17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Solt #16784 Akkor jól emlékeztem! ;)
Szóval hekhubá, én Bucsert javaslom... :D -
#16783 crka 100 180 centi mellé:) -
Solt #16782 Te hány kiló is vagy? :D -
#16781 Megpróbálok majd jobbakat is csinálni.
Ebben a szokásos hajnali fényben még elég meseszerűek a textúrák. De talán a Mig-23-as képen már azért látszik, hogy a LockOk4Ever végre normális texturákat használ a felszínre.
-
#16780 Én is most kaptam kedvet, hogy megmutassam hova jutottam el a LockOn 1.02 tweakeléssel, csináltam is screenshotokat, de amit a progi lekapott az vérgagyi lett, egyszerűen eltüntek a színek. Majd megpróbálom nem jpg-be menteni, hátha jobb lesz.
Szóval már kezdtem feladni, hogy normális grafikai beállításokkal (egy kis fa+egy kis épület) is élvezhető sebességet hozok ki. A dolog azért volt furcsa, mert sem a CPU, sem a GPU nem dolgozott 100%-ban, még is pl. a Szu-27 kampány első küldetésénél a felszálló pályán 15 fps volt a max, és sehogy nem tudtam ezt feltornászni.
Na mindegy, elkezdtem böngészni az oldalakat MOD-ok, meg szkinek iránt. Gondoltam, hogy ha már a sebességgel nem tudok semmit sem kezdeni, akkor legalább nézzen ki jól.
Szóval a sztenderd lockonfiles.com oldal mellett a http://www.virtual-jabog32.de, meg más oldalakra is átnéztem.
Kedvenc kiegészítőm a LockOn4Ever5.0. Ez végre túllép a progi azon hiányosságán, hogy amellett hogy a készítők a gépeket, a járműveket, akármit, a maximumig políroznak, még is a környezet a mai napig nem változott szinte semmit, úgy néz ki mintha 4. osztályos Ádika csinálta volna a gombfestéklyével a kifestőkönyvében. Ezért nem is tudtam soxor komolyan venni ezt a nagyon jó kis progit. Na szóval ebben a kiegben, viszont a felszíni textúrákat lecserélték fényképekre!
Aztán volt még 1-2 kieg, meg tweak. A sok próbálgatás végén úgy össze-LOMAN-oztam, konfiguráltam a progit, hogy szinte minden hang eltünt, meg túl gyors sem volt.
Hát akkor már új video driver felrak, meg az egész LOMAC-ot újratelepítettem, ésszel felraktam a modokat is.
Kiba faxán nézett ki és ráadásul most már tényleg jöttek azok az fps gyorsulások is, amit ígértek. És végre valahára a nevezetes Szu-27 első küldinél nem 15 fps-sel ácsorgok a pálya végén (gyorsítás felszállás közben 11!), hanem felment végre 20-ra és így már jáccható is ez a map is!
Szal ma hajnalban jelképesen pezsgőt bontottam!
(Jönnek majd a képek is:) -
carlosfly #16776 Szerintem az egy rakat bomba kishelyre ledobva... -
#16772 Biztos szólt az első gép.
"Lenne egy kívánságom, lessed meg a szivárgásom!" :) -
#16769 -
#16768 Mindegy.Majd Siluro kolléga takarít egyet. -
parasztbicska #16763 Itt jobban látszik. -
parasztbicska #16762 Pár napja a neten játszottam és az eggyik reptérnél egy nagy robbanás nyomát láttam, mi tud ekkorát robbanni? én akármit használtam ekkora robbanásnyomot semmi sem hagyot.
