4108
  • lac coo
    De abból van demo?
  • Alexease
    Az 1.1-es mar WAV-os (is), mint az rF vagy a tobbi;) Lehet cserelni a hangokat;)
  • dashed_
    engem is a hang az ami nagyon zavar..
  • lac coo
    Most milyen a demo ? nincs még all-car -os ???
    Bár a hang miatt felejtős, nem bírom én azt idegekkel :)))
  • Alexease
    Nagy mozgolodas nincs, de van uj weboldal (http://www.netkar-pro.com/index.htm), es keveske info, hogy dolgoznak rajta.
  • JuanG
    lehet, csak azt írtam ami nálam bevált egy Ti4200-esen...
  • Ch_Slater
    nekem szinte semmi hatása nem volt a demoban a beállítások változtatásának. minden beállítással 1-2 fps-t produkált. és mint írtam lejjebb a save game-es unlock-kal, másik kocsival 30-40 fps-t ment 1280x1024-ben közepes-magas beállításokkal.
    szóval a demóban valami nagyon akasztja a cuccot...
  • JuanG
    ha akad gyenge a géped, próbáld min. texture detail-el, nekem a melóhelyen ue. volt a gondom, és min.-al nem akadt...
  • Alexease
    Nem akarom torolni a hozzaszolasaidat, de probald NE chat-nek hasznalni a topic-ot es minimalisan onaloan gondolkodni. THX!
  • Dash
    ok, megvan car setup
  • Dash
    nincs olyan h garázs:D
  • Dash
    1000 köszönet, márcsak az akadást kéne megoldani:D
  • Alexease
    TrackDay - Garazs - Misc - Auto Clutch
  • Dash
    auto kulungot , stb. hol lehet állítani?
  • Dash
    igen demo, valaki leírná hogyan kell unlockolni?
  • Ch_Slater
    Demo?

mert nekem a demo az nagyon szaggatott, abszolut minimális beállításokkal is.
    aztán (még ez előző verzióban) kipróbáltam a savegame-es trükköt, hogy elérjem a többi kocsit is, és azokkal nem szaggatott még akkor sem, ha viszonylag sokmindent beállítottam a megjelenítésnél.
    a gépem hasonló.
  • Dash
    megy de nagyon akad, automata kuplungot hol lehet állítani?
  • Dash
    beindult de berakom 1-esbe és nem csinál semmit, még mindig akad
  • Dash
    kösz, gondoltam, de egérre is várni kell 5percet(mindenből legújabb driver van)9600XT 128MB 6.5Dr., 512MB ram, 1.5G Pent.
  • JuanG
    olvasd el figyelmesen a readme-t (html-es), minden autón van gyújtás és motorindító gomb, ezekre kell kattintgatni az egérrel...

az akadást nem értem...
  • Dash
    hogyan tuok elindulni a boxból? bevan minden állítva, de a kép akad mint a ...?!
  • JuanG

• JuanG
    remélem nemsokára lesz Nordschleife (nyáron?)
  • Peck
    állandóan kiir valami xart mi ez a "Not active driver"??? tom mit jelent csak azt nem hogy lehet megszüntetni! pls HELP
  • Peck
    Hát :) én nagy LFSes (amióta megjelent) csak azzal játszottam....mármint autó szim :) de most sokmindent halottam erről a gameről nah mondom próba cseresznye... :) és nagyon kinyilt a csipám mikor először megindultam :)
    1.Grafikában eggyértelmű alázás
    2.Kis apróságok:m.fal,fejmozgás az nagyonbejön.
    egy kis negatívumot is hagy mondjak...
    1.:Hangok
    2.:Ne csak F1 feelinges autók....
    3.:Valami városos pálya is jól jönne bele :)
  • K.András
    Lenyomod teljesen a gázt, és megnyomod a set max gombot, aztán elengeded és megnyomod a set min-t!A váltot pedig ugy tudod hogy megnyomod a stick up-ot majd megnyomod azt a gombot amire rakni akarod...
  • nesto
    Köszi mostmár elindul. Most az irányítást nem tudom megoldani. Valaki még ebben tudna segíteni? Most így van beállítva, és így ha a pedált lenyomom és gázt adnék nem gyorsít, hanem megy az alapjáraton.a váltót és a gázt egyáltalán nem tudom beállítani.
  • Alexease
    A Microsoft .NET 1.1 fel tetted?
    http://www.microsoft.com/downloads
  • nesto
    sry:
  • dashed_
    azmitol lehet hogy nincs nalam motorhang? cask scazzato engineben de az vmi botrany ;>
  • K.András
    Igy van, elinditja az ember host-ot és connect netkar szerverhez anélkül hogy megnyomnád az add gombot...
  • Istencsászár
    1.01-ben nemtudok kameranézetet váltani... csak ripléjben. Why? ( valamit elállítottam volna, ami gátolja? )
  • Alexease
    Ha szervert inditasz, akkor magadhoz nem mindegy melyik cimen csatlakozol (local vagy web). Mar elfelejtettem melyiken mukodik, probaljatok ki:)
  • ZolEE F1
    én igen
  • Leo67
    Tegnap a köv furcsaság esett meg velem: versenyt hosztoltam, becsatlakozott egy cimborám, akit látott az időmérő rendszer, a chat és a pályán láttam én is, ő viszont nem látott engem... :S Tapasztalt már vki ilyet?
  • atyka
    ez meg csak ugy :DEz meg csak ugy... :)
  • atyka
    sracok, a GPC-n (ahol mar vagyunk paran GP2-ben magyarok) indul nektar bajnoksag. a gp2-bol kiindulva baromi jol szervezett dolog lesz sztem az is. en jelentkeznek es csapattarsat keresek...ha esetleg erdekel valakit, beszeljunk. ja, es www.gpchampionship.com engem meg priviben, vagy msn/icq/skype: [email protected]/36718928/balikoa lehet elerni.
  • JuanG
    zsír :DDD
  • lac coo
    Az néha kiakasztó az biztos :))))
    Várakozás a következőre....
  • K.András
    Ez az RSC forum a világ legnagyobb szégyene, hihetetlen lassu a 24 orábol 23-at használhatatlan én asszem az életben rá nem kattintok többet!