5868
Jedi Knight 3
  • pinehead
    Túlvagy már a "csatamezős" részen is??
    Ott nem nyílik a bejárat?
    Mert ott van egy bunker(amit védtek egy lézerágyúval..)alatta be tudsz menni...
  • Slow
    nemtom melyik az echo base, bocs
  • Eye-scream
    A multiplayer egyáltalán nem müxik? IP címen keresztül se lehet játszani, csak botokkal?
  • Terra
    Inkább erre válaszoljatok...
  • hiba
    Ami nekem van valszeg az, de 2 kiadas is van, az egyik nfoban az irjak felejtsuk el a masik bugbetat :)
  • Slow
    ez egy beta ha jól tudom, tehát full, csak nem publikus ,)
  • Terra
    PLZ help.

Bent vagyok az Echo base nél, kinyírtam mindenkit de a nagy bejárat ajtaja nem nyílik ki.
    Mi a fenét csináljak???????
  • Lacc
    LOL :DD
  • hiba
    Sztem ez full csak neha bugzik.
    Csomo palya es karakter, atvezeto kepek, zene duma minden van :)
  • TheZsenyka
    Force, érdemes végignyomni a cuccot, vagy sok olyan bug van benne, ami jelentQsen ronthatja a játékélményt? Érdemes várni a final release-re vagy nyomjam ezt?
  • Eye-scream
    Asszem a harmadik küldetésnél vagyok ahol 5 bombát kell hatástalanítani. Hol van az ötödik, és hogy lehet eljutni oda? Már fél órája rohangálok összevissza, de nem tudok továbbjutni. Help pls.
  • jango fett
    Nekem nem tudna valaki segiteni a börtönbolygon akadtam el valami hangárt kéne megkeresnem de nem találom
  • Slow
    hát nemtom, nekem "swjkja1-jagiso01.rar" file-okból áll, amit külön is ki lehet írni, majd máshol visszamásolni vinyóra és kicsomagolni...
  • Slow
    nienor, megmentettél=)
    oriási köszi, már majdnem abbahagytam=)
    kössssssssz
  • nienor
    nem kell feltétlen kiírnod, haí csak játszani akarsz akkor elég kicsomiznod, és igen nekem is 1,13 giga a gamedata mappa. itt a jasp.exe-vel indul a játék, egyébként olvasd el ezt: #542
  • nienor
    Slow!
    Ott akadztál el, ahol lézerek vannak fent? Mert a vörös lézerekre húzást kell nyomni, és akkor a tükör visszaveri saját magába és felrobban. Remélem érthető volt.
  • Takigabi
    én eddig az összes mellékküldetést megcsináltam egy kivételével,de szerintem ezt a mapot kifogom hagyni mert többszöri visszatöltésnél is rámtámad Kyle
  • Takigabi
    most bug vagy nem bug?
  • Slow
    nem tom hova ugorhatnék feljebb...
    felmentem legfelülre, már a generátor tetejére is felküzdöttem magam, az egyik csőre...asse volt könnyü
    felfedeztem, hogy ki lehet robbantani a plafont egy helyen, de nem lehet kimenni...

minek kellene történni, amikor felértem?
  • Slow
    hát még mielőtt kicsomagolod, írjad ki
  • Slow
    hát én azért nem válaszoltam, mert nem értettem mi a gond.
    hát a filokat (gondolom darabolva van, ha nincs akkor darabold) kiírod 2 v 3 cd-re...
  • Slow
    akinek készen van az egész cucc, nem nem rakná fel valahova a mentéseket? kezd tomb rider hangulatom lenni a sok mászkálástól...:/
    tx
  • Slow
    hát újracsináltam, először agyongyakott a kyle, aztán végignyomtam, de ua, felmegyek a legfelső szintre, aho már csak a két rakéta-hátu óriás gárdista van, azok lelőve, utána semmi...=(
  • jango fett
    Sziasztok egy kérdés a börtön bolygon vagyok de vagy 10 szer körbe mentem de sehogy nem találom a hangárt ha valaki tud segitsen irja már le,hogy jutok oda elöre is köszi
  • Slow
    ehhh
    checkpoint-tól elég? vagy az esős részt is?....
  • Long_Gun
    Bug, kezd újra a pályát. Továbbjutni pedig elég könnyű.
  • Slow
    =))) nem teccel neki=) engem nem bánt, csak lemarad, meg nem jutok tovább abbol a szarból....
  • Takigabi
    pedig a célkereszt zölddel jelzi
  • Takigabi
    az most normális hogy a második főküldetésben(a darth vader kastélya) Kyle ki akar nyirni?????
  • Kis Szabó [PT]
    Eltévedté' öreg!
  • Slow
    plíz heeelp!
    nem akarlak zaklatni benneteket, ha tudtok egy végigjátszást, angolul is jó, az szuper nekem, léccci
  • Takigabi
    a grippel is el lehet lökni több embert,nem csak felemelni
  • Takigabi
    nálam 800x600-on 32 biten elfogadhatóan megy geforce2-vel és 1ghz-es procival 192mbrammal
  • Takigabi
    egyvalamit nem értek a kisebb küldetések után(ahol választani lehet a küldi közül) valamikor választható a go to academy pont,ott is kapok küldetéseket,de azok mellékküldetések?
  • Slow
    vujin-on, ahol a savaseső is van, már bent a "kastélyban" (ahol az a nagy energia-generátor, vagy mi a szösz van), felmentem a legfelső szintre és nem találok semmit...
    segítsééééég ,)
  • Hmuda
    Amikor töltik, akor símán le lehet a két faszit vágni, a maradék meg gyerekjáték.
  • Skynet
    Ahol robbantgatni kell és követ a Rancor ott be kell csalni oda ahol a futószalag van. A futószalag elött van egy kapcsoló azt kapcsold be.Utánna berohansz a futószalag melletti szobába ahol van még1 kapcsoló..Megvárod hogy a rancor eléd menjen és nyomd meg a gombot,szegényke majnem úgy fog járni mint a jedi visszatérben..kissé kilapul:)
  • Takigabi
    hagyjátok hogy a hoth bolygón a "jeti" elkapjon titeket , felvemel és le tudjátok vágni a kezét------Birodalom visszavág feeling
  • Hmuda
    Melyik rancor? a mutáns vagy a sima?
  • djcom
    A Rancoros pály 3.részén...
    Amokor robbantani kell.Már az utolsónál vagyok,de tiszta texturabug egyetlen helyiség ahonnan a tetőre lehet jutni:(
    Help!
    Vagy mi a köv.pálya neve akkor ugrok egyet!