Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elképzelni nem tudom miért. biosban bekapcsoltam memory remap-ot, boot.ini-ben kipróbáltam a /3GB kapcsolót.
semmi
HAVE A BANDIT DAY !
én is háttérben dolgozó progira gondoltam de kilõttem mindent amit lehet és akkor is.
Hna dolgozom még az ügyön
Jól lepucoltad az elõzõ VGA drivereket, és olyat raktál fel, ami támogatja rendesen az új karit? (nem bétát vagy moddoltat)
Amúgy amit leírsz, inkább úgy tûnik, mintha valami processz a háttérben néha beindulna (vírusirtó, tûzfal, messenger, torrent kliens, esetleg valami malware...)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ez mind ok amit mondasz de én ugy gondolom ha cpu limites akkor azért van egy minimális fps ennek ellenére is. Azaz ha tegyük fel egy reptéren vagyok leesik mondjuk 15 fps -re ha eltávolodok és nincs semmi izzasztó a környéken akkor meg tegyük fel 35 fps, holott a vidkari tudná akár a folyamatos 35 fps-t de a cpu nem. De ez nem olyan. Hanem fõként mindig folyamatos csak néha megugrik mikor kerren egyet a vinyó. Másik példa - és ez OFF lesz. GTA, van, hogy 1 perc mulva leesik sztem 10fps-re van, hogy 3 perc után.
És most nagyon azon vagyok, hogy visszarakom a 3850-et és nem tudok rájönni mitõl lehet ez. Most utolsó elkeseredésemben a hdd-re gondolok de ennek baromi kevés esélye van, ha az sem akkor más ötletem nincs nekem sem csak a cpu/vga csatája.
Nálad bizony ahogyan Solt kolléga úr is írta elég gyengusz a cpu a vga kártyához, arról meg már ne is beszéljünk, hogy 4GB RAM-hoz kevés a 32bites oprendszer.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyébként pedig ennyi ramhoz ehhez dukál a 64bites W7... tégy egy próbát! 😉
www.smart-bus.hu
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
mi a szart lehet ezzel csinalni
azóta csinalja mióta kártyaecsere volt
tudom nem ide tartozik de ti legalább tapasztaltak vagytok és segitõkészek 😊
szóval megvettem az 5770-es kártyám és a következõt tapasztaltam, minden faszán fut gördülékenyen high-on 1680x1050-ben csak...
azt vettem észre mintha néha beszaggatna. vagyis nem beszaggat hanem olyan mintha a nagy gördülékeny játékmenet közben egy pillanatra meg-megröccenne a játék, és közben erõsen tölt a hdd.
6550-es procim van 4GB-al. kipróbáltam 2GB-al is hátha bezavar a 32bites xp-nek. hdd miatt lehet vagy cpu limit miatt?
Megoldottam a Joy problémát -> Feltettem inkább az FC2-t.<#vigyor1>#vigyor1>
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Megvettem végül is a Radeon HD4670 1Gb 128bit videokarit, de nem lett lassú, sõt!!! Látványos sebesség és grafikus minõség javulás történt, a Zalman hûtés pedig csendes és nagyon hatásos lett!
Amúgy X1900GT 256Mb 256bit -et cseréltem le. Néhányan óvva intettek ettõl a vga-tól, de a drivernek is köszönhetõen nem érzõdik a 128bit.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
A napokban én is áttértem 64 bites op. rendszerre, és gondoltam, hogy kipróblom rajta a Lock On-t. Sajnos a joyt (Cyborg Evo Force) nem igazán kezeli, pedig a legújabb 64 bites driver-t töltöttem le hozzá. A gombok és a tengelyek mûködnek, de se pedál, se gázkar. Esetleg valakinek valami ötlete?
Akkor nincs más hátra, mint keresnem kell egy nagy felbontású Szu-25T képet vagy vallpépert:-)))))
Gida, igen, terveztem, meg szeretnék esetleg F-15-öset is, ahogy lesz idõm meg hangulatom neki is állok. Egyébként örülök, hogy tetszik!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ma este applikáltam, remélem tetszik majd mindenkinek. Szerettem volna jobb felbontást, így sikerült-ilyen képeket, logókat találtam hozzá.
Szóval enjoy, ja, és a nagyobb felbontású 300 dpi-s változatot innen tudjátok letölteni.
Flaming Cliffs 2 Cover
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egyébként észrevettem ,hogy már csak 1 lehetõségem van ezt eljátszani, azt írja a starforce, és ha azt is eljátszom mi lessz úgyértem mit lehet csinálni akkor?
A második képen a pöttyös-hullámos izé, az 3M ipari tépõzár 😊 Annak a másik fele a füles oldalán van, és amikor kell akkor felpattintom 😊
De szerintem sima tépõzár is jó lehet ...
Valahogy így:

"... Nekem a fejhallgatómra van ráapplikálva, a nagy arcom nem takarja ki 😊 ...."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A hosszabbik szár kb.: 10 cm hosszú, és ha egyformák lennének akkor a két hosszú szár végén a LED-ek kb.: 12-14 cm-re lennének egymástól.
Neked nem olyan fontos pontos méretekkel dolgozni, mert az FT-nek úgyis meg kell adni a méreteket, de TIR-nél ez lényeg.
Mihez szeretnéd? FreeTrack-hez vagy TIR-hez? Mert FT-hez nagyobbat érdemes (Egyforma hosszú legyen a két szár), TIR-hez meg megadom a pontos méreteket ha kell ...
Illetve a ledek egy sikban vanank vagy azookat is el kell tolni egyméstol ?
Azt hiszem én egy tic-tac-os dobozba probálom meg beleszerkeszteni 😊
Nem kell hozzá villamosmérnöki diploma 😊

Szóval nekem is feltûnt anno, hogy sokkal másabb mint az FC-ben volt.
A megoldás az amit Gida kolléga is írt.Magasabbról kell oldani!Én meg annyival megszoktam "toldani", hogy enyhe süllyedésbõl oldom és amikor útjára indítom a csomagot elkezdem húzni fel az orrát.Így kicsit jobban terít de azért korántsem olyan mint az FC1-ben volt.