5868
Jedi Knight 3
-
#114 smsweb itt nem jáccik -
Marcus_ #113 aztán vmi véléemény van e róla? -
Hype #112 ???????????????
Már megjelent? Azt a.... -
djcom #110 1 perc és lennvan!!!!!!!
Yehhhhhhhhhhhhhhhhhh -
#108 Nekem már lenn van az 1. CD -
djcom #107 Te se?Én se.
Még 1 óra és lennvan -
#106 Na jó, már nem birom. Honnan szedhetőM? :) -
#105 Na látod ezt bezzek kirakták az nforce-n amit meg mi várunk arra nagy ívben csesznek pedig az nem is pre gold hanem gold. -
Nyiri #103 En is megvarom a teljest, mert a hintman2-bol megvolt a beta es annyit jatszottam vele hogy elment a kedvem a full kiprobalasatol :[ -
djcom #102 ok.Már megvan -
#101 Én bevárom ateljest inkább. Nem bízok már régóta a nem online bétákban. -
djcom #100 Sehol nincs még fenn!
Ha valaki tud elérést írjon privátba! -
#99 Mondjuk az SWG-nwk is 3 CD volt a bétája, úgyhogy ez nem kizáró, ok. Mondjuk a béta is egy majdnem végleges verzio, csak annyi, hogy márcsak a bugokat kell kiirtani. -
djcom #98 jaja.Remélem müxik -
djcom #96 Ez egy béta verzió!
KELLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!
Asszem nincs benne multi -
#94 Jaaa. :D -
#93 Senki sem mondta, hogy kezdjél vele valamit ... -
#92 Ezzel most mit kezdjek? Egy kép a hiv. oldalról. -
-
#90 "Pre Gold"
Valszeg egy bugos béta. -
steweee #88 ahhh.erre nem is gondoltam. játszanék én neten is, de sajna tegnap lekorlátoztak 6 kb/s-re -
antijedi #87 vagy legalábis engem mindenhova felengedett eddig... :D -
antijedi #86 tényleg jó progi de ezt most bszoptad mert jk-ban nincs multyvédelem minden szervert tört :PPP -
antijedi #84 ja persze, a player beálitásoknál be kell configolnod hogy milyen erőid legyenek (pontosztogatós modszer) -
steweee #83 create serverrel botok ellen. nem tudja vki hogy mi lehet az oka? pedig multiban sokkal több jedi erő van a beállításokban mint singlebe, és a botok használják is -
antijedi #82 sok szerverben le van korlátozva az erőhasználat... -
steweee #81 multiban miért csak push és pull forceokat tudok használni ? pedig jedi lovag fokozatba van kapcsolva mind az erőhasználat, mind az ellenfelek erősségi szintje? vagy expirience kell szerezni multis játékok során? -
#80 Állítgasd. Állítsd be hogy internet meg minden minden ilyen. Majd csak megjelenik. :D -
steweee #79 nem talál egy szervert sem. hogy lehet ez? -
#78 Vagy a start menüben válaszd ki a Multi paranscikont. A multi nagyon jóra sikeredett, érdemes kipróbálni, főleg mikor 20 ember püföli egymást fénykarddal. :))) -
#77 Hogy ne lenne multi? Csak az külön játékban van. Indítsd el az exee-t majd a menüből válaszd ki hogy multiplayer. -
steweee #76 na, végigvittem. a végső csata eléggé húzós volt, de azért meg lehetett csinálni. ennek még nincs multi része? nincs ilyen opció, csak mod, de azt meg nem tudom hogy jelent e meg hozzá -
#75 Szerintem is nagy marhaság, ez a túlott grafika igény. Minek? Én beérem egy Jedi Knight1-es szintű grafikával is, pedi az már nem mai játék. A Thief1-el is igazán jól el tudok jáccani, mert fantasztikus hangulata van. A Broken Sword3 egyik fejlesztője mondta a Gamestarnak, hogy ma mindenki a fotorealizmusra törekszik, és a játékok épp emiatt maradnak stílustalanok. Teljesen igaza van. Meg aztán renteget mai szép játék iszonyatosan rossz. -
#74 Nemtom. Legutóbb mikor egnéztem szeptember volt. Ttui tolták, mert ilyen mákunk úgysincs. -
steweee #73 köszi! egyébként egy korábbi hozzászólásban olvastam vkitől hogy nagyon lehúzza a 3.rész grafikáját mert hogy ua lesz mint a 2. na szerintem az ilyen nem teljesen tiszta. mi nem jó ezen a grafikán? van ettől szebb, igaz, van olyan aminél az árnyék real time, igaz, de ez is elég jó ahhoz, hogy az ember maximálisan bele tudja élni magát a játékba. pl a chaser egy jó játék lenne, frankó grafika, mégis elég gyenge a játékmenet. és egy játéknál a játékélmény a lényeg, szerintem, sosem az árnyékok kidolgozottságát figyeltem csata közben -
#72 Pontosan mikor fog? -
#71 De megjelenhetne már. Már nagyon várom, hogy az én kis Rodian jedimmel végigkaszaboljam a galaxist. :) -
#70 jaj -
#69 Most az outcastról van szó. Bocsi. :D -
#68 ÁÁÁ nektek már megvan?
Akkor nekem is kell HL2 előtt :)