Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@Leon: Bezony Uram! Egyedül azt bánom, hogy anno nem 1Gb-s verziót vettem belõle... :S
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
www.smart-bus.hu
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Ha 128-as akkor felejtsd el, olyan lassú lesz mint a csiga az akácerdõben.
Tanácsot szeretnék kérni hozzáértõ fórumozóktól:
Videokari csere elõtt állok, amit lecserélnék ATI Radeon X1900GT 256mb DDR3. Amit kinéztem ATI Radeon HD4670 1gb DDR3. Jó választás? Amúgy a többi cucc AMD 64 Athlon X2 4800+, 2gb DDR2 800mhz RAM, Win XP sp3.
Tanácsot szeretnék kérni hozzáértõ fórumozóktól:
Videokari csere elõtt állok, amit lecserélnék ATI Radeon X1900GT 256mb DDR3. Amit kinéztem ATI Radeon HD4670 1gb DDR3. Jó választás?<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
Az fc vagy black shark mennyire cpu és mennyire vidkari függõ?
Az FC2 1680x1050-ben fut hd 3850/1GB -s kártyával 6550-es cpu-val 4GB RAM közepes detail-ben. Néha beszaggat. Egy 5770/1GB-s kártyával sztetek jelentõsen javul a helyzet? Vagy ez inkabb cpu függõ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Isten áldja a pogányokat!
GS: Vannak tervek a jövõre nézve a teljesen dinamikus kampánnyal kapcsolatban?
MW: Bizonyos szempontból igen. Tény, hogy a bevetés generátor az elsõ kulcsfontosságú dolog ahhoz, hogy ez megtörténjen. Hozzátéve azt, hogy mostantól már hallhatod a többi repülõgép rádióforgalmazását, feltéve hogy a megfelelõ rádiófrekvencián vagy.
GS: Milyen fejlesztések kerültek az AI által irányított repülõgépekbe?
MW: A legnagyobb az AI gépek közötti rádiókommunikáció. Minden egyes repülõkötelék a saját frekvenciáján sugároz, de hogy a játékos hallja õket és utasításokat is tudjon adni, az A-10C három rádiójából az egyiket az õ frekijükre kell hangolni. Hallani fogod ahogy felszállnak, ahogy az útvonalon navigálnak, célokat támadnak, sérüléseket szenvednek, stb.
Az AI köteléket utasítani lehet a navigációs fordulópontoknál való várakozásra, majd a játékos rádión leadott támadási parancsára megindulnak a cél felé. Úgy gondoljuk nagyon fontos az, hogy a játékos már nem csak hallja és látja, hanem kapcsolatot is tud tartani a földi egységekkel és az elõretolt légiirányítókkal (JTAC) is.
GS: A GAU-8 gépágyú visszarúgása szerepet játszik a fegyver pontosságában?
MW: Igen, feltételezve, hogy nem kapcsoltad be a precíziós stabilizáló rendszert (Precision Attitude Control – PAC). Ez a rendszer a repülõgép stabilizáló rendszerbõl (Stability Augmentation Systems – SAS) származó bólintás és dõlésadatokat felhasználva úgy tartja a célon a gépágyú célkörét, hogy minimalizálja a visszarúgás okozta kitéréseket.
www.pcpilot.hu
+
Egyébként meg tüzeléskor automatikusan gázt ad a robot,
Az A-10A gépeben semmiféle robotpilóta nincs. (Legalábbis több cikkben is ezt olvastam.)
Egyébként már egyszer kiszámoltam, hogy urban legend. Középiskolás fizikával cáfolható. Kicsit fájó számomra, hogy ilyen dolgokat bevesznek az ebmerek, mert kb. 30 másodperc utánanézni, hogy ez téves. 😞
Mekkora az ágyú reakcióereje? Kb. 45kN. Nézd meg a hajtómûvek toloerjejét. Egyenként 40 kN. Akkor mitõl is esne át a gép? Még gyorsulni is tud. Ehhez add hozzá, hogy a gép enyhe süllyedésben tüzel.
Gondoljátok, hogy egy ilyen fontos dolgot nem szimuláltak volna le, ha létezik? 😊
Itt is elolvashatod...
The recoil force of the GAU-8/A<14>14> is 10,000 pounds-force (45 kN),❤️>3> which is slightly more than the output of one of the A-10's two TF34 engines (9,065 lbf / 40.3 kN each).<15>15> While this recoil force is significant, in practice cannon fire only slows the aircraft a few miles per hour
Ha ez a forrás nem lenne elég, mert wiki sokaknak semmit sem jelent. 😊
ROF topikban most írtam le a kettõ közötti különbségeket, szvsz ha valaki most ismerkedik a szimekkel, fõle FC - BS akkor felesleges lehet a Pro, sajnos a kijelzõhöz még nincs SW ezekhez a szimekhez ... emiatt kezdõként bõven elég a sima, ráadásul 12 körül best buy is ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
nézz körül a fórumokon, a múltkor láttam 12-ért szinte új x52-õt, annyiért megérné
GOOBY, pls
Az FC2-ben lehet állítani az A-10-es ágyújának a sebességét?Eddig nem sikerült rájönnöm.
Új logó by: berczely (Y)
Ha angol nyelven érdekelnek hasonló dolgok, videók, stb, akkor ha eddig nem hallottál volna róla akkor :
flankertraining.com