17989
  • LeonSilver
    Ugyan úgy lehet használni az FC2-höz készültet a BS-hez is.
  • bgabor
    Hát ha felrakod a joystickhoz adott programot, akkor az kibővíti a vezérlőpult/játékvezérlők/tulajdonságok részt, és ott a második fülön tudod ezt beállítani. Persze leher hogy azóta megváltozott a saitek féle program, vagy ilyesmi, nézz szét a gyártó honlapján.
  • raptor22
    Azt hol tudom beállítani? Vezérlőpult eszközöknél keressem ahol kalibrálni lehet? Mert azt végig bogarásztam de nem leltem.
  • bgabor
    Nekem nagyon hasonló, ha nem ugyanez a típus van, nekem is balra húzott, de érdekes módon csak az FC2-ben, FSX-ben nem. Állíts be egy 5%-os deadzonet az X tengelyre, és megszűnik a balra húzás. Valamint szerintem a force feedbacket is kapcsold ki a programban. Én helyette a windowsban a játékvezérlők résznél állítottam be neki egy középretartást.
  • bgabor
    Black Sharkhoz nincsen ilyen post processing mod?
  • Sharks
    Lol, nem tudom, én bénáztam??? Thx
  • LeonSilver
    Gondoltam ;)
  • macleody
    Ez Shark videója csak nem sikerült neki belinkelni :)
  • LeonSilver
  • raptor22
    Ma meglett az új joy:) Vateráról 2000ft-ért és csak el kellett bicajoznom érte:) Saitek Rumble Force Cyborg 3D asszem 2003-as évjárat! Alig használt gondolom ezért is marha nehéz még mozgatni a kart. Mert az a rugó lenyomja azt a műanyag szart ami belefekszik abba a kis mélyedésbe:) Azt nem kéne leszedni vagy majd bejáratódik? Valamint kicsit balra húz az egész repülés közbe, kalibrálgattam, de még nem az igazi. Erre esetleg tipp, hogy lehetne ezt megoldani? Köszi előre is! Egy kép a joyról:

• macleody
    Baze :)

• Sharks
  • Sharks
  • bgabor
    Közben megoldódott, újrainstallálás előtt ki kellet törölni az input mappákat.
  • Solt
    A textúra filtert miért teljesítményre állítod? Nem lesznek randák a textúrák?
  • bgabor
    Sokat játszottam ma, de most egy nagyon fura probléma jött elő.

Amikor elkezdődik a küldetés, hiába nyomkodom a Pause/Break-ot, nem indul a küldetés.
    Próbáltam átrakni a Pause funkciót más billentyűre, de amikor befejezem az átállítgaást és okét nyomok, kiad valami hülye húszsoros hibaüzenetet egy windows ablakban a programon belül, majd amikor leokézom, nem mentődik el a változtatás. Újratelepítettem, semmi változás.

Mi a megoldás ilyenkor? Másnál is előjött ez a probléma?
  • bgabor
    Mostmár értem, köszönöm.
  • DummyBoy
    Melyik driver?

Jobbkikk a desktopon, nvidia vezérlőpult és ott tudsz Global beállításokat (Global Settings) állítani, meg Game profilokat (Program Settings) . A Global mindenhol érvényes lesz, míg a Game Profilok csak akkor ha az adott játékot indítod.

Nekem a Rise of Flight beállításaim ilyenek, valahogy így kell belőni BS-hez és FC2-höz is. Azt hogy a Globalt (Global Settings) állítod be vagy csinálsz külön profilt, az a te döntésed :) Csak arra figyelj, hogy ha Game Profilt csinálsz, akkor futtathatónak a "simulator.exe"-t kell megadni, függetlenül attól, hogy nem azzal indítasz, különben nem aktiválódnak majd a beállítások!

Most melóban vagyok, de este csinálhatok shotokat az FC2-es beállításokról is.
  • bgabor
    Azt pontosan hogyan is kell? Nvidia kártáym van.
  • DummyBoy
    Driverből ... Ati és nVidia kártyával is mennie kellene ...
  • bgabor
    Én a programban nem láttam ilyen lehetőséget. Hogyan kapcsoltok be élsimítást?
  • bgabor
    Amúgy ha tudtok segításeni, érdekelne hogyan lehet a játékban a repülőgép-címkéket(labels) bekapcsolni úgy, hogy a sajátomat ne jelezze ki, mint ahogy annó a lock on 1.02-ben volt.
  • DummyBoy
    Öööö ... élsimítás hiányát?

