Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Lock On Platinum - kérdések és válaszok.

www.pcpilot.hu

GaBika6
<#taps><#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Megerõsítem,+ MediaMarkt,szintén 3990...

Ka-50

Tesco 3990 FT... Nem nagyon hittem a szememnek de aztán haver megnyugtatott hogy õ is ott vette 😄
Papa01
Egy MÁSIK link.. 😊 Bocs a multipost-ért.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Szia!
Nem voltál valami alapos.. 😊
Tessék, ITT megvásárolhatod.

Egyébként letöltõsben bármikor megvetted eddig is.. Az FC2 is megvan Neked, nem? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

sziasztok. Letoltottem a nettrol a Black Shark jatekot.Ok minden ,de amikor inditom kiirja Black Shark activation....ker valami serial numbert ....itt elakadtam , a jatek az 1.0 verzio. Segitsegeteket kernem van remeny valahogy elinduljon , tud tobbet valaki ? 2 eve keresem az eredeti jatekot de itt nallunk semmi esely. Koszonom a vallaszokat
LeonSilver
Teljesen jól használható ez a funkciója az x52-nek.
Ha lenyomod és nyomva tartod az "i" gombot akkor :

- ha megnyomsz egy gombot kiírja a funkcióját az MFD-re anélkül, hogy a leírt esemény bekövetkezne

- a POV1 ( ami alul van ) fel / le kapcsolásával váltogatsz a profilok között, jobbra kattintással kiválasztod az adott profilt ( írja az MFD ), balra kattintással pedig törlöd az aktuális profilt ( persze nem fizikailag, csak nem lesz a program a joyban )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A túl hosszú név miatt akadt ki, az ékezetes nevekkel úgy tünik nincs baja. Nekem jól jön ez a kijelzõ mert nagyon feledékeny vagyok, mig ezt a sok gombot meg kombinációt megjegyem biztos jópárszor ránézek majd. Kösz a segítséget.

macleody
Valami olyasmit olvastam, hogy ne legyenek benne ékezetek meg ne legyen túl hosszú a név amit ki akarsz íratni a kijelzõn. Viszont sok értelmét nem látom, nem szoktam figyelni repülés közben mit ír ki.
Akadt még egy gondom, próbáltam én is beállitani egy két gombot, sikerült is és azt is beállitottam hogy az mfd kiirja hogy éppen mire jó a megnyomot gomb, egy darabig nincs semmi gond de egy idõ után bent marad egy gomb neve az mfd-n hiába elengedem, hiába nyomok mást csak ugyanazt irja, ez mitõl lehet és van rá valami megoldás?
Bocs hogy ebbe a fórumba irok joystikkal kapcsolatban de sehol nem találtam x52-es fórumot, itt már régebben sokat láttam hogy irtatok róla ezért talán akad aki segiteni tud.

Azt elfelejtettem irni hogy FC2-hez kéne.

Kösz a segitséget, idõközben én is találtam egy linket amirõl le tudtam szedni, de most meg egy másik gondom lett, nem fogadja el a .dat kiterjesztésü profilokat csak a .pr0 tipúsut. Most ezt keresek már egy ideje de eddig semmi, esetleg ha valaki tud egy linket ahonnan letölthetõ kérem irja meg. Ha van olyan aminél be van állitva hogy a kijelzõn kiirja meik gomb mit csinál az volna a legjobb. Köszönöm.

Sziasztok, ma lettem boldog tulajdonosa egy Saitek X52-nek, de sajnos a progijával van egy kis gond a cd-n csak xp és xp-64 driver meg software volt én meg 64-bites win7-et használok. A cd-rõl próbáltam telepiteni de a következõ hibaüzenetet kaptam:
The fallowing files did not self-register or unregister:
C:\Program Files(86)\Saitek\Software\SAI3dVIEWER.dll"
Es a profil manager progi mindenféle hibákat csinál. Próbáltam a Saitek oldaláról leszedni a 64 bites win7 drivert meg softwar-t, a diverrel nem is volt gond de a software miután lejött azt irta hogy a fájlt nem tudja kicsomagolni mert korrupt, leszedtem még egy párszor de ugyanaz a hiba volt, próbáltam más helyrõl letölteni de mindenhol a saitek oldalát linkelték be. Ha tudtok segiteni vagy egy linket adni ahol müködõ software van kérlek irjatok.

LeonSilver
Nem beszélve arról, hogy az A-10 feladatából adódóan kitûnõ manõverezõ képességekkel rendelkezik.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát azt azé sztem lehet állítani ....
arra gondolok, hogy egy A-10-essel ugy orsózok mint egy mûrepülõ géppel.
illetve éppen megmozdítom a joy-t és máris mocorog a gép, szinte alig érek a joy-hoz és baromi nagyokat kileng a gép
macleody
Nem tudom, pontosan mire gondolsz? Bár én pár napja játszok csak az FC2-vel, és nem próbáltam arcade módban.
FC2-ben nálatok is nagyon gyatra az irányitás?
Hiába állítom realistic-ra olyan érzésem van mint egy arcade játékban repülnék. Ennek ilyennek kell lennie?
macleody
Sziasztok.
Próbálta már valaki az FC2 Expanded Rearm Loadouts V1.2-t? Mert nálam nem mûködik valamiért.
TG Gida
Köszi!Nem tudod valahogy kideríteni a bolt nevét,címét?

