Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most töröltem le véletlenül a mûködõ, bombázóképes F-15C profilt.
Mindent ahogy kell 😞 Holnap újrakezdem a mókolás, mára elment a kedvem.
Gyári F-15 fülkéhez: minden A/A radar funkció mûködött, A/G módban pedig volt minden: Bomb Fall Line, CCIP Pipper, TDC, CCRP marker.
Szórtam a bombát rendesen 😊
F-15 fanok kezdhettek izgulni😄
Hab a Tortán: AIM-9X is mûxik.
Addig is nem tudna valaki linkelni egy "JÓ" F-15C billentyûzet profilt, ha lehet X-52 Profillal együtt ?
Options> F-15> SAVE PROFILE AS> "mentés".lua
Ha minden kötél szakad bemásolom a gyárit, de az nagyon mezei 😞
HAVE A BANDIT DAY !
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az új FC2-ben kijavították már a modern videókártyáknál fellépõ árnyék bugot?
pl szu25-el repülök campaign-t és nem tudok waypointok közt váltani
a ctrl L és a hajtómû inditûsûn kivül SHFT HOME asszem kell még bekapcsolni valami kezdetben? mert nem tudok váltogatni, sõt az a kis kijelzõ ami a wypointok közti távolságot mutatná folyton 0-át mutat, ugyanez van a-10-nél, másnál nincs ez?
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Mi kell hozzá hogy a Flaming cliffs (mármint a 1.12 v) elinduljon win7 alatt? Folyton kidobál vm starforce -al kapcsolatos kompatibilitási problémát.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval az alap zoom egyébként is érdektelen volt.
HAVE A BANDIT DAY !
A zoom-on is basztak valamit, mert ahogy írtad ez volt: alap - 5x - 23x,
A mostani az alap zoom nélküli beállítást lõtte ki. Maradt helyette az 5x-ös, amit nem ír ki, meg maradt a 23x-os, csak most már nem írja ki a nagyítás mértékét.
www.pcpilot.hu
A peccs otán meg alap és még valami, hogy mi azt nem lehet tudni mert baszik kiírni a junoszty.
A FC2/Config mappában az alábbi file-okban kell a Fogparam2 értéket 0.8-ra állítani:
-graphics.cfg
-graphics_bs.cfg
-Servergraphics.cfg
Így már a pára is bõven látszik és Shkval sem lesz "vak".
Az integrity check a Servergraphics.cfg-ben lévõ értéket figyeli. Az 59th szerveren és VML szerveren ez a beállítás van, szóval ha van nyitott repülés lehet jönni ezerrel mindkét szerverre.
Viszont a külföldi szervereken nem alkalmazzák ezt, sajnos... pedig jeleztem nekik is, pl 4C-sek szerverén.
Reméljük ezt baromságot majd orvosolják vagy a Servergraphics.cfg nem fogják csekkoltatni...
Valamelyik "fogparam" értéket kell átírni ... Asszem a FogParam2-t 0,8-ra és az megoldja ezt a gondot ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mivel volt "némi" FPS csökkenés ha a TV be volt kapcsolva és lakott terület is megjelent rajta ezért valami csináltak vele ami fasza is lenne ha a célzást nem baszták volna el.Ha egy célpont a lakott hely környékén van akkor kurva nehéz befogni illetve csak közelrõl lehet.Az épületek meg olyan áttetszõek lettek.Valahol az 59-esek oldalán is írtak róla.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Mindjárt más a kampány játék menete!
Akkor végül is a cimborának is van ECM-je,meg IR-JAM-ja,és azért szedték mindig le mert nem volt bekapcsolva....
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ja ja most nézem ott is van a rádiónál ECM on...!
Kösz!Hy!
ECM - jobb oldali panel
IR jammer - elõle, bal oldalon
A lézeres célmegjelölõ más tészta mint ezek a zavarók, akármeddig bekapcsolva maradhat csak értelme nincs.
Mert már az fc1.12-ben benyaltam a lézerrel!
És melyik pod kell mert lehet a törzs alá is tenni meg a szélre is?
Hol látom ,hogy mûködik-e az ECM,IR-JAM?
Ebbe is beavathatnátok és már nyomom is a kampányt!
Az IR jammer pedig E+Bal Shift ( itt nem kell feltenni semmit )
Valamikor sípol,akkor el is tudom kerülni a becsapódást,de volt úgy támadás után elfordultam mentem a domb mögé...persze belsõ nézetben és...bumm...mi volt ez???????És már égek is!
A veszélyes helyekre meg persze jön a cimbora, de ráküldöm az air defensre azt bumm....maradtam egyedûl.
A baj nálad vlószínûleg a taktikával van. Ahol elõfordulhat ilyesmi, oda kétféle képpen megyünk: Vagy magasan, 4km felett és akkor veszélytelenek rád, vagy alacsonyan, gyorsan, és csak egyszer. Elõbbi, ha sok célt támadsz, utóbbi, ha csak egyet, mert akkor egy áthúzásból megoldod. Alacsonynál Shiift+Q-val csalidobálás, illetve IR JAM KÖTELEZÕ.
A másik pedig, hogy veszélyes helyekre Szu-25T nem megy egyedül. Vagy egy másik, vagy 2db 25A az illendõ kíséret 😊
Remélem segítettem.
ECM van, IR jammer van, csali van.
Külsõ nézetbõl játszani egy szimulátort nem nagyon jó!
hibátlan