig még nem vettétek észre akkor csináljatok egy pályát SU-25T-vel,majd utána egy Mig 29-el tegyetek be egy föld-levegõ egységet ami majd titeket fog lõni és rájöttök ,hogyha a mig 29-el mész gyorsabb minden..a beszéd,de még a rakéták is gyorsabban jönnek feléd!Hihetetlen nagy otvarság!
Hali!Miért van az FC 2-ben,hogy a tankelhárító rakétával akarom lõni az ellent és ahogy megnyomom a gombot 1mp eltelik mire kilövi!!!!!!!Az fc1.12b-ben ez reagált egybõl!Csak azért mert ilyeneken múlik a csata kimenetele!És párszor már rá bas.tam miatta!
Nem hiszem el,hogy 7 év alatt nem lehetett kijavítani vagy normálisan megcsinálni az ehez hasonló hibákat!Ami az fc1.12b-ben jó volt itt miért nem jó?Egyszerûen nem értem!
Ott van az A-10-es GAU/8!A játék készítõinek halvány fingja nincs ennek a fegyvernek a pusztító erejérõl.Az FC 2-ben 400-500 lövedék kell mire kilövöd a tankot!Érdekes az fc1.12b-ben ez is jó volt!
Siluro
Nem, de Hungaro még azt is elintézi neked, ha kéred, hogy a Kuznyecov pályára álljon a Föld körül, miközben iskola buszokkal szõnyeg bombázza az Armed Assaulttal multiban játszó emberkéket. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Az"autoexec.cfg"-ben?

Sziasztok!A Lonci 2-ben be lehet állítani a CPU affinitást?

Ka-50

Molnibalage
Az FM is eltérõ lesz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem lesz jo. Sima fc-nél sem volt jo ha masik opot raktam fel...Nem fogja elfogadni. Csak ha uyganazt a wint hasznalod. Régebben probaltam ilyen takolt wineket ott vettem észre hogy lockonfc csak azon indul ujra a régi reggel ami alatt regeltem. Hiába hogy azok is xp-k voltak...nem ment velük.
Pár haverral összedobtunk egy BS2-esre és mindenki kapott egy kódot, mentetem a registry bejegyzést és mikor uj wint raktam jó volt, eddig 32 bites win7-est használtam de most 64 bitest szeretnék feltenni mert vettem még ramot és a 32bites nem ismeri fel és az érdekelne hogy a registrybõl kimentett adatokat elfogadja a 64-es windows vagy nem, amúgy min jobb futtatni a FC2-õt 32 vagy 64bites windowson?

Sziasztok!
Az FC 2-ben nincs olyan fülkenézet az A-10-nél,mint a Black Sharkban?Nem tudom hogy aktiválni.(3d)

Ka-50

Hy!
Szerintem az A-10-es vulkánt nagyon elrontották!A hang is más,meg a becsapodás is más.Az sima fc-ben jobb volt a becsapodás!
Viszont találtam az fc-hez GAU/8-as módot.De nem sikerûlt a hangokat elõcsalogatni.GAU/8Megnézné,és leírná valaki mit kell csinálni?Kösz!Hy!
Oks. És köszi.
Olyan bort ittam hajdanában. Cukorból és szeszbõl készül. Egxy korty lecsúszott és olyan érzés volt, mintha a tarkómban egy 200-as szeget ütöttek volna. XD

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nem bonyolult...Aktiválás
TG Gida
Lehet valamit tudni a 2.0 lemezes megjelenésérõl?Vagy egyszerûbb,ha nem várok és letöltöm?Ez az aktiválós dolog hogyan mûködik?

Isten áldja a pogányokat!

Ja és jössz egy üveg ukrán borral.Zsukov van a címkéjén ,és olyan mint egy lórúgás..😊

1.Leszeded a "http://lockon.co.uk"-ról az angol verziót,a letöltés ingyenes.
2.Telepíted az angol változatot,és kimûtöd a "LC_MESSAGES" mappát,
vhol a"Eagle Dynamics\LockOn Flaming Cliffs 2\l10n" mappában lesz.
3.Kicseréled az orosz mappáját erre,elõtte backup..
A menü angol lesz,a missionoket,a kampányt is átmásolhatod.
A "Doc"mappában ott lapul angolul a kézikönyv is.

dfgfdsgsdfgsfg

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Bocsi lassu lett a net-em. XD
A kérdés még áll.

Hali lenne egy olyan kérdésem, hogy nekem Ukrajnából behozott eredeti Flaming Clifc 2-es, de ukrán nyelvû verzióm van. Benne van az angol, francia, német nyelvü támogatás is. Hol lehet átállítani a nyelvezetet, mert ukrán nyelven települ. Köszi elõre is az infót.

Sziasztok. Megkaptam a Flaming Cliffs 2-t. Igaz Ukrajnából hozták a srácok. Nos annyi kérdésem van, hogy (mivel két nyelvü) hol tudom a nyelvezetet átállítani angolra?
Elõre is köszi a választ.

DummyBoy
Na akkor mostmár csak a cockpiteket kell hozzájuk megcsinálni és kész is <#hehe>

Lehet kérni klikkelhetõset? <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DonZorro
És honnan??? <#conf>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Reaper
Remek! És mikor lehet letölteni?:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DummyBoy
Gratula!

Nem semmi 😊

HungaroJET
Kicsit be voltam havazva mostanában - megszenvedtem vele, de ennyit sikerült egyenlõre kihozni...ALL Flyable 😊

HAVE A BANDIT DAY !

