4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#216 koszi...de akkor sem ertem -
Mik #215 Az imátkozást. :DDD -
#214 megorulok....kapcsolgatom, de meg sem nyikkan...mit hagyok ki?
-
#213 ezt csinalom, de nem tortenik semmi...elotte valamit kell allitani? benzin latszolag van benne, auto kuplungon van, szoval az sem lehet a gond... -
#212 Alex: az ok hogy porosodik a kamera, de hogyan lehet letörölni a koszt? mert ha visszalépek a boxba akkor is porps marad...viszont az autó javítható :)... -
#211 2-3 mp-ig...tehát a felsőt bekapcsolod, aztán az alatta lévőn meg nyomva tartod az egeret... -
#210 nekem munkahelyi gépemen Inno3D GF4Ti4200-esen (64MB) 640X480-ban tök jól megy ... viszont a max grafikát nem szereti, mert amikor kiállok folyamatos, de a célegyenesben már szaggat, aztán megint folyamatos, aztán megint szaggat...de ha lejjebb veszem a textúrát akkor jó?!! -
#209 ...de meddig tartsam rajta? :D -
#208 milyen gépen szaggat ez ennyire? -
#207 nekem elindulni elindul: Main switch, utána meg a start kapcsolón rajta tartani az egeret lenyomva. de hogy hogy lehetne megmozditani a kocsit... azt nem tudom. a váltás nem megy. kisérletezgetni meg nem tudok a baromi szaggatás miatt.. -
#206 kattintgatok, de nem indul...
-
#205 úgy látszik új gép kell lassan. kb. 1 frame/5 sec-kel ment. alig tudtam kilépni...
bár az lfs vigan elszaladgál 1280-ban viszonylag magas grafikai beállításokkal (~30fps) -
#204 online manual:
nkpro manual -
#203 ja, és LCD nekem sincs, hogyan lehet elővarázsolni??? -
#202 bal oldalt sorry!!!!!!!!!!!!! -
#201 egérrel :).. a cockpitben jobb oldalt vannak kis kapcsolók, a felső a gyújtás, alatta pedig az önindító, egér bal gomb lenyom :)))...
érdemes elolvasni a manual-t (help menü) -
#200 uldogelni mar tudok, de hogy kell beinditani? -
#199 júj most látom, hogy letölthető a gém
remélem vmi hekk is jön fozzá, hogy a full legyen a demóból -
#198 Na, akkor most felrakom... -
#197 simán tudtad aktiválni? utána választható mind a 4 verda-pálya?? -
partotmos #196 #188 ? -
#195 hali...
nálam nem indul el.
Az alkalmazás inicializálása nem jó. ezt irja ki.
tudja vki hogy miért ? -
partotmos #194 HUHH!!
hát ez így elsőre nagyon komoly
a hangja az télleg alfa-béta állapot(de lehet rajta piszkálódni)
a többi az üt... -
#193 Érdekes, most visszakapcsoltam mindent és működik, de kilépésnél még mindig hibával lép ki. Jó kis progi ez, csak még van mint csiszolni rajta. -
#192 Természetesen, anélkül a menüig se jut el. Most visszavettem a grafikát, így elindul, de nem tudok az LCD kijelzőre infot varázsolni. Még kísérletezek vele, de szerintem az LFS marad a kedvenc. -
#191 - Akinek nincs kormanya, az K-val tudja atkapcsolni bill.-re.
- Frankon koszolodik a kamera, mintha sisak lenne, jol rarakodik a por;) -
partotmos #190 :) most már itt is percek kérdése, csak ez az átok framework lassan mászik fel... -
#189 Turheto:) Jobb mint amire szamitottam, rosszabb mint amilyen lehetne:) Es torik rendesen, az elso kanyarban lefittyentettem a kerekeket:) -
#188 A Microsoft NET 2.0-at felraktad? -
#187 Nálam fellépett pár "apró" probléma. Első alkalommal kilépett alkalmazáshibával amikor töltötte a pályát. Mostmár nem lép ki, de semmit nem látni csak néhány beállítást egyébként az egész kép fekete és nem tudok semmit csinálni. Soha semmivel nem volt hasonló gondom se, A64 3000+ 1 GB RAM, 9800Pro. Ha valakinek van ötlete, kérem ossza meg, köszi. -
partotmos #186 és a hangja, milyen a hangja???:)) -
#185 Gyors helyzetjelentes:)
Egy az egyben netKar, felujitott menu grafikaval, de teljesen hasonlo menurendszerrel. A Demo-ban egy Formula 1600-as ad az Olasz Crema Test Track-el. -
#184 -
#183 na a finnish az fullon jon :) -
#182 fraps-odat is izzítsad:) -
#181 basszus, nekem meg masfel ora legalabb...asszem, megyek aludni...majd holnap
-
#180 Install... -
#179 Mar most szolok, hogy aki majd kepeket akar betenni, az legyen szives linkekkek operalni, esetleg nezokepeket (~250x200px) betolni es azokra tenni linkeket:) THX! -
#178 Nem tudom, hogy menni fog-e kormany nelkul, mert az elozo nem ment, es ertelme sem sok van az az igazsag:) -
#177 én bejutottam még a netherlands szerverre, hasít is lefelé. mondjuk nemtudom minek kormány nélkül, és gef3-al:P