5868
Jedi Knight 3
-
#708 Jah, látom..... -
#707 A textúrák bénasága a programozók és a SW univerzum hibája, és nem a Q3 motoré....
Amúgy van má full? -
#706 Van egy kapcsolo, az el fog mozdítani egy ládát ami mögött ott van a továbbjutás. Addig kell menekülni, amíg el nem éritek a futószalagot, ahhol be lehet szorítani egy láda és az erőtér közé. -
Takigabi #701 minek az amugy ugyanazok mint a Jedi Knight 2 -ben -
#700 asszem szeptemberben -
neménvoltam #699 Full version mikó jön ki? -
#698 1 Mit vártok egy bétától
2 A grafika nem minden (elég szomórú lenne ha grafika miatt lenne vmi hónap játéka...) -
#696 Thx sikerült :))
Müxik az a rohadt netes multi:)
Hiba: Még ígyis szebb a játék a nemrég megjelent Start Trek fps-nél..:) -
#695 Szexuális ihletésű képek 'rongybaba' jeligére. :DDD
-
#694 Ezzel en is egyetertek, bena is meg lassu is, nagy terepek kinezete mar nagyon idejetmult, de a jatekmenet kellemes. -
dervis_ #692 Helló!
Tegnap nyomtam végig a gamét. Szerintem egész jó lett. Könnyebb mint a Jedi Outcast, a pályák kisebbek, de nagyon hangulatosak. Külön király a kétféle befejezés, bár míg a Sith verzió nagyon ütős lett, a Jedi befejezésnél megint nem tudtak szabadulni a kliséktől...
Én az alábbi bugokat találtam:
1) A legsúlyosabb bug a QuickSave/QuickLoad-dal kapcsolatos. Úgy tünik, ha egy erőteret megsemmisítesz, akkor ha utána quicksave-elsz majd kesöbb quickload-olsz, akkor bár az erőtér nem létezik, programhibából kifolyólag nem tudsz keresztülmenni a nem létező erőteren. Szerencsére csak pár olyan erőtér van a játékban ami felett nem lehet átugrani és gyakorlatilag azokon is csak egyszer kell áthaladni. Biztos ami biztos, érdemes az erőtér megszüntetése elött normális mentést csinálni.
2) A Ragnor sirjába vezető ajtót úgy lehetne kinyitni, hogy a Force Sense-el a padlón látható ábráknak megfelelőköveket kéne Force Push-val betolni. A probléma hogy nem láthatóak a köveken az ábrák. De ha az ajtótól balra állsz meg pár méternyire, akkor jól láthatóak.
3) Ugyanezen a pályán néha Force Sense-vel nem láthatóak az ellenfelek, pedig lehet, hogy ott állnak elötted.
4) A sugárpisztoly másodlagos lövése nem él, sima lövést ad csak le, nem lehet energiát gyüjteni egy erősebb lövéshez.
5) A jedik egymást ütik. Sajnos fénykardvívás közben a saját társaidat is sebzed, illetve ők is sebzik a többieket. Marha idegesítő, hogy ha többen támadnak egy sötét jedit, akkor nagy valószínüséggel egymást is levágják.
6) Repülő ellenfeleket nem lehet Force Grip-vel fojtogatni. Pedig Boba Fett torkát szivesen megszorongatnám.
7) Második újrakezdésnél az utolsónak kiválasztott fénykard harcmodorral kezdesz. Csak a config fájlt kell az eredetire cserélni és máris orvosolva van a hiba.
8) Igazán nem tudom, de most vagy két rankor van a fogolymenekítéses pályán vagy újratermelődik a rankor. Ha utóbbi, akkor elég nagy disznóság, mert marha nehéz lenyomni.
9) Az egyik pályán Kyle egy lezuhanni készülő elektromos csövet tartott a levegőben az Erővel, míg nekem módját kellett találnom, hogy elvezessem a szobából a vizet. Mikor sikerült, a mozinál kiakadt a játék, mert Kyle valami okból nem ugrott fel a mennyezeten található lyukba. Újrakezdtem a pályát, másodszorra nem volt gond.
