17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
( THX -> 59th_Reaper) -
#17104 Inkább ne, köszi!
"Ignorance is Bliss"
-
#17103 Fasza! -
wittman #17102 Találtam én is egy frankót!
Label nélkül is megy ez :)
Su-25A Frogfoot rácsapások -
wittman #17101 Király videók papa!
Aztán mikor repülünk már egyet? -
#17100 Nincs mit, örülök, hogy tetszik, nekem is egy barátom ajánlotta a figyelmembe. :) -
#17099 1000 köszönet érte, nagyon jó! :) -
#17098 "Aerial hooliganism in the blocks"
Ez nagyon tetszett -
#17097 Részletezzem, hogy miért butagság amit írsz? -
#17096 Tudom, de te pont ezért vagy a rajongóm!
-
#17095 Bocs, de iszonyatos butaságokat hordasz össze ebben a hozzászólásban. -
#17094 :D -
parasztbicska #17093 Olyan röviden válaszoltál hogy észre se vettem :). -
#17092 Szu-25-ös rajongóknak. :) -
#17091 Nem ezt kérdezte ;) Amit kérdezett arra már megkapta a választ. :P
Egyébként ha a küldetés eleve setétben indul, akkor nem kell kérni csak ha menetközben lesz setét, leszáll az ember egy kis brunyálásra na akkor lehet kérni, hogy ugyan cseréljék már le a sisakcélzót. -
parasztbicska #17090 Először kell kérni a személyzettől, Rádió menü Ű(ha magyar billentyüd van)--> Maintenance F10--> Change Helmet ... F3--> Setup NVG F2 ha a a személyzet azt mondja hogy NVG installed akkor a H gombal tudod használni, a botkormány mögött van három potméter a baloldalival tudod a fényerőt álitni.
De ez csak a Black Sharkban müködik FC2-ben nem.
-
#17089 xy:\Eagle Dynamics\LockOn Flaming Cliffs 2\Doc\
Ott az összes gépé. -
#17088 H -
Micsu #17087 nyomtatóbarát billkiosztász fc2höz tudna valaki linkelni
thx -
#17086 ezt az éjjellátót hogy lehet bekapcsolni? -
#17085 Thx -
#17084 BS-hez van egy mod ami megszünteti a felhők baszakodását.Nekem fent van fc2-höz is, próbáld meg hátha..
NoCloudShadows.zip a neve (talán a lokkonfájlszról szedtem)
-
#17083 A szándék a fontos... -
#17082 Oki, kár, hogy nem tudtam segíteni! :) -
#17081 Az már annyin van... alap Ki is szúrnák a szememet a textúrák, ha nem. Azért köszi! -
#17080 Nálam az segített, ha a CCC-ben az AA-t és az AF-et 8x-ra állítottam. -
#17079 FC2-höz van NVG mod. Próbálta már valaki két videókártyával az FC2-őt?Van egyáltalán SLI támogatása? -
#17078 Ok, majdhogynem ugyanaz a profilunk, szóval lehet, hogy én is nekifutok az új drivernek...
Még várnék egy-két tapasztalatot azért előtte... Köszi a helpet! -
#17077 Win7 64b, ATi HD4870 1GB
A régi alatt az előző drivereket értem.Tehát tegnapig például a 10.7 volt fent. -
#17076 Milyen oprendszered van? A régi alatt mit értesz (nekem még 10.5 van)? -
#17075 Mindig a legújabbat használom, éppen tegnap frissítettem a driver (10.8).
Nem tudom mi lehet ez a vibrálás mert nekem nem tűnt fel a régivel sem és most sem. -
#17074 Hi Everybody!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy aki ATI kártyával nyomja a FC2-őt közületek, annak melyik ccc van feltelepítve és megvan e még a vibrálás a távoli hegyeknél? -
#17073 És ez sem igazán éjjellátó.A BS csak korlátozottan alkalmas iccakai bevetésre. -
parasztbicska #17072 Night vision csak a Black Sharkban van.
-
bgabor #17071 Amúgy akartam kérdezni:
Ebben vagy a BS-ben van végre éjjellátó berendezés?
Sehol se találtam nyomukat, pedig elég alap dolog. -
bgabor #17070 Igen, hát ez a már az USA-ban élőkre vonakozik. Attól még ott van a többmillió más játékos, akik nem az államokban laknak, tehát nem jönnek szóba potenciális amerikai katonaként. Szép tőlük hogy ennek ellenére mi is játszhatunk vele. -
#17069 ÚÚÚ...Mekkora királyság volt az ELITE!Ahogy mondtuk E L I T E:)Az X-Beyond the frontier volt asszem' ilyesmi játék.Visszatérve a warez kérdésre,számomra érthetetlen,hogy miért nem maradtak a sima FC védelménél.Az már bevált.Tudtommal nem tudták feltörni.Így meg pont a fizető vendég van megcumiztatva. -
#17068 Nem kötelező, csak megemlítettem, hogy aki tényleg akar, az talál megfelelő helyet. Aki nem akar, az meg talál kifogást, hogy mi miért nem jó. Ez ilyen egyszerűen működik. -
#17067 Köszi a meghívást újfent, ma terveim szerint megyek végre!
-
#17066 "Az amerikai állampolgárság gyors ígéretével várja az egyszerű, úgynevezett nem bevándorló vízummal már az országban élőket az Egyesült Államok hadserege. A most induló kísérleti programba nyelveket tudókat, illetve egészségügyi területen bevethető katonákat toboroz.
A felsorolt 35 nyelv között mindössze négy európai szerepel: a magyar, a cseh, a lengyel és az orosz.Zöldkártyával rendelkezők eddig is jelentkezhettek amerikai katonának és sürgősséggel kaphattak állampolgárságot is. A tervezett újítás után azonban már a zöldkártyával nem rendelkező, de törvényesen 2 éve az Egyesült Államokban tartózkodók is csatlakozhatnak a fegyveres erőkhöz.
A Pentagon 19 olyan okmánytípust sorol fel, amelyikkel jelentkezni lehet a hadseregbe, ráadásul a felvetteknek nem kell kivárniuk szolgálati idejük végét, hanem már annak első napján kérelmezhetik az amerikai útlevelet."