Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána kellene olvasni nem pedig anyázni mi miért van!
Azért kell a rakétaindításra várni mert a valóságban is van egy sec amíg húzni kell a billentyût hogy elinduljon a fegyver pont azért hogy véletlenül ne lehessen indítani semmit de legalábbis minimalizálják a dolgot!
A Gau-8 ról nem tudok érdemben nyilatkozni de amikor én kipróbáltam igen nagy hatásfokkal sikerült az ellenséges HK -at kilõnöm a segítségével!
Szerintem nálad valami oltári probléma van fejben és gépben egyaránt... Én kérek elnézést!
Ha eddig még nem vettétek észre akkor csináljatok egy pályát SU-25T-vel,majd utána egy Mig 29-el tegyetek be egy föld-levegõ egységet ami majd titeket fog lõni és rájöttök ,hogyha a mig 29-el mész gyorsabb minden..a beszéd,de még a rakéták is gyorsabban jönnek feléd!Hihetetlen nagy otvarság!
Nem hiszem el,hogy 7 év alatt nem lehetett kijavítani vagy normálisan megcsinálni az ehez hasonló hibákat!Ami az fc1.12b-ben jó volt itt miért nem jó?Egyszerûen nem értem!
Ott van az A-10-es GAU/8!A játék készítõinek halvány fingja nincs ennek a fegyvernek a pusztító erejérõl.Az FC 2-ben 400-500 lövedék kell mire kilövöd a tankot!Érdekes az fc1.12b-ben ez is jó volt!
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Ka-50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az FC 2-ben nincs olyan fülkenézet az A-10-nél,mint a Black Sharkban?Nem tudom hogy aktiválni.(3d)
Ka-50
Szerintem az A-10-es vulkánt nagyon elrontották!A hang is más,meg a becsapodás is más.Az sima fc-ben jobb volt a becsapodás!
Viszont találtam az fc-hez GAU/8-as módot.De nem sikerûlt a hangokat elõcsalogatni.GAU/8Megnézné,és leírná valaki mit kell csinálni?Kösz!Hy!
Olyan bort ittam hajdanában. Cukorból és szeszbõl készül. Egxy korty lecsúszott és olyan érzés volt, mintha a tarkómban egy 200-as szeget ütöttek volna. XD
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Isten áldja a pogányokat!
2.Telepíted az angol változatot,és kimûtöd a "LC_MESSAGES" mappát,
vhol a"Eagle Dynamics\LockOn Flaming Cliffs 2\l10n" mappában lesz.
3.Kicseréled az orosz mappáját erre,elõtte backup..
A menü angol lesz,a missionoket,a kampányt is átmásolhatod.
A "Doc"mappában ott lapul angolul a kézikönyv is.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A kérdés még áll.
Elõre is köszi a választ.
Lehet kérni klikkelhetõset? <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

HAVE A BANDIT DAY !
Ahol a fegyverzetet választod, ott a jobb alsó sarokban lesz.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A-10 kísérõ gépet utasítom támadja az éppen elõttünk lévõ ellenséges földi egységet, erre elmegy járõrözni a mellettünk lévõ hegyekbe. Találkozott más is hasonlóval???
Off.Használt SAITEK Rudder Pedals lábkormányt keresek megvételre.
email: faucet kukac freemail pont hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lenne egy olyan problémám, hogy egy bizonyos kameranézetet nem tudok beállítani a FC1-ben.
Valaki legyenszíves és segítsen megmondani, hogy ebben a videóban, 1:15 nél, a nézetet, hogy kell bekapcsolni, és tudom, hogy ez nem FC1 de láttam már abban is.
view.lua-ba átírni a sort:
"UseDefaultSnapViews = true"-ról
"UseDefaultSnapViews = false"-ra.
Elindítani a kívánt repülõvel a játékot és beállítjuk a kedvenc nézetet, majd RAlt+Num0-át nyomunk, utána RAlt+Num5-t és kész.
TG Gida tudomásom szerint nincs még progi ami kezelné ezt...
Alap kameraállás:
Ilyet szeretnék:
Lock On FC1-ben LoCFG nevû programmal a wiews menü alatt a vertical position csuszkánál kellett ezt állítani, de FC2-re nem tudok ilyen progit.
Valami ötlet??? TXT file-ban mit kell átírni a kameraálláshoz???
Én úgy oldottam meg,hogy kilöttem a rakétát,persze tv+lézer bekapcs.És ha nem volt elég 1 rakéta akkor gyorsan lézer ki,majd be és úgy löttem a másikat.Meg kicsit hosszabban kell nyomni a tûz gombot.Én ezt vettem észre!
Az új peccs óta senkinek sincsenek gondjai a Su-25T TV raksijaival?
Az elsõt ellövöm, talál, újra ráfordulok a célra, új célpontot választok, és a másodikat már nem tudom az istennek sem ellõni ... mit sakkozok el?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Dummboy?Nemtudom de nálam valami bekever a modmannal!A 7.2-es van meg,feltelepítem,valami vista okosságot ír ki, utánna indúl.Majd csinál egy backupot a játék mappában. Szerintem ott lesz a gubanc.
Az fc 1.12b-ben jó volt!
Erre csak fc2-es dolgokat tennék de kidob hibával..Black shark hiba...????Az is fent van de külön mappában!Hy