Apró hibák, idegesítő apróságok:
- Egy alkalommal sikerült átmennem egy erőteren, de csak az egyik irányból. A másik irányból meg lekapcsolható volt.
- A Taun-taun animációja nincs megcsinálva, ezért nagyon idegesítő ha lovagolni próbálsz.
- A légirobogón ülve nem lehet erőt használni, és csak fénykard lehet a kezedben. Ha elteszed a kardot akkor a fedélzeti ágyút használhatod, de erre nem könnyű rájönni. Jobb gomb a turbó meghajtás.
- Amikor Wedge-el együtt nyomulsz egy küldetésben, a felrobbantott hangárban a egyes roncsokon át lehetett menni, máshol láthatatlan falba ütköztem. Ráadásul fenn láthatatlan pallókon rohamosztagosok álltak, de nem tudtunk egymásra lőni.
- Fedezék mögött álló ellenfelet nem mindig lehet lelőni, bár kilátszik egy-egy testrésze. Egyszerüen a fedezék nagyobb, mint amekkorának látszik.
- Az AI-k ugyanolyan hülyék mint a Jedi Outcast-ban. Ha nem látnak téged és te meglövöd őket akkor nem reagálnak, nyugodtan lelőhetőek.
- Az Echo Base pályán amikor a félig eltemetett AT-AT roncsban kéne lejutni a bázisra semmi sem utal arra, hogy a robbantással lyuk nyilik a bázisra. Ráadásul kijutni sem lehet, ezért az ember könnyen bugra gyanakodik.
- A Jedi Tomb-nál egy leszakadt hidon átugorva vártam az engem követő rebornokat, hogy majd jól a szakadékba taszítom öket, mikor ugranak. Cselesen belerohantak a szakadékba, elfelejtettek ugrani. :DDD
- Egy alkalommal két rohamosztagos lőtt rám, csakhogy az egyik a másik mögött állt és állandóan hátbalőtte. Persze az elöl álló nem reagált rá.
- Néhány dolog még nincs megrajzolva, pl. a dreadnought-ból és a végén a csillagrombolóból kinézve nem látszik az űr, az egyik pályán a parkoló lépegetőkön nem volt textúra.
- A rebornok olyanok azzal a hülye maszkkal a fejükön, mintha a mortál kombatból léptek volna elő. :DDD
- Vicces, hogy a buckalakók rázzák a fegyverüket, te meg ez idő alatt fejbelövöd őket. Kétszer. -
#691 Csak ugy tudsz hogy IPalapján. Valamelyikotok kreal gamet ( Dedicated: No !!!) Majd a konzolt lehivod a fömenübe ahol connect azipcime és konnektol. ennyi :) persze ehhez kell a multipatch is -
djcom #690 Nem lehet vele online játszani sajnos:(
-
#689 Favorites-ba hiába ütök be bármit leokézom utánna nem történik semmi,nem rakja be a listába...
-
nienor #688 TheZsenyka!
Asszem ahogy belépsz a terembe, az ajto mellett van a falon(ban) két kőkocka, ezeket kell kihúzni, a sense egyébként ilyen narancssárga színű ábrákkal jelzi, de asszem anélkül is látható.Fel kell jutnod arra a kőhídra, ami feletted van. Ha megnézed, látni fogod kb. hol tudsz feljutni. A kék csiga nincs sajnos mindig, nekem ujrajátszásnál nem volt sehol sem.
A hátsódat meg biztos azért nézik, mert formás. :) Örülj neki...ilyenek mindig lesznek, amíg a játékprogramozók férfiak... -
#687 nem szalad el egyik sem... ha az egyikhez nincs hangulatom előveszem a másikat. Inkább minthogy a hajam tépjem a bugoktól -
Takigabi #686 akkor már inkább a Half Life 2-vel fogok játszani -
Joint #684 Favorites-be bekell irni a te cimedet , vagy akiére ő csatlakozik , nekem így sikerült :) -
#683 Hogy a faxba kell online játszani???:)
Haverommal próbáltuk,csináltam server,de ő nem talál IP alapú csatlakozás nincs...INTERNET beállítás mellett GET NEW LIST-re fél óra után sem talál semmit....
HELP!!! -
TheZsenyka #682 Használtam, látom is a kék csigaformát, de csak az életerő pakk rejtekhelyén. Sehol máshol nem jön elő. Ezen kívül csak morajlást hallok (az erővel) a nagy hátsó falnál. -
#681 Sense F4 -
TheZsenyka #680 Nem lehet valamiképpen megoldani, hogy két lány legyen? Pszichikailag zavar hogy rám van állva a pali. Akkor már legyen két nő. (Lehet hogy hülyeség, de télleg baromira zavar, viszont szeretnél női jedit irányítani.) -
TheZsenyka #679 Hát ez eszméletlen királyság, hogy nőszemélyt is lehet irányítani. Egyetlen kontra, hogy már az első movie-ban a seggemet stírölték, meg mindenki úgy kezel mint egy nőt. Na mind1.
HELP!
Lehet hogy béna állat vagyok, de nem tudok átjutni a bemelegítő pályán... "Use Your Jedi sense to find a way out..." vagy valami hasonló. Találtam valami életerő pakkot, meg az egyik falnál morajlást lehet hallani, mintha patak lenne mögötte, de amúgy képtelen vagyok bárhogy is kijutni. Most mi van??? -
#678 Hogy a faxba kell online játszani???:)
Haverommal próbáltuk,csináltam server,de ő nem talál IP alapú csatlakozás nincs...INTERNET beállítás mellett GET NEW LIST-re fél óra után sem talál semmit....
HELP!!! -
Takigabi #677 ICq-n -
Takigabi #676 aki most online és játszani akar az keressen rám -
#675 Egyébként a drain néha elég érdekesen működik. Van, hogy a pont előtted állóra sem hat, de volt már olyan, hogy drainnel kinyírtam az előttem álló két birodalmit, és a tíz méterrel odébb álló is összerogyott... -
TomBond #673 Leírná valaki melyik erő mit csinál?
A gyógyítást tudom, meg a Senset (látás vagy mi).
-
pinehead #670 Ehhh, csak visszatöltött játékállás után volt hajlandó megtenni a dolgokat.
Szerintem a mentés helye, vagy valami nem tetszett neki.Más gond eddig nem volt vele nálam sem.
És Köszi mindenkinek! -
nienor #669 Használd sense képességet, kékkel mutatja, hova kell menned, egyébként ugranod kell :) -
Takigabi #667 ma ráérek,ha valaki akar dualozni keressen rám ICq-n -
#666 Kösz.
Amúgy a tauntaunok tényleg iszonyat gagyik így, pedig nagyon fasza lett volna a lovaglósdi :( -
nienor #665 Biztos, hogy Force pull-t használtál? Addig kell csinálni, míg a visszaverődő lézer a kiinduló pontjába nem csapódik,, ezt mindegyiknél meg kell tenni, és elvileg felrobban. Szvsz próbálkozz.
Egyébként lovak = taun-taun =)) -
Takigabi #664 bocs, a homokfutos pályán a homokfutok is bugosak(nem folyamatosan hanem akadozva mennek) -
#663 igen, nálam is, és nem is érdemes felülni rájuk, mert csak bénáznak=) -
Takigabi #662 pl:amikor eldobod a kardot "cikkcakkozva"(megakad) érkezik vissza,az emberek lebegnek, a darth vaderes pályán Kyle engem akar megölni nem az enemyt.... -
Takigabi #661 szerintem azért van benne egy pár bug,még olyanok is amelyek a továbbjutást akadályozzák -
Takigabi #660 de lehet ip-sen -
#659 A "lovak"-ra a legegyszerűbb úgy ráülni hogy ugrás közben ülsz fel rájuk,akkor nem száll le róla egyből a jedi..:)
Amúgy szerintem mindenkinél sieltek a lovak,mert nállad is,nállam is...lentebb is olvastam hasonlót..:)
-
pinehead #656 Na ez az,amit nem csinál Nálam meg.
Ikon okés, csak nincs "eredménye".
EZ bug??