[IMG][/IMG] -
#16761 Lemented mint Track, aztán mikor visszanézed akkor Fraps vagy Playclaw :) -
#16760 Ha már itt tartunk, azt nem tudja valaki, hogy videót normális AVI-ba, hogyan lehet létrehozni a game-ben? Ez az ogv fájl, amibe ő csinálja ugyanis nem sok mindenre jó! -
#16759 Mi álltalában teleszemeteljük vele a ROF topikot, szóval szerintem itt sem lenne belőle gond :) -
#16758 Nagyot néz majd a kolléga, ha majd fellép a www.direct2drive.com-ra... -
Hát, véletlen url-ként szúrtam be e helyett, de így, akinek van kedve, végig tudja nézni a többit is :D -
#16756 A múltkor írtam sg-nek egy olyan topic létrehozásával kapcsolatban, ahol a repülő szimulátor játékokban (FC2, Falcon, FSX, BS... stb.) készült saját fotókat lehetne megosztani kedvcsináló jelleggel. Azóta sem érkezett válasz. Ennek ellenére jó lenne egymás fotóit is nézegetni szerintem. Ezért kezdésnek itt van pár tőlem:
Mig-29-es kötelék Maykop közelében
Szintén
Leszállás 1
Leszállás 2
F-15 intim pillanatok :D
Kívülről -
Caterpillar #16755 Őőő nekem az lenne a kérdésem, hogy a végén a főellenséget hogyan kell kinyírni? Hiába szedem fel a medipackeket nem találok elég lőszert a fegyóhoz... :( -
hekhubá #16754 Köszi -
#16753 De ...
Ott van a www.lockon.co.uk, vagy a www.direct2drive.com, ha onnan leszeded akkor működni fog ... De tuti van még pár ilyen oldal!
-
#16752 Nem.Vedd meg vagy ne játssz vele.Egyébként pedig vess egy pillantást a banner alsó részére és ehhez tartsd magad. -
Caterpillar #16750 Vedd meg és nem fogja kiírni! BANHTXVMBYE! -
#16747 thx -
#16746 Korábban már leírtam azt hiszem 1x, de akkor itt van újra:
view.lua-ba átírni a sort:
"UseDefaultSnapViews = true"-ról
"UseDefaultSnapViews = false"-ra.
Elindítani a kívánt repülővel a játékot és beállítjuk a kedvenc nézetet, majd RAlt+Num0-át nyomunk, utána RAlt+Num5-t és kész. -
#16745 Most látom, hogy sima bill parancsokat lehet csak ezzel vezérelni a shift F11-nek felel meg ez a dolog, de még azt sem próbáltam. Na mindjárt megyek haza.
Köszi a tweak guide-ot, majd ha hazaérek megnézem. Közben megtaláltam a választ arra, hogy a graphics.cfg objektekre vonatkozó paramétereinek változtatásával miért nem kapunk egyértelmű eredményt.
Hát ezért, mert a scenery fájlokat részletesen kell módosítani!!!
A High detailos scenery fájl txt-be történő átkonvertálása pedig valami 30 000 oldalas doksinak felel meg!!!
Hát azzal még Montekrisztó is el lenne egy darabig!
-
#16744 Üdv!
Az ilyesmit menüből is ki tudod kapcsolni, de szvsz (Meg ahogy olvastam) a "Civilian Traffic" nem okoz komolyabb FPS csökkenést.
Melyik FC van meg neked? Ha FC2 (Bár lehet a sima FC-nél is jó ...) akkor meg lehet próbálni Frazer Black Shark Tweak Guide-ját.
Nálam mind FC2 mind BS alatt segített :)
Black Shark Tweak Guide Alpha
LUA fileok szerkesztéséhez még egy infó: Érdemes valami normális editort használni (Notepad++ pl.) mert a win-es notepad meg wordpad bekavarhat ... -
#16743 De jó, hogy szóba kerültek ezek a lua fájlok! Hogy lehet őket szerkeszteni?
Gyorsítani akarok a grafikán és arra jutottam, hogy a városok felett gyakorlatilag a vonatok és az autók okozhatják at egyik legnagyobb lassulást fps-ben, és úgy olvasom, hogy van olyan lua parancs, vagy szkript, amivel a vonatokat/autókat ki lehet kapcsolni.
Csak azért, mert tegnap azzal szórakoztam, hogy röpködtem a pusztában és ahol a legnagyobb visszaesés volt, ott megállítottam a progit és körülnéztem. Pl meg kellett állnom egy kisebb település felett, mert úgy visszaesett az fps, mint egy nagyobb város fölött. Látok néhány házat, valami kisebb erdőt, meg ilyesmit. Közelebbről megnézem az erdőt, hát ott egy vasútállomás, a pálya közepén meg ott dekkol egy utánpótlás szerelvény rajta egy tucat BMP, meg teherautó, meg ami kell.