Nekem van élsimítás ...
  • LeonSilver
    VótmÁ
  • bgabor
    Sziasztok, ezt meg kell osztanom veletek, ha valaki még nem ismerné:

FC2 Lock On Post-Processing Filter Mod.

Sokkal szebb lesz tőle a játék. A belinkelt oldal közepe felé találjátok, Lockonfiles.com regosztráció kell hozzá. Nem modmannel települ, kézileg kell bemásolni öt fájlt hozzá, nem bonyolult. Utána txt fileban lehet változtatni a post processing mértékét.

Amúgy az élsimítás hiányát ti hogyan orvosoljátok?
  • Ati810
    Megint letöltöttem és most már megy. Eddig az volt a baj, hogy mikor először letöltöttem utána kicsomagoltam és vissza és így biztos összekeveredtek a fájlok.
  • raptor22
    Ezeket én is feltettem Managerrel pont úgy ahogy írtad és nekem megy... A választható országok között ugye van Mo. és a többi, nincsenek ott manegerrel szedd le és próbáld feltenni újra. Én anno innen töltöttem le. Jobb nem jut eszembe...

http://www.lockonfiles.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&cid=268&lid=1838&ttitle=FC2_Gripen_&_Friends_Mod#dldetails
  • Ati810
    Hello.
    Lenne egy kérdésem. Letöltöttem a Gripen mod-ot és hozzá a skin pack-ot, installáltam a ModManager-el de nincs a játékban. Esetleg valaki megtudná mondani hogyan lehet aktiválni vagy mit kell ahhoz csinálni, hogy lehessen vele repülni ?
  • Sharks
    Szeva!

Reméltem is, hogy nem lesz oszolj nálatok. Jó kis csapat vagytok, remélem, hogy megcsináljátok majd a szolnoki bázist. Ha Hege csinál majd megint mission-t, ahova kell vadász, akkor rám biztos számíthattok.
  • macleody
    Csak azért kérdeztem mert én is vml-es voltam csak én a heliseknél :) Roby vagyok egyébként. Ma is repültünk páran. Csolee, Roy, Hege, Baki, Gabi meg én.
  • Sharks
    Ez így nem teljesen igaz, de tudom mire gondolsz. Voltam a VML-nél, de csak növendék státuszban, végül nem lettem tag.

NEXUS6:

Egyetértek. Kár, hogy nem jöttél repülni, de sebaj, majd bepótoljuk valamikor. Az ötlet nagyon jó, sikeres munkát!

Raptor22 és Gida végül sikeresen oda talált, köszönöm a repkedést, holnap feltolok pár fotót.
  • NEXUS6
    U.a. szitu, én is 1.02-ről váltottam, és mondom engem is kicsit meglepett a rajzfilmesebb grafika.

De szinte minden szempontból pozitívan csalódtam, szerintem nagy jövő előtt áll ez a progi. Tényleg csak az kéne, hogy vagy a fejlesztők adjanak ki új, repülhető, saját cockpit-tal rendelkező gépeket, vagy lehetővé tegyék a modolást ilyen szempontból. Szerintem.

A modokkal már én is óvatos duhaj vagyok, de komolyan gondolkodom egy izmosabb mod csomag összeállításán. A felszíni textúra átalakításával már tudom, hogy kell dolgozni. Ha megtalálom az eredeti textúrák szerintem optimális szín balanszát, akkor már csak 1-2 óra meló, amit valami makróval lehetne rövidíteni, könnyíteni is. Esetleg gondoltam beraknék, pár alapvető repcsi szkint is. Szu 27, -33, F-14-ezek alapból elég gyengék, egyéb gépek közül is van pár szemet szúróan alacsony felbontású, Mig-31, An 26, stb. Meg konfig fájlok közül is beépítenék pár optimalizáltat.
    A ModMan-nal aztán mindenki meghatározhatná, hogy mit rak fel belőlük.
  • NEXUS6
    Tedd fel a 1.2.1 patchet!

Tartok tőle ezek olyan szerverek, amiket olyanok lőttek fel, akik valamilyen régebbi warez verziót használják, és nem tudnak updatelni, mert akkor kirúgja őket a rendszer.
  • TG Gida
    Valami baj lehet,mert összesen 7-8 servert látok és az is mind orosz vagy ukrán.
  • Reaper
    De fel van lőve. HDF 59th-ként keresd!
  • TG Gida
    Én most nem is látok 59-es servert.
  • macleody
    De vml-es voltál nem? Ott is volt egy shark.
  • Sharks
    59-es növendék vagyok!
  • macleody
    Shark vml-es vagy, vagy 59-es?
  • Sharks
    Nice