5868
Jedi Knight 3
-
pinehead #654 Túlvagy már a "csatamezős" részen is??
Ott nem nyílik a bejárat?
Mert ott van egy bunker(amit védtek egy lézerágyúval..)alatta be tudsz menni... -
#653 nemtom melyik az echo base, bocs -
#652 A multiplayer egyáltalán nem müxik? IP címen keresztül se lehet játszani, csak botokkal? -
#651 Inkább erre válaszoljatok... -
#650 Ami nekem van valszeg az, de 2 kiadas is van, az egyik nfoban az irjak felejtsuk el a masik bugbetat :) -
#649 ez egy beta ha jól tudom, tehát full, csak nem publikus ,) -
#648 PLZ help.
Bent vagyok az Echo base nél, kinyírtam mindenkit de a nagy bejárat ajtaja nem nyílik ki.
Mi a fenét csináljak??????? -
#647 LOL :DD -
#645 Sztem ez full csak neha bugzik.
Csomo palya es karakter, atvezeto kepek, zene duma minden van :) -
TheZsenyka #643 Force, érdemes végignyomni a cuccot, vagy sok olyan bug van benne, ami jelentQsen ronthatja a játékélményt? Érdemes várni a final release-re vagy nyomjam ezt? -
#641 Asszem a harmadik küldetésnél vagyok ahol 5 bombát kell hatástalanítani. Hol van az ötödik, és hogy lehet eljutni oda? Már fél órája rohangálok összevissza, de nem tudok továbbjutni. Help pls. -
jango fett #639 Nekem nem tudna valaki segiteni a börtönbolygon akadtam el valami hangárt kéne megkeresnem de nem találom -
#638 hát nemtom, nekem "swjkja1-jagiso01.rar" file-okból áll, amit külön is ki lehet írni, majd máshol visszamásolni vinyóra és kicsomagolni... -
#637 nienor, megmentettél=)
oriási köszi, már majdnem abbahagytam=)
kössssssssz -
nienor #635 nem kell feltétlen kiírnod, haí csak játszani akarsz akkor elég kicsomiznod, és igen nekem is 1,13 giga a gamedata mappa. itt a jasp.exe-vel indul a játék, egyébként olvasd el ezt: #542 -
nienor #634 Slow!
Ott akadztál el, ahol lézerek vannak fent? Mert a vörös lézerekre húzást kell nyomni, és akkor a tükör visszaveri saját magába és felrobban. Remélem érthető volt. -
Takigabi #631 én eddig az összes mellékküldetést megcsináltam egy kivételével,de szerintem ezt a mapot kifogom hagyni mert többszöri visszatöltésnél is rámtámad Kyle -
Takigabi #627 most bug vagy nem bug? -
#626 nem tom hova ugorhatnék feljebb...
felmentem legfelülre, már a generátor tetejére is felküzdöttem magam, az egyik csőre...asse volt könnyü
felfedeztem, hogy ki lehet robbantani a plafont egy helyen, de nem lehet kimenni...
minek kellene történni, amikor felértem? -
#625 hát még mielőtt kicsomagolod, írjad ki -
#620 hát én azért nem válaszoltam, mert nem értettem mi a gond.
hát a filokat (gondolom darabolva van, ha nincs akkor darabold) kiírod 2 v 3 cd-re... -
#618 akinek készen van az egész cucc, nem nem rakná fel valahova a mentéseket? kezd tomb rider hangulatom lenni a sok mászkálástól...:/
tx -
#617 hát újracsináltam, először agyongyakott a kyle, aztán végignyomtam, de ua, felmegyek a legfelső szintre, aho már csak a két rakéta-hátu óriás gárdista van, azok lelőve, utána semmi...=( -
jango fett #616 Sziasztok egy kérdés a börtön bolygon vagyok de vagy 10 szer körbe mentem de sehogy nem találom a hangárt ha valaki tud segitsen irja már le,hogy jutok oda elöre is köszi -
#614 ehhh
checkpoint-tól elég? vagy az esős részt is?.... -
#613 Bug, kezd újra a pályát. Továbbjutni pedig elég könnyű. -
#612 =))) nem teccel neki=) engem nem bánt, csak lemarad, meg nem jutok tovább abbol a szarból.... -
Takigabi #611 pedig a célkereszt zölddel jelzi -
Takigabi #610 az most normális hogy a második főküldetésben(a darth vader kastélya) Kyle ki akar nyirni????? -
#609 Eltévedté' öreg! -
#604 plíz heeelp!
nem akarlak zaklatni benneteket, ha tudtok egy végigjátszást, angolul is jó, az szuper nekem, léccci -
Takigabi #603 a grippel is el lehet lökni több embert,nem csak felemelni -
Takigabi #601 nálam 800x600-on 32 biten elfogadhatóan megy geforce2-vel és 1ghz-es procival 192mbrammal -
Takigabi #600 egyvalamit nem értek a kisebb küldetések után(ahol választani lehet a küldi közül) valamikor választható a go to academy pont,ott is kapok küldetéseket,de azok mellékküldetések? -
#598 vujin-on, ahol a savaseső is van, már bent a "kastélyban" (ahol az a nagy energia-generátor, vagy mi a szösz van), felmentem a legfelső szintre és nem találok semmit...
segítsééééég ,) -
#597 Amikor töltik, akor símán le lehet a két faszit vágni, a maradék meg gyerekjáték. -
#596 Ahol robbantgatni kell és követ a Rancor ott be kell csalni oda ahol a futószalag van. A futószalag elött van egy kapcsoló azt kapcsold be.Utánna berohansz a futószalag melletti szobába ahol van még1 kapcsoló..Megvárod hogy a rancor eléd menjen és nyomd meg a gombot,szegényke majnem úgy fog járni mint a jedi visszatérben..kissé kilapul:) -
Takigabi #595 hagyjátok hogy a hoth bolygón a "jeti" elkapjon titeket , felvemel és le tudjátok vágni a kezét------Birodalom visszavág feeling -
#593 Melyik rancor? a mutáns vagy a sima? -
djcom #592 A Rancoros pály 3.részén...
Amokor robbantani kell.Már az utolsónál vagyok,de tiszta texturabug egyetlen helyiség ahonnan a tetőre lehet jutni:(
Help!
Vagy mi a köv.pálya neve akkor ugrok egyet!