GaBika6
Ott van az, csak kicsit másképp...
Ahol a fegyverzetet választod, ott a jobb alsó sarokban lesz.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Multiban FC2-nél hogy lehet kiválasztani milyen skinnel legyek? Vagy az FC2-ben nem lehet, régi FC-ben volt ilyen opció.

GaBika6
Én sosem adom fel, max kifordulok...<#wave> (néha magamból is)

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Igen találkoztam! Egyszer waroztam(tunk) 3 v 2 ben külföldiekkel egy serveren 😊 És a társam felakarta adni (kifordult és elment más irányba)de aztán visszajött és nyertünk mint mindig 😊 Jelentkezek majd nyugi .....<#integet2>
Sharks
A gyáva nyúl...<#vigyor5>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

GaBika6
FC2 Campaign
A-10 kísérõ gépet utasítom támadja az éppen elõttünk lévõ ellenséges földi egységet, erre elmegy járõrözni a mellettünk lévõ hegyekbe. Találkozott más is hasonlóval???

Üdv!
Off.Használt SAITEK Rudder Pedals lábkormányt keresek megvételre.
email: faucet kukac freemail pont hu

GaBika6
Szájbarágósan nem akartam írni azért...<#worship>

hooah
Közben arra is rájöttem, hogy kell használni, köszi azért.

LeonSilver
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=16466

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
http://www.google.hu/search?hl=&q=LoCFG&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGLL_huHU377HU378&ie=UTF-8

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hooah
Ja köszi már megvan, de ne mtudom, akkor hogy is kell elérni azt a funkciót, valaki segítene?

hooah
Igen én a külsõ nézetre gondoltam, és felvett track-bõl szeretném megcsinálni, és azt a LoCFG nevû progit hol tudom elérni?

GaBika6
Ha jól gondolom, akkor külsõ nézetrõl beszélsz. Azt tudomásom szerint felvett repülésbõl szerkesztették meg a videó hatása miatt. Olyan mód vagy kamerabeállításról nemtok. Ötletem annyi van, hogy a LoCFG nevû progiban a Multiplayer résznél, F4 view fülnél úgy emlékszem ahova teszed a piros x-et, ott lesz a külsõ nézeted. Remélem segítettem vele. <#awink>

hooah
Üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan problémám, hogy egy bizonyos kameranézetet nem tudok beállítani a FC1-ben.
Valaki legyenszíves és segítsen megmondani, hogy ebben a videóban, 1:15 nél, a nézetet, hogy kell bekapcsolni, és tudom, hogy ez nem FC1 de láttam már abban is.

GaBika6
Ok megvan!
view.lua-ba átírni a sort:
"UseDefaultSnapViews = true"-ról
"UseDefaultSnapViews = false"-ra.
Elindítani a kívánt repülõvel a játékot és beállítjuk a kedvenc nézetet, majd RAlt+Num0-át nyomunk, utána RAlt+Num5-t és kész.

TG Gida tudomásom szerint nincs még progi ami kezelné ezt...

GaBika6
FC2-t is?

TG Gida
LoCfg-vel egyszerûen lehet állítani.

Isten áldja a pogányokat!

GaBika6
Kérnék 1 kis segítséget. Hogy tudom állítani azt, hogy az alapnézet pár fokkal lefelé tolódjon???
Alap kameraállás:

Ilyet szeretnék:

Lock On FC1-ben LoCFG nevû programmal a wiews menü alatt a vertical position csuszkánál kellett ezt állítani, de FC2-re nem tudok ilyen progit.
Valami ötlet??? TXT file-ban mit kell átírni a kameraálláshoz???

Nálam a patch elött is így volt!Lehet benthagyod a lézert!
Én úgy oldottam meg,hogy kilöttem a rakétát,persze tv+lézer bekapcs.És ha nem volt elég 1 rakéta akkor gyorsan lézer ki,majd be és úgy löttem a másikat.Meg kicsit hosszabban kell nyomni a tûz gombot.Én ezt vettem észre!
DummyBoy
Üdv Urak!

Az új peccs óta senkinek sincsenek gondjai a Su-25T TV raksijaival?

Az elsõt ellövöm, talál, újra ráfordulok a célra, új célpontot választok, és a másodikat már nem tudom az istennek sem ellõni ... mit sakkozok el?

Boconadi
" bummmmmm benvan szevasz...megyek ,rágyujtok anyád! "

😄
Viszont a patch nem tett neki jót az biztos!1 óra után megeszi a ramokat!Ki nem lép de mire helyre jön hajaj!
Ohh!Kösz nektek utána, néztem a dolgoknak!Tényleg jobb így inden!Balfék voltam mert mindig menekültem a rakéta elõl.Persze full gázzal.Most az van,hogy lõ rám csinálok egy fordulót hajtómû teljesen vissza,kettõ csali azt már le is ráztam<#violent><#crazya>és gépágyuval már le is vadásztam!Mostmár így a Shilkák,vulkánok veszélyesebbek arra meg hagyok valami jó kis rakétát!Stratégia váltást kell eszközölni!
Dummboy?Nemtudom de nálam valami bekever a modmannal!A 7.2-es van meg,feltelepítem,valami vista okosságot ír ki, utánna indúl.Majd csinál egy backupot a játék mappában. Szerintem ott lesz a gubanc.

Az fc 1.12b-ben jó volt!
Erre csak fc2-es dolgokat tennék de kidob hibával..Black shark hiba...????Az is fent van de külön mappában!Hy