Isten áldja a pogányokat!

GaBika6
Most akkor had kérdezzem meg, hogy сколько было его ценой?
How much were his price? Mennyi volt az ára??? <#vigyor2><#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Jéé! Kihalt a topic.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

..

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Hali! Én hozattam Ukrajnából. Ungváron a belvárosban valami számtech. boltban vette a haver srác. megoldódott az angol menü kérdése is a korábban valaki által itt leírt módon. Azonban a multiplayer inditó ikonját kissé meg kellett buherálni, ahhoz, hogy elinduljon. Ez valószínûleg a win7 x64 miatt van, ami nem kimondottan kultiválja a kötegelt .bat fájlt. De ez is megoldódott.
A játék telepitési sorszámmal rendelkezik, azt telepítés elején kéri, onnan kezdve aktívált az-az nem kell külön ezzel bajlódni. Nem warez cucc. Dobozos, eléggé hivatalosnak tûnik. ( szerintem az is.) Több játékom is van Ukrajnából, ilyen az IL-2 1946, MW2, Battlefield Bad company2 .
Ja és egy érv mellette, az ár.

Reaper
Látod, amióta Lipótmezõt bezárták...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Akkor én bocs 😉
Nem okoskodni jöttem, csak mivel nekem müködött reg mentés gondoltam megirom hogy hátha másnak is müködik mielõtt elpazarol egy aktiválást, a végét poénnak szántam.

Siluro
Minden rehabost ide deportáltak? 😄😄

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Sharks
Angol dobozos nehezen, mert még nem adták ki...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Molnibalage
Dobozos FC2.0 és angol? Ha tényleg nem kell, akkor én megvenném.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Krisztián te nagyon ügyes vagy .....azt nem tudom hogy minek jarsz akkor ide?
Sharks
Ha gyorsabban mész, akkor ne csodálkozz, ha gyorsabban mennek feléd a rakéták <#vigyor5> A beszéd meg azért gyorsabb biztos, mert a földi irányítás aggódik érted és az izgalom hatására gyorsabban dumálnak...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Biztos rossz a gépem!!
A 16417-es re valaki?
Erre valami agyas kifogás?
Hy!Jó lesz a game az biztos!
1x max 2x!Maradok az fc 2-nél!
Majd jönnek a módok és megoldódik minden!
TG Gida
Hoppá!Lemaradt egy kérdõjel.<#szomoru1>

TG Gida
Hali!
Aki Ukrajnából hozatta a 2.0-t,pontosan honnan.Beregszász környékén lehet e valahol kapni?

Én is most cseréltem 32-bites Win7-et 64-bitesre Win7-re, szintém a ram miatt de nekem elfogadta a 32-bites registry mentést. Ez akkor most azt jelenti hogy az én FC2-esem hibás lenne <#hehe>?

Sharks
<#vigyor5> tessék, megoldottam minden problémádat <#banplz> bár a földi személyzet tényleg jó lenne, mármint látható formában, de azért azt ne várjuk már el szegényektõl, hogy 20 perc alatt javítsák a gépet, amit szitává lövettünk... <#taps>

macleody
Játsz a H.A.W.X-val 😊
Tegnap sikerült kipróbálnom, nagyon tetszik, fõleg, hogy már le tudok szállni az F-15-össel. De azért maradok a Black Sharknál 😊
Bucser
Ez egy szimulátor.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Van még ebbõl az anyagból? <#ticking>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Hy!Na odanézz!Van itt élet!
Oké legyen 1mp várakozás lövés elõtt.Nagyon realisztikus.
De akkor legyen földi személyzet aki ha bekapok a szárnyra egy találatot azt a reptéren ha leszállok kijavítsa.Mert elfolyik az üzemanyag!Foltozzák be 20 perc alatt kivárom.Legalább nem kell újrakezdeni!
Ez egy játék,nem az élet!!!!!
LeonSilver
Valamit elég erõteljesen félreértettél.

Reaper
Kedves Hungaro!

Amennyiben nem osztod meg a modod, akkor f*sznak linkeled be?

Reaper
Az eddig leírtak alapján talán jobb is lenne, ha továbbadnád valakinek...

Biztosan valamit nem jól csináltok 😊 Ezt nem lehet megbánni hogy megvettétek. Sztem inkább csinálunk majd vmi közös reppenést (+TS) és ott lehet majd okosakat kérdezni. Aztán más lesz a vélemény biztosan..
LeonSilver
"Már bánom,hogy megvettem!"

Egyetértünk 😄