Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4gb van a gépben de valami miatt csak 2gb-ot lát az xp (bios 4-et)
elképzelni nem tudom miért. biosban bekapcsoltam memory remap-ot, boot.ini-ben kipróbáltam a /3GB kapcsolót.
semmi
HungaroJET
Szerintem, egyre inkább memória igényes a progi. Pláne, ha a graf. kártyán is kevés a memória. Akkor iszonyat sokat írkál/töltöget a virtuális memóriába/ból, szóval a HDD miatt akad a game. Próbáld a memóriát növelni !

HAVE A BANDIT DAY !

Én megpróbálnám ablakban futatni a Lock On -t melette kinyitni a feladatkezelõt és nézni a cpu terheltséget. Ha beszaggat és a cpu grafikon megugrik akkor átváltani process nézetbe csökkenõbe rendezni cpu szerint és lesni melyik folyamat eszi meg a cpu idõt.. Ha megoldás akkor már csak ki kell iktatni a folyamatot. Nekem anno a McAfee csinált ilyet.
lepucoltam az oprendszert és a gyártó oldaláról raktam fel a legfrissebb drivert. tehát frissen telepitett OS van fent.

én is háttérben dolgozó progira gondoltam de kilõttem mindent amit lehet és akkor is.

Hna dolgozom még az ügyön
sure
Egy próbát szerintem megér a VSync bekapcsolása VGA driverbõl (ez nem engedi, hogy a monitorod frissítési frekvenciájánál nagyobb FPS legyen, viszont elõfordulhat, hogy "egyenletesebben" fog futni)

Jól lepucoltad az elõzõ VGA drivereket, és olyat raktál fel, ami támogatja rendesen az új karit? (nem bétát vagy moddoltat)

Amúgy amit leírsz, inkább úgy tûnik, mintha valami processz a háttérben néha beindulna (vírusirtó, tûzfal, messenger, torrent kliens, esetleg valami malware...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

OFF
Ez mind ok amit mondasz de én ugy gondolom ha cpu limites akkor azért van egy minimális fps ennek ellenére is. Azaz ha tegyük fel egy reptéren vagyok leesik mondjuk 15 fps -re ha eltávolodok és nincs semmi izzasztó a környéken akkor meg tegyük fel 35 fps, holott a vidkari tudná akár a folyamatos 35 fps-t de a cpu nem. De ez nem olyan. Hanem fõként mindig folyamatos csak néha megugrik mikor kerren egyet a vinyó. Másik példa - és ez OFF lesz. GTA, van, hogy 1 perc mulva leesik sztem 10fps-re van, hogy 3 perc után.
És most nagyon azon vagyok, hogy visszarakom a 3850-et és nem tudok rájönni mitõl lehet ez. Most utolsó elkeseredésemben a hdd-re gondolok de ennek baromi kevés esélye van, ha az sem akkor más ötletem nincs nekem sem csak a cpu/vga csatája.
LeonSilver
Nagyon leegyszerûsítve, CPU limit akkor áll fenn, amikor a CPU lassabban végzi el a képkockák fizikai és geometriai számításait, mint ahogy a VGA azokat meg tudja jeleníteni.Ez az állapot nem mindig és nem mindenhol áll fenn még egy játékon belül sem, ebbõl következik, hogy nem fix lesz az fps ahogyan gondolod hanem ugrálni fog.Ahol a vga vár a cpu-ra ott le fog esni ahol meg nem kell neki várni ott "megszalad".
Nálad bizony ahogyan Solt kolléga úr is írta elég gyengusz a cpu a vga kártyához, arról meg már ne is beszéljünk, hogy 4GB RAM-hoz kevés a 32bites oprendszer.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Egyébként a cpu limit nem az lenne, hogy fixen nem tud nagyonbb fps-el menni? Tehát mittomén max 35fps.
Valószínûleg cpu limit... ehhez a vga-hoz minimum egy E8400 dukálna...