Kicsit ledöbbentem, mert bizony rendesen ki van dolgozva minden ebben a játékban! Csak azt nem értem, hogy a készítők, hogy gondolhatták, hogy nem 2003-ban,hanem hogy valaha is lesz olyan erőmű, amin EZ elfutna rendesen!?
Na mindegy, közben látok ilyet, hogy LuaExportBeforeNextFrame funkció, amibe be lehet írni talán egy parancsot, LoSetCommand(X), ahol az X kódokkal különböző dolgokat lehet beállítani.
348 pl autók vonatok kapcsolgatása.
Próbálta már ezt valaki?
LINK -
#16742 Ha már itt tartunk, azt nem tudod, hogy a center kamera nézetét hogy lehet átállítani? Én mindig kicsit lejjebb szeretném állítani és főleg akkor zavaró, mikor visszaugrik egy másik nézetről és még lefele kell kicsit nyomni. -
#16741 Köszi! Super -
#16740 A Config/View/Server.lua fájlban keresd meg ezt a sort : CameraTerrainRestriction = ide true-t kell írni és nem lát be a talaj alá a kamera.
-
#16739 Hát, nálam ez nincs, hogy belassul. Egyébként a szuszogós nem rossz ötlet, csak nekem az összes többi hangnak is (mivel az a mod több hangot is átvarázsol) rombolta a minőségét. Most tettem fel komolyabb modelezést... igazából a pilóta kicsit gagyibbnak tűnik benne, meg külső kamera be tud menni a felszín alá, de ezektől az apró kellemetlenségektől eltekintve iszonyat jóóóóóóó!!! Gyönyörűen ki van dolgozva benne cockpit, hangok, fáklya, skinek... ill. repülési tulajdonság is mint ha picit élethűbb lenne. Mivel a fél napot átrepültem, már pihizni akartam, de ennek hatására még ráhúztam egy jó pár órát... most is csak a net szakadt meg . -
#16738 Az a legnagyobb kibaszkurálás FC2-ben, hogy ha adod ill. csökkented a "gázt" változik a CockpitSystems.wav lejátszásának a gyorsasága.Van egy régi ilyen hangom amit az FC1-ben használtam.Azt csíptem benne, hogy a háttérben megy a rádiózás és igaz angolul ( kicsit fura az orosz gépben ) de én nagyon kedveltem.Na.Ezt beraktam FC2-be is és ez lett az eredménye ( a videó minősége direkt szar mert itt most nem az a lényeg).
A mostaninál is lehet hallani, hogy ha tolja neki az ember akkor szaporábban szuszog szerencsétlen :D
-
#16737 Nice... Bár meg kell jegyezni, hogy kicsit szuszogtál közben . Nekem is fent volt rövid ideig ez a sound, de van jobb minőségű, ez a folyamatos szuszogás annyira nem jött be! Elég ha akkor akar megfulladni, mikor nagy G-t kap. -
#16736 Flaming Cliffs helyett Flaming Engine :)
Azé' egy első defektel sikerült letenni.
-
#16735 Tökéletes!!!Köszönjük szépen ;)
(a T-ről valóban nem kering "sok" kép a neten) -
Zair #16734 Leon, ahogy ígértem:
(Remélem tetszik, nemigen találtam jobb felbontású képet-így a gamából kellett kiszerkesztenem)
Innen tudjátok letölteni. -
Solt #16733 Ámen!
@Leon: ;) -
#16732 Ja.Összekeveredtem :D Migembernek van a 4670. -
moho #16731 Hát srácok..... winxp32 le....win7 64bit fel.... minden faszán megy... :) -
Solt #16730 Ennyi... :)
@HungaroJET: Elméletig ez ül, de gyakorlatilag ez a jelenség úgy néz ki rácáfol erre! :) Ráadásul szerintem moho FC1-ről beszél...
@Leon: moho-nak 5770-s vga-ja van... ;)