5868
Jedi Knight 3
-
djcom #265 Nos .Első bug:
Amikor a Millenium Falconnál vagyok egyszerüen egy párbeszéd után elment a kép...oh... -
neménvoltam #263 találtam ingyenes oldalt -
Marcus_ #262 bon:
Irnál egy konfigot ahol jol ment? -
#261 Nos a véleményme a játékról három órányi játék útán: Grafika megfelelő bár lehetnének a texturák élesebek. A Karakterek arcával nem vagyok kibékülve Luc-nak az arca olyan mintha drogozna. A szereplők néha lebegnek a föld felet. Az ellenfelek nagyon bambák. Közel kell menni hozzájuk, hogy észrevegyenek. Egy két textura illesztési hibával is találkoztam. A Hot (a jég bolygon) bolygon a kétlábbon szaladgáló léyne szintén repkedne a föld felet és nem is mozok a lábbuk. Nos de elég a hibákból hiszen ez még Beta a véglegesben biztos kilesznek javítva a hibák. De én 90%-t megitélek neki. Tipikus Star Wars Hangulat nagyon király. A Tomb Raider 6-hoz képest ha ilyen készültségi állapotba adták volna is ki százszor jobban meg van irva. Egyébként szaggatás nélkül fut. -
#260 Igen, nomrális szingli mód van benne, meg is lepődtem a videók láttán. A multival már más a helyzet, jelenleg csak botok ellen lehet, elméletileg hamarosan lesz egy patch. -
gilaba #259 http://x-rips.warez.hu/ -
#258 Nekm a texturákkal nincs kibékülve, amúgy tényleg tép mint atom.
Shep: ja és eddig egész jó, sőt még filmek is vannak. -
#257 Nem vagyok manus, de szeretnek az lenni :-)
akkor kapok egy cimet? plizzz -
#256 Srácok ebben ugye van rendes single mission is normális kerettörténettel? -
#255 Az optimalizáció hiánhyával nem értek egyet. Az én kis GF2 MX 400asomon 800*600on, csutka beállításokkal úgy száguld, hogy csak na! Eleddig egyetlen hibával találkoztam, azt is multiplayer során. -
#254 Lehet azert van mert utaljak a manusokat akik noi nevet adnak magunknak. :))) -
#253 honnan lehet leszedni???
Honnan szedtetek le???
Titok? Ti sem tudjatok? vagy mivan? ne nezzetek mar levegonek leci... -
#252 Nekem is tetszik bár sok nagy újdonság nincs a jk2-höz képest.A singlevel asszem megvárom a teljest,a multija egész kellemes.A JK2 multija annyira nem tetszett de ennek kicsit jobb.Mégegy bőr lehúzás.Ha már licence-ték az engine-t. -
gilaba #251 Igen megy. -
Marcus_ #250 na köszi csak azért mert nálam minden fekete fehér.Geforce 4 kártyán ,de abit a a monitorvezérlő.Nvidián megy? -
#249 Ne legyetek mar ennyire benak.
Az exe melle masolod egy konyvtarba a 2 CD rarjat es ugy inditod el az exet.
Ha feltelepitetted akkor, veiginezheted vajon melyik exe fajlal indulhat el a jatek.
A nevre nem emlexem es mar toroltem ezt a gagyit a geprol. :)) -
gilaba #248 Gyerekek király a játék! -
#247 egyhelyre másolod a két "CD" tartalmát és .exe. -
#246 Ja már rájöttem kössz. -
Marcus_ #245 Sziasztok!
Valaki légyszi irjy már le hogy kell telepiteni a gammát-PLS -
#244 Én nem installáltam. Egyszerűen az első könyvtárban vannak ez exe-k. -
#243 Kéri cd1-et ilyenkor mi van? -
Árnyvadász #242 Hali!
Tudom nem egészen ide tartozik, de hátha valakinek mégis bejövős a dolog, ezért ide is leírom:
Kijött egy MOD a Jedi Outcast-hoz. Neve: Colosseum 1.0 . Nagyon ígeretes darabnak tűnik! Ha esetleg valaki próbálta írja meg milyen! A képek és videó alapján viszont nagyon hangulatos és egy külföldi oldal értékelése szerint 9/10... Én letöltöttem, majd este kipróbálom.
Link: http://www.jakekeating.com/thesis/index.htm
-
#241 honnan szedtetek le???
Milyen ftp-n vann fenn?
Leci egy cimet.... -
#240 csk=csak
csósznak=csúsznak
-
#239 Nekem is megvan és meg kell mondanom, nagyon bejövős. Tényleg látszik, hogy béta (bár az egyeten dolgo ami erre utal az az optimalizálás hiánya és a Hothon nem mozognak a Tauntaunok, csk állnak még akkor is, ha lovagolsz rajtuk vagyis csak csósznak a talajon). Már látom, hogy van olyan jó, hogy a teljest tuti végigviszem, márcsak a szebb textúrák miatt is. A történet tipikus Jedi Knight szerű, de a megvalósítás tetszik.
A pályák között a motorozás az abszolút etalon eddig. Megszenvedtem vele, de megérte. Na mentem melózni aztán majd utána elkezdem a multit béta-tesztelni. :) -
Vialis #237
-
#236 Ha adtok tárhelyet át FXP-zem szívesen. -
#235 Sajnos nem public.De lehet hogy én sem próbálom ki mert a hitman 2-vel is megszívtam.A végleges nem is érdekelt már. -
#234 Jah. -
#233 PL milyen bugok? -
#232 majd, ha kijön a végleges, akkro játszom vele, addig nem rombolom magam mindenféle bétával:D -
#231 Hat ez a jatek telleg beta, es nagyon bugos szar. :)
Raadasul nem is olyan jo mint amennyire beharangoztak. -
neménvoltam #230 plííííííz -
#229 mármint címet -
#228 link plz. -
#227 A Mapo volt:))) -
Marcus_ #226 jaja
-
neménvoltam #225 hova? hova? MEnnyi sávszél? -
#224 Lehet hogy van itt valaki a BSA-tól vagy valami hasonlótól:).