Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont valami hasonlóról olvastam már ... csak nem emlékszem hol ...
Mindenesetre ez nem könnyû dolog, szóval hihetetlen mennyiségû gyakorlás szükséges hozzá, az pedig idõ ... és az itt sajna sokaknak nincs 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Már csak egy kérdésem lenne.Eddig xp-t használtam,de most felrakok egy másik vinyóra egy win7-et is.A kérdés az,hogy deaktiváljam elõtte a régi fc2-t vagy csak elég,ha simán feltelepítem.
Isten áldja a pogányokat!
A BS-nél anno már a Vista is megmutatta, de a win7 csak javított ezen ... valahol ED fórumon van is ilyen topik.
A dél-koreai F-15K gépek tudtommal megkapták a HARM-ot.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Ha külön modelleznék mint a Ka-50 -et vagy az A-10 -et egy késõbbi DCS részben esetleg akkor a 29-ben már a butább verzóval kellene repülni.
Azt el tudom képzelni, hogy annakidején mi csak valamiféle lebutított változatot kaptunk.
Az igaz, hogy ez az általad említett mód a játékból kimaradt, (legalábbis nem találtam effélét) de az MFD dolga elsõsorban nem a HUD szimbólumainak kivetítése, hanem a különbözõ radarmódok és a waypointokkal történõ navigációs üzemmód megjelenítése - ami jelen esetben benne is van a játékban.
HAVE A BANDIT DAY !
Sajnos - viszont ha jobban megnézitek ez az egyik legbénább - ronda, idomtalan, asszimetrikus, csavarodott, hiányos, összetákolt lom. modell 😞 (remélhetõleg a DCSW-ben lesz újabb/szebb 3D modell)
Szembõl: A rotorsík nem egyezik a szárnysíkkal és az egész hátsó traktus meg van csavarodva < és ez felülnézetbõl is látszik. A fülketetõk/ajtók nem nyílnak, nincs hajtómûgáz-hõpajzs stb. stb. 😞
Ja, ScreenShotereknek/moddereknek üzenem, hogy a Kamov-on Arg 188 és 189-vel lehet eltüntetni a hõpajzsokat (ami persze a közelébe sem jön a MiHu-n használatoshoz), de ha valaki civil Ka-50 képeket szeretne ahhoz jó lesz 😊
Ja, hogy ez nem a DCS-BS topik ? :o)
HAVE A BANDIT DAY !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De mostanság a MiHu "szerkesztése" köti le a szabadidõm: 5. és 6. pilon mûködésre bírása a jelenlegi feladat, merthogy a Kamov csak 4-et kezel 😞
De, így jó pár évnyi meló (mókolás) után már repülget/rugózik/lõdöz/újrafegyverez Csõrike is.
- és (halkan) egyre inkább becsülöm az E.D. melóját is :o
VIVA DCSW 😄
HAVE A BANDIT DAY !
Te meg ezekbõl perfekt vagy, de az átlag földi halandó nem 😊
Az más lapra tartozik, hogy az Amcsik ki sem képzik az "Eagle Driver"-eket a bombadobásra, (vannak erre a feladatra "rátermettebb" és olcsóbb gépeik is) meg talán a bomba oldó + egyéb szoftver a gépben sincs aktiválva, de az Izraeliek már jó néhány bombát engedtek el az F-15 (A, C) -seikrõl. Japánokról, Szaudiakról nem tudok.
Az FC2/DCS-rõl pedig annyit, hogy amint GGTharos is írta ezek az utolsó verziók a legjobban "személyre szabhatóbb", hajlítható programok amiket az E.D. eddig kiadott (beleértve a Flanker2-t és az FC1-et is).
Az F-15 bomba oldás benne van a játékban ! -lehet pislogni 😊- , csak le van tiltva. Persze jó pár dolog nem úgy mûködik mint egy A-10 fülkében, (limit) 😞, de ez sajnos az F-15 játékban lévõ, komplex radar módjai miatt van.
Ha "lebutítom" a radart, kicserélhetõ válik néhány funkció, így hozzá lehet rendelni néhány A/G funkciót, mint pl. a programozott és késleltetett "kötegelt" bombadobást, amit pl. az A-10 tud, de pont a limit miatt a Su-25T már nem. < Az persze tud mást mint SEAD/AntiRadar üzemmód vagy IR zavarás stb..
Szóval az F-15 fülkével való bombaszórásba nem merültem bele, mert akkor ugrik a radar. Viszont a Su-27 "egyszerûbb" radarja mellé még befér néhány A/G üzemmód és ezt az F-15-höz "társítva" jól lehet hasznosítani. pl:
CustomHumanData
vagy
iCWS_Su_27 = PlaneType.F_15,
Lehet próbálkozni.
A DCS/FC2 egy nyitott könyv.
De a sorok között is olvasni kell 😄

HAVE A BANDIT DAY !
(Így eltünik az arcade feeling.<#vigyor1>#vigyor1>)
A "stock" Lock-On és az FC 1.12 kompatibilis "LOPE" pilon editor programmal magam is próbáltam rá annak idején bombákat applikálni, ami részben sikerült - de megfelelõ célzó üzemmód hiányában nem tudta azokat leoldani.
A késõbbiek pl. a kétüléses "E" változat már kifejezetten vadászbombázó feladatkörre készült, ez nagyban látszik a függeszthetõ hagyományos és irányított bombák, levegõ-föld rakéták széles spektrumán. Szívesen látnám viszont magam is a FC2-ben vagy esetleg a DCS részeként, biztosan nagyon izgalmas lehet vele precíziós csapást mérni vagy "Wild weasel" küldit repülni.
A 6-os helyre csak Air-to-Air és Bombs a 7-es helyre meg Air-to-Air,Bombs és Pods mehet.
A "mezei" lokkonban meg simán fellehet tenni.
Egy darabig agyaltam, hogy akkor most mi hogy van, de talán elég jól sikerült végül. Sajna a hajnali képek nagyrészét összebaxta megint a progi, most már tényleg keresek valami normális képlopót, mert ez nem állapot.
Aki unja a LockOn sztenderd agresszív-zöld/pszichedelikus-narancshajnal színvilágát, annak tudok ötleteket adni.
De talán felrakom a LockOnFiles-re is a modot.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az általad megnevezett KH-41 (KSM-MMS) levegõ-hajó rakéta még mindig van, csak a su-33-ra lehet felrakni.
Amúgy kösz mindent... 😉
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Isten nem bottal, hanem VMware.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu