5868
Jedi Knight 3
-
#534 Ha szingliben, akkor majd a játék közepén, miután elvezstetted. Multiban meg akármikor.
Szóval igen de ez gondolom már kihámozható volt az elsőzőböl is. :P -
#533 De miután már választottam, később meg lehet vhogy változtatni? -
#532 Ha szingliben, akkor majd a játék közepén, de az elején csak egykezes, szimpla kardot lehet választani. Multiban meg akármikor. -
#531 Hi! Ha választottam kardstílust (kétkezes vagy két egykezes) akkor azt meg lehet változtatni. -
Vialis #530 A pontos hely pl: d\mappa\kép.jpg? -
Takigabi #529 ok thx -
#528 A sárgák, azok fegyverek feltöltésére vannak, a zöldek vannak pajzs feltöltésre.
-
Takigabi #527 Hi! A tattoine-on vagyok és ott narancssárga dobozok vannak amelyek elvileg a páncélfeltöltésre vannak azon használom az use-t csipog is de a páncélom nem töltődik fel.Bug? -
#526 Nálam 1024*768-ban akad a játék. Ti milyen confogon nyomjáték? Én p4 1,7, gf3ti200 128mb, 512ddr. Nálatok is akad?
-
#525 Lehet acrobatikot is hasnálni és ahhoz nem kell kard. -
#524 spec mozgas oke, de ugy psec mozgas hogy karddal -
#522 lol látom kijött ebből egy béta... :(( -
#521 Mi neked ezen az irányíthatatlan?:)
Multiban is tökéletesen lehet vívni..
Ha nem ütsz akkor automatikusan blokkol..
Ütni pedig irány+ütés kombinációkkal lehet...Igencsak brutálisan meg lehet tanulni hogy mikor melyik vágás jön jól,és mikor érdemes style-t váltani...
Ha nemtetszik jáccá Szartreket:) -
#520 [/img]
ez nem kell -
nienor #519 Nah, négy versenyzőből, eredményt hirdetek netes gondolatolvasás témájában: és a győőőőőőőztes: Skyneeeeeet. Nyereménye: a következő versenyen is részt vehet.=)) Azért minden indulónak köszönöm a részvételt, a válaszaik, ha a nyeréshez nem is volt elegendő, roppant kimerítők voltak. -
#517 [img src=a kép pontos helye][/img]
Persze a [] helyére <>-t kell rakni. -
Sub Bass12 #516 És hogy van az az így? :) -
#515 Nézd át a szingliben a mozgások listáját. Több itt a spec mozgás mint hiszed és akkor már nem is lesz olyan összevissza. :) -
#514 iranyithatatlan, total nem latod hogy mit mozogsz, nem te iranyitod, hanem random serun gyozol. ez neked jo multi? -
Takigabi #513 a multi ugyanolyab mint a kettőben,ott is jó volt a jón meg minek változtatni.Szerintem jó a multija is -
#512 ezt igy kell:
-
#511 ezt a szar bazmeg. a single az kurva jo, vegre nem szar mint az elozoben, dea multi. haaat. total feleseges volt ezt az egeszet kiadni. az egesz csephadaras. a sima egykezesdbol kivettek a piros dfa-t es ennyi. a tobi stilusbol meg csak a sima elootte elore+space, meg a jobra/balra fel ugras utes-t talaltam csak meg. osszevisszacspakdoas az egesz. szanalmas -
Sub Bass12 #510 http://www.fpscentral.hu/cgi-bin/gringo2003/imagepager.cgi?newsid=2537&number=1
nesztek :) -
Sub Bass12 #509 ez se rossz 5let :))
-
antijedi #508 honet akarsz kepet beszurni?
amugy én se tudom hogykell
szvsz ird le a linket azt majd mindenki rákattan :D -
antijedi #507 miezit segélyforum???
icqban segitség: www.icq.com :DDD -
Sub Bass12 #506 tud valaki segíteni? :) -
Joint #505 nekem nincs icq :( -
Sub Bass12 #504 nekem se...nem tudom hogy kell rendesen képet beilleszteni :(
-
Sub Bass12 #503 -
antijedi #502 na ez a kép nekem nem láccodik... -
Sub Bass12 #501 -
antijedi #500 fogalmam sincs, szvsz probáld ki..., amugy meg nem érdemes kodozni, nemjoaz... -
Sub Bass12 #499 a Jedi Academyben működnek azok a kódok amik az outcast-ban? -
antijedi #498 vagyis ugyanugy vár az auth-ra és hiába irok nem ir visza senki :D -
antijedi #497 mostse... -
Takigabi #496 most probáld -
Takigabi #495 ja spam -
Takigabi #494 akkor nem tudom mi van -
antijedi #493 vagy csak nem fogadtad authorizaciot vagy nemtom