4108
![9842475451142982889.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/984247545/9842475451142982889.jpg)
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
De abból van demo?
-
Az 1.1-es mar WAV-os (is), mint az rF vagy a tobbi;) Lehet cserelni a hangokat;) -
dashed_ #784 engem is a hang az ami nagyon zavar.. -
Most milyen a demo ? nincs még all-car -os ???
Bár a hang miatt felejtős, nem bírom én azt idegekkel :))) -
Nagy mozgolodas nincs, de van uj weboldal (http://www.netkar-pro.com/index.htm), es keveske info, hogy dolgoznak rajta. -
lehet, csak azt írtam ami nálam bevált egy Ti4200-esen... -
nekem szinte semmi hatása nem volt a demoban a beállítások változtatásának. minden beállítással 1-2 fps-t produkált. és mint írtam lejjebb a save game-es unlock-kal, másik kocsival 30-40 fps-t ment 1280x1024-ben közepes-magas beállításokkal.
szóval a demóban valami nagyon akasztja a cuccot... -
ha akad gyenge a géped, próbáld min. texture detail-el, nekem a melóhelyen ue. volt a gondom, és min.-al nem akadt... -
Nem akarom torolni a hozzaszolasaidat, de probald NE chat-nek hasznalni a topic-ot es minimalisan onaloan gondolkodni. THX! -
Dash #777 ok, megvan car setup -
Dash #776 nincs olyan h garázs:D -
Dash #775 1000 köszönet, márcsak az akadást kéne megoldani:D -
TrackDay - Garazs - Misc - Auto Clutch -
Dash #773 auto kulungot , stb. hol lehet állítani? -
Dash #772 igen demo, valaki leírná hogyan kell unlockolni? -
Demo?
mert nekem a demo az nagyon szaggatott, abszolut minimális beállításokkal is.
aztán (még ez előző verzióban) kipróbáltam a savegame-es trükköt, hogy elérjem a többi kocsit is, és azokkal nem szaggatott még akkor sem, ha viszonylag sokmindent beállítottam a megjelenítésnél.
a gépem hasonló. -
Dash #770 megy de nagyon akad, automata kuplungot hol lehet állítani? -
Dash #769 beindult de berakom 1-esbe és nem csinál semmit, még mindig akad -
Dash #768 kösz, gondoltam, de egérre is várni kell 5percet(mindenből legújabb driver van)9600XT 128MB 6.5Dr., 512MB ram, 1.5G Pent. -
olvasd el figyelmesen a readme-t (html-es), minden autón van gyújtás és motorindító gomb, ezekre kell kattintgatni az egérrel...
az akadást nem értem... -
Dash #766 hogyan tuok elindulni a boxból? bevan minden állítva, de a kép akad mint a ...?! -
-
remélem nemsokára lesz Nordschleife (nyáron?) -
állandóan kiir valami xart mi ez a "Not active driver"??? tom mit jelent csak azt nem hogy lehet megszüntetni! pls HELP -
Hát :) én nagy LFSes (amióta megjelent) csak azzal játszottam....mármint autó szim :) de most sokmindent halottam erről a gameről nah mondom próba cseresznye... :) és nagyon kinyilt a csipám mikor először megindultam :)
1.Grafikában eggyértelmű alázás
2.Kis apróságok:m.fal,fejmozgás az nagyonbejön.
egy kis negatívumot is hagy mondjak...
1.:Hangok
2.:Ne csak F1 feelinges autók....
3.:Valami városos pálya is jól jönne bele :) -
K.András #761 Lenyomod teljesen a gázt, és megnyomod a set max gombot, aztán elengeded és megnyomod a set min-t!A váltot pedig ugy tudod hogy megnyomod a stick up-ot majd megnyomod azt a gombot amire rakni akarod... -
Köszi mostmár elindul. Most az irányítást nem tudom megoldani. Valaki még ebben tudna segíteni? Most így van beállítva, és így ha a pedált lenyomom és gázt adnék nem gyorsít, hanem megy az alapjáraton.a váltót és a gázt egyáltalán nem tudom beállítani.
-
A Microsoft .NET 1.1 fel tetted?
http://www.microsoft.com/downloads -
sry: -
dashed_ #756 azmitol lehet hogy nincs nalam motorhang? cask scazzato engineben de az vmi botrany ;> -
K.András #755 Igy van, elinditja az ember host-ot és connect netkar szerverhez anélkül hogy megnyomnád az add gombot... -
1.01-ben nemtudok kameranézetet váltani... csak ripléjben. Why? ( valamit elállítottam volna, ami gátolja? ) -
Ha szervert inditasz, akkor magadhoz nem mindegy melyik cimen csatlakozol (local vagy web). Mar elfelejtettem melyiken mukodik, probaljatok ki:) -
én igen -
Tegnap a köv furcsaság esett meg velem: versenyt hosztoltam, becsatlakozott egy cimborám, akit látott az időmérő rendszer, a chat és a pályán láttam én is, ő viszont nem látott engem... :S Tapasztalt már vki ilyet? -
ez meg csak ugy :DEz meg csak ugy... :) -
sracok, a GPC-n (ahol mar vagyunk paran GP2-ben magyarok) indul nektar bajnoksag. a gp2-bol kiindulva baromi jol szervezett dolog lesz sztem az is. en jelentkeznek es csapattarsat keresek...ha esetleg erdekel valakit, beszeljunk. ja, es www.gpchampionship.com engem meg priviben, vagy msn/icq/skype: [email protected]/36718928/balikoa lehet elerni. -
zsír :DDD -
Az néha kiakasztó az biztos :))))
Várakozás a következőre.... -
K.András #746 Ez az RSC forum a világ legnagyobb szégyene, hihetetlen lassu a 24 orábol 23-at használhatatlan én asszem az életben rá nem kattintok többet!