5868
Jedi Knight 3
-
antijedi #492 hmm, nem invisible, pedig a nick is takigabi
ezt a számot néztem:
277157463 -
Takigabi #491 rossz számot néztél akkor -
Takigabi #490 online vagyok -
antijedi #489 izé, offline... -
Takigabi #488 277157463 az Icq számom -
Takigabi #487 ha valaki szeretne akkor keressen meg Icq-n elvileg ip alapu kapcsolodással lehet -
antijedi #486 őőő lehet -
Takigabi #485 akar valaki jönni dualba? -
antijedi #484 jaja sige olyan mint ha ö9sze lene gyurva a jk a csvel és a bf-el :DDD na persze mindegyikből csak a jo dolgokat rakták bele :D -
#483 kell az mpfix szedjétek le kurvva jó a ajáték főleg siegeben 10vs10 bár a abotok még f@szok de nyílván emberek ellen a akirály -
antijedi #482 mármind andöt-öt :P -
antijedi #481 van de nem tom menyire publik asszem, kérdezd and-öt :D -
Joint #480 van szerver? -
antijedi #479 multypatchel királyul megy a mutly ip csatlakozásal!!! -
#478 Hülyeség. Egyszerűen csak a megfelelő ikonra kell kattintani. Van külön MP meg Singel része, pont mint a JK2-ben és az EF-ben is. -
#477 Hát én eddig csak initiate fokozaton próbáltam a botkat, de szerintem tuti használnák a spec mozgásokat nehezebb fokozaton. -
antijedi #476 meg mindha valami oylat mondtak volna hogy ha fel van téve akor meg a single nem megy vagy valami ilyesmit :D(vagy nagyon keverem?? :D) -
antijedi #475 amugy akor kell msot hozá ez a MP crack vagy mi vagy nem?? -
antijedi #474 az ai-ban szvsz nem a nehézség a lényeg (vagy nem csak) hanem az okosság...
hiába nehezebb a game ha ezt ugy érik el hogy 10 enemy helyett 100 van :D -
#473 Ja igen, még most mondom minden kedves játékosnak, hogy ha szingliben behozzátok az objective listát akkor alul vannak menüpontok. Ott érdemes átbogarászni a Moves-t mert nagyon jó dolgokra lehet rájönni. A kedvencem az előre+ugrás és ürés. Szépeket pörög a padawanom. :))) -
#472 Nem vettem észre nagy javulást ai terén. nyilván nehezebbfokozatom nehezebbek. -
antijedi #471 hogy is mongyák? megkésve bár de törve nem... :PPP -
antijedi #470 ááááá lejött, minyá csomizom kifele!! :P -
antijedi #469 tényleg ai-n csiszoltak valamit? meg botok aiján?? -
#468 Én egy 93%-ra tippelnék. -
antijedi #467 hát viszaolvasva newkem az tunt ki hogy végülis béta de elég jól jáccható... -
#466 Ha asszondom, hogy a full 100% -os akkor most ez a pre-full mennyit ér? 70%? 80%? 90%? Vagyis érdemes lehúzni?
Itten nézem az FTP server-t és nagy a dillemma.. -
antijedi #465 még mindig kell az a hubcim, másfél file még mindig hátravan :P -
antijedi #464 ok, egyelőre még a game sincs lent és előrelátható egy hetet nem leszek sajna netközelben de azért köszi :D
mindenesetre ha müxik akor a tisztelt szervertulajok kezdhetik fellövöldözni a szervereket (jó tudom még nincs hozá dedikált szerver de akkoris csak megoldhato valahogy :D) -
#463 nemtom még sajna, most találtam csak meg..
majd mikor hazaértem melobol letesztelem
de nekem e nélkül ment a botozás, és asszem a haverom kipróbálta IPn is, és ha jól tudom ment..
de próbáld ki fix előtt is azért -
antijedi #462 hmm, az mp fix-el neten is jácható vagy csak botozás megy? :P -
antijedi #461 kell persze -
#460 akit érdekel:
MP fix
bár nekem ment nélküle is
AllToFFA -
Takigabi #459 kell egy hubcim amin megvan? -
#458 Nekem már nincsenek meg. Kicsomagoltam és töröltem az alapfileokat, ne foglalják a helyet. -
antijedi #457 de ahelyet hogy itt kötekedtek inkább gyertek fel dcre megosztani a maradék 3 filet normális sebességel, mongyuk a tejszinhub-ra :DD -
antijedi #456 ja upsz tényleg, na nembaj nagyon koránvolt még amikor olvastam :PPP -
#455 Ő aszonta hogy van választógomb de hiába nyomogatja..:) -
antijedi #454 amugy haljátok az örömhirt találtam egy embert dc-n akitől jön a maradék 3 file
szépséghiba hogy csak 6kb/sec-el :( -
antijedi #453 ugy értem a fénykardtipushoz nincs választógomb, a stilushoz tudom hogy van jk2ben is volt, ezért mondom hogy mivel ő aztmondta hogy nincs ezért a fénykardtipusra gondolt mert ahoz nincs a stilushoz meg van :D