Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ka-50
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem voltál valami alapos.. 😊
Tessék, ITT megvásárolhatod.
Egyébként letöltõsben bármikor megvetted eddig is.. Az FC2 is megvan Neked, nem? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha lenyomod és nyomva tartod az "i" gombot akkor :
- ha megnyomsz egy gombot kiírja a funkcióját az MFD-re anélkül, hogy a leírt esemény bekövetkezne
- a POV1 ( ami alul van ) fel / le kapcsolásával váltogatsz a profilok között, jobbra kattintással kiválasztod az adott profilt ( írja az MFD ), balra kattintással pedig törlöd az aktuális profilt ( persze nem fizikailag, csak nem lesz a program a joyban )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bocs hogy ebbe a fórumba irok joystikkal kapcsolatban de sehol nem találtam x52-es fórumot, itt már régebben sokat láttam hogy irtatok róla ezért talán akad aki segiteni tud.
The fallowing files did not self-register or unregister:
C:\Program Files(86)\Saitek\Software\SAI3dVIEWER.dll"
Es a profil manager progi mindenféle hibákat csinál. Próbáltam a Saitek oldaláról leszedni a 64 bites win7 drivert meg softwar-t, a diverrel nem is volt gond de a software miután lejött azt irta hogy a fájlt nem tudja kicsomagolni mert korrupt, leszedtem még egy párszor de ugyanaz a hiba volt, próbáltam más helyrõl letölteni de mindenhol a saitek oldalát linkelték be. Ha tudtok segiteni vagy egy linket adni ahol müködõ software van kérlek irjatok.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
illetve éppen megmozdítom a joy-t és máris mocorog a gép, szinte alig érek a joy-hoz és baromi nagyokat kileng a gép
Hiába állítom realistic-ra olyan érzésem van mint egy arcade játékban repülnék. Ennek ilyennek kell lennie?
Próbálta már valaki az FC2 Expanded Rearm Loadouts V1.2-t? Mert nálam nem mûködik valamiért.
How much were his price? Mennyi volt az ára??? <#vigyor2>#vigyor2><#awink>#awink>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A játék telepitési sorszámmal rendelkezik, azt telepítés elején kéri, onnan kezdve aktívált az-az nem kell külön ezzel bajlódni. Nem warez cucc. Dobozos, eléggé hivatalosnak tûnik. ( szerintem az is.) Több játékom is van Ukrajnából, ilyen az IL-2 1946, MW2, Battlefield Bad company2 .
Ja és egy érv mellette, az ár.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Erre valami agyas kifogás?
1x max 2x!Maradok az fc 2-nél!
Majd jönnek a módok és megoldódik minden!
Aki Ukrajnából hozatta a 2.0-t,pontosan honnan.Beregszász környékén lehet e valahol kapni?
Isten áldja a pogányokat!
Tegnap sikerült kipróbálnom, nagyon tetszik, fõleg, hogy már le tudok szállni az F-15-össel. De azért maradok a Black Sharknál 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Oké legyen 1mp várakozás lövés elõtt.Nagyon realisztikus.
De akkor legyen földi személyzet aki ha bekapok a szárnyra egy találatot azt a reptéren ha leszállok kijavítsa.Mert elfolyik az üzemanyag!Foltozzák be 20 perc alatt kivárom.Legalább nem kell újrakezdeni!
Ez egy játék,nem az élet!!!!!
Amennyiben nem osztod meg a modod, akkor f*sznak linkeled be?