5868
Jedi Knight 3
-
#359 Vezesd ki a fickókat és mikor egy menettel készen vagy, akkor ne az arénába menj vissza, hanem a bár felé és ott lesz a többi kapcsoló.
neménvoltam: várj megnézem. -
neménvoltam #356 én innen -
#355 honnan szedtétek? -
neménvoltam #354 Csak azért mert az előzőtől (43.45)állandóan mentek tönkre a játékok, fájlok. Nem szeretném ha mégegyszer megtörténne. -
neménvoltam #353 Nem tudnád megnézni? Le van írva a vezérlőpult-rendszer-eszközkezelőnél -
#352 Nemtom milyen driverem van, csak azt, hogy a legújabb detonátor a hivatalos oldalrol. -
neménvoltam #351 Te melyiket használod? -
neménvoltam #350 44.03? -
#349 Nem. Kezdésnél csak egykezest lehet választni de a játék közepén egyszer elveszíted és akkor lehet újat csinálni, ahhol lehet választani, hogy milyen tipusú legyen.
Nekem az a gondom, hogy egyszer végigvittem a duplával és most az újrakezdésnél nem engedi, hogy egykezes kardot csináljak, mivel a memoriában a kétkezes van elmentve. Mivel a listában elvileg csak egy kardtípus van kezdésnél, nem tudok váltani közöttük, hiába van kiirva, hogy most egykezes van kiválasztva, kétezes van a képen és a játékban is csak azzal lehetsz. -
#347 Sziasztok!
Ati-n megy valakinek? -
#346 Hmmm. Nem kell új drivert felrakni? nekem is ez volta gondoma nno Q3-al és ez ugyebár ugyanaz a motor. Próbáld felrakni a legújebb drivert és talán müködni fog.
Sephi: bocsi, most ahhogy olvasom tényleg kcsit többet árultam el mint kellett volna. :( -
neménvoltam #345 NEmmegy, visszadob a vinfosba -
#344 Aha es megint elovik a poent!
Anyira tudom elvezni bazz tobet el se olvasok semmit. -
#343 thx -
#342 Csak béta. -
#341 ÖÖÖ lámer kérdés lesz,mert nem olvastam vissza,de kigyött má? Itt uccsó kommenteknél mintha már végig is vitték volna. -
#340 Nem bántam meg. Alig volt benne bug, ami meg benne volt, az annyira megbocsátható, hogy akár még a teljesbe is belekerülhetne (kivéve a fénykard bugot :( ). -
#339 Nekem tetszett a vége, szerintem jó, hogy gonoszként Kyle üldözni fog, jóként meg lehet majd később küldiket csinálni. Márcak gonoszként azért is végigvittem mégegyszer a végét, mert úgy sajnáltam Kyle-t, hogy megbukott. :)
A választásban egyetértek, mégcsak nem is sikerült nhéz döntésbe hozniuk. Igazából attól függ, hogy tényleg mik akarunk lenni, nem pedig attól, hogy valóban is vissza tudjuk-e tartani a haragunk.
Nekem tök egyszerű volt az uccsó harc. Símán magamra raktam a két védőaurát és akkor se fizikailag, se erővel nem lehetett megsebezni. Pár csapás és kanyec. (Spoiler!) Ez Marka Ragnosra és Kyle-ra is ugynígy volt. :))) -
#338 De mégis sokkal jobb egy bugmentes ismeretlen sztorit véginyomni mitn egy bugosat elöször aztán egy tök ugyanolyan bugmenteset. Nagyon várom már a gamet, de tudok uralkodni magamon :) -
#337 Nos 2 órája átverekedtem rajta magam...
Hát sikerült elcseszniük a végét sajna. Bár a pályák jók voltak az események már nem, nem így kellett volna befejezni (bár így lehetőség van a történet folytatására)
A Sithes részt nagyon élveztem, szinte dühből öltem halomra az emberkéket. Azonban a választást nem az utolsó 2 pályára kellett volna hagyniuk, úgy a közepe tájékán jobb helye lenne.
A sithes uccsó harc (nem Spoilerezünk) nagyon ott volt, ilyen kitartóan küzdeni nem láttam még Jedit ::) -
#336 Rakd az exe és a rar file-t egy könyvtárba és indítsd az exe-t. Akkor kicsomagolja mindkettőt egy megadott könyvtárba és akkor indul a jksp.exe-vel. -
neménvoltam #335 basszamegazarohadtkurva!!! mindig amikor megpróbálom elindítani, akkor kivág. könyörgök!!! Ti hogy csináltátok??? -
Hype #334 LOL :)
már nem volt idejük új kódokat kitalálni -
djcom #333 A Jedi Outcast cheatjai jók ehez is:)) -
ZoliJ #331 én megvárom a teljeset -
ZoliJ #330 hát, nemtom, úgy lett átfxp-zve, egy ftp-ről:) -
neménvoltam #329 Te hogy telepítetted? kicsomagoltam, aztán telepíteném, erre kéri az egyes CD-t. ha simán lefuttatom a jasp.exe file-t, az nem megy. Bocs a láma kérdésért -
neménvoltam #328 Ezt hogy értsem? -
ZoliJ #327 úgy örülök, hogy bTu-ról szeded:) Jól néz ki a mailod a letöltési logba -
#326 Elég elkeserítő ez a fénykard bug. Pedig úgy játszanék, de ez cheat. :((( -
#325 Beugrasz a kinyilt ablakon és kivezeted őket az ajtón. Összesen négy 16 embert kell kiszabadítani, csak vigyázz, hogy a rancor ne zabbantson belőlük. :) -
neménvoltam #323 Mindjárt lejön. -
#322 Így nem sok kedvem van újrakezdeni, de legalább van okom várni a teljesig. :) -
#321 *gázos -
#320 Na ez elég sz*r bug, mivel nem is engedi, hogy kardtipust váltsak, csak a régi karddal lehet menni. Ez elég gázok. -
#319 Gondoltam. Csak biztosra akrtam menni. :D
Mellékesen megvan mégegy bug:
Ha végigvitted a gamét, akkoraz új karakter generálásánál nem egy új kard, hanem a régi kétkezes van. Magyarán én most egy duplakarddal nyomulok a legelején. Újra is kezdem. Nem kenyerem a cheat. -
neménvoltam #318 csak poén volt :DDD -
#317 Mivel nemtom mire gondoltál a smileyval:
Bugok alig vannak, azok is megbocsáthatók, a játék élvezetes, izgalmas, jól eltalált. Méltó utód. -
#316 3x
világcsúcs :P -
#315 Kurva jó smiley. :DDD