17989
  • f2d
    Ez teljesen jogos. Egyébként meg ezt egy demoval vagy határidős kulcsal meg lehetne oldani. Van pár játék fejlesztő aki teljesen elzárkózik ezektől a lehetőségekől. Úgy néz ki, nem szeretnék, hogy minél szélesebb körben elterjedjen a játékuk.
  • DonZorro
    Köszi, akkor várok még egy kicsit... Amúgy sem nagyon kell, csak ha már van, akkor miért ne legyen???
  • DummyBoy
    Sajna az FC2 nem érzékeli az X65F második gázkaját, ismert gond, dolgozik rajta az ED csapat és a Saitek is ...
  • DonZorro
    Srácok, valaki tud segíteni a következőben?

Van itten egy X65F joy, de az istenért sem tudom belőni a dupla gázkart. Valahogy nem érzékeli a jobb csúszkát. A bal az megy, de a jobb az semmit nem csinál. Manuálisan feldob vagy 25 tengelyt ami közül lehet választani, de ha mozgatom, nem érzékeli.

Előre is köszi...
  • NEXUS6
    Valaki futott már bele a fehérképernyős bugba? (én igen)
    Tényleg valami OpenGL-es gubanc okozza? Erről tud valaki valamit?
  • LeonSilver
    Alapvetően én is szeretem kipróbálni a megvétel előtt a cuccokat és ez lenne minden esetben a természetes.Csak gondoljunk a gatyára, cipőre vagy akár egy autóra holott ezeket meg is lehet tapogatni.
    Szoftvernél és főleg játékszoftvernél nem értem, hogy ez miért nem természetes, miért nem lehet kipróbálni?!Persze tisztelet a kivételnek, mert például a RoF-ot 14 napig használhatod!
  • Jammer
    Jaja, most értem föl odáig a lap aljáról... :)
  • Jammer
    Közben rájöttem, hogy valszeg a warez miatt van. Na mindegy úgyis megvenném, szóval akkor irány weblapjuk... :)
  • LeonSilver
  • Jammer
    Sziasztok, lenne egy kérdésem.

Letöltöttem a khm izé, másik verziót gondoltam kipróbálom mielőtt megveszem, hogy kell-e ez nekem? ( szerintem úgy is megveszem, hisz mindenrepszimet megveszek. LOMAC+FC+DCS, IL2+AEP+PF+1946) Szóval berakok az editorba egy szál gépet egy kifutóra (MIG-29A) Beállitom az AInál player-re és nem adok hozzá semmilyen waypontot. Ehhez képest Fly missionra nyomok, és erre nem tudok Cocpit viewre váltani és a gép elkezd magától fölszállni. Ez miért lehet ?
  • Sharks
    üzemanyagot csak akkor ad, ha teljesen le van állítva a hajtómű... függesztményt kéne adnia hazai reptéren.
  • raptor22
    Én csak a Mig-29:) próbáltam hazain is de nem ment. Bár lehet az a baj, hogy a Gripen moddal próbáltam:P azzal meg nem tudok légi harcolni, mert senki nem akar velem küzdeni:) hiába állítom be a koalíciókat.... de jó az a kis Grippen:)
  • LeonSilver
    Olyan szép ;)

• Sharks
    Próbálj meg hazai pályán leszállni. Az oroszok sem töltik fel az arra tévedt amcsi gépeket
  • raptor22
    FC2-ben hol tudom leszállás után a gépet feltölteni üzemanyaggal, rakétával? Próbáltam a pálya végén, a parkolóterületen. Pilóta csak elmondja a rádióba, hogy mit szeretne, de válasz nem érkezik.
  • Ati810
    Egyenlőre inkább maradok a Black Shark-nál és talán később megveszem.
  • Papa01 #16888
    Szerintem kérd meg szüleidet, hogy csináltassanak egy ilyen kártyát..és ha nagyon vágysz rá így meg tudod venni.

Amennyire tudom itthon nem kapható.
  • Ati810
    Még suliba járok.
  • Papa01 #16886
    Sokszor beszéltünk már erről, egy virtuális bankkártya használata éves szinten kb 1000ft, és biztonságos is.. vagy még suliba jársz?
  • Ati810
    Ha lenne bankkártyám én boldogan kifizetném.
  • Papa01 #16884
    Mert létezik a DVD változat mellett letöltős is, ahol nincs postaköltség.
    Letöltöd, kifizeted, e-mail-ben megkapod az aktiváló kódot, aktiválod, és repülhetsz, mint a madár.. :)
  • Ati810
    És a hivatalos oldalon kívül hol lehet még megvenni (Magyarországon esetleg) ? (Egyébként tényleg azt hittem hogy ingyen letöltöm és játszok mert akkor mi a túrónak teszik ki hogy le lehet ingyen tölteni )
  • Solt
    Most nem azért, de mit hittél? :D Ingyen letöltöd a hivatalos oldalról, és boldogan játszol? :D
  • Boconadi
    igen, nem árt.
  • Ati810
    Hello.
    Nemrég raktam fel a Flaming Cliffs 2-t, de ha szeretnék pl egy küldetést elindítani akkor feljön egy ablak hogy kéri a regisztrációs kulcsot ami meg nekem nincs mivel a hivatalos oldalról töltöttem le. Ez azt jelenti hogy meg kell vennem a Flaming Cliffs 2-t ?
  • f2d
    Az FC-nek és az FC2-nek nincs demoja.
  • Ati810
    Demo pl Itt vagy itt.
  • Zair #16877
    Nincs harag. Bizonyára magam is ingerültebb vagyok a szokottnál.
    Szóval én is sajnálom, de a "banplz" és a "?!" jelek tényleg félreérthetőek voltak.
  • lac coo
    Igen, akkor nem görcsölök,
    Demo van-e esetleg?
  • LeonSilver
    Ez kérlek a warez miatt van.
  • lac coo
    Hát...ez úgy tűnik nem nekem való ! :))))

Most már el tudom indítani, de beszállni valami gépbe az m,ég nem jött össze :))))
    Betöltök egy missiót, be is jön, aztán szépen nézem ahogy magától repked mindenki, ..ennyi ....

Lövésem sincs mit merre állítsak elvileg jónak kéne lennie ....
  • NEXUS6
    Én spec mindkét műfajt kedvelem, bár mióta a fekete csillagromboló kilehelte a lelkét inkább csak a Loncival nyomom.
  • NEXUS6
    Hát igen, de nem gondoltam, hogy magára veszi az elvtárs. Én aláírás gyanánt raktam be és természetesen magamra gondoltam:)

Szal elnézést kérek mindenkitől, elnézést kérek attól, aki félreértette a tréfámat és még inkább attól, aki nem!

Mír - hogy stilszerűek legyünk
  • Ati810
    Szerintem azért mert a két játék között van egy hatalmas különbség. A H.A.W.X. egy árkád játék ami nem teljesen tükrözi a valóságot a Lock On pedig egy szimulátor ami igyekszik minél realisztikusabban ábrázolni a valós repülést. Tehát mindenki eldöntheti melyik műfajt kedveli jobban és azzal játszik.
  • LeonSilver
    Elhiszem, hogy viccűni akartál, de szerencsésebb lett volna egy ilyen szmájli vagy egy ilyen mint a banos.

Písz!
  • NEXUS6
    Az Ácskombat sokkal jobb mint a Lokon, mer' az Ácskombatba' akár 100 rakéta is lehet a gépeken a Lokonon meg max 10.

Szal nem tudom mér' jáctok ilyen gyiksággal!?
    Én szóltam!
  • NEXUS6
    Én nem kommunikálni akartam, csak viccölni!

De ha nem hát nem!
  • Sharks
    Jogos... inkább erre kéne gyúrnia a srácnak vagy a HAWX szimulátornak nevezett borzadalomra...
  • DummyBoy
    Ne törődj vele, csak egy kvarcjátékhuszár, a logójában és az aláírásban is látszik :) Nem csoda hogy egy komolyabb periférián mint egy klaviatúra, még az ANY key-t sem találja meg :)

Szerinted mér van köröcske meg négyzetecske a kvarcjátékokhoz adott "kontroller"-eken? :) Nem szabad azt túlbonyolítani :)
  • Zair #16865
    Csak segíteni szerettem volna.
    Ilyen stílusban pedig nem fogsz velem kommunikálni, azt remélem sejted. Szóval pont.