Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HungaroJET
Basszus, mindjárt felvágom az ereim 😊
Most töröltem le véletlenül a mûködõ, bombázóképes F-15C profilt.
Mindent ahogy kell 😞 Holnap újrakezdem a mókolás, mára elment a kedvem.
Gyári F-15 fülkéhez: minden A/A radar funkció mûködött, A/G módban pedig volt minden: Bomb Fall Line, CCIP Pipper, TDC, CCRP marker.
Szórtam a bombát rendesen 😊
F-15 fanok kezdhettek izgulni😄
Hab a Tortán: AIM-9X is mûxik.
Addig is nem tudna valaki linkelni egy "JÓ" F-15C billentyûzet profilt, ha lehet X-52 Profillal együtt ?
Options> F-15> SAVE PROFILE AS> "mentés".lua
Ha minden kötél szakad bemásolom a gyárit, de az nagyon mezei 😞

HAVE A BANDIT DAY !

DonZorro
Apropó. Esetleg valamelyik profi grafikus kolléga, csinálna egy király DVD borítót a "letöltött" játékosoknak??? <#confused><#conf>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro
<#hehe>

TG Gida
Most már csak az kéne,hogy erõsödjön a forint.

Isten áldja a pogányokat!

Molnibalage
Flyonline oldalon keresztül vajon lehet?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok!

Az új FC2-ben kijavították már a modern videókártyáknál fellépõ árnyék bugot?
DonZorro

a probléma még mindig megvan 😊 FC2
pl szu25-el repülök campaign-t és nem tudok waypointok közt váltani
a ctrl L és a hajtómû inditûsûn kivül SHFT HOME asszem kell még bekapcsolni valami kezdetben? mert nem tudok váltogatni, sõt az a kis kijelzõ ami a wypointok közti távolságot mutatná folyton 0-át mutat, ugyanez van a-10-nél, másnál nincs ez?
Sharks
Ha nem tolják el 20x-a is...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

DonZorro

Ez engem is érdekelne... ( én nem találtam semmit 😞 )

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Dobozos FC2.0-rõl van valami új hír?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hmm, a nem T-s szu25-nél meg tudtam váltogatni, a kérdés semmis...
nem tudjátok véletlenül, hogy fc2-ben, hogy a francba lehet waypointok közt váltani? az alappal nem megy. vagy joy gombra rakom vagy más bill gombra nem megy. eddig csak szu25T-nél néztem, de nav módban (1) a hud jobb alsó felében van egy szám, ha jól tudom annak kell lennie de nem vált soha.
LeonSilver
A kérdésben benne a válasz.Talán keresd fel a sztárforsz oldalát és szedd le a w7 komp. drivert.Nagyjából ennyi a feladat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sharks
Eredeti a játékod?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sziasztok!
Mi kell hozzá hogy a Flaming cliffs (mármint a 1.12 v) elinduljon win7 alatt? Folyton kidobál vm starforce -al kapcsolatos kompatibilitási problémát.
LeonSilver
Na de a marker lassabban mozog a nagyobb felbontáson 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

HungaroJET
Hát ja. Mindenféle nagylátószög zabálja az FPS-t, de én többnyire csak a 23-as zoomot használom, ha az 5-össel kell/lehet befogni valamit, akkor az vagy gyorsan eltûnik mindjárt a gép alatt, vagy gyorsan le fog szedni 😊 Fõleg a javított földi (realisztikus) agyak után 😄
Szóval az alap zoom egyébként is érdektelen volt.

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Pedig olyan fasza amúgy az FC2 szerintem.Mondjuk ettõl nem lesz rosszabb vagy mittudom én, csak kicsit bosszant.

na iszok egy kávét, mert ezt egy kicsit túlfogalmaztam... 😊
Sajnos részben igazad van.

A zoom-on is basztak valamit, mert ahogy írtad ez volt: alap - 5x - 23x,

A mostani az alap zoom nélküli beállítást lõtte ki. Maradt helyette az 5x-ös, amit nem ír ki, meg maradt a 23x-os, csak most már nem írja ki a nagyítás mértékét.
Sanyo
Csak sikerült elszúrnom:

DCS: A-10C Warthog az E3 kiállításon

www.pcpilot.hu

LeonSilver
A nagyítással is van valami szar mert a peccs elõtt van ugye alap - 5x - 23x.
A peccs otán meg alap és még valami, hogy mi azt nem lehet tudni mert baszik kiírni a junoszty.

Szóval, jeleztük az ED-nek ezt a patch áldásos hatását a Shkval-ra screenshoot-ot is csatoltunk, de basztak válaszolni, már több mint egy hónapja jeleztük a hibát. Su-25T-vel kb 6-7km között volt látható a Shkval-on pl. egy harckocsi. Akkor kísérleteztem a megoldással, de még nem volt meg a teljes eredmény, mert ha a fogparam2 érték mindhárom file-ban 0 volt, akkor kurva messzirõl látszódott minden a Shkval-on, de párajelenség nem volt. Szóval így lett a 0.8-as érték, amivel kb. 28km-rõl már egész jól látszódnak a célpontok, persze 1024-es Shkval felbontásban.

A FC2/Config mappában az alábbi file-okban kell a Fogparam2 értéket 0.8-ra állítani:

-graphics.cfg
-graphics_bs.cfg
-Servergraphics.cfg

Így már a pára is bõven látszik és Shkval sem lesz "vak".

Az integrity check a Servergraphics.cfg-ben lévõ értéket figyeli. Az 59th szerveren és VML szerveren ez a beállítás van, szóval ha van nyitott repülés lehet jönni ezerrel mindkét szerverre.

Viszont a külföldi szervereken nem alkalmazzák ezt, sajnos... pedig jeleztem nekik is, pl 4C-sek szerverén.

Reméljük ezt baromságot majd orvosolják vagy a Servergraphics.cfg nem fogják csekkoltatni...
macleody
Na igen, csak amelyik szerveren ez nincs átírva, oda nem tudsz belépni.
DummyBoy
Ja értem!

Valamelyik "fogparam" értéket kell átírni ... Asszem a FogParam2-t 0,8-ra és az megoldja ezt a gondot ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Mûködni mûködik, már ha azt mûködésnek lehet nevezni amit csinál.
Mivel volt "némi" FPS csökkenés ha a TV be volt kapcsolva és lakott terület is megjelent rajta ezért valami csináltak vele ami fasza is lenne ha a célzást nem baszták volna el.Ha egy célpont a lakott hely környékén van akkor kurva nehéz befogni illetve csak közelrõl lehet.Az épületek meg olyan áttetszõek lettek.Valahol az 59-esek oldalán is írtak róla.

DummyBoy
Mi a gond a tévével? Legalább mûködik ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Én feltettem majd le is szedte.A junoszty például kurva szar a peccsel.

GaBika6
Milyen gondokról olvastál konkrétan??? <#papakacsint>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Hello, több helyen olvastam hogy vannak gondok a pach-el, érdemes feltenni vagy jobb ha nem? Vagy jelent már meg újabb pach amivel nincs gond?

TG Gida
Valószínû.

Isten áldja a pogányokat!

GaBika6
A-10A vs SA-15 TOR brutál szopacs lett. AGM-65D nem képes befogni, de TOR már szórja a raksikat. Ez bug vagy a valóságban is hasonló???

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
HyperLobby client fc 2.0-ra müxik???

Viszont a sima su-25-nél jó a jelzés ha rakétát lõnek rám!
Kösz!Király vagy 59th LeFty-vel együtt!Ki is próbáltam a "zavaró" dolgokat.
Mindjárt más a kampány játék menete!
Akkor végül is a cimborának is van ECM-je,meg IR-JAM-ja,és azért szedték mindig le mert nem volt bekapcsolva....
<#fejvakaras>
Ja ja most nézem ott is van a rádiónál ECM on...!
Kösz!Hy!
LeonSilver
ECM podot csak az 1-es és a 11-es pilonra tudsz rakni, MPS-410 a neve.

ECM - jobb oldali panel

IR jammer - elõle, bal oldalon

A lézeres célmegjelölõ más tészta mint ezek a zavarók, akármeddig bekapcsolva maradhat csak értelme nincs.

Ja és ha bekapcsolom ezeket akkor meddig lehet bekapcsolva hagyni?

Mert már az fc1.12-ben benyaltam a lézerrel!
Kösz!Ok ez lett volna a következõ kérdésem!
És melyik pod kell mert lehet a törzs alá is tenni meg a szélre is?
Hol látom ,hogy mûködik-e az ECM,IR-JAM?
Ebbe is beavathatnátok és már nyomom is a kampányt!
LeonSilver
ECM csak akkor mûködik ha teszel fel POD-ot.Ha van fent akkor "E"

Az IR jammer pedig E+Bal Shift ( itt nem kell feltenni semmit )

És olyan nincs,hogy ha bemértek akkor sípol valami ami jelzi,hogy rámlöttek rakétával!
Valamikor sípol,akkor el is tudom kerülni a becsapódást,de volt úgy támadás után elfordultam mentem a domb mögé...persze belsõ nézetben és...bumm...mi volt ez???????És már égek is!
Kösz!Az IR JAM-ot hol kapcsolom?Meg az ECM-et?Az FC2-ben.Mert én eddig így kinlódtam végig a kampányt,hogy nem használtam ezeket!

A veszélyes helyekre meg persze jön a cimbora, de ráküldöm az air defensre azt bumm....maradtam egyedûl.
Nincs ezzel semmi baj, õket erre találták ki, hogy neked ne legyen jó 😊

A baj nálad vlószínûleg a taktikával van. Ahol elõfordulhat ilyesmi, oda kétféle képpen megyünk: Vagy magasan, 4km felett és akkor veszélytelenek rád, vagy alacsonyan, gyorsan, és csak egyszer. Elõbbi, ha sok célt támadsz, utóbbi, ha csak egyet, mert akkor egy áthúzásból megoldod. Alacsonynál Shiift+Q-val csalidobálás, illetve IR JAM KÖTELEZÕ.

A másik pedig, hogy veszélyes helyekre Szu-25T nem megy egyedül. Vagy egy másik, vagy 2db 25A az illendõ kíséret 😊

Remélem segítettem.
LeonSilver
Milyen zavaróra gondolsz ?
ECM van, IR jammer van, csali van.

Egyszerûen addig lehet játszani a su-25T repcsivel a játékkal míg nincs benne strela vagy valami más föld-levegõ rakétával ellátott egység!Vagy legalább lenne benne zavaró,vagy jelzés,hogy kilõttek rám egy rakétát!!!
Külsõ nézetbõl játszani egy szimulátort nem nagyon jó!
PhantomAss
írtam neked privátot a hardveraprón 😊

GOOBY, pls

Sziasztok, eladó Saitek X52 18.000,-
hibátlan

Sharks
Ez az interjú valami katasztrófa. Csodálom, hogy Matt Wagner nem hagyta ott a srácot 1 perc után a hülye kérdéseivel! Egyébként szerintem a platinumnak semmi értelme. Fillérekért beszerezhetõ az alapjáték, fõleg mire ezt kiadják...