5868
Jedi Knight 3
-
#452 Van választógomb, de kezdésnél csak amediumot lehet választani. :) -
antijedi #451 de ő aztmondta hogy nincs rá választo gomb tehát akor nem arra gondolt mégse :D -
#450 Lehet arra gondolt,de sztem a küzdési stílusra mert arra van választógomb..:) -
antijedi #449 nem akar valaki feljöni dcre akinek megvan a swjkja1-jagiso16.rar ; swjkja1-jagiso25.rar ; swjkja1-jagiso29.rar es fileok?? :PPP -
antijedi #448 imádom a dc++-t, 3 file hiányzik és kilépett az egyetlen ember akitől tudtam tölteni :DDD -
#447 Viszont a kanyonos "verseny" kira! -
#446 ÖÖÖ szvsz a duplapenge/két karddal való vívásra gondolt. :) -
#445 Nah csak megtaláltam azt a szar Dampert..:)
Neinor: Alapból csak MEDIUM stílusban tudsz ellent gyapni karddal késöbb tanulod meg a FAST és a HARD stílust,akkor fogsz tudni váltani! -
Lifeforce #444 Mert az még nem végleges oldal. -
djcom #443 ok.megvan.Köszi -
djcom #442 megnézem.pill -
#441 Akor valszeg vissza kellene menni a Raven's Clawhoz. Ott kellne Kylenak várnia, de ez benne kell legyen az Objectivek között is. -
djcom #440 ok,14 ember megvan a 16-ból,2-t megölt a Rancor.
Utána?
Sehol semmi,csak rancor mindíg ugyanott terem... -
#439 nienor: később lehet választani másfajta kardot, miután elvesztetted. Durva is lenne, ha rögtön a legelején darálós duplakarddal kezdenél.
djcom: megkeresni a többieket. Menj minden menet után a bár felé és arrafelé lesznek a többiek. A tennivaló ugyanaz. -
djcom #438 kivezettem őket.Most mit kell csinálni? -
nienor #437 Lifeforce! Az oldalatok még készülőben van, vagy csak nekem nem bírta behozni a böngészőm? Mert hogy csak a főoldalon, meg a letöltésnél van olvasható anyag a többinél csak két csík. -
nienor #436 Gyerekek, ti tudtok váltani a kard stílusok között? Mert nekem az elején, a kari kiválasztásnál nem lehetett, játék közben meg nem csinál semmit a gomb nyomogatására! -
#435 Azért kcsit érdekesen nézne ki egy 400 méteres homokféreg itt. :))) -
#434 Én inkább Tremors utánzatnak nézem, de mindenesetre extra érdekessé teszi a gamét.
GuY: Mindig keress egy kis kijáratot. A legjobban úgy jársz, ha belövöd a sense erőt és úgy nézed meg, hogy merre vannak még sith-ek és arafelé keresgélsz. Pár raktárcsarnok után lesz a megoldás. Itt én is kicsit leakadtam. :) -
#433 De szar ez a Dűne utánzat!!! :) -
antijedi #432 upsz visza kelet volna olvasni :P -
antijedi #430 hmm, ez a pregold valami beta fos vagy már játszható rendesen? -
#429 Használd a sense-t. Akkor tuti meglesz, én is úgy találtam meg mindet. -
#428 Segítsetek!
Elakadtam ott hogy lezuhan az űrhajóm a sivatagban a földalatt meg nagygiliszták jönnek elő:)
Űrhajó akatrészek kellenek,és nemtalálom az egyiuket!
A DAMPERT (ilyen fekete gömb rajta sárga kúp:) )
Hol a búsba van??? -
djcom #427 szeptember 18-án -
#426 Movie
Amúgy nagyon jó film. :D -
#425 http kimaradt...
na mind1 csak kihamozzatok mar en mar tobbet nem irok ma :) -
#424 Megoldjuk!
Itt van NI!
-
#423 azanyad! -
#422 Szimpla kard -
Takigabi #421 az elején csak szimplapengéjű kardot lehet választani? -
Marcus_ #420 Köszi Lifeforce!!
-
#419 Mikó jön a végleges jk3???? -
Lifeforce #418 Feltelepíted a BF1942-öt rá az 1.4 full pachet, rá a nocdfix-et
és aztán a modot feltelepíted és kész is. -
Marcus_ #417 Lifeforce:
Hogy kell felrakni?Patch stb -
#416 joez? -
Lifeforce #415 Itt találtok képeket letöltési lehetőséget...
http://www.galactic-conquest.net/
-
#414 Jah amúgy akinek install után nemakar indulni a játék, én sectoréktól szedtem le a progit,nálluk már a javított volt fent install és kiválóan működik a progi. -
#413 ???
Azmilyenazmilyenazmilyen,linket kérnék képet bárm,it plízplííííz:)))
Leírást róla jó-e szép-e kelle?:))))
Plíííz:) -
Lifeforce #412 StarWars rajongók nagy örömére mai nap UK idő szerint 07:00-kor Napvilágot látott a Battlefield 1942 SW modja amely teljes konverzio.
Természetesen a hungs.hu támogatja a modot így a link most készül.