Egyébként pedig ennyi ramhoz ehhez dukál a 64bites W7... tégy egy próbát! 😉

www.smart-bus.hu

f2d
Gõzöm sincs. Néha nálam is elõfordult, amióta tudom használni a 4GB RAM-ot, azóta csak egyszer fordult elõ, kiléptem a játékból, majd vissza és megszünt.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

de ez elég zavaró tud lenni
mi a szart lehet ezzel csinalni
azóta csinalja mióta kártyaecsere volt
f2d
Szerintem HDD, általában az a legszûkebb keresztmetszet, de a sok RAM-ot is komázza, én a 64 bit óta 4 Gigával tolom és jobb mint 2-vel. Már persze, ha a Lock On-t kérdezed.

sziaztok

tudom nem ide tartozik de ti legalább tapasztaltak vagytok és segitõkészek 😊
szóval megvettem az 5770-es kártyám és a következõt tapasztaltam, minden faszán fut gördülékenyen high-on 1680x1050-ben csak...
azt vettem észre mintha néha beszaggatna. vagyis nem beszaggat hanem olyan mintha a nagy gördülékeny játékmenet közben egy pillanatra meg-megröccenne a játék, és közben erõsen tölt a hdd.
6550-es procim van 4GB-al. kipróbáltam 2GB-al is hátha bezavar a 32bites xp-nek. hdd miatt lehet vagy cpu limit miatt?
f2d
Az tuti, mert nekem is 256 bites karim van (GTS250), de igen csak halványan muzsikál Lock On alatt.

Megoldottam a Joy problémát -> Feltettem inkább az FC2-t.<#vigyor1>

Itt nem annyira, mert itt inkább a proci számít. De máshol észre fogod venni... nem akarlak elkeseríteni, de ne biztos, hogy jó döntést hoztál...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ne az x1900GT-hez hasonlítsd és nyugodtan elhiheted, hogy a 128bites VGA kb. olyan mint a szarnak a pofon.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szaasztok pilóták!

Megvettem végül is a Radeon HD4670 1Gb 128bit videokarit, de nem lett lassú, sõt!!! Látványos sebesség és grafikus minõség javulás történt, a Zalman hûtés pedig csendes és nagyon hatásos lett!
Amúgy X1900GT 256Mb 256bit -et cseréltem le. Néhányan óvva intettek ettõl a vga-tól, de a drivernek is köszönhetõen nem érzõdik a 128bit.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

f2d
Sziasztok!

A napokban én is áttértem 64 bites op. rendszerre, és gondoltam, hogy kipróblom rajta a Lock On-t. Sajnos a joyt (Cyborg Evo Force) nem igazán kezeli, pedig a legújabb 64 bites driver-t töltöttem le hozzá. A gombok és a tengelyek mûködnek, de se pedál, se gázkar. Esetleg valakinek valami ötlete?

hooah
Már megvan a kalibrálás 😄

Leon, persze, "közkívánatra" akkor gyártok egy olyat is, gondoltam, hogy a Szuhoj népszerûbb lesz, viszont találtam a neten ezt az A-10-es fotót nagyon nagy felbontásban és nagyon megtetszett, ezért is készült az elsõ változat az amerikai tankvadásszal.

Akkor nincs más hátra, mint keresnem kell egy nagy felbontású Szu-25T képet vagy vallpépert:-)))))
hooah
Valaki el tudná mondani, hogy kell windows7 alatt kalibrálni a joy-t?

repvez
mert az alapjáték az UBIsoft tulajdona és igy az ö engedélye kéne hozzá hogy hivatalos legyen a kiegészitö
PhantomAss
de miért unofficial?

GOOBY, pls

LeonSilver
Qrvajó lett !!!! Esetleg SU-25T ??????? <#integet2>

Ez 100% Home made :-) Adobe Indesign CS5 és Photoshop CS5 kombinációjával készült. Kicsit Black Shark-os a design a sárga miatt - de legalább élénk, egész vidám.

Gida, igen, terveztem, meg szeretnék esetleg F-15-öset is, ahogy lesz idõm meg hangulatom neki is állok. Egyébként örülök, hogy tetszik!
Molnibalage
Ezt te csináltad és nem az ED?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

TG Gida
Nagyon jó!Lesz Szu-25 verzió is?

Isten áldja a pogányokat!

Helló srácok, múltkor mintha valaki hiányolt volna effélét.

Ma este applikáltam, remélem tetszik majd mindenkinek. Szerettem volna jobb felbontást, így sikerült-ilyen képeket, logókat találtam hozzá.

Szóval enjoy, ja, és a nagyobb felbontású 300 dpi-s változatot innen tudjátok letölteni.

Flaming Cliffs 2 Cover
DummyBoy
Ha csak Win reinstall van, akkor elõtte deaktiválni kell csak, az plusz lehetõségeket ad, viszont ha megint úgy változik a géped valamelyik komponense, vagy az összes, akkor asszem lehet kérni új kulcsot, ha tudod igazolni a vásárlást ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

hooah
Huh már megvan a megoldás, a win tûzfal blokkolta, már majdnem a falat kapartam, azért köszike.
Egyébként észrevettem ,hogy már csak 1 lehetõségem van ezt eljátszani, azt írja a starforce, és ha azt is eljátszom mi lessz úgyértem mit lehet csinálni akkor?

hooah
én azt nem értem, hogy miért nem települ fel a lockival

DummyBoy
Gép Restart volt?

hooah
közben rájöttem, hogy kéne updatelni, de akkor meg kiírja, hogy not installed

hooah
és azt hogy kell frissíteni?

hooah
igen win 7 32 bit

DummyBoy
Win 7 64 bit? Mert ahhoz frissíteni kell a StarForce-ot asszem! Lehet hogy a 32-eshez is ...

hooah
Sziasztok, valaki el tudná mondani, hogy mit tegyek mert történ ugyanis velem, hogy új rendszert raktam fel (mindenben más mint az elõzõ), és mikor elindítanám a Lock On-t (1.12-t) az az aktiválós izé csak egy 'yes' meg egy 'no" opciós ablakot ad be valami információs gombal, amire kattintva vizsgálja a rendszert, aztán back után ugyan csak yes-no. Nem tudom beírni az eredti serial-t és aktivationt sehova. <#schmoll2><#rinya>

DummyBoy
Köszönöm 😊

A második képen a pöttyös-hullámos izé, az 3M ipari tépõzár 😊 Annak a másik fele a füles oldalán van, és amikor kell akkor felpattintom 😊

De szerintem sima tépõzár is jó lehet ...

Valahogy így:

Idézek Dummy -tól:

"... Nekem a fejhallgatómra van ráapplikálva, a nagy arcom nem takarja ki 😊 ...."
Molnibalage
Ezt hogyan teszed a fejedre?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DummyBoy
Ok, annál érdemes a két szárat egyforma hosszúra csinálni, mert úgy az FT nem kavarodik be vele ... (Az alsó hosszabb szár és a felsõ rövid egy síkban lesznek ... ezt a TIR lekezeli, sajna FT nem ...) és érdemes úgy megcsinálni, hogy ne legyenek egy síkban a ledek, akkor fel és lefelé mozgáskor kisebb az esélye hogy kitakarják egymást!

A hosszabbik szár kb.: 10 cm hosszú, és ha egyformák lennének akkor a két hosszú szár végén a LED-ek kb.: 12-14 cm-re lennének egymástól.

Neked nem olyan fontos pontos méretekkel dolgozni, mert az FT-nek úgyis meg kell adni a méreteket, de TIR-nél ez lényeg.

repvez
Egyenlöre FT-hez csak Ha lenne TIR akkor nem érdekelne tulságosan ez a fajta barkács .
DummyBoy
Elfelejtettem ... a kamerát is érdemes a szélére tenni 😊

DummyBoy
Nem egy síkban vannak ... Nekem a fejhallgatómra van ráapplikálva, a nagy arcom nem takarja ki 😊

Mihez szeretnéd? FreeTrack-hez vagy TIR-hez? Mert FT-hez nagyobbat érdemes (Egyforma hosszú legyen a két szár), TIR-hez meg megadom a pontos méreteket ha kell ...

repvez
Ezzel az oldalas megoldásnál csak egyvalami gondom van , hogy az arc nem takarja ki a kisebbik ledet az érzékelésnél?Vagy a kamerát is szélre kell tenni?
Illetve a ledek egy sikban vanank vagy azookat is el kell tolni egyméstol ?
Azt hiszem én egy tic-tac-os dobozba probálom meg beleszerkeszteni 😊
DummyBoy
Nos, Urak , ahogyan ígértem, pár kép a hómméd TrackClip Pro-ról ...

Nem kell hozzá villamosmérnöki diploma 😊

LeonSilver
Gondoltam, csak a biztonság kedvéért kérdeztem 😉

Szóval nekem is feltûnt anno, hogy sokkal másabb mint az FC-ben volt.
A megoldás az amit Gida kolléga is írt.Magasabbról kell oldani!Én meg annyival megszoktam "toldani", hogy enyhe süllyedésbõl oldom és amikor útjára indítom a csomagot elkezdem húzni fel az orrát.Így kicsit jobban terít de azért korántsem olyan mint az FC1-ben volt.

Leon, FC 2, Gida, köszi, próbálom!
TG Gida
Elõször én is azt hittem,de magasabbról oldva már jó.

Isten áldja a pogányokat!

Reaper
Egyrészt nem a tiédrõl van szó, másrészt a második bekezdésed nemtom kinek címezted...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...