target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Köszi a meghívást! Remélem tudok menni, mert ma sörözés is van tervezve, de valszeg nem fog elhúzódni addig.
:D
Amiket írtam abszolút nem kritikának írtam, az én állam is folyamatosan a padlón van!:)
Mint program is sokat fejlődött, sokkal nagyobb részletesség mellett is ugyan azt vagy magasabb fps-t hoz, mint az elődje, és amikor leesik akár 10-15-re az sem olyan fájdalmas, mert nagyon simán fut a program, nincsenek szélsőséges pillanatnyi ingadozások.
A realizmus példás, nem raktak bele bizonyos fegyvereket, autopilóta üzemmódokat a készítők, akkor sem, ha ez esetleg javítaná a játékmenetet adott típusnál, de az nincs a valóságban.
Alapvetően nem esztétikai jellegű modot én sem fogok rárakni. Amit írtam az inkább egyéni ízlés kérdése.
A készítők által preferált színvilág más, nem jobb nem rosszabb, más. Készülnek ugyan arról a tájról olyan fényképek, amelyek ezzel tökéletesen megegyeznek.
Csak ha van rá lehetőség, hogy anélkül, hogy elrontanám, kicsit testreszabhatom a játékot, a saját ízlésem szerint, akkor megteszem.