Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Mert létezik a DVD változat mellett letöltõs is, ahol nincs postaköltség.
Letöltöd, kifizeted, e-mail-ben megkapod az aktiváló kódot, aktiválod, és repülhetsz, mint a madár.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ati810
És a hivatalos oldalon kívül hol lehet még megvenni (Magyarországon esetleg) ? (Egyébként tényleg azt hittem hogy ingyen letöltöm és játszok mert akkor mi a túrónak teszik ki hogy le lehet ingyen tölteni <#vigyor2>)
Most nem azért, de mit hittél? 😄 Ingyen letöltöd a hivatalos oldalról, és boldogan játszol? 😄

www.smart-bus.hu

Boconadi
igen, nem árt.
Ati810
Hello.
Nemrég raktam fel a Flaming Cliffs 2-t, de ha szeretnék pl egy küldetést elindítani akkor feljön egy ablak hogy kéri a regisztrációs kulcsot ami meg nekem nincs mivel a hivatalos oldalról töltöttem le. Ez azt jelenti hogy meg kell vennem a Flaming Cliffs 2-t ?
f2d
Az FC-nek és az FC2-nek nincs demoja.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Ati810
Demo pl Itt vagy itt.
Nincs harag. Bizonyára magam is ingerültebb vagyok a szokottnál.
Szóval én is sajnálom, de a "banplz" és a "?!" jelek tényleg félreérthetõek voltak.
lac coo
Igen, akkor nem görcsölök,
Demo van-e esetleg?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

LeonSilver
Ez kérlek a warez miatt van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

lac coo
Hát...ez úgy tûnik nem nekem való ! 😊)))

Most már el tudom indítani, de beszállni valami gépbe az m,ég nem jött össze 😊)))
Betöltök egy missiót, be is jön, aztán szépen nézem ahogy magától repked mindenki, ..ennyi ....

Lövésem sincs mit merre állítsak elvileg jónak kéne lennie ....

NEXUS6
Én spec mindkét mûfajt kedvelem, bár mióta a fekete csillagromboló kilehelte a lelkét inkább csak a Loncival nyomom.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Hát igen, de nem gondoltam, hogy magára veszi az elvtárs. Én aláírás gyanánt raktam be és természetesen magamra gondoltam😊

Szal elnézést kérek mindenkitõl, elnézést kérek attól, aki félreértette a tréfámat és még inkább attól, aki nem!

Mír - hogy stilszerûek legyünk<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ati810
Szerintem azért mert a két játék között van egy hatalmas különbség. A H.A.W.X. egy árkád játék ami nem teljesen tükrözi a valóságot a Lock On pedig egy szimulátor ami igyekszik minél realisztikusabban ábrázolni a valós repülést. Tehát mindenki eldöntheti melyik mûfajt kedveli jobban és azzal játszik.
LeonSilver
Elhiszem, hogy viccûni akartál, de szerencsésebb lett volna egy ilyen szmájli <#wink> vagy egy ilyen <#awink> mint a banos.

Písz!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

NEXUS6
Az Ácskombat sokkal jobb mint a Lokon, mer' az Ácskombatba' akár 100 rakéta is lehet a gépeken a Lokonon meg max 10.

Szal nem tudom mér' jáctok ilyen gyiksággal!?
Én szóltam!
<#idiota>

NEXUS6
Én nem kommunikálni akartam, csak viccölni!

De ha nem hát nem!
<#nyes>

Sharks
Jogos... inkább erre kéne gyúrnia a srácnak vagy a HAWX szimulátornak nevezett borzadalomra...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

DummyBoy
Ne törõdj vele, csak egy kvarcjátékhuszár, a logójában és az aláírásban is látszik 😊 Nem csoda hogy egy komolyabb periférián mint egy klaviatúra, még az ANY key-t sem találja meg 😊

Szerinted mér van köröcske meg négyzetecske a kvarcjátékokhoz adott "kontroller"-eken? 😊 Nem szabad azt túlbonyolítani 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Csak segíteni szerettem volna.
Ilyen stílusban pedig nem fogsz velem kommunikálni, azt remélem sejted. Szóval pont.
macleody
Neked is biztos valami gagyi billentyûzeted van mint nekem, mert az enyémen sincs. De ezen például van. Kellett nekem ilyen olcsó szart venni.
Papa01
<#smile>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Keresd tovább bátran.

NEXUS6
Hú, te látom nagyon profi vagy ebben a számtekben, ezért hagy kérdezzem már meg, hogy melyik az "any key", amit mindíg meg kéne nyomnom, de eddig még nem találtam meg!?

<#banplz>

"Pause Break" a numerikus mellett balra.
lac coo
Óóó, bocsánat ... 😊
Az FC2-õt próbálgatom.

Az az "ezt is" pontosabban mit takar? 😊 Sima Lock-On?

www.smart-bus.hu

Akarom mondani Pause Break billentyü. Kicsit fáradt vagyok már.

Az S a régi Lock On meg Flamming Cliffs-nél volt az FC2-nél a Pause Breack billentyüt kell inditani úgy mint a Black Shark-nal.

lac coo
Haliho !

gondoltam kipróbálom ezt is a négykerekûek illetve a légcsavarosok után ...

De nekem az istennek sem indul el, betölt, de hiába nyomom a pause ( "S" ) gombot semmi ......
alap cucc, semmi mod .....
( Egyelõre warez ..... sry...)

Nem gyengén parkinzonos tüneteim vannak, egy vesszõ mínusz az elõzõbõl :-)
Köszi, szépen, örülök, ha tetszik!
LeonSilver
<#taps><#eljen>

DonZorro
Köszi az elõzõt! Nagyon profi munka! Grat...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Már készül egy újabb "stock" Szu-25-öst ábrázoló, mert az elõzõvel nem voltam teljesen megelégedve. Találtam egy szép nagyfelbontású képet szembõl/félprofilból a "varnyúról".<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
LeonSilver
Zair mester csinált nekünk szép borítót.

Itt és itt találod!

DonZorro
Srácok, valaki beszkennelné a DVD borítót? Nekem csak letöltõs van meg de olyan szép lenne egy igazi tokban... <#rinya><#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Kis okítás.A videók az 59-esek oldalán voltak linkelve egy HSZ-ben.
A magyar leírás is teljesen jó és használható!

Kombinált Állásszög (Angle Of Attack) és Terhelésmérõ mûszer (G meter).

Hosszabban kell tartani😊) vhogy rájöttem, nyomogattam össze vissza mindent. Nem ezt szoktam meg a sima Lock On-ból ott csak pöttyintett az ember és repült a rakéta. Vki szokott repülni a játék beépített multis részében?

Az "ugyanaz mint a gépágyú"-s duplázódásért bocsi, fáradt vagyok kicsit.
Az amcsiké release weapon (Space - jobbAlt), az oroszoké simán tûz gomb (space-ugyanaz, mint a gépágyú), ugyanaz mint a gépágyú, de szerintem az FC 2-ben hosszabban is kell nyomni mint a korábbi változatokban - engem ez tréfált meg az elsõ néhány alkalommal. Lehet, hogy ez lehet a gond.
Boconadi
ctrl + W, aztán akkor meg annyit lõsz el amennyid csak van. legalább is FC-ben igy vót.
Az a szitu, hogy már az alap lock on-ban is eltérõ gombal tüzeltek az amcsi és az orosz gépek. Nem vágom én se hogy miért, de meg kell keresned a másik gombot. A amcsi gépek tûzgombja asszem "Release Weapon" néven van bent a controls menüben, az oroszokéra már nem emlékszem.

Nekem olyan gondom van, hogy a FC2-ben a Mig-29S-el nem tudom ellõni a rakétát. Szépen befogom radarral stb és mikor villog a HUD-on a tûz felirat hiába nyomom a lõ gombot nem engedi el a rakétát. Kell elõtte nyomni vmi bill. kombinációt vagy ilyesmi?? Köszi a segítséget elõre is!

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

DummyBoy
Joy finomhangolás nálam is 😊 De ez csak az elsõ pár hónapban lényeges 😊

Ettõl eltekintve tényleg szép ... nem csak kontraszt, élesít is meg valahogy élethûbbé teszi ...

Most DCS alá próbálom belõni ... (A Lonci profilom még nicns kész ...)

Papa01
Mondjuk nálam megeshet, ha pl, elfelejtem betölteni a joy profilt az adott típushoz... de én elég szenilis vagyok...😊

LeonSilver
Mivel nem vagyok sem szemész sem pedig preparátor, így nem tudom és nem is érdekel, hogy milyen a szemed 😄 Lehet, hogy csak dobott rá egy kis kontrasztot de igazából ez sem érdekel.Ami érdekel az az, hogy szerintem jobban néz ki a lonci (eyecandy) és emiatt én használom.Egyébként pedig az sem hat meg, hogy alttab gyilkos lévén játék közben nem szoktam alttabozni.Miért is tenném?
Egy szó, mint száz - akinek tetszik használja, akinek meg nem az nem.

Dummy Te miért szoktál gém közben alttabozni?

macleody
Lehet, hogy rossz a szemem de én csak annyit látok, hogy dobott rá egy kis kontrasztot. És tényleg ALT+TAB gyilkos.
DummyBoy
Mûködik, csak kicsit sötét 😊

Viszont egy gond van ... ez az Alt+Tab gyilkos